Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Thread Tools

Old Nov 2, 2008 | 11:35 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Θα κρατηθω λιγο ακομα καμια ωρα δλδ ΜΑΧ
Reply
Old Nov 2, 2008 | 11:37 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by ManosS2k,Nov 3 2008, 10:23 AM
Eddie χθες μπορω να πω οτι δεν ετρεχε κανεις (σε σχεση με Πορτο ΧΕλι που πηγαιναμε γ@μιοντας) μιας κ ημουν στην ας το πουμε μπροστινη ομαδα. Αυτα ειναι λογικα πιστευω να γινονται σε τοσο μεγαλες παρεες. Εδω πας διακοπες με 5-6 ατομα κ κει υπαρχει θεμα,εμεις ημασταν καμια 50αρα οποτε το θεωρω λογικο καπου να γινει η "στραβη".
Ναι ρε ΟΚ, άντε, έγινε μαλακία στον χωματόδρομο, πάσο. Αλλά με το που σκάσαμε όλοι ρε φίλε στην λίμνη οι τελευταίοι που μείναμε πίσω, αφού όλοι σας την είχατε δει και αράξατε λίγο μια χαρά μετά εντάξει θέλατε να φάτε (εγώ και ο Άρης περιμέναμε να πάμε και για κάνα καφέ πρώτα αλλά εντάξει). Δεν τα λέω σε εσένα Μάνο μου αλλά γενικά σε όλους. Εγώ έκατσα 5 λεπτά στην λίμνη και οι άλλοι 1 λεπτό (να ναι καλά τα 4Χ4 λάστιχα μου ) . Δηλαδή εντάξει, όλοι μαζί δεν πήγαμε, περιμέντε και λίγο, αν δεν φάτε θα πάθετε κάτι? Τέσπα, δεν θέλω να γίνομαι κακός. Απλά την επόμενη φορά όσοι και να είμαστε θα ελπίσω, όχι σε περισσότερη οργάνωση γιατί οργάνωση είχαμε (Μάριος και Χρήστος ήταν φανταστικοί εχθές). Απλά να σκέφτονται λίγο και οι υπόλοιποι τους κουλούς, κουτσούς και ανάπηρους που θέλουν και αυτοί να ευχαριστηθούν την εκδρομή με παρέα, να ακολουθήσουν κτλ.
Reply
Old Nov 2, 2008 | 11:41 PM
tkal_s2k's Avatar

Originally Posted by eddiex,Nov 3 2008, 12:37 AM
Ναι ρε ΟΚ, άντε, έγινε μαλακία στον χωματόδρομο, πάσο. Αλλά με το που σκάσαμε όλοι ρε φίλε στην λίμνη οι τελευταίοι που μείναμε πίσω, αφού όλοι σας την είχατε δει και αράξατε λίγο μια χαρά μετά εντάξει θέλατε να φάτε (εγώ και ο Άρης περιμέναμε να πάμε και για κάνα καφέ πρώτα αλλά εντάξει). Δεν τα λέω σε εσένα Μάνο μου αλλά γενικά σε όλους. Εγώ έκατσα 5 λεπτά στην λίμνη και οι άλλοι 1 λεπτό (να ναι καλά τα 4Χ4 λάστιχα μου. Δηλαδή εντάξει, όλοι μαζί δεν πήγαμε, περιμέντε και λίγο, αν δεν φάτε θα πάθετε κάτι? Τέσπα, δεν θέλω να γίνομαι κακός. Απλά την επόμενη φορά όσοι και να είμαστε θα ελπίσω, όχι σε περισσότερη οργάνωση γιατί οργάνωση είχαμε (Μάριος και Χρήστος ήταν φανταστικοί εχθές). Απλά να σκέφτονται λίγο και οι υπόλοιποι τους κουλούς, κουτσούς και ανάπηρους που θέλουν και αυτοί να ευχαριστηθούν την εκδρομή με παρέα, να ακολουθήσουν κτλ.
Στα @@ οι αλλοι ! ! !

(Μη με ρωτησεις ποιοι ειναι οι αλλοι )

Reply
Old Nov 2, 2008 | 11:58 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Καλημέρα στο πανελλήνιο...

Για πάμε!

Φοβερό το θέαμα με τα σχεδόν 30 S δεν έχω ξαναπετύχει τόσο μεγάλη συμμετοχή και πράγματι ήταν κάτι μοναδικό. Ο καιρός φανταστικός μας έκανε τα κέφια. Μπράβο στα παιδιά για την επιλογή της τοποθεσίας, πολύ ωραία διαδρομή για όλα τα γούστα, όταν η φύση έχει κέφια είναι άλλο πραγμα! Μπράβο σε S2000_FUN , energetic και λοιπούς για την οργάνωση.

Ήμουν και εγώ ένας απο τους τυχερούς που το κάναμε Camel Trophy, συνολικά πρέπει να είμασταν 10 cars πάνω κάτω. Κατανοώ πλήρως την ανάγκη του καθενός (να το λιώσει, να στρίψει ,να κάνει ότι γουστάρει , να πάει αργά και να θαυμάσει το τοπίο) και τον ευχαριστεί και πολυ καλά έκανε. Κάποια στιγμή το βουνό τελειώσε όμως και ΕΠΡΕΠΕ να περιμένουν οι μπροστινοί μέχρι και τον τελευταίο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί (πιστεύω μιλάμε για διαφορά 10 λεπτών) maximum απο την στιγμή που δεν είμαστε Ελβετία με τις ωραίες ευανάγνωστες ταμπέλες που σε καθοδηγούν. Εγώ στην συγκεκριμένη φάση βρέθηκα τελευταίος με άλλα 2 S. Δλδ μιλάμε είχαμε γίνει 3 group (οι τυχεροί) που πήγαν στην λίμνη απευθείας, οι λιγότερο τυχεροί που έφτασαν 1-2 χωριά παρακάτω και εμείς οι κουλοί,αργοί φυσιολάτρες, που κάποια στιγμή φτάσαμε το 2ο group και τα υπόλοιπα τα ξέρετε, ρίχνουμε κέρμα, περνάει δεν περνάει το S , σταμάτα τσεκαρε τον δρόμο, ξαναξεκίνα, ωπ μια ωραία λακούβα με λασπόνερα, χώσε τον Σάκη μέσα να κολυμπήσει, ωπ έρχονται τζιπάκια απο την άλλη, στον πούτσο τους, περνάτε με 1000 χωματόδρομος είναι χεστήκατε και τι έγινε να πετάξετε πέτρες στους άλλους κλπ κλπ...

Με τα πολλά βλέπουμε μια ωράια λιμνούλα και κάπου εκεί στο βάθος πολλά S Ωραία βγήκαμε στην σωστή λίμνη και όχι του Πλαστήρα. Παρκάρουμε, καθόμαστε max 4-5 λεπτά και ξανά πάλι μέσα φωτό πολύ ωραίες όλα τα S μαζί και τσούπ 1ες - 2ες εξαφανιζόλ...
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά που είχαν πάει στην λίμνη 1 ωρα μπορεί και παραπάνω πριν απο εμάς να έχουν κολοβαρεθεί εφόσον δεν υπήρχε και μια καφετέρια κάτι τις να περάσει η ώρα, αλλά συμφωνώ απόλυτα και με εμας τους 10 που φάγαμε το γ$#%%$ μας και είδαμε την λίμνη στο φτερό (καλύτερα να την έβλεπα σε φωτό απο κανένα site). Εγώ προσωπικά κατέληξα να είμαι στο S απο τις 8.45 μέχρι τις 15.30 κάτι το οποίο με κούρασε ψυχολογικά απίστευτα, θα είχα πάει Θεσσαλονίκη και θα είχα πιει και καφέ στον δρόμο.

Και κάτι τελευταίο να μην σας πρήζω άλλο, με την ίδια ευκολία που περιμέναμε 25 αυτοκίνητα στον χασάπη να έρθουν Manos κλπ μπορουσαμε να περιμένουμε και τους αργόστροφους (εμάς)

Καλημέρα σας
Reply
Old Nov 3, 2008 | 12:04 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by Amaretos,Nov 3 2008, 10:58 AM
Και κάτι τελευταίο να μην σας πρήζω άλλο, με την ίδια ευκολία που περιμέναμε 25 αυτοκίνητα στον χασάπη να έρθουν Manos κλπ μπορουσαμε να περιμένουμε και τους αργόστροφους (εμάς).
Reply
Old Nov 3, 2008 | 12:14 AM
tkal_s2k's Avatar

Originally Posted by Amaretos,Nov 3 2008, 12:58 AM
Και κάτι τελευταίο να μην σας πρήζω άλλο, με την ίδια ευκολία που περιμέναμε 25 αυτοκίνητα στον χασάπη να έρθουν Manos κλπ μπορουσαμε να περιμένουμε και τους αργόστροφους (εμάς)

Καλημέρα σας
Καλημερα κ σε σενα αμαρετο.

Εχεις δικιο εκει περιμεναμε καποια παιδια. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Reply
Old Nov 3, 2008 | 12:18 AM
eddiex's Avatar

Reply
Old Nov 3, 2008 | 12:28 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by tkal_s2k,Nov 3 2008, 01:14 AM
Καλημερα κ σε σενα αμαρετο.

Εχεις δικιο εκει περιμεναμε καποια παιδια. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
+1

Nai re Amaretos, esy ti zori travas agoraki mou glyko?

(gia tin ora den prolavaino na kano sovaro (edo gelame) post, pio meta tha po kai go ta liga kai kala).
Reply
Old Nov 3, 2008 | 01:28 AM
eddiex's Avatar

Απουσιες μπηκανε σε:

Γιαννη (Αγγλος)
Στρατο κ
Δημητρη

...απο μενα!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 02:28 AM
ksaplass's Avatar
Registered User

Μπραβο παιδια φαινετε περασατε ωραια!!!
Μεχρι να παρω το S μπορω να ερχομαι με αλλο αμξι και εγω?? ....κανει και σουζες
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:40 PM.