Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Thread Tools

Old Nov 3, 2008 | 02:29 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by ksaplass,Nov 3 2008, 01:28 PM
Μπραβο παιδια φαινετε περασατε ωραια!!!
Μεχρι να παρω το S μπορω να ερχομαι με αλλο αμξι και εγω?? ....κανει και σουζες
ΟΧΙ

Reply
Old Nov 3, 2008 | 04:23 AM
ksaplass's Avatar
Registered User

Θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε!!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 07:26 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Να πω κ εγω λιγο τη γνωμη μου και σ οποιον αρεσει.....
Υπεροχη η εκδρομη. Μπραβο στους διοργανωτες και λοιπους για ολα.
Ευχαριστω και τα παιδια που με περιμεναν και κυριως τον Fun που αν δεν επεμενε να ξεκινησω δε θα ερχομουν ποτε και που παντα ξερει να σταθει στο υψος των περιστασεων.
Οι εκδρομες γινονται για να περναμε καλα και να ευχαριστιομαστε τα αυτοκινητα μας. Το εχω ξαναπει και στο παρελθον και θα το πω και τωρα. Ο Fun και ο Marios και καθε Fun δεν ειναι ουτε ο μπαμπας μας, ουτε η μαμα μας, ουτε η γκομενα μας. Ειναι community οrganizers ενος φορουμ και μονο αυτο και οτι κανουν το κανουν ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ και χωρις να πληρωνονται. Και αυτοι ειχαν τις κοπελες τους μαζι και αυτοι ηρθαν για να περασουν καλα και αυτοι ηρθαν για να απολαυσουν την ολη εκδρομη. Δεν ειμαστε ουτε σχολειο, ουτε παιδικος σταθμος και δεν ειναι υποχρεωμενοι απο κανεναν και για κανενα λογο να κανουν τα χατιρια ΚΑΝΕΝΟΣ ακομα και εμενα και του καθενος.
Οποτε κατι που ακουσα οτι θα επρεπε να περιμενουν στα σταυροδρομια και τετοια ειναι ακυρα. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ γιατι κι αυτος εκδρομη παει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ απο κανεναν να το κανει γιατι ηδη οσα κανει ειναι πολλα χωρις κανενα ανταλλαγμα.
Παρατηρειται λοιπον το φαινομενο σε καθε εκδρομη καποιοι να πηγαινουν με το πασο τους και να μενουν μονιμα πισω. Μονιμα ομως.
Αν λοιπον φιλαρακο μου θες να απολαυσεις τη διαδρομη και να αποκοπεις απο την ολη παρεα και απο καθε ομαδα - γιατι δεν ηταν μονο αυτοι που πηγαιναν γρηγορα, υπηρχαν και παιδια που δεν ετρεχαν και απλα οδηγουσαν - ΦΡΟΝΤΙΣΕ να ξερεις τη διαδρομη και να μην εχεις αναγκη κανεναν. Οχι πας με το πασο σου ή εχεις τους λογους σου και πας αργα και μετα απαιτεις ο αλλος να καθεται να σε παριμενει στις διασταυρωσεις. Γιατι δηλαδη θα πρεπει ο Fun να περιμενει? Δεν το καταλαβα? Πας αργα? Εχεις και την ευθυνη αν αποκοπεις απο την ομαδα και φροντισε να ξερεις τον προοροσμο για να ερθεις. Ετσι ειναι, αλλο αν δεν μας αρεσει. Κι εγω εκνευρισμο θα ειχα αν το παθαινα αλλα δε θα ζητουσα ευθυνες απο κανεναν. Ας φροντιζα να ειμαι κοντα σε μια ομαδα παει σιγα και ξερει τη διαδρομη. Αλλωστε 28 αυτοκινητα δεν ειναι δυνατον να πανε ΠΟΤΕ μαζι σε επαρχιακο δρομο.
Και την προηγουμενη φορα στο Πορτο Χελι καποιοι απο εμας τρεχαμε και αν δεν επαιρνε τηλ ο Local να μας το πει θα φταναμε Μονεμβασια. Ο Local εφταιγε δλδ που τρεχαμε σαν τρελοι εμεις χωρις να ξερουμε το δρομο? Η θα πρεπει να μας μαλωσει?
Οποτε καλο ειναι αλλη φορα οσοι αισθανονται οτι δεν μπορουν να ακολουθησουν να το λενε εξ αρχης και να φροντιζουν να ειναι μαζι με καποιον που ξερει τη διαδρομη και δεν τους φταιει κανεναν να κανει τον τροχονομο.
Και για να μη λενε μερικοι π@π@ριες θα πω οτι οταν ειπα στο Fun να με περιμενουν να ερθω μου απαντησε:
ΕΓΩ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. Και καλα μου ειπε. Ετσι ειναι. Ουτε μπορουσε να κρατησει εκατο ωρες τα παιδια στη λιμνη επειδη χαθηκαν καποιοι. Και ξαναλεω. Κι εγω θα νευριαζα αλλα δε θα μου εφταιγε κανεις παρα μονο ο εαυτος μου που δεν ειχα το νου μου ή να ξερω τη διαδρομη και να μην εχω κανεναν αναγκη ή να φροντισω να ειμαι κοντα με τους περισσοτερους. Και μη μου πει κανεις οτι ολοι ετρεχαν. Υπηρχαν και παιδια που ξερω που πηγαιναν πολυ συντηρητικα. Αυτοι γιατι δε χαθηκαν δλδ?
Τελοσπαντων. Απλα για την ιστορια αυτα και ειναι η δικη μου γνωμη αυτη.

Reply
Old Nov 3, 2008 | 07:28 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι η εκδρομή ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική!!!!!

-Πολύ ωραία διαδρομή και απίστευτο τοπίο!!! Νόμιζες ότι είσαι σε άλλη χώρα. Επίσης, εξαιρετικό φαγητό. Μπράβο στον Πάνο για την ιδέα!!

-Πολύ καλή οργάνωση και μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν βλ.Μάριος, Χρήστος, Αντώνης.

-Πολύ ωραία παρέα με πολύ γέλιο...μπράβο σε όλα τα παιδιά παλιότερα αλλά και νεότερα μέλη που ακολούθησαν και έκαναν αυτή την εκδρομή τόση μεγάλη σε συμμετοχές (με όλα τα μείον και τα συν που αυτό συνεπάγεται... )

Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό όλων όσων πόσταραν μέχρι τώρα αλλά και όλων αυτών που δεν το έχουν κάνει ακόμα η δεν θα το κάνουν και καθόλου, για τον χωρισμό μας σε ομάδες και για λάθη που έγιναν στη διαδρομή. Και φυσικά έχετε κάθε δίκιο να τα έχετε πάρει... Ομως θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να λέτε ότι κάποιοι έγραψαν στ'@ρχίδια τους κάποιους άλλους, γιατί κάτι τέτοιο πραγματικά δεν συνέβει. Κανένας δεν το έκανε σκόπιμα ούτε και από αδιαφορία για τους άλλους. Εγινε απλά λόγω του μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων και της δυσκολίας στο να παρακολουθήσεις κάτι τέτοιο ειδικά σε διαδρομές όπως αυτή που είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει ένας "ενδιάμεσος" ο οποίος κινείται κατά μήκος της πομπής και παρακολουθεί αν όλα πάνε καλά. Τα παιδιά (Μάριος, Χρήστος, Αντώνης) κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Και ακριβώς όπως περιμέναμε κάποιους στο κρεοπωλείο έτσι περιμέναμε και τους υπόλοιπους μετά στη λίμνη...δεν έγινε καμία διάκριση...

Θεοδόση επίσης θεωρώ εντελώς λάθος αυτό που είπες ότι όταν ήρθες εσύ στη λίμνη σου είπαμε ότι θέλαμε να φύγουμε αδιαφορώντας γι αυτούς που δεν είχαν έρθει ακόμη... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν σκέφτηκε να φύγει... Το αν κάποιοι εξέφρασαν την πείνα τους είναι εντελώς διαφορετικό απ το να λες ότι θέλανε να φύγουνε κιόλας παρατώντας πίσω τόσο κόσμο... Επίσης, το αν εσύ και ο Αρης πιστεύατε ότι θα προηγηθεί καφές...από που προέκυψε? Είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο? Και ποιος καφές δλδ...στις 3.00? Και θα τρώγαμε μετά πότε...στις 6.00?

Τέλος πάντων...απ τα λάθη μαθαίνουν όλοι και είμαι σίγουρη ότι στην επόμενη όλα θα πάνε τέλεια!!!

Και εννοείται πως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γραφτεί με εριστική διάθεση παρά μόνο φιλική και στα πλαίσια της συζήτησης!

Και μια που είναι ακόμα νωπές οι εντυπώσεις, οι ομορφιές αλλά και τα προς διόρθωση αυτής της εκδρομής, δεν ξεκινάμε να οργανώνουμε την επόμενη? Και να είναι και 2μέρη κατά προτίμηση? (...λέω εγώ τώρα... )

Τέλος, να δηλώσω ότι για κάποιο άγνωστο-σε μένα- λόγο δεν μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες... λόγω προφανώς κάποιας μαλακίας που έχει γίνει στην υπολογιστή μου. Οπότε υπομονή μέχρι να δώσω CDάκι σε κάποιον να τις ανεβάσει... Sorry guys!!! Εχω πάντως υλικό για όλους σας!!!!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:17 AM
eddiex's Avatar

[QUOTE=ismenemx5,Nov 3 2008, 06:28 PM]Θεοδόση επίσης θεωρώ εντελώς λάθος αυτό που είπες ότι όταν ήρθες εσύ στη λίμνη σου είπαμε ότι θέλαμε να φύγουμε αδιαφορώντας γι αυτούς που δεν είχαν έρθει ακόμη... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν σκέφτηκε να φύγει... Το αν κάποιοι εξέφρασαν την πείνα τους είναι εντελώς διαφορετικό απ το να λες ότι θέλανε να φύγουνε κιόλας παρατώντας πίσω τόσο κόσμο...
Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:21 AM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

ego pantos sas agapao olous

filika kai ponira

lihoudakos
Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:28 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by lihoudis2000,Nov 3 2008, 07:21 PM

filika kai ponira

lihoudakos
Εσυ ασε τις μ@λ@κιες και να εισαι συγγρου σημερα στις 12 παρα... Κανονισε να αργησεις!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:29 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Originally Posted by lihoudis2000,Nov 3 2008, 07:21 PM

filika kai ponira

lihoudakos
Μιλησε και Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!Που ειχε παρει ΟΛΗ την ταβερνα μπροστα του!!!!Ουστ!

Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:36 AM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Nov 3 2008, 09:29 AM
Μιλησε και Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!Που ειχε παρει ΟΛΗ την ταβερνα μπροστα του!!!!Ουστ!

pali ego ftaio ???? re leftareki???tixaine.... ego moiraza apo edo kai apo ekei ta fagita opote oti periseve to evaza o kakomoiris mporsta mou

kai gia na min ksexniomaste osoi gnorizete katalavainete thelo GROUP BUY tora!!!!!!!!!
Reply
Old Nov 3, 2008 | 08:56 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

-Τo S μου πάει καλά και στο χώμα. Περιμένω την επόμενη εκδρομή στα χιονισμένα Καλάβρυτα να δω τι μπορεί να κάνει στο χιόνι.

-Οι CO's δεν είναι νταντάδες κανενός. Απλά όταν σε τέτοιες εκδρομές ο καθένας σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του και τι γουστάρει να κάνει, και μετά την παρέα, καταλήγει το θέμα εκεί που κατέληξε, η παρέα σπάει και μερικοί μπορεί να κάνουν και μερικά χλμ παραπάνω, the hard way . Προσωπικά πολύ χαίρομαι που είχα το ρόλο της σκούπας αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής είναι δύσκολο να κάνουν 3 άτομα κουμάντο σε 30 όταν ο καθένας δε βοηθάει. Σκεφτείτε πόσο πιο απλά θα ήταν τα πράγματα αν ο καθένας είχε το νου του να ακολουθεί αυτός που είναι πίσω του και να μη χαθεί. Εν πάσει περιπτώσει, η εμπειρία της οργάνωσης ήταν πολύτιμη και συμφωνώ με Ισμήνη ότι στην επόμενη θα τα πάμε συνολικά καλύτερα. Εγώ ήδη ψώνισα καλάμι για να ψαρέψω στη λίμνη.

-Συνολικά πέρασα πολύ ωραία και είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα ένα δυο ανθρώπους. Λυπάμαι μόνο που λόγω συνθηκών δε στάθηκε δυνατό να περάσω χρόνο με μερικά παιδιά που συμπαθώ ιδιαίτερα καθώς και με τον Τασέα που δε τον συμπαθώ καθόλου αλλά θα κάνω καιρό να τον δω (αγόρι τρελό να περάσεις καλά, αυτή θα είναι η πιο ανέμελη περίοδος της ζωής σου).

-Μπράβο σε Μάριο και Fun, εξαιρετικά παιδιά που ΣΥΝΟΛΙΚΑ προσπαθούν να κρατούν ισορροπίες (εγώ δεν έχω την υπομονή τους). Σας αγαπάω και τους 2 .

-Τέλειο το μέρος, μαγεία, με συνεπήρε τόσο που τίποτα δε με απασχολούσε. Μπράβο και στον Religion και σε όποιον άλλο βοήθησε στην οργάνωση και υλοποίηση της ιδέας.

Την υγειά μας να χουμε να ξαναπάμε.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:36 AM.