Βολτίτσα σε πίστα..
Originally Posted by energetic,Nov 27 2008, 06:24 AM
Επομενη ανεπισημη συναντηση στο καρτοδρομο Αφιδνων θα εχουμε αυριο εγω, uma_chikara και οχι μονο. Περιπου 10 με 10μιση θα ειμαστε εκει και θα το διασκεδασουμε! 
Θα βγάλουμε κανένα φουτεράκι της προκοπής....???
Τώρα πια το χρειαζόμαστε, νομίζω...
Originally Posted by Pakos M,Nov 27 2008, 04:57 PM
Σκεφτόμουν μήπως μπορεί να βγει με πρώτη σχέση από την είσοδο στην Κ7 έως και την Κ9, νομίζω οτι οι μικρές ευθείες μεταξύ Κ7-Κ8-Κ9 βολεύουν ενώ και η επιτάχυνση στην μικρή ευθεία Κ9-Κ1 θα είναι καλύτερη.
Καρτοδρόμο

Καρτοδρόμο

Originally Posted by lalakis2000,Nov 27 2008, 04:45 PM
Στην Ισμήνη πες το, τη δική της κάμερα βούτηξα
.
ΨΩΝΑΡΑ
.ΨΩΝΑΡΑ

Originally Posted by Pakos M,Nov 27 2008, 06:57 AM
οποιος έφτιαξε το καρτόδρομο, έχει ξεχάσει μερικά "Κ"
Επομένως, προσωπικά εγώ, δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς....
Originally Posted by energetic,Nov 27 2008, 04:24 PM
Κατι εχω καταλαβει οτι leftis και LOCAL_S θα πανε επισης αυτη τη Δευτερα το απογευμα στις Αφιδνες. 
Αν ισχυει, πειτε το μηπως και ενδιαφερεται και κανενας αλλος να ερθει μαζι σας.
Αν ισχυει, πειτε το μηπως και ενδιαφερεται και κανενας αλλος να ερθει μαζι σας.

Γειά σας καί απο εμένα.Πρώτα απ' ολα χαίρομαι που εστω και μετα απο τόσο καιρό επισκέπτεται το club μια πίστα και μάλιστα τόσες φορές.Ειμαι σίγουρος οτι ο uma ειναι ο υπαίτιος και μπράβο του.Για να μην πολυλογώ
1.παντα θα υπαρχουν αποκλισεις σε μετρησεις με το χερι.σιγουρα αποκλισεις το 1 και 2 sec σιγουρα δεν υπαρχουν.ο μονος τροπος για να μετρησει καποιος οσο το δυνατον πιο κοντα σε ενα ηλεκτρονικο χρονομετρο ειναι να μην πιανει χρονο στην ευθεια της εκκινησης που περναει το αυτκινητο με τη μεγιστη ταχυτητα του αλλα σε καποιο πιο αργο σημειο της πιστας(πχ.μια φουρκετα).2 οσον αφορα εμενα φοραω semi slick οντως και εχω πιο κοντο βημα.σιγουρα του αυτοκινητο αλλαζει συμπεριφορα αλλα δε σημαινει οτι αλλαζει και η αγωνιστικη γραμμη.το s εχει απο τη φυση του αγωνιστικες υποδομες.3.βαζω και 3η στην ευθεια.4. εχω τρεξει στο kartodromo mono 3 φορές με μονο 1 γυρο ζεσταμα τη φορά.οσο και να φαινεται περιεργο εχω 9 γυρους χρονομετρημένους και 3 αργους για να δω υποτιθεται τη πιστα και να ζεστάνω λαστιχα.αυτη ειναι η εμπειρία μου απο τη πιστα.δεν το λεω σαν δικαιολογια απλα ο χρονος θα πεσει και αλλο λιγο περιπου 0,400 ακομα.το θέμα 1ης στη φουρκετα με εχει απασχολήσει και εμενα.πιστευω πως χρειαζεται τελικά 1η αλλα θελει τοσο λεπτο χειρισμο το κατεβασμα 2ας σε 1η που ανετα καταληγει σε αντιθετα αποτελεσματα γιατι ειναι και κατηφορα εκαι που ειναι η συγκεκριμένη στροφή.εγω ακομα δεν το χρησιμοποιω απλα περναω με 2α και πουλάω λιγο την προηγουμενη αριστερη για να κρατηθω οσο γινεται αριστερα για να παρω γραμμη για την φουρκετα.θελω να ερθω και εγω σε μια συναντηση με semi slick για προπονηση για τον τελευταιο αγωνα.παντως το μυστικο ειναι η στροφη μπροστα απο τη κερκιδα.ενα γρηγορο περασμα σου φτιαχνει και ολη την κατηφοριακη πιστα.εχω 2 μικρα videakia απο το τελευταιο αγωνα.θα προσπαθησω να τα ανεβασω.
1.παντα θα υπαρχουν αποκλισεις σε μετρησεις με το χερι.σιγουρα αποκλισεις το 1 και 2 sec σιγουρα δεν υπαρχουν.ο μονος τροπος για να μετρησει καποιος οσο το δυνατον πιο κοντα σε ενα ηλεκτρονικο χρονομετρο ειναι να μην πιανει χρονο στην ευθεια της εκκινησης που περναει το αυτκινητο με τη μεγιστη ταχυτητα του αλλα σε καποιο πιο αργο σημειο της πιστας(πχ.μια φουρκετα).2 οσον αφορα εμενα φοραω semi slick οντως και εχω πιο κοντο βημα.σιγουρα του αυτοκινητο αλλαζει συμπεριφορα αλλα δε σημαινει οτι αλλαζει και η αγωνιστικη γραμμη.το s εχει απο τη φυση του αγωνιστικες υποδομες.3.βαζω και 3η στην ευθεια.4. εχω τρεξει στο kartodromo mono 3 φορές με μονο 1 γυρο ζεσταμα τη φορά.οσο και να φαινεται περιεργο εχω 9 γυρους χρονομετρημένους και 3 αργους για να δω υποτιθεται τη πιστα και να ζεστάνω λαστιχα.αυτη ειναι η εμπειρία μου απο τη πιστα.δεν το λεω σαν δικαιολογια απλα ο χρονος θα πεσει και αλλο λιγο περιπου 0,400 ακομα.το θέμα 1ης στη φουρκετα με εχει απασχολήσει και εμενα.πιστευω πως χρειαζεται τελικά 1η αλλα θελει τοσο λεπτο χειρισμο το κατεβασμα 2ας σε 1η που ανετα καταληγει σε αντιθετα αποτελεσματα γιατι ειναι και κατηφορα εκαι που ειναι η συγκεκριμένη στροφή.εγω ακομα δεν το χρησιμοποιω απλα περναω με 2α και πουλάω λιγο την προηγουμενη αριστερη για να κρατηθω οσο γινεται αριστερα για να παρω γραμμη για την φουρκετα.θελω να ερθω και εγω σε μια συναντηση με semi slick για προπονηση για τον τελευταιο αγωνα.παντως το μυστικο ειναι η στροφη μπροστα απο τη κερκιδα.ενα γρηγορο περασμα σου φτιαχνει και ολη την κατηφοριακη πιστα.εχω 2 μικρα videakia απο το τελευταιο αγωνα.θα προσπαθησω να τα ανεβασω.
Originally Posted by uma_chikara,Nov 27 2008, 06:58 AM
Θα βγάλουμε κανένα φουτεράκι της προκοπής....???
Εγώ ανυπομονώ πως και πως, fully personalised, με nickname, χρονολογια μοντελου, s2ki.com κ.α.