Βολτίτσα σε πίστα..
Originally Posted by S2johnyK,Nov 27 2008, 01:29 AM
Υ.Γ.1
Περίμενα να γνωρίσω και τους Stradale και Nabu οι οποίοι από ότι μου είπαν δεν πρόλαβαν να έρθουν. Ελπίζω την επόμενη φορά
Περίμενα να γνωρίσω και τους Stradale και Nabu οι οποίοι από ότι μου είπαν δεν πρόλαβαν να έρθουν. Ελπίζω την επόμενη φορά
Originally Posted by yiannakos,Nov 27 2008, 11:59 AM
Ειλικρινά στενοχωρήθηκα που δεν ήμουν εχθές εκεί.
Η πρωτη μου σκεψη....που σαι ρε Γιαννακεεεε?
Ελπιζω να καταλαβες οτι τα σχολια μου περι N/A vs F/I ηταν χαριτολογωντας και οτι και εγω την παρεα σου γουσταρω
Τελικά ξέρει κανείς άλλος αν θα μπορέσει για παρασκευή πρωί...?
Μέχρι τώρα είμαστε :
*energetic
*uma_chikara
*άλλος ένας που θα πάρει άδεια λόγω της στενής σχέσης ανάμεσα σε εκείνον και στον εργοδότη του, το όνομα του οποίου δε λέω να μη το γρουσουζέψω!
Μέχρι τώρα είμαστε :
*energetic
*uma_chikara
*άλλος ένας που θα πάρει άδεια λόγω της στενής σχέσης ανάμεσα σε εκείνον και στον εργοδότη του, το όνομα του οποίου δε λέω να μη το γρουσουζέψω!
Καλημέρα παιδιά και από εδώ,
Είμαι ο Δημήτρης, ενας φίλος του Κώστα (Nordvinden), που ήμουν εχθές συνεπιβάτης του, όταν γύρναγε στο 2ο session και έγινα η "πέτρα του σκανδάλου"
, καθώς τον "μέτρησα" στα 58:30... Λίγο πριν, είχα "μετρήσει" ενα λευκό Civic στα 56:10...
Το "μέτρημα" για το μεν Civic ξεκίναγε/σταμάταγε μόλις έφτανε μπροστά από την έξοδο των "πιτ", για τον φίλο Nord με το που περνάγαμε την γραμμή εκκίνησης/τερματισμού στην "μεγάλη (
) ευθεία...
Εσείς παιδιά, πού "μετράγατε" τον φίλο που λέτε οτι δεν έπεσε κάτω από 1 λεπτό και τον Nord; (απλά ρωτάω για να καταλάβω, μην παρεξηγηθώ ακόμα δεν μπήκα)...
Διότι αφού μας προσπέρασε ο φίλος και 1 γύρο πρίν τον τελευταίο γύρο του Nord, δλδ, 2 γύρους πρίν βγεί η κίτρινη σημαία, τον είχα "μετρήσει" περί τα 58:50+... Και κάπου διάβασα οτι δεν μετρήσατε και τον γύρο του φίλου, πρίν βγεί η κίτρινη σημαία και ούτε και του Nord κανα-δυο γύρους πρίν βγεί και για αυτόν η κίτρινη σημαία... Οπότε ρε παιδιά, χωρίς (ελπίζω παρεγήξηση), πώς μπορείτε και λέτε οτι το 58:30 ήταν να μην πώ τί και οτι κάποιο Μέλος θα με ήθελε για συνοδηγό για να του "μετρήσω" 54...;;;...???
Τέσπα, ελπίζω να μην έγινα η αφορμή για να παρεξηγηθούν τα μέλη του Club μεταξύ τους και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα στις Αφίδνες, να δώ τι κάνει και το κουβαδάκι μου και να κάνουμε και "κανονικά" χρονομετρημένα αν θέλετε...
Είμαι ο Δημήτρης, ενας φίλος του Κώστα (Nordvinden), που ήμουν εχθές συνεπιβάτης του, όταν γύρναγε στο 2ο session και έγινα η "πέτρα του σκανδάλου"
, καθώς τον "μέτρησα" στα 58:30... Λίγο πριν, είχα "μετρήσει" ενα λευκό Civic στα 56:10...Το "μέτρημα" για το μεν Civic ξεκίναγε/σταμάταγε μόλις έφτανε μπροστά από την έξοδο των "πιτ", για τον φίλο Nord με το που περνάγαμε την γραμμή εκκίνησης/τερματισμού στην "μεγάλη (
) ευθεία...Εσείς παιδιά, πού "μετράγατε" τον φίλο που λέτε οτι δεν έπεσε κάτω από 1 λεπτό και τον Nord; (απλά ρωτάω για να καταλάβω, μην παρεξηγηθώ ακόμα δεν μπήκα)...
Διότι αφού μας προσπέρασε ο φίλος και 1 γύρο πρίν τον τελευταίο γύρο του Nord, δλδ, 2 γύρους πρίν βγεί η κίτρινη σημαία, τον είχα "μετρήσει" περί τα 58:50+... Και κάπου διάβασα οτι δεν μετρήσατε και τον γύρο του φίλου, πρίν βγεί η κίτρινη σημαία και ούτε και του Nord κανα-δυο γύρους πρίν βγεί και για αυτόν η κίτρινη σημαία... Οπότε ρε παιδιά, χωρίς (ελπίζω παρεγήξηση), πώς μπορείτε και λέτε οτι το 58:30 ήταν να μην πώ τί και οτι κάποιο Μέλος θα με ήθελε για συνοδηγό για να του "μετρήσω" 54...;;;...???
Τέσπα, ελπίζω να μην έγινα η αφορμή για να παρεξηγηθούν τα μέλη του Club μεταξύ τους και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα στις Αφίδνες, να δώ τι κάνει και το κουβαδάκι μου και να κάνουμε και "κανονικά" χρονομετρημένα αν θέλετε...