ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω ρε Γιαννη για ακομη μια φορα!Για τα cd θα επιμεληθω εγω,εχω φερει μπολικα απο το τελευταιο ταξιδι στην Αιγυπτο.Αντε και στην επομενη!
Την αλλη φορα θα φερω και τις γυναικες μαζι μου!Τις ανταλλασω με το αμαξι σου και να παρεις εσυ το δικο μου φορτομενο
Και κατι αλλο,μετα το καλοκαιρι δεν ξερω αν θα εχω honda,bmw,mitsubishi η οτιδηποτε αλλο παντως θα ειμαι στην παρεα γιατι ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικα.Με λιγα λογια και γ@μω τις παρεες!
S2000 CLUB
Την αλλη φορα θα φερω και τις γυναικες μαζι μου!Τις ανταλλασω με το αμαξι σου και να παρεις εσυ το δικο μου φορτομενο
Και κατι αλλο,μετα το καλοκαιρι δεν ξερω αν θα εχω honda,bmw,mitsubishi η οτιδηποτε αλλο παντως θα ειμαι στην παρεα γιατι ολα τα παιδια ειναι εκπληκτικα.Με λιγα λογια και γ@μω τις παρεες!
S2000 CLUB
Aντε ρε παιδια, ανεβαστε κανενας καμια φωτο στο rapidshare... Καντε τις φωτο ολες ZIP και μετα www.rapidshare.com και upload το zip file! Για περαιτερω πληροφοριες στειλτε PM στον Dimitrisss. Θα χαρει ιδιαιτερως να βοηθησει!
P.S. Για να μαθεις Φουστη!
P.S. Για να μαθεις Φουστη!
Να πούμε κιόλας οτι μετά το φαγητό και on the way to Loutraki, συναντήσαμε και τον Πέτρο (aka cpt) o οποίος...περαστικός ήταν, είδε honda και πήρε τηλέφωνο!!! 

Ετσι ήπιε κι αυτός καφέ μαζί μας.
Ξυράφι πλέον το S του...
και τα καλύτερα έπονται!!!
@ Παντελή κανόνισε να είσαι στην επόμενη! Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σχεδόν άυπνοι πήγαμε.

Ξυράφι πλέον το S του...
@ Παντελή κανόνισε να είσαι στην επόμενη! Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σχεδόν άυπνοι πήγαμε.
Originally Posted by ismenemx5,May 19 2008, 05:20 AM
Να πούμε κιόλας οτι μετά το φαγητό και on the way to Loutraki, συναντήσαμε και τον Πέτρο (aka cpt) o οποίος...περαστικός ήταν, είδε honda και πήρε τηλέφωνο!!! 

Ξυράφι πλέον το S του...
και τα καλύτερα έπονται!!!

Ξυράφι πλέον το S του...

Να σημειωσω οτι χαρηκα πολυ που γνωρισα τον Πετρο(cpt) και οτι το αμαξι του παει παρα πολυ καλα,με αλλαγες στις 7500 και μας μαζευε!Πετρο αξιζε η ολη ταλαιπωρια που περασες για το αυτοκινητο σου!Αντε και καλο ρυθμισμα!
Να σημειωσω οτι χαρηκα πολυ που γνωρισα τον Πετρο(cpt) και οτι το αμαξι του παει παρα πολυ καλα,με αλλαγες στις 7500 και μας μαζευε!Πετρο αξιζε η ολη ταλαιπωρια που περασες για το αυτοκινητο σου!Αντε και καλο ρυθμισμα!
P.S Και όχι τίποτε άλλο, αλλά ποιανού η μητέρα θα μας φτιάξει τόσο ωραία πίτα του χρόνου???

'))niw8ei tin ais8isi tou kindynou para tis dhlwseis tou...