ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμφωνω μαζι σου, ειπαμε μικρη γευση μονο. 
Το καλο με τα Μεγαρα, ειναι πως μπορεις να κανεις drift με πολλα. Το κακο με μενα, ειναι οτι δεν εχω μπει ακομη στα Μεγαρα με το κοντο.

Το καλο με τα Μεγαρα, ειναι πως μπορεις να κανεις drift με πολλα. Το κακο με μενα, ειναι οτι δεν εχω μπει ακομη στα Μεγαρα με το κοντο.
Το κοντερ του σ μου σε σχεση με το PBOX στο mode speed ''κλέβει'' σε ανάλογες ταχύτητες 3-4 χλμ..
Να σου πώ μπορεί να κερδίζεις το δευτερόλεπτο ή τα οποια δέκατα από κάτι άλλο σε διαφορα σημεία... μην ξεχνάς ότι γενικά ψαχνομαι με το αμάξι ακόμα... οπότε δεν είμαι και πολύ καλό σημείο αναφοράς..
Μάλλον χρειάζομαι βοήθεια από τις όποιες εμπειρίες σας...
Το σίγουρο είναι ότι θέλω πιό βιδωμένο ''ποπό'' !!
Να σου πώ μπορεί να κερδίζεις το δευτερόλεπτο ή τα οποια δέκατα από κάτι άλλο σε διαφορα σημεία... μην ξεχνάς ότι γενικά ψαχνομαι με το αμάξι ακόμα... οπότε δεν είμαι και πολύ καλό σημείο αναφοράς..
Μάλλον χρειάζομαι βοήθεια από τις όποιες εμπειρίες σας...

Το σίγουρο είναι ότι θέλω πιό βιδωμένο ''ποπό'' !!
Βλέποντας το video του Κωνσταντίνου εκτός του ότι σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να είχαμε πιο κοντά μας τα Μέγαρα, έχω και την απορία σχετικά με την γραμμή σου Nabu στην Κ9.Επειδή με παραξένεψε θα θελα να μου πεις αν είναι ιδέα μου ή αν έχεις καταλήξει βάσει κάποιου σκεπτικού και την πέρνεις τόσο ανοιχτά(τουλάχιστον απ'την φάση του apex και μετά).Επειδή είναι παρόμοια τα περάσματα σου απέκλεισα την περίπτωση οδηγικού λάθους, αλλά έτσι κι αλλιώς και απ'τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου δεν φαίνεται να το παρακάνεις με την ταχύτητα εισόδου.
Ακόμα και με δυνατά FWD αυτοκίνητα χωρίς μπλοκέ που είχα οδηγήσει, είχα καταλάβει ότι δεν έχει νόημα να ανοίγεσαι τόσο πολύ μιας που η ευθεία που ακολουθεί είναι πολύ μικρή για να εκμεταλλευτείς την παραπάνω ταχύτητα που πιάνεις(σε αντίθεση με τις φυστικιές πχ) και γράφεις τζάμπα μέτρα τα οποία φαίνονται και στο τελικό γυρολόγιο.Άσε που εμένα τουλάχιστον η συγκεκριμένη γραμμή με δυσκόλευε στην τοποθέτηση για την καλύτερη δυνατή είσοδο της Κ1.
Φυσικά το S2000 ακόμα δεν το έχω βάλει στα Μέγαρα και ίσως αναθεωρήσω(λόγω της μικρής σχετικά ροπής και της επαρκής πρόσφυσης που παρέχει μια 4αδα ημισλίκ πιστεύω ότι δικαιολογούν μια πιο κλειστή γραμμή), αλλά έχεις δοκιμάσει να κάνεις λίγη οικονομία στο γκάζι και να κρατηθείς στο μέσο περίπου του δρόμου; Αν το δοκίμασες και η τηλεμετρία έδειξε άλλα πάω πάσο και ξέχνα όσα είπα..
Υ.Γ. Το καβάλημα του κερμπ της Κ8 και το πέσιμο στα φρένα αμέσως μετά για την Κ9 είναι μαγεία..
Βαγγέλη μόλις άνοιξες το κουτί της Πανδόρας!!!
Αυτή είναι η μία απο τις δύο στροφές που τρωγόμαστε συνέχεια με τον ΝΤΖ για την γραμμή
Ο Γιάννης είναι μαζί σου σε αυτό ενώ εγώ είμαι τις ανοιχτής γραμμής και των έξτρα μέτρων.
Η αλήθεια είναι ότι τηλεμετρία απο το 1.10.2 που έχω κάνει στο βίντεο δεν έχω γιατί εκείνο το κινητό που έχω στο παρμπίζ έκανε το τελευταίο του μπάνιο στην Σαντορίνη εκείνο το καλοκαίρι.
Επίσης απο την τελευταία φορά που πήγα Μέγαρα δεν έχω τηλεμετρία γιατί κάποιος καλός Μιχάλης απο την Β.Ελλάδα το είχε ξηλώσει στις Σέρρες (
) και φυσικά σαν κλασσικός Έλληνας τελευταία στιγμή δεν πρόλαβα να αγοράσω άλλο ρεύμα.
Οπότε, ενώ θα ήθελα πολύ να δω τα στοιχεία, δεν μπορώ.
Να πω ότι δεν είμαι στενόμυαλος σχετικά με τις γραμμές που παίρνω και ότι είχα ακούσει τον Γιάννη που μου τριβέλιζε τον εγκέφαλο στα πιτ την προηγούμενη φορά και σε ένα session δοκίμασα να μένω κλειστά σε γραμμή θυσιάζοντας γκάζι στο apex. Οι χρόνοι μου ήταν γρηγορότεροι απο τα προηγούμενα session αλλά αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο αυτού δυστυχώς. Για αυτό εκεί θες τηλεμετρία... Ένας γύρος δεν είναι μόνο μια στροφή!
Με την ίδια λογική το τελευταίο session μου ήταν με την ανοιχτή γραμμή που παίρνω εγώ (αφού έφυγε ο Γιάννης απο την πίστα γιατί είχε δουλειά, απελευθερώθηκα πάλι
) και ήταν όλο με χρόνους απο 1.10 έως 1.10.5.
Να μιλήσω για το δικό μου αυτοκίνητο και την αίσθηση που μου δίνει στην Κ9.
Αν θυσιάσω το γκάζι στο apex τότε ναι κάθεται κλειστά χωρίς να σπινάρει.
Στους γρήγορους γύρους μου όμως πατάω το γκάζι σχεδόν τέρμα απο την ώρα που γλύφω το εσωτερικό κέρμπ της κ9. Απο εκείνη την στιγμή και μετά το αμάξι με 16'' Toyo R888 βρίσκεται κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Διαφορικάρει λίγο, χαζοσπινάρει λίγο, σπρώχνει, τσακώνεται με τα αμορτισέρ για να δει που θα κάτσει. Τέλοσπάντων κάνει πολλά πράγματα εκείνη την ώρα που σε κάνει να νιώθεις. Πάντως δεν είναι φρόνιμο και ΔΕΝ πατάει να φύγει. Για αυτό και υπάρχουν αρκετές διορθώσεις στο τιμόνι την περισσότερη ώρα. (Μην παρεξηγηθώ, μιλάμε για πολύ πολύ μικρές διορθωσούλες, κάτι σαν απορρόφηση ενέργειας το αντιλαμβάνομαι εγώ
)
Νομίζω είναι η πρώτη φορά που κάθισα και είδα άμεσα συγκρίσιμα βίντεο του αυτοκινήτου του και του Γιάννη vs του αυτοκινήτου μου και εμένα.
Υπάρχουν τεράστιες διαφορές Γιάννο.
Καταρχάς να πω κάτι που μάλλον είναι λάθος "διάγνωση" απο πολλούς απο εμάς. Το αμάξι του Γιάννη ΔΕΝ πρέπει να φοράει κοντό. Ρε Γιάννη διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Το λιγότερα χλμ που βγάζει είναι λόγω του χαμηλότερου κόφτη στροφών λόγω 2.2 και όχι λόγω διαφορετικού κορωνοπηνίου.
Άρα όταν μιλάμε για την Κ5 για την οποία και τσακωνόμαστε δεν μπορούμε να μιλάμε με ίδιες βάσεις. Εμένα το αμάξι μου που στροφάρει 9.000σαλ μπορεί και να βαρέσει και 1-2-3 κόφτες πριν αρχίσω να την στρίβω ενώ προφανώς το δικό σου δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Αλλά ούτε και θα μπορέσει αν στρίψει ποτέ αποτελεσματικά αυτήν την στροφή με 2α.
Επίσης σε όλες τις στροφές το αμάξι σου Γιάννη φαίνεται πολύ πιο "ήρεμο" απο το δικό μου. Δεν έχει αυτα τα νευρικά που κάνει το δικό μου. Δεν φαίνεται να χαζοχάνει την πρόσφυση, δεν φαίνεται να διαφορικάρει καθόλου (έντονο φαινόμενο σε εμένα στην κ4).
Βαγγέλη για να μην πλατιάζω με το ερώτημα σου, εγώ δεν θεωρώ ότι κάνει καλό να θυσιάσω το γκάζι του S2000 για αυτά τα μέτρα που γλυτώνω αν μείνω κλειστά. Κάτι που είναι πολύστροφός κινητήρας, κάτι που είναι ψόφιος στα χαμηλά θεωρώ ότι πρέπει να το καβαλήσω όσο το δυνατόν νωρίτερα και να καταφέρω να το κρατήσω κάτω.
Ίσως με 17άρες και 888άρια να μπορούσα να έχω το καλύτερο και των 2 κόσμων. Να μπορούσα και να πατήσω νωρίς αλλά και το αμάξι να μείνει κάτω και να μείνει κλειστά.
Όπως έχει τώρα αυτό δεν γίνεται. Με το που πάω να δώσω κατεύθυνση στο τιμόνι στην Κ9 ο κώλος ακολουθεί δική του πορεία, η πρόσφυση δεν είναι αρκετή.
Όσο για το Trackday,αν υπάρχει ενδιαφέρον όλο και κάτι θα κάνουμε...
Αυτή είναι η μία απο τις δύο στροφές που τρωγόμαστε συνέχεια με τον ΝΤΖ για την γραμμή
Ο Γιάννης είναι μαζί σου σε αυτό ενώ εγώ είμαι τις ανοιχτής γραμμής και των έξτρα μέτρων.
Η αλήθεια είναι ότι τηλεμετρία απο το 1.10.2 που έχω κάνει στο βίντεο δεν έχω γιατί εκείνο το κινητό που έχω στο παρμπίζ έκανε το τελευταίο του μπάνιο στην Σαντορίνη εκείνο το καλοκαίρι.
Επίσης απο την τελευταία φορά που πήγα Μέγαρα δεν έχω τηλεμετρία γιατί κάποιος καλός Μιχάλης απο την Β.Ελλάδα το είχε ξηλώσει στις Σέρρες (
) και φυσικά σαν κλασσικός Έλληνας τελευταία στιγμή δεν πρόλαβα να αγοράσω άλλο ρεύμα. Οπότε, ενώ θα ήθελα πολύ να δω τα στοιχεία, δεν μπορώ.
Να πω ότι δεν είμαι στενόμυαλος σχετικά με τις γραμμές που παίρνω και ότι είχα ακούσει τον Γιάννη που μου τριβέλιζε τον εγκέφαλο στα πιτ την προηγούμενη φορά και σε ένα session δοκίμασα να μένω κλειστά σε γραμμή θυσιάζοντας γκάζι στο apex. Οι χρόνοι μου ήταν γρηγορότεροι απο τα προηγούμενα session αλλά αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο αυτού δυστυχώς. Για αυτό εκεί θες τηλεμετρία... Ένας γύρος δεν είναι μόνο μια στροφή!
Με την ίδια λογική το τελευταίο session μου ήταν με την ανοιχτή γραμμή που παίρνω εγώ (αφού έφυγε ο Γιάννης απο την πίστα γιατί είχε δουλειά, απελευθερώθηκα πάλι
) και ήταν όλο με χρόνους απο 1.10 έως 1.10.5.Να μιλήσω για το δικό μου αυτοκίνητο και την αίσθηση που μου δίνει στην Κ9.
Στους γρήγορους γύρους μου όμως πατάω το γκάζι σχεδόν τέρμα απο την ώρα που γλύφω το εσωτερικό κέρμπ της κ9. Απο εκείνη την στιγμή και μετά το αμάξι με 16'' Toyo R888 βρίσκεται κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Διαφορικάρει λίγο, χαζοσπινάρει λίγο, σπρώχνει, τσακώνεται με τα αμορτισέρ για να δει που θα κάτσει. Τέλοσπάντων κάνει πολλά πράγματα εκείνη την ώρα που σε κάνει να νιώθεις. Πάντως δεν είναι φρόνιμο και ΔΕΝ πατάει να φύγει. Για αυτό και υπάρχουν αρκετές διορθώσεις στο τιμόνι την περισσότερη ώρα. (Μην παρεξηγηθώ, μιλάμε για πολύ πολύ μικρές διορθωσούλες, κάτι σαν απορρόφηση ενέργειας το αντιλαμβάνομαι εγώ
)Νομίζω είναι η πρώτη φορά που κάθισα και είδα άμεσα συγκρίσιμα βίντεο του αυτοκινήτου του και του Γιάννη vs του αυτοκινήτου μου και εμένα.
Υπάρχουν τεράστιες διαφορές Γιάννο.
Καταρχάς να πω κάτι που μάλλον είναι λάθος "διάγνωση" απο πολλούς απο εμάς. Το αμάξι του Γιάννη ΔΕΝ πρέπει να φοράει κοντό. Ρε Γιάννη διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Το λιγότερα χλμ που βγάζει είναι λόγω του χαμηλότερου κόφτη στροφών λόγω 2.2 και όχι λόγω διαφορετικού κορωνοπηνίου.
Άρα όταν μιλάμε για την Κ5 για την οποία και τσακωνόμαστε δεν μπορούμε να μιλάμε με ίδιες βάσεις. Εμένα το αμάξι μου που στροφάρει 9.000σαλ μπορεί και να βαρέσει και 1-2-3 κόφτες πριν αρχίσω να την στρίβω ενώ προφανώς το δικό σου δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Αλλά ούτε και θα μπορέσει αν στρίψει ποτέ αποτελεσματικά αυτήν την στροφή με 2α.
Επίσης σε όλες τις στροφές το αμάξι σου Γιάννη φαίνεται πολύ πιο "ήρεμο" απο το δικό μου. Δεν έχει αυτα τα νευρικά που κάνει το δικό μου. Δεν φαίνεται να χαζοχάνει την πρόσφυση, δεν φαίνεται να διαφορικάρει καθόλου (έντονο φαινόμενο σε εμένα στην κ4).
Βαγγέλη για να μην πλατιάζω με το ερώτημα σου, εγώ δεν θεωρώ ότι κάνει καλό να θυσιάσω το γκάζι του S2000 για αυτά τα μέτρα που γλυτώνω αν μείνω κλειστά. Κάτι που είναι πολύστροφός κινητήρας, κάτι που είναι ψόφιος στα χαμηλά θεωρώ ότι πρέπει να το καβαλήσω όσο το δυνατόν νωρίτερα και να καταφέρω να το κρατήσω κάτω.
Ίσως με 17άρες και 888άρια να μπορούσα να έχω το καλύτερο και των 2 κόσμων. Να μπορούσα και να πατήσω νωρίς αλλά και το αμάξι να μείνει κάτω και να μείνει κλειστά.
Όπως έχει τώρα αυτό δεν γίνεται. Με το που πάω να δώσω κατεύθυνση στο τιμόνι στην Κ9 ο κώλος ακολουθεί δική του πορεία, η πρόσφυση δεν είναι αρκετή.
Προσωπικά η αίσθηση που μου δίνει το αμάξι και εμένα στην Κ9 με το setup που έχω (χωρίς πολύ ψάξιμο)είναι ίδια με του Κώστα. Την παίρνω και εγώ όσο ανοιχτά μπορώ για να δώσω στο αυτοκίνητο την δυνατότητα να 'ξενερώσει' όσο το δυνατό καλύτερα χωρίς σπασμοδική κίνηση στο γκάζι. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να κλειστώ και στο apex να πατήσω σταδιακά το γκάζι και ταυτόχρονα να το αφήσω να ανοιχτεί αρχίζει και γλιστράει πίσω ο κώλος με αποτέλεσμα να είσαι στο διόρθωμα και στο άσε πάτα γκάζι πράγμα που μου δίνει την αίσθηση ότι χάνω χρόνο. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι απλή αίσθηση. όλα λύνονται με μια τηλεμετρία (που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή) Ενώ αν μπώ ανοιχτά με σταθερά αυξανώμενο γκάζι το αμάξι μου δίνει μεγαλύτερη σιγουρία. Και όλα αυτά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα set up και ανάρτησεις καθώς επίσης και ελαστικού.
Για το track day τα έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύω ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Για το track day τα έχουμε πει πολλές φορές και πιστεύω ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Μισό να τα πάρουμε ένα-ένα.
Η Κ9 είναι αντικείμενο πολλών...πολλών συζητήσεων. Ακόμα και σε αγώνες είναι εύκολο να παρατηρήσεις τις διαφορετικές απόψεις μεταξύ των πισταδόρων και των ραλλιτζίδων οδηγών. Προσωπικά έχω δεί του κόσμου τις γραμμές στην Κ9 από BTCC μέχρι και F3 παλιότερα, μέχρι και WRC του Κύρκου. Έναν άνθρωπο όμως εμπιστεύομαι και πιθανόν όσοι πηγαίνατε παλιότερα στα Μέγαρα να τον είχατε συναντήσει να γυρίζει με το πολιτικό 106 του, τον κ. Μιχελακάκη. Ο συγκεκριμένος, πέρα από το γεγονός οτι μου είχε πεί οτι δεν πατάει κανένα κερμπ (
), για την Κ9 μου είχε πεί οτι είναι η πιο παράξενη και αλλόκοτη στροφή που έχει συναντήσει ποτέ. Με λογική αντιμετώπιση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος, γκάζι από νωρίς και άνοιγμα γραμμής. ΟΜΩΣ επειδή ακριβώς μιλάμε για βλακοστροφή, αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο πιο γρήγορος.... δυστυχώς κάνεις πολλά μέτρα και όποιο κέρδος σε χλμ είναι μηδαμινό. Η γραμμή που ακολουθεί Κώστα την είχα δεί στο RX8 challenge που είχε έρθει Μέγαρα για ένα αγώνα. Με κορυφαίους οδηγούς στον πρώτο αγώνα πηγαίνανε κυριολεκτικά.... από τα βραχάκια!!! Μιλάμε ακουμπούσανε στην έξοδο των πιτς. Στον δεύτερο αγώνα, κάποιος από τα δικά μας καμάρια τους το σφύριξε και οι πρώτοι έπεσαν κανένα δευτερόλεπτο αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι οτι χωρίς τηλεμετρία η συζήτηση είναι.... κουκουρούκου. Μακάρι να κανονίσουμε κανένα Μέγαρο και να συγκρίνουμε γραμμές.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το αμάξι υποτίθεται οτι φοράει κοντό (4.3)... Παρά ταύτα είσαι σωστός για τον κόφτη με την μόνη διαφορά οτι και εγώ 2α έχω 9.000 κόφτη, στην υπόλοιπες 8.600. Βλέπω τηλεμετρία 102-104 πραγματικά με 2α κόφτη. Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό.... υπολόγισε και την αλλαγή μέσα στο όλο παιχνίδι.... υπολόγισε την αποσταθεροποίηση του αυτοκινήτου... υπολόγισε την φθορά στα πίσω ελαστικά και πιθανόν υπεθέρμανση. Αφού το αμάξι περνάει με 3η γιατί πρέπει να το αποσταθεροποιείς με 2α... Και εκεί πρέπει επιτέλους να μιλήσει η τηλεμετρία και μία φορά πρέπει να μπούμε και μαζί να δούμε.
Ναι....φαίνεται ήρεμο...δεν είναι...
Οι μικροδιορθώσεις είναι σε καθημερινή βάση....Και στο κάτω κάτω ρε φίλε και από το βίντεο βλέπεις οτι και εγώ το σανιδώνω από το apex σχεδόν της Κ9 και κρατιέμαι και κλειστά...πως είναι δυνατό να μην μπορείς να κάνεις το ίδιο;;; Εγώ πάντως απέξω που σε έβλεπα την τελευταία φορά πολύ καλύτερα πήγαινες στην Κ9!!!
.....Οπότε, ενώ θα ήθελα πολύ να δω τα στοιχεία, δεν μπορώ.
) και ήταν όλο με χρόνους απο 1.10 έως 1.10.5.
Να μιλήσω για το δικό μου αυτοκίνητο και την αίσθηση που μου δίνει στην Κ9.
)
) και ήταν όλο με χρόνους απο 1.10 έως 1.10.5.Να μιλήσω για το δικό μου αυτοκίνητο και την αίσθηση που μου δίνει στην Κ9.
)
), για την Κ9 μου είχε πεί οτι είναι η πιο παράξενη και αλλόκοτη στροφή που έχει συναντήσει ποτέ. Με λογική αντιμετώπιση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος, γκάζι από νωρίς και άνοιγμα γραμμής. ΟΜΩΣ επειδή ακριβώς μιλάμε για βλακοστροφή, αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο πιο γρήγορος.... δυστυχώς κάνεις πολλά μέτρα και όποιο κέρδος σε χλμ είναι μηδαμινό. Η γραμμή που ακολουθεί Κώστα την είχα δεί στο RX8 challenge που είχε έρθει Μέγαρα για ένα αγώνα. Με κορυφαίους οδηγούς στον πρώτο αγώνα πηγαίνανε κυριολεκτικά.... από τα βραχάκια!!! Μιλάμε ακουμπούσανε στην έξοδο των πιτς. Στον δεύτερο αγώνα, κάποιος από τα δικά μας καμάρια τους το σφύριξε και οι πρώτοι έπεσαν κανένα δευτερόλεπτο αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι οτι χωρίς τηλεμετρία η συζήτηση είναι.... κουκουρούκου. Μακάρι να κανονίσουμε κανένα Μέγαρο και να συγκρίνουμε γραμμές....Υπάρχουν τεράστιες διαφορές Γιάννο.

Οι μικροδιορθώσεις είναι σε καθημερινή βάση....Και στο κάτω κάτω ρε φίλε και από το βίντεο βλέπεις οτι και εγώ το σανιδώνω από το apex σχεδόν της Κ9 και κρατιέμαι και κλειστά...πως είναι δυνατό να μην μπορείς να κάνεις το ίδιο;;; Εγώ πάντως απέξω που σε έβλεπα την τελευταία φορά πολύ καλύτερα πήγαινες στην Κ9!!!
Η Κ9 είναι αντικείμενο πολλών...πολλών συζητήσεων. Ακόμα και σε αγώνες είναι εύκολο να παρατηρήσεις τις διαφορετικές απόψεις μεταξύ των πισταδόρων και των ραλλιτζίδων οδηγών. Προσωπικά έχω δεί του κόσμου τις γραμμές στην Κ9 από BTCC μέχρι και F3 παλιότερα, μέχρι και WRC του Κύρκου. Έναν άνθρωπο όμως εμπιστεύομαι και πιθανόν όσοι πηγαίνατε παλιότερα στα Μέγαρα να τον είχατε συναντήσει να γυρίζει με το πολιτικό 106 του, τον κ. Μιχελακάκη. Ο συγκεκριμένος, πέρα από το γεγονός οτι μου είχε πεί οτι δεν πατάει κανένα κερμπ (
), για την Κ9 μου είχε πεί οτι είναι η πιο παράξενη και αλλόκοτη στροφή που έχει συναντήσει ποτέ. Με λογική αντιμετώπιση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος, γκάζι από νωρίς και άνοιγμα γραμμής. ΟΜΩΣ επειδή ακριβώς μιλάμε για βλακοστροφή, αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο πιο γρήγορος.... δυστυχώς κάνεις πολλά μέτρα και όποιο κέρδος σε χλμ είναι μηδαμινό. Η γραμμή που ακολουθεί Κώστα την είχα δεί στο RX8 challenge που είχε έρθει Μέγαρα για ένα αγώνα. Με κορυφαίους οδηγούς στον πρώτο αγώνα πηγαίνανε κυριολεκτικά.... από τα βραχάκια!!! Μιλάμε ακουμπούσανε στην έξοδο των πιτς. Στον δεύτερο αγώνα, κάποιος από τα δικά μας καμάρια τους το σφύριξε και οι πρώτοι έπεσαν κανένα δευτερόλεπτο αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι οτι χωρίς τηλεμετρία η συζήτηση είναι.... κουκουρούκου. Μακάρι να κανονίσουμε κανένα Μέγαρο και να συγκρίνουμε γραμμές.
), για την Κ9 μου είχε πεί οτι είναι η πιο παράξενη και αλλόκοτη στροφή που έχει συναντήσει ποτέ. Με λογική αντιμετώπιση πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος, γκάζι από νωρίς και άνοιγμα γραμμής. ΟΜΩΣ επειδή ακριβώς μιλάμε για βλακοστροφή, αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο πιο γρήγορος.... δυστυχώς κάνεις πολλά μέτρα και όποιο κέρδος σε χλμ είναι μηδαμινό. Η γραμμή που ακολουθεί Κώστα την είχα δεί στο RX8 challenge που είχε έρθει Μέγαρα για ένα αγώνα. Με κορυφαίους οδηγούς στον πρώτο αγώνα πηγαίνανε κυριολεκτικά.... από τα βραχάκια!!! Μιλάμε ακουμπούσανε στην έξοδο των πιτς. Στον δεύτερο αγώνα, κάποιος από τα δικά μας καμάρια τους το σφύριξε και οι πρώτοι έπεσαν κανένα δευτερόλεπτο αν θυμάμαι καλά. Η αλήθεια είναι οτι χωρίς τηλεμετρία η συζήτηση είναι.... κουκουρούκου. Μακάρι να κανονίσουμε κανένα Μέγαρο και να συγκρίνουμε γραμμές.΄Δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω, ακολουθώ τις γραμμές του Κωστή Πανουριά ...
Αυτό που λέει ο Κων/νακος για το φρενάκι πριν τη μεταφορά...
Το κάνει και ο τσουτσίγιας ... Τί να κάνουμε..
http://www.youtube.com/watch?v=cTcWZlNmeJo

Αυτό που λέει ο Κων/νακος για το φρενάκι πριν τη μεταφορά...

Πρέπει μας κάνεις μια επιδειξούλα....