Track Day στα Μεγαρα - Δευτερα 26/4/10
Originally Posted by oxtros,Apr 20 2010, 11:06 AM
Ποιος νομίζει ότι μπορεί να ντριφτάρει μέγαρα με S ? Αν δεν έχεις 300hp + μπλόκε "δισκατο" δεν κανεις tpt εκεί..
Και τα 240hp της μητέρας Honda μια χαρά είναι!!!
Λίγο παίξιμο με τα φρένα στην είσοδο και μετά άσε το μαμά μπλοκέ και τα μαμά άλογα να αναλάβουν την υπόθεση.
Σίγουρα δεν θα φτάσεις απο την Κ9 ----> Κ1 διπλωμένος αλλά είπαμε, δεν είμαστε και Ιαπωνία εδώ
Χωρίς πλακα εγώ πιστεύω ότι S ταλαιπωρείται απίστευτα στα μέγαρα για Drift, μόλις μετά από 2-3 γύρους ζεσταθούν τα λάστιχα το μικρό ευρος ροπής θα ταλαιπωρεί απίστευτα το συμπλεχτη σε όσους θέλουν να Driftaroun.
Είχα βάλει το S μου 3 φορες μέγαρα παλαιότερα και είχα δει και άλλους με S να προσπαθούν να driftaroun και για εμενα, αυτό drift δεν ήταν. Με πιέσεις 50-60lbrs πίσω και τρελα κατεβάσματα πριν τη στροφή το αμάξι πάλι ξεμένει από ροπή.
Όσοι λοιπόν πιστεύουν το αντίθετο θα χαρώ πολύ να μου αποδείξουν ότι είμαι λάθος στα Μέγαρα και όχι στο Forum.
Όσο αφορά το Z, δεν ξέρω τι θα γίνει στα Μέγαρα μιας και δεν το έχω βάλει ποτε εκεί, που αν και έχει την ροπή δεν έχει το διαφορικό.
Είχα βάλει το S μου 3 φορες μέγαρα παλαιότερα και είχα δει και άλλους με S να προσπαθούν να driftaroun και για εμενα, αυτό drift δεν ήταν. Με πιέσεις 50-60lbrs πίσω και τρελα κατεβάσματα πριν τη στροφή το αμάξι πάλι ξεμένει από ροπή.
Όσοι λοιπόν πιστεύουν το αντίθετο θα χαρώ πολύ να μου αποδείξουν ότι είμαι λάθος στα Μέγαρα και όχι στο Forum.
Όσο αφορά το Z, δεν ξέρω τι θα γίνει στα Μέγαρα μιας και δεν το έχω βάλει ποτε εκεί, που αν και έχει την ροπή δεν έχει το διαφορικό.
Τασούλη, πολύ θα ήθελα να μπορώ να σου αποδείξω πως γίνεται..Τα καταραμένα τα εργαστήρια με εφαγαν..
Πάντως όντως δεν είναι καθόλου εύκολο.. πρέπει να είσαι εξοικιωμένος με drift με μπόλικα χλμ, για να μη γίνεις τροπέτο..το μυστικό στα Μέγαρα είναι η φόρα και όχι η δύναμη του αυτοκινήτου..γι αυτό και δεν καταπονείται όσο νομίζεις... Με τη δύναμη, όντως το αυτοκίνητο,, για να κάνει drift στα Μέγαρα, πρέπει να είναι πάνω από 300 άλογα,σε περίπτωση που είναι καμιά Ε30 που δεν έχει καθόλου κρατήματα και καμιά 400 άρα, αν είναι S2000...
Αλλά ξαναλέω, πως το το "μυστικό" δεν είναι η δύναμη, αλλά η φόρα ..
Μπάσιμο με 110 και 3η στην Κ8, γύρισμα με μεταφορά (χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις φρένο-γιατί θα πέσει η ροπή) και στην Κ9 μεταφορά και κατέβασμα σε 2α "μύτι-τακούνι" για να μη μπλοκάρει στιγμιαία ο πίσω άξονας και φας σβουρίτσα...
και πας μέχρι εκεί που θα σε πάει η 2α σου..
Απλά να το ξέρετε, πως τα Μέγαρα δεν είναι Καρτόδρομο από φθορές..
Δηλαδή αν κάποιος πάει για drift, τα πίσω λαστιχάκια του να τα φιλήσει σταυρωτά πριν μπει...
Πάντως όντως δεν είναι καθόλου εύκολο.. πρέπει να είσαι εξοικιωμένος με drift με μπόλικα χλμ, για να μη γίνεις τροπέτο..το μυστικό στα Μέγαρα είναι η φόρα και όχι η δύναμη του αυτοκινήτου..γι αυτό και δεν καταπονείται όσο νομίζεις... Με τη δύναμη, όντως το αυτοκίνητο,, για να κάνει drift στα Μέγαρα, πρέπει να είναι πάνω από 300 άλογα,σε περίπτωση που είναι καμιά Ε30 που δεν έχει καθόλου κρατήματα και καμιά 400 άρα, αν είναι S2000...
Αλλά ξαναλέω, πως το το "μυστικό" δεν είναι η δύναμη, αλλά η φόρα ..
Μπάσιμο με 110 και 3η στην Κ8, γύρισμα με μεταφορά (χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις φρένο-γιατί θα πέσει η ροπή) και στην Κ9 μεταφορά και κατέβασμα σε 2α "μύτι-τακούνι" για να μη μπλοκάρει στιγμιαία ο πίσω άξονας και φας σβουρίτσα...
και πας μέχρι εκεί που θα σε πάει η 2α σου..
Απλά να το ξέρετε, πως τα Μέγαρα δεν είναι Καρτόδρομο από φθορές..
Δηλαδή αν κάποιος πάει για drift, τα πίσω λαστιχάκια του να τα φιλήσει σταυρωτά πριν μπει...
Originally Posted by uma_chikara,Apr 21 2010, 12:34 AM

Πάρε και ένα βιντεάκι για να δεις..
Τα RX8 είναι Cosmo μαμά 240, δηλαδή, με τα μισά ψόφια..
Η ΑΕ86 160-170 με το ζόρι..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=EHJnXu0IZlM [/media]
Εγώ, δεν έχω κανένα από τις τελευταίες φορές που πήγα, που είχα βρει το κόλπο...
Τα RX8 είναι Cosmo μαμά 240, δηλαδή, με τα μισά ψόφια..

Η ΑΕ86 160-170 με το ζόρι..
[media]http://www.youtube.com/watch?v=EHJnXu0IZlM [/media]
Εγώ, δεν έχω κανένα από τις τελευταίες φορές που πήγα, που είχα βρει το κόλπο...

) παραπανω ροπη.