Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Apr 12, 2011 | 10:07 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

εκείνο που παρατηρώ πάντως στο διάγραμμα αρχικά είναι ότι ο Γιάννης οδηγεί πολύ στρωτά και μου κάνει πραγματικά εντύπωση το 206km/h που βλέπει στο τέλος της ευθείας. Εγώ είδα μέχρι 185. Τρομερή διαφορά τα 20χλμ παρ όλη την διαφορά δύναμης που έχει. Αν είχαμε τα νούμερα να βλέπαμε με την βγαίνει από την τελευταία...!
Και καλό θα ήταν να ανέβουν τα νούμερα της τηλεμετρίας όταν τα πάρεις Κωστή και εδώ να δούμε και εμείς τι γίνεται να μάθουμε και κάτι (αν φυσικά συμφωνούν και τα παιδιά).
Reply
Old Apr 12, 2011 | 11:12 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by Tazio
Originally Posted by ntz' timestamp='1302537849' post='20452933
Όταν οδηγ'ησω κάποιο μαμά θα μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αν τελικά συμφέρει σαν μετατροπή κάποιος να οδηγηθεί σε δισκάτο μπλοκέ.
Άντε βρε δώστε κάποιος για λίγους γύρους το S του στον Γιάννη να μάθουμε τα συμπεράσματα για το θέμα...
Εγώ του το δίνω και για πολλούς γύρους για να δει επιτέλους ότι αυτά που μου κυρήττει δεν πιάνουν σε μαμά S2000!!!
Reply
Old Apr 13, 2011 | 04:11 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by Nabu
Κώστα θα σε φάω ζωντανό. Θυμάμαι την Κυριακή που σε κυνήγαγα να βάλεις τηλεμετρία και με έκραζες!! Θα είχαμε το 1.34 ρε διάολε να βλέπαμε λίγο πιο κοντινούς χρόνους.
εγω γι αυτο τον λεω τσομπανο....
φοβασαι μηπως δουμε τις γραμμες σου???ε
Reply
Old Apr 13, 2011 | 07:22 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by tomidis
Originally Posted by Nabu' timestamp='1302647048' post='20459252
Κώστα θα σε φάω ζωντανό. Θυμάμαι την Κυριακή που σε κυνήγαγα να βάλεις τηλεμετρία και με έκραζες!! Θα είχαμε το 1.34 ρε διάολε να βλέπαμε λίγο πιο κοντινούς χρόνους.
εγω γι αυτο τον λεω τσομπανο....
φοβασαι μηπως δουμε τις γραμμες σου???ε
ποιες γραμμες ρε βοσκε...
δεν βλεπεις οτι δεν ξερω να οδηγαω και η τηλεμετρια ειναι πουτ@ν@

αφου απορω και γω πως με αυτη την οδηγηση γραφω και αυτους τους χρονους...
Reply
Old Apr 13, 2011 | 08:20 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

Originally Posted by kosdali
να και κατι ενδιαφερον που εφτιαξε ο λαμπρος...τηλεμετρια kosdali vs ntz
εγω γυρναω εδω στο 1,34.9 δικαβαλος με κοντρα αερα γυρω στα 5 μποφωρ, και ο γιαννης 1,33.5 μονος με ευνοικο αερα

http://img706.images...sdalivsntz.png/

θα ηθελα να εχω τηλεμετρια απο το 1,34 να συγκρινω αλλα δεν εχω

εδω παντως σε μερικα σημεια ειμαι τραγικος...
τωρα θα μας πεις πως πας μαζι με ενα αυτοκινητο 300 αλογα εσυ δικαβαλος με κοντρα ανεμο???και ασε τις τηλεμετριες...και με πυρετο ε...
Reply
Old Apr 13, 2011 | 08:35 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

ψεκασα...!
εκτος αυτου δεν παω μαζι...εχω 5 χλμ λιγοτερα στην ευθεια...
Reply
Old Apr 15, 2011 | 02:08 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Νάμπουρα το έχω ανεβασμένο το αρχείο Ορίστε:

Τηλεμετρία
Reply
Old Apr 15, 2011 | 02:32 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Μπράβο ρε Γιάννο να ρίξουμε κάνα μάτι και εμείς!!
Reply
Old Apr 18, 2011 | 12:33 PM
katafractos's Avatar
Registered User

Μια πολύ ομορφη εκδήλωση από το Abarth club σήμερα!
Το χαλαρό open και οι συμμετοχές μου θύμησαν μέρες παλαιές...

Πέρασα υπέροχα, πρώτη μου φορά με το s+ημισλίκ μέγαρα το καταχάρηκα εσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ στην πίστα(1 10 9 εγραψε το Pbox)
Δυστηχώς ως χρονολάγνος πίεσα πολύ και είχα μια ατυχή εξοδο και 2 σβουρίτσες ευτυχώς με πολύ μικρό τελικά κόστος.... ε ... πρόσφερα και λίγο θέαμα...

Ελπίζω να βρεθεί μια sd καρτούλα παλαιάς τεχνολογίας να χαρώ και το PBOX....

Μια διαπίστωση που είχα και με το 206 είναι ότι η Κ8 δεν ''σηκώνει'' πολλά χλμ όσα η Κ3... το θυμήθηκα αργα...
Καμμια σχέση ο τρόπος που στρίβει το πισωκίνητο... θελει ΓΚΑΖΙ... ιδίως στις ''φυστικιές'' είναι τερας με πάνω απο 96++ χλμ στο απεξ και εξοδο με 106+

Best lap με τρίτη στην Κ5 .. επίσης παρατήρησα ότι θέλει γκαζι από νωρίς και όχι ''βαθειά'' φρένα.. έτσι άρχισα να ρίχνω χρόνο...

Παρά τα τακάκια και δισκόπλακες , σωληνακια, υγρά κτλ τα φρένα αρχισαν να κουράζονται μετά από μερικούς δυνατους γύρους..

Επίσης οταν εβγαλα λάστιχα είδα ομοιγενή μεν φθορά αλλα έδειχναν να θέλουν λίγο καμπερ ακόμα τα πίσω... έχω 1 μοιρα και 30 λεπτά και σγκλιση 2mm κλειστο..
Καμμια ιδέα-εμπειρία...????
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:23 PM
Nabu's Avatar
Registered User

Μπράβο φίλε, καλή αρχή να έχεις και εύχομαι να είναι το τελευταίο ατυχές γεγονός αυτό που είχες σήμερα.

Δηλαδή για να καταλάβω, τηλεμετρία δεν έχεις απο σήμερα? Θα ήθελα να δω τα χλμ που λες στον υπολογιστή όπως επίσης και να δω με πόσα χλμ έβγαινες στο τέλος της ευθείας. Την άλλη φορά που ήσουν με φυτίλια λάστιχα μου είχες πει για 167χλμ στο τέλος της ευθείας, σχετικά εύκολα και με φρένα απο νωρίς γιατί φοβόσουν για τα λάστιχα.
Αυτό συγκριτικά με τα δικά μου χλμ που έβλεπα στο τέλος της ευθείας ήταν περισσότερα και θα ήθελα πολύ να βάλω τα διαγράμματα να δω, ακόμα και στην ευθεία, πόσο μεγάλη διαφορά είχαμε.

Το 1.10.9 που λες ήταν σύνηθες γυρολόγιο ή ήταν ο γύρος της εξαίρεσης?

Επίσης μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την Κ8. Δηλαδή εσύ στην Κ3 μπαίνεις με περισσότερα χλμ απο ότι μπαίνεις στην Κ8? Πριν βουτήξεις στην Κ8 με τι ταχύτητα είσαι στο σασμάν και περίπου πόσα χλμ? Εγώ είμαι αρκετά σίγουρος ότι στην Κ3 δεν μπορώ να μπω με τόσα γιατί μετά δεν έχω καθόλου χώρο να φρενάρω για να μπω στην Κ4.

Επίσης σχετικά με τα φρένα είδες που σου τα έλεγα? Στους πόσους γύρους κουραστήκανε και πόσο επηρέασαν το γυρολόγιο σου?

Πολύ αξιόλογος χρόνος, εύχομαι την επόμενη φορά να είμαστε όλοι μαζί εκεί να κυνηγιόμαστε...

ΥΣ: Μήπως έχεις και κάνα βίντεο?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:12 PM.