ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by Tomidis
που πα ρε καραμητρο με την pss9???
η ροδα θα βγει πανω απο τον θολο
να σου στειλω καμια αναρτηση της προκοπης?
η ροδα θα βγει πανω απο τον θολο
να σου στειλω καμια αναρτηση της προκοπης?

χωρια οτι σηκωθηκε απο τη μια στον αερα καμια 10 ποντους κανα δυο φορες...αν ειχα καμια τειν σαν τη δικια σου μ εβλεπα να το παιζω ντιουκς

εκτος αυτου για τις κλισεις μονο με αντιστρεπτικες γινεται δουλεια...
τι λες ρε τσομπανοκροκοδειλε...και να πηγαινω σε πατηματα με την ψυχη στο στομα και στον δρομο σαν φραπες?ασε εχω και αυχενικα

χωρια οτι σηκωθηκε απο τη μια στον αερα καμια 10 ποντους κανα δυο φορες...αν ειχα καμια τειν σαν τη δικια σου μ εβλεπα να το παιζω ντιουκς

εκτος αυτου για τις κλισεις μονο με αντιστρεπτικες γινεται δουλεια...
Πάντως αν όπως τα λες το S2000 με μια ανάρτηση,μια 4αδα slick και μερικές ψιλοβελτιώσεις στο μοτέρ είναι για χαμηλά 33αρια(ενδεικτικά για όσα παιδιά δεν έχει τύχει να ασχοληθούν με γυρολόγια διάφορων αυτοκινήτων στις Σέρρες, εκεί περίπου γυρνάνε σύμφωνα με δοκιμές περιοδικών,πανάκριβες σπορ κατασκευές τύπου 911S,Corvette C6 και η 4λιτρη Μ3 των 400+ ίππων) πολλά
στην Honda...Όπως και στον οδηγό του, μιας που κανένα αυτοκίνητο δεν πάει μόνο του, πόσο μάλλον το δικό μας...Αν μπούνε δηλαδή φρένα και ένα καλό δισκάτο μπλοκέ, τι έχει να γίνει;
Originally Posted by kosdali' timestamp='1302163988' post='20439283
χρονο δεν εκανα πολυ καλο γιατι και η πιστα γλυστρουσε μαλλον επειδη ειχε πολυ αερα αλλα και εγω ημουν με πυρετο και κομτρεχ και εκανα πολλα λαθη
,οποτε μειναμε στο 1,34.4
,οποτε μειναμε στο 1,34.4
Πάντως αν όπως τα λες το S2000 με μια ανάρτηση,μια 4αδα slick και μερικές ψιλοβελτιώσεις στο μοτέρ είναι για χαμηλά 33αρια(ενδεικτικά για όσα παιδιά δεν έχει τύχει να ασχοληθούν με γυρολόγια διάφορων αυτοκινήτων στις Σέρρες, εκεί περίπου γυρνάνε σύμφωνα με δοκιμές περιοδικών,πανάκριβες σπορ κατασκευές τύπου 911S,Corvette C6 και η 4λιτρη Μ3 των 400+ ίππων) πολλά
στην Honda...Όπως και στον οδηγό του, μιας που κανένα αυτοκίνητο δεν πάει μόνο του, πόσο μάλλον το δικό μας...Αν μπούνε δηλαδή φρένα και ένα καλό δισκάτο μπλοκέ, τι έχει να γίνει;

Είχα γράψει ένα τεράστιο σεντόνι με διάφορα για σένα Κωστή αλλά και για μια υπερανάλυση που κάναμε εχθές το βράδυ με τον Μάκη για το Καρτόδρομο.
Όταν πάτησα submit κρέμασε είτε το φόρουμ είτε o explorer μου.
Επειδή δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα... ΤΟ ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΟΥ ΟΙΚΕ ΑΝΟΧΗΣ!!
Επειδή δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα... ΤΟ ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΟΥ ΟΙΚΕ ΑΝΟΧΗΣ!!
Απλά εγώ μιλούσα τότε για stock μοτέρ(άσχετο αλλά την Δευτέρα θέλω να μου λύσεις μερικές απορίες σχετικά με το μοτέρ μου
) αλλά με φρένα, κοντό, ολοκαίνουρια σλικ και ένα καλό δισκάτο μπλοκέ..Και φυσικά εξακολουθώ να το πιστεύω..Για μένα αν θέλεις άσε για αργότερα τις αντιστρεπτικές και βάλε πρώτα ένα καλό bucket..Κάτι μου λέει ότι θα διορθωθούν αμέσως αρκετά απ'τα λάθη που αναφέρεις...Εκτός αν μιλάς για προβληματισμούς σε γραμμές κλπ όπου εκεί μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για την αγορά τηλεμετρίας..Που εδώ που τα λέμε και σίγουρος να είσαι μια τηλεμετρία είναι σχεδόν απαραίτητη στην πίστα και ειδικά όταν προσπαθείς να φτάσεις σε αυτούς τους χρόνους που μιλάμε..
Και για την συχνότητα των επισκέψεων στην πίστα δίκιο έχεις, αλλά τι να κάνεις που μιλάμε για ένα ακριβό χόμπι σε πολύ δύσκολους καιρούς;
Είχα γράψει ένα τεράστιο σεντόνι με διάφορα για σένα Κωστή αλλά και για μια υπερανάλυση που κάναμε εχθές το βράδυ με τον Μάκη για το Καρτόδρομο.
Originally Posted by kosdali' timestamp='1302254707' post='20443447
βαγγο πιστεψε με το αυτοκινητο ετσι οπως ειναι αντε το πολυ να βαλεις και 2 αντιστρεπτικες μπορει και κατω απο 33...απλα πρεπει να διορθωσω τα λαθη που κανω και δεν ειναι ευκολο αν πας 2 -3 φορες τον χρονο
Για μένα αν θέλεις άσε για αργότερα τις αντιστρεπτικές και βάλε πρώτα ένα καλό bucket..Κάτι μου λέει ότι θα διορθωθούν αμέσως αρκετά απ'τα λάθη που αναφέρεις...Εκτός αν μιλάς για προβληματισμούς σε γραμμές κλπ όπου εκεί μάλλον πρέπει να κοιτάξεις για την αγορά τηλεμετρίας..Που εδώ που τα λέμε και σίγουρος να είσαι μια τηλεμετρία είναι σχεδόν απαραίτητη στην πίστα και ειδικά όταν προσπαθείς να φτάσεις σε αυτούς τους χρόνους που μιλάμε..
καβουροτσοπανη
Λοιπόν το ΣΚ που μας πέρασε βρέθηκα στις Σέρρες με το tds. Με μία τετράδα 888 καινούργια θεωρητικά αλλά τα μπροστά παραγωγή του 2006 και τα πίσω του 2009. Αρκετή ζέστη το Σάββατο, αέρας την Κυριακή. Με νέα ευθυγράμμιση και νέο μπλοκέ τουλάχιστον στο δρόμο το αμάξι ήταν ευχάριστο και αρκετά μέσα στα γούστα μου. Μάλιστα λόγω δουλειάς ήμουν Τρίκαλα, οπότε πρίν από Σέρρες κάναμε και μία το Δομοκό για ξεσκούριασμα....
Το Σάββατο η πίστα ήταν απλά τραγική λόγω ζέστης. Μόνο το απογευματάκι μπορούσες να κάνεις τπτ. Τα λάστιχα βράζανε μετά από 3-4 γύρους και το μόνο που παρατηρούσες.... ήταν η φθορά στα ελαστικά. Σκέτη απογοήτευση και γυρολόγιο στο 34 ξερό. Παρά ταύτα το αμάξι μου άρεσε.
Την Κυριακή ενώ από θερμοκρασίες καλυτέρεψε το πράμα, ο αέρας που σηκώθηκε έφερνε πολύ σκόνη μέσα στην πίστα με αποτέλεσμα, ειδικά εκτός γραμμής, η πίστα να είναι αρκετά βρώμικη. Το αμάξι μου άρεσε, τα λάστιχα με απογοήτεψαν. Τελικά κινήθηκα μέσα στο 33 με καλύτερο γύρο στο 33.3. Το αυτοκίνητο αν έμπαινα το απογευματάκι θα μπορούσε να βρισκόταν στο 32 ψηλά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να αναχωρήσω για την επιστροφή, οπότε έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη φορά. Αυτό είναι διάγραμμα από 1.33.5 (συγκεκριμένα 33.46), καθώς το 33.3 που έκανα στο επόμενο από αυτό session δεν το έχω καθότι ο π@π@ρ@ας ξέχασα να βάλω την κάρτα στο μηχάνημα

Δυστυχώς κάμερα δεν είχα αυτή τη φορά (είπαμε ανεβήκαμε λίγο ανοργάνωτοι....). Θέματα πολλά, κυρίως με την οδήγησή μου. Το εσάκι (Κ6-7-8) είναι απλά απαράδεκτο. Τόση ..."κατσαρή" γραμμή ούτε περμανάν δεν έχει (πάτα...άσε...πάτα....άσε). Τραγικά πράγματα..... Στην Κ10 ήμουν αργότερος ....και από την καθυστέρηση... είμαι 0.1-0.2δ. αργότερος από το Νοέμβριο (πιθανόν να οφείλεται και στην κατάσταση της πίστας ειδικά στην Κ10). Κέρδισα αρκετά Κ2-3-4 κυρίως λόγω μπλοκέ, καλύτερη λειτουργία στο άσε ακόμα καλύτερη στο μισό γκάζι. Κ13 δεν ήμουν τόσο ....γενναίος όσο το Νοέμβριο....δυστυχώς... Το αμάξι πρέπει να περνάει μόνο με άσε ...αλλά μας λείπουν κάτι "μπαλάκια".... ψαλιδιού εννοώ
Αρκετά καλύτερη ισορροπία είχε το αμάξι στις Κ14-15-16 και εκεί πιθανολογώ ελέω μπλοκέ.
Αυτά είναι τα καθέκαστα. Δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου πάνω απ'όλα. Το αμάξι έδειχνε σε φόρμα και αρκετά σταθερό. Σε γενικές γραμμές ήθελα λίγο να σκληρύνω λίγο την ανάρτηση και μάλλον θα ψαχτούμε με άλλο ημισλίκ. Το 30-31 με ημισλίκ είναι ακόμα μακριά....πολύ μακριά......
Το Σάββατο η πίστα ήταν απλά τραγική λόγω ζέστης. Μόνο το απογευματάκι μπορούσες να κάνεις τπτ. Τα λάστιχα βράζανε μετά από 3-4 γύρους και το μόνο που παρατηρούσες.... ήταν η φθορά στα ελαστικά. Σκέτη απογοήτευση και γυρολόγιο στο 34 ξερό. Παρά ταύτα το αμάξι μου άρεσε.
Την Κυριακή ενώ από θερμοκρασίες καλυτέρεψε το πράμα, ο αέρας που σηκώθηκε έφερνε πολύ σκόνη μέσα στην πίστα με αποτέλεσμα, ειδικά εκτός γραμμής, η πίστα να είναι αρκετά βρώμικη. Το αμάξι μου άρεσε, τα λάστιχα με απογοήτεψαν. Τελικά κινήθηκα μέσα στο 33 με καλύτερο γύρο στο 33.3. Το αυτοκίνητο αν έμπαινα το απογευματάκι θα μπορούσε να βρισκόταν στο 32 ψηλά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να αναχωρήσω για την επιστροφή, οπότε έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη φορά. Αυτό είναι διάγραμμα από 1.33.5 (συγκεκριμένα 33.46), καθώς το 33.3 που έκανα στο επόμενο από αυτό session δεν το έχω καθότι ο π@π@ρ@ας ξέχασα να βάλω την κάρτα στο μηχάνημα

Δυστυχώς κάμερα δεν είχα αυτή τη φορά (είπαμε ανεβήκαμε λίγο ανοργάνωτοι....). Θέματα πολλά, κυρίως με την οδήγησή μου. Το εσάκι (Κ6-7-8) είναι απλά απαράδεκτο. Τόση ..."κατσαρή" γραμμή ούτε περμανάν δεν έχει (πάτα...άσε...πάτα....άσε). Τραγικά πράγματα..... Στην Κ10 ήμουν αργότερος ....και από την καθυστέρηση... είμαι 0.1-0.2δ. αργότερος από το Νοέμβριο (πιθανόν να οφείλεται και στην κατάσταση της πίστας ειδικά στην Κ10). Κέρδισα αρκετά Κ2-3-4 κυρίως λόγω μπλοκέ, καλύτερη λειτουργία στο άσε ακόμα καλύτερη στο μισό γκάζι. Κ13 δεν ήμουν τόσο ....γενναίος όσο το Νοέμβριο....δυστυχώς... Το αμάξι πρέπει να περνάει μόνο με άσε ...αλλά μας λείπουν κάτι "μπαλάκια".... ψαλιδιού εννοώ
Αρκετά καλύτερη ισορροπία είχε το αμάξι στις Κ14-15-16 και εκεί πιθανολογώ ελέω μπλοκέ.Αυτά είναι τα καθέκαστα. Δεν μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου πάνω απ'όλα. Το αμάξι έδειχνε σε φόρμα και αρκετά σταθερό. Σε γενικές γραμμές ήθελα λίγο να σκληρύνω λίγο την ανάρτηση και μάλλον θα ψαχτούμε με άλλο ημισλίκ. Το 30-31 με ημισλίκ είναι ακόμα μακριά....πολύ μακριά......