Cannonball
Originally Posted by ManosS2k,Mar 31 2008, 01:02 PM
Μιχαλιο για δρομολογησε το!
Χθες κανονίστηκε "γρήγορη" εκδρομή για την Τρίτη, προς Μπράλλο από την πίσω πλευρά. Η διαδρομή είναι η εξής:
Εκκίνηση από την Αθήνα κατα τις 07.30 - 08.00 ωστε να γυρίσουμε και νωρίς λόγω ζέστης, κατεύθυνση προς Λαμία από Ε.Ο. μετά τη λίμνη Υλίκη έξοδος δεξιά προς Κάστρο - Ορχομενό - Λειβαδιά, συνάντηση με κάτι ομοϊδεάτες φίλους και ανάβαση προς Αράχωβα για το ζέσταμα οδηγών και ελαστικών
Στάση για γαλατάκι και τυρόπιτα, ανεφοδιασμό και συνέχεια προς Δελφούς - Άμφισσα. Η διαδρομή Άμφισσα - Γραβιά - Μπράλλος είναι διαδρομή ποίημα την οποία και θα τιμήσουμε με στριγγλίζοντα λάστιχα, vtec και 9άρες
Κατάληξη στο Μπράλλο για καφεδάκι, καρυδόπιτα κλπ και κατά τις 13.00 επιστροφή.
Θα παραστούν βελτιωμένα ΕVO 8 και Leon (φιλαράκια μου) κλπ, ίσως και η τελευταία Μ3. Θα οδηγήσουμε γρήγορα σε μια πολύ ευχάριστη διαδρομή με πολύ πράσινο, απίθανες στροφές, ελάχιστη κίνηση και καλή άσφαλτο. Με το S2000 στο στοιχείο του η διασκέδαση είναι εγγυημένη
Όποιος ενδιαφέρεται με ενημερώνει
Εκκίνηση από την Αθήνα κατα τις 07.30 - 08.00 ωστε να γυρίσουμε και νωρίς λόγω ζέστης, κατεύθυνση προς Λαμία από Ε.Ο. μετά τη λίμνη Υλίκη έξοδος δεξιά προς Κάστρο - Ορχομενό - Λειβαδιά, συνάντηση με κάτι ομοϊδεάτες φίλους και ανάβαση προς Αράχωβα για το ζέσταμα οδηγών και ελαστικών
Στάση για γαλατάκι και τυρόπιτα, ανεφοδιασμό και συνέχεια προς Δελφούς - Άμφισσα. Η διαδρομή Άμφισσα - Γραβιά - Μπράλλος είναι διαδρομή ποίημα την οποία και θα τιμήσουμε με στριγγλίζοντα λάστιχα, vtec και 9άρες
Κατάληξη στο Μπράλλο για καφεδάκι, καρυδόπιτα κλπ και κατά τις 13.00 επιστροφή.
Θα παραστούν βελτιωμένα ΕVO 8 και Leon (φιλαράκια μου) κλπ, ίσως και η τελευταία Μ3. Θα οδηγήσουμε γρήγορα σε μια πολύ ευχάριστη διαδρομή με πολύ πράσινο, απίθανες στροφές, ελάχιστη κίνηση και καλή άσφαλτο. Με το S2000 στο στοιχείο του η διασκέδαση είναι εγγυημένη
Όποιος ενδιαφέρεται με ενημερώνει
Ρε μιχάλη...θα γίνεται πανικός αυτές τις μέρες... 
Εγώ δυστυχώς:
Α)το πουλάω και δε θέλω ουτε να κάνω χλμ, ούτε να γίνει καμιά στραβή..
Β)θα λείπω
Αμάν πιά..να μη μπορούμε να συντονιστούμε ποτέ!!!

Εγώ δυστυχώς:
Α)το πουλάω και δε θέλω ουτε να κάνω χλμ, ούτε να γίνει καμιά στραβή..
Β)θα λείπω
Αμάν πιά..να μη μπορούμε να συντονιστούμε ποτέ!!!