Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Oct 15, 2012 | 01:45 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Εγω πάντως για να ξαναμπώ πρέπει πρώτα να βρω τα κομμάτια που λείπουν απ τα λάστιχα μου
Reply
Old Oct 15, 2012 | 02:17 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by blondie_s2k
Εγω πάντως για να ξαναμπώ πρέπει πρώτα να βρω τα κομμάτια που λείπουν απ τα λάστιχα μου
Μ'αρέσει που σχεδόν μου ορκιζόσουν ότι δεν θα μπεις, και απλά θα κοιτάς !!!
Reply
Old Oct 15, 2012 | 02:33 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Με παρασύρουν οι κακές παρέες..
Reply
Old Oct 15, 2012 | 02:56 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

μπραβο Κωστακη και απο εμενα! ανεβασμενη ψυχολογια,καινουριο παπουτσακι και αμαξι οπως το θελεις απο τον bill και ολα γινονται

τα ξερα 6ρια που εγραψε ο nabu το ειχα σιγουρο οπως ειμαι σιγουρος οτι θα παει και πιο κατω...
Reply
Old Oct 15, 2012 | 06:08 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Μόλις έμαθα πολύ όμορφα νέα για χτές!!

Εχασα το show του Κωστή με το track-oriented S2k του!

Προσωπίκά επέλεξα παραλία αντι για μέγαρα... οπότε περιμένω να πάθω ''πλάκα'' από το videaki του Κώστα!!

Μπράβο κυρίως για την οδήγηση και μετά για το όχημα!

Γενικά όσο δυνατό και καλοστημένο να είναι ένα αυτοκίνητο θελει κότσια και ικανότητες για να κάνει ότι μπορεί!

Αρα τα ευσημα είναι στον Κώστα!!

Ps: Περίμενα καλύτερο χρόνο μόνο από τα φρένα βέβαια ο Κώστας το πήγε παραπέρα, Σίγουρα πάντως τα πίεσε όπως πρέπει γιατι... ραγίσανε!! Το μηχάνιμα κατώτερο του ανθρώπου και των δυνατοτήτων του!!
Πλέον περιμένω καλύτερο χρόνο μόνο απο μια μέρα πιο δροσερή και χωρίς ήλιο!!
Σίγουρα θα πέσει κι άλλο Λοιπόν!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει να κερδίσει τιποτα από Μεγαρα πλέον και καλό είναι στραφεί σε άλλες πίστες!
Reply
Old Oct 15, 2012 | 06:16 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Έχει και άλλο να δώσει και να κερδίσει!!!!!
Reply
Old Oct 15, 2012 | 07:08 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Το αμάξι σχεδόν έτοιμο στους περισσότερους τομείς και με κάποια πράγματα όμως να θέλουν αρκετή βελτίωση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δεκάρα αυτήν την περίοδο για οποιαδήποτε ενίσχυση.

Ο άνθρωπος πίσω απο αυτό το όπλο είναι ο Βασίλης ο οποίος και το έχει εξελίξει προσωπικά αφιερώνοντας αρκετές ώρες σκέψης/μελέτης/εργασίας!! Αν υπήρχαν λόγια για να τον ευχαριστήσω, θα το έκανα.

Τι έχει αλλάξει με την προηγούμενη φορά?

Αυτή τη φορά είχαμε βγάλει την κουκούλα του αυτοκινήτου για την πίστα (αφού την άλλη φορά έλεγαν ότι δεν είχε κουκούλα και παράθυρα και ότι το αμάξι ήταν τσίγκος, είπαμε να τους κάνουμε το χατήρι στο πρώτο κομμάτι ), κοντό 4.77, άγραφος εγκέφαλος, μεταποίηση στο ταμπλό αφαιρώντας κάποιο βάρος παραπάνω, ραδιοσιντί off, αλλαγμένη γεωμετρία, σωληνάκια υψηλής, εισαγωγή και φτερούγα δανεική απο ΝΤΖ (Γιάννη ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για την δοκιμή όπως και ευχαριστώ και Λάμπρο για τον δανεισμό των risers ).

Όσων αφορά τα ελαστικά έκανα 4 session.

2 με μτχ 888 σε διαστάσεις 225-255 αλλά με τα πίσω να είναι κάτω από του δείκτες τους. (1.08 καλύτερος γύρος)
2 με μτχ Advan 240/610/17 σε πολύ καλή κατάσταση. ( 1.06 καλύτερος γύρος).

Με τα ημισλίκ το αμάξι δεν έπεφτε καθόλου εύκολα κάτω απο το 1.08 αφού δεν είχε πρόσφυση. Το έργο γνωστό με την προηγούμενη φορά που είχα επισκεφθεί τα Μέγαρα και είχε κάνει το 1.07.5.

Θα σταθώ λοιπόν πιο πολύ στην αίσθηση του αυτοκινήτου με τα σλίκ αφού για μένα προσωπικά αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα.
Δεν είχα ξαναοδηγήσει ποτέ αμάξι με σλικ και δεν ήξερα την αίσθηση. Η πιο πρόσφατη εμπειρία που είχα ήταν με το αμάξι του Katafraktos το οποίο άφηνε εκπληκτική αίσθηση και σαν συνοδηγός που ήμουν.

Με λίγα λόγια είναι σαν να οδηγείς διαφορετικό αμάξι. Πρέπει να επανεξετάσεις όλα τα σημεία που πατάς γκάζι και φρένο. Το πρώτο έρχεται πολύ πιο νωρίς ενώ το δεύτερο έρχεται πολύ πιο αργά.
Υπήρχαν φορές που πατούσα και σκεφτόμουν "Χμ, εδώ έπρεπε να πατήσω 10μ πιο νωρίς" όπως και υπήρχαν σημεία που έλεγα "Μην φρενάρεις απο τώρα, κρατήσου - θα φρενάρει".

Το αμάξι (όπως θα δείτε και απο το βίντεο όταν βρω λίγο παραπάνω χρόνο) καταπληκτικό.
Το ελάφρωμα.
Το στήσιμο.
Το φρενάρισμα.
Η αίσθηση.
Ο ήχος.
Η πρόσφυση.

Όλα σε φανταστικά επίπεδα. Φανταστικά και πλέον απαιτητικά.

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι θα κάνει μεγάλο λάθος κάποιος αν πιστέψει ότι με μια τετράδα σλίκ ένα αμάξι μπορεί να γυρίζει έτσι μόνο του.
Τα πάντα συμβαίνουν φοβερά πιο γρήγορα και πλέον όλα όσα ζητούνται να γίνουν απο έναν οδηγό πρέπει να γίνονται το ίδιο γρήγορα.
Σήμερα (και έχοντας να πάω γυμναστήριο 2 εβδομάδες τώρα λόγο υπερβολική δουλειάς και ελάχιστης ξεκούρασης) πονάει ο αυχένας μου απο την αριστερή μεριά, η πλάτη μου, τα πλευρά μου και η αριστερή μου πάπια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω εντυπωσιαστεί απο το πως το αμάξι και τα γυρολόγια αυτά απαιτούν πράγματα απο τον χειριστή τους. (η τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε απαιτητικό, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι πολύ εύκολο).

Έχω εντυπωσιαστεί απο τα σλικ σαν απόδοση, όχι απόλυτη αλλά σε διάρκεια χρόνου. Το λάστιχο το αισθάνεσαι ακούραστο, να μην ζεσταίνεται και να μπορεί να το κάνει ξανά και ξανά. Φοβερή αίσθηση και έχοντας πάει εκεί μπορώ πολύ δύσκολα να πω ότι θα χαλούσα λεφτά για ημισλίκ πλέον εκτός και αν υπήρχε πολύ συγκεκριμένος λόγος.

Απο "γκάζια" το αμάξι θέλει δουλίτσα ακόμη αφού αλλάξαμε κάποια πράγματα χωρίς να έχουμε χρόνο να φτιάξουμε σωστό πρόγραμμα για να τα εκμεταλευθούμε όλα. Σαν αποτέλεσμα το αμάξι στο τέλος της ευθείας βγάζει ελάχιστα λιγότερα χλμ απο ότι όταν είχα μπει στο 1.07.5 παρά την αυξημένη έξοδο στην Κ5 πριν την ευθεία. Ίσως σε αυτό να μην βοηθάνε και τα σλικ όπως και η φτερούγα.
Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Υγεία να υπάρχει πάνω απο όλα!

Δυστυχώς εκεί που στο τέλος αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή χωρίς την φτερούγα, τα φρένα δεν μου έκαναν την χάρη και ράγισε η εμπρός αριστερή δισκόπλακα. Άλλωστε ο Βασίλης μου το είχε πει απο το πρωί με πονηρό βλέμα "Σήμερα θα μείνεις απο φρένα"!!. Θα έβαζα και φωτό αλλά η τύχη σήμερα με χτύπησε και έκανα θρίψαλα το κινητό μου !! (όποιος θέλει να μου χαρίσει ένα android phone, το δέχομαι )

Το αμάξι λοιπόν σε αυτήν την μορφή μαζί με τις δικές μου ικανότητες ήρθαν στο όριο τους στο πολύ χαμηλό 1.06 όπου και γύριζε σταθερά. Θα πέσουμε και πιο κάτω μαζί με τον Βασίλη απλά σε λίγο καιρό και με κάποιο fine tuning που πήραμε μέσα απο αυτήν την δοκιμή με το αμάξι.

Οπτικοακουστικό υλικό θα ακολουθήσει εντός ημερών, το υπόσχομαι!!

Τέλος ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και τους επαίνους. Εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Βασίλη για όλη την δουλειά που έχει κάνει!!!
Reply
Old Oct 15, 2012 | 10:55 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Oct 16, 2012 | 12:35 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω στα ειπα απο κοντα... Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψεις πλεον το πολεμικο αυτο αυτοκινητο, τα χερια και την ικανοτητα του οδηγου και την μελετη και τον ιδρωτα που εχει πεσει απο τον δημιουργο του! Ολοι ενα τεραστιο μπραβο!
Reply
Old Oct 16, 2012 | 02:50 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Άψογος ο Κωνσταντίνος και η Hondaρα του..Χρονάρααα...
Στις Σέρρες μαζί με kosdali, ίσως και Sebian και ΝΤΖ(όταν δοκιμάσουν με full slick) βλέπω να σπάνε το 1,30 αργά η γρήγορα με δεδομένο ότι έχει γίνει και η πίστα πιο γρήγορη..

Κωνσταντίνε στο περίπου στα πόσα κιλά και πόσα άλογα υπολογίζετε με τον Βασίλη το αυτοκίνητο;;
Από το κοντό απόλυτα ευχαριστημένος;;Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό για τα χιλιόμετρα που βλέπεις στην ευθεία;;

Πάντως τιμή μας να υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα και τέτοιοι οδηγοί εδώ μέσα..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:21 AM.