Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Thread Tools

Old May 19, 2008 | 01:09 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Mια καταπληκτικη εμπειρεια η χθεσινη εκδρομη. Ολα ηταν αψογα και περασαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Πραγματικα οσοι δεν ηρθαν εχασαν. Η οργανωση ηταν αψογη ( good job local ) το φαγητο πολυ καλο η διαδρομη απιστευτη και στριφτερη ( το S στο στοιχειο του ), ο καιρος συμμαχος στην εξορμηση μας καμια παραφωνια στην χθεσινη εκδρομη μας...Πραγματικα οταν η παρεα ειναι αψογη οπου και να πας περνας καταπληκτικα. Οσοι εχουν φωτογραφιες να τις ανεβασουν παρακαλω οπως επισης και καποια βιντεακια αντιπροσωπευτικα με τρελλο ουρλιαχτο v-tec σε συνδιασμο με J'S μονη..........
Η ωρα των σχολιων επι προσωπικου τωρα.
Dimitrisss : Πολυ καλο παιδι και ωραιος στην παρεα ( περιμενω τα βιντεακια......). Επισης αψογος συνοδηγος.
UKS2000 : Cool τυπος ιδιαιτερο το δεξιοτιμονο ( πως εκανες προσπερασεις ενας θεος ξερει...)
STRATOS : Παντα κυριος και πολυ ομορφο το S του.
EDDIEX : Τα γνωστα στο φορουμ δεν βαζει γλωσσα μεσα και στην εκδρομη πολυ ησυχος....Τι να πω???????
Vagelakis: Δεν μιλησαμε και πολυ και εμαθα οτι θα πουλησει και το S του.
Leftis : Ηρεμη δυναμη τιποτα αλλο....
MANOSS2K : Ο μικρος Μανος ωραιος τυπος. Απορω πως δεν πηδηξε εξω σε καμια στροφη η συνοδος σου. Επισης οταν συνοδευεσαι δεν ειναι σωστο να παρενοχλεις σεξουαλικα αλλα αθωα κοριτσακια. Δεν σε πηρε ειδηση κανενας χαχαχαχα....
LOCAL S : Αψογος και πολυ καλη οργανωση σε ολη την διαρκεια της εκδρομης. Επισης η φωτογραφια που ανεβασες καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα αφου φαινομαι στα μετοπισθεν της μαχης... Εχω συνηθισει να ειμαι μπροσταρης στις μαχες......Φαινομαι και ξενερωμενος με τα μωρα ( Δ.Π.Ξ)
S2000 FUN : Οτι και να πω για τον Χρηστο ειναι λιγο. Πραγματικα κυριος σε ολα του μονο που δεν μπορεσα να τον πειραξω οσο θα ηθελα. Να σε χαιρεται αυτη που σε αγαπα. Ειχαμε και καποιες μικρες μαχες στις στροφες τις Επιδαυρου ολα καλα.
ΙSMENEMX5 : Αυτη η γυναικα θα μας τρελλανει. Δεν κολλαει πραγματικα πουθενα οσο και χοντρα την πειραζα παντα cool και πολυ καλο τιμονι. Παντως απο αλλου το περιμενες και απο αλλου σου ηρθε ( ξερεις εσυ...)
ΤΑSEAS : Τρελλο τιμονι εβαλε τα γυαλια στο EVO του φιλου μου (περιπου 400 αλογα). Απιστευτος στην παρεα πολυ δοση χιουμορ και πραγματικα ανθρωπος που αξιζει να συναναστρεφεσαι μαζι του. Ειλικρινα μου φαινεται απιστευτο οτι το βραδυ πηγε ΜΕΓΑΡΑ. Ειλικρινα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ.
Τελευταιο αφηνω τον Μανο που περα απο τις οδηγικες ικανοτητες εχω να πω ενα πραγμα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ. Οτι αλλο και να πω θα ειναι περιττο. Πραγματικα μπορουμε να γραψουμε ιστορια ...........
Ελπιζω να μην σας κουρασα. Σε αναμονη για το επομενο event μας.....
Reply
Old May 19, 2008 | 01:23 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Η σειρά μου τώρα:

LOCAL S- Άψογος διοργανωτής της εκδρομής, πολύ σωστός και πολύ καλός οδηγός. Κάτι ήξερε που ήρθε μόνος του

ΜΑΝΟΣ- Εχτές το Honda του για άλλη μια φορά έφτυσε αίμα. Το έχει εκπαιδεύσει όμως ότι αλλαγή πριν τον κόφτη δεν πρόκειται να κάνει οπότε το S του παραμένει πιστό Πολύ γέλιο και όπως πάντα το κέντρο της παρέας. Τρομερά πειράγματα σε όλους κυρίως στην Ισμήνη

LEFTIS-Ακόμα προσπαθεί να ξεβουλώσει τα αυτιά του από τον ήχο της APEXI Στενοχωρημένο τον είδα (ξέρω γιατί) αλλά παρόλα αυτά ήρθε στην εκδρομή

RELIGION- με τον αδερφό του. Καθαρόαιμος κυνηγός (έχω και τις φωτό) και πολύ καλά παιδιά και τα 2. Στρίψαμε ωραία με τον Πάνο όταν οι άλλοι είχανε φύγει μπροστά Πανέμορφο το S,πολύ δυνατό αλλά κάποιαστιγμή πρέπει να βγάλει το Hardtop Μας τιμάει πάντα με την παρουσία του και ας είναι από το Κιάτο

EDDIEX-Αυτό το παιδί είναι πραγματικός gentleman. Σεβάστηκε την παρέα του και στη διαδρομή και στο τραπέζι. Αισθάνομαι κάφρος μπροστά του. Έκανε και τη ρομαντική του βόλτα μετά και ας λέει το αντίθετο για την παρέα του

ISMENE MX5-Αναστέναξε τα Miataki στα χέρια της. Ακολούθησε επάξια τα S2000. Το κολάν που φόραγε πρέπει να πήγε απευθείας για πλύσιμο. Από σοκολάτες μέχρι μαυρίλες είχε στο τέλος της εκδρομής . Όπως πάντα έλαβε τα περισσότερα πειράγματα

DIMITRIS & GIANNIS UK-Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί να προσπεράσει αυτό το παιδί. Μάλλον για αυτό πήρε το Δημήτρη μαζί του. Εκτός από καλή παρέα ο Δημήτρης ήταν και ο φωτογράφος της εκδρομής. Θέλω το CD
Reply
Old May 19, 2008 | 01:24 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Originally Posted by RELIGION,May 19 2008, 11:09 AM
UKS2000 : Cool τυπος ιδιαιτερο το δεξιοτιμονο ( πως εκανες προσπερασεις ενας θεος ξερει...)
Σε ολο το δρομο του εδινα οδηγιες που να περασει που να κοψει ποτε εχει στροφη να παντα!Ενιωσα και λιγο Moya χτες!

Βιντεακια μετα τις 4 που θα ειμαι σπιτι!
Reply
Old May 19, 2008 | 02:36 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Paidia ola htan teleia.

Pisteuw h pio oraia mexri stigmhs ekdromh pou kaname.

Pragmatika den exw logia. Vevaia me kalypsane oi prolalisantes.

Euxaristw ola ta paidia pou hrthane gia thn poly oraia parea!
Reply
Old May 19, 2008 | 03:23 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

http://rapidshare.com/files/116011362/Ekdr...0_Club.zip.html

Ειναι οτι τραβηξα εγω με Ψηφιακη και Κινητο μαζι με ενα βιντεο.
Reply
Old May 19, 2008 | 03:29 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Ας κανω κ γω τα δικα μου σχολια...

S2000_fun: Πολυ χαλαβαλες κ ειδικα οταν λεμε περι 2ρο λαμπακι Καποια στιγμη τον τσιμπησε η μυγα κ τον χασαμε

ΜΑΝΟS: Ηταν η πρωτη του εμπιρια σε σροφες οπως κ μενα,το ευχαριστηθηκε οσο εγω γενικα δε κολαει να πει οτιδηποτε αλλα πα'ολα αυτα ειναι πολυ σωστος

RELIGION: Πιστευω ειναι σε λαθος μερος, αυτο το παιδι θα επρεπε να ειναι ηδη Μυκονο κ να γυρισει τελη Σεπτεμβριου, εκει ειναι το καταλληλο περιβαλον του (Πανο εισαι ψυχαρα,α! κ αλλη φορα να κανεις καλυτερο check στον περιβαλοντα χωρο καταλαβες τι θελω να πω)

ΤΑΣΟΣ - ΛΑΜΠΡΙΝΙ: Συνηθισμενο το βουνο απο τα χιονια ( κ για τους 2 μιλαω ) πολυ καλος οδηγος κ ωραιος στην παρεα

Γιαννης UK - Δημητρης: Τρελο δηδημο κ τρελη συνεργασια εγω τον εχω εχω ξαναρωτησει περι προσπερασματων κ μου εχει απαντησει γι'αυτο δε ξαναρωταω Ο Δημητρης καλυψε σχεδον ολη την εκδρομη με φωτο κ βιντεο, μπραβο ρε Jimara.

ΝΙNJA: Ειμαστε τυχεροι που ηρθε με συνοδο αυτο λεω μονο μην τον βλεπετε ετσι...ανθρωπος που ακουει την μουσικη που ακουει αυτος δεν ειναι ποτε σοβαρος

ΣΤΡΑΤΟS: Τον Στρατο θα τον μαλωσω αλλα μπορω να τον δικαιολογησω απο καποια αποψη. Πιστευω πως ειχε το πιο στημμενο αμαξι στην εκδρομη (αναρτηση + φρενα) κ μονο στο τελος τα τσιμπησε λιγο τα γκαζια ειχε γυναικα βεβαια μαζι οποτε παω πασσο

LEFTIS: Ειπε κτ καλα αλλα γενικως ηταν χαμηλων τονον αυτη τη φορα.Ακομα βουιζουν τ'αυτι μου απο ενα κομματι που ηταν μπροστα μου Ειναι γενικα κ πολυ καλο παιδι

ISMENE: Η μικρη μας Ισμηνη (τα λεφτα απο κοντα ) ηταν το επικεντρο πειραγματος ολης της παρεας,ελπιζω να μην παρεξηγητε με αυτα που ακουει η καψερη...πολυ καλη οδηγος, δε το περιμενα, ειδικα σε ενα κομματι που ηταν μπροστα μου πηγαινε πολυ καλα.

Local_S: Τον Μητσαρα τον αφησα τελευταιο, αν κ τα εγραψα κ πιο πανω, ηταν ολα μα ολα αψογα!!! Επισης πολυ καλος οδηγος Κ παλυ μπραβο ρε Μητσαρα BOΥ μου
Reply
Old May 19, 2008 | 03:35 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by ManosS2k,May 19 2008, 01:29 PM
ΝΙNJA: Ειμαστε τυχεροι που ηρθε με συνοδο αυτο λεω μονο μην τον βλεπετε ετσι...ανθρωπος που ακουει την μουσικη που ακουει αυτος δεν ειναι ποτε σοβαρος
Να και ενα παιδι που με ξερει!
Reply
Old May 19, 2008 | 04:07 AM
Giannos ukS2K's Avatar
Registered User

From: Polygono

Egw paidia 8elw mono na pw oti perasa poly omorfa kai ais8anomoun melos mias poly wraias kai grhgorhs pareas. oso gia ta prosperasmata apla sas lew oti eixame epikentrw8ei sthn optikoakoustiki kalipsi tis ekdromis kai phgainame xalara gia tis anagkes twn lipsewn.(exw ki alles dikaiologies alla apo konta giati einai polles kai variemai na grafw 4 selides). H ekdromi htan ontws apsogh kai san organwsh kai san ektelesh. Kala pou htan o belly dancer mazi m pou einai isixos,praktikos,evligistos,sta8eros,den pianei poly xwro k panw ap'ola den epirreazetai apo eu8eies h strofes . Euxaristw gia thn parea Dimitrisss. Allh fora 8a exw kai analogh mousiki xilies k mia nixtes compact disc club. Na epanalif8ei syntoma e.
Reply
Old May 19, 2008 | 04:19 AM
Giannos ukS2K's Avatar
Registered User

From: Polygono

Kai merikes apo tis foto san 1os gyros.

mallon to camping allaxe pleon onoma meta to perasma twn s2k dis xtes...

Prosperash No 1027 gia ton S2000FUN

ta frena einai apodeiksi oti kai o xaros(syggnwmh xristosjavascript:emoticon(''))niw8ei tin ais8isi tou kindynou para tis dhlwseis tou...

sakides kai loipoi meta apo 160 xlm strofes
Reply
Old May 19, 2008 | 04:20 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Μάλιστα .
Περάσατε τέλεια.
Ένας πολύ σημαντικός λόγος γιαυτο νομίζω πως είναι ότι έχουμε γίνει όλοι φίλοι.
Για να γίνω κατανοητός νόμιζα ότι σήμερα είχε συνάντηση και ήθελα να σας δω γιατί μου έχετε λείψει παλιόπαιδα.
Εύχομαι ειλικρινά αυτό το forum να αφήσει εποχή με την θετική του ενέργεια

Εγώ πάντως έντεκα και μισή δώδεκα παρά θα είμαι απόψε vasilo .
(όχι δεν έχω κανονίσει πάτημα, για κουβεντούλα και ότι προκύψει)
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:50 AM.