Προτασεις για επομενη επισημη εκδρομη!
Originally Posted by Dimitrisss,May 20 2008, 02:38 AM
Για 2μερο επισης μπορουμε να παμε Παυλιανη-Μαυρο Λιθαρη-Αθ.Διακο,πολυ ωραιο μερος με παρα πολυ πρασινο,ωραια διαδρομη με ελαχιστη κινηση και καταπληκτικο φαγητο!
πηλιο πηλιο
Παιδια, πιστευω οτι ο προορισμοε πρεπει να ειναι τετοιος, που να μη χρειαζεται να διανυσουμε μεγαλο κομματι Ε.Ο, αλλα μεγαλο κομματι επαρχιακου δρομου, με στροφιλικια, κλπ...
Το Πηλιο καλη φαση ειναι, αλλα εχει ενα 3ωρο περιπου Ε.Ο. να πας και αλλο τοσο να γυρισεις...+την καθυστερηση μεσα στον Βολο + την αναβαση= ...???
Καλη περιπτωση ακουγεται προς Ευβοια μερια (που προτεινε ο Χρηστος) και ειναι και το στιλ που θελουμε, νομιζω...
Τωρα οτι θελετε, οπου και ν'αποφασιστει, εγω ακολουθω!(αρκει να μην γινει στις 15/6 που θα λειπω...)
Το Πηλιο καλη φαση ειναι, αλλα εχει ενα 3ωρο περιπου Ε.Ο. να πας και αλλο τοσο να γυρισεις...+την καθυστερηση μεσα στον Βολο + την αναβαση= ...???
Καλη περιπτωση ακουγεται προς Ευβοια μερια (που προτεινε ο Χρηστος) και ειναι και το στιλ που θελουμε, νομιζω...
Τωρα οτι θελετε, οπου και ν'αποφασιστει, εγω ακολουθω!(αρκει να μην γινει στις 15/6 που θα λειπω...)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω παντως ξεκαθαριζω οτι διημερο δεν θα μπορεσω να ερθω. Για μονοημερη ειμαι μεσα παντως. 
Παντως προβλεπω να φτιαχνουμε προγραμμα συναντησεων και εκδρομων καποια στιγμη. Θα το δουμε στη πορεια αυτο.

Παντως προβλεπω να φτιαχνουμε προγραμμα συναντησεων και εκδρομων καποια στιγμη. Θα το δουμε στη πορεια αυτο.

)
μου ξεφυγε και ευβοια καλα ειναι χαλκιδα