Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Feb 6, 2012 | 09:41 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by SBIT' timestamp='1328534583' post='21387433
Α έχεις δίκιο Νίκο. Το έλεγε μετά ο Κώστας. Αυτά τα κομπιάσματα που έκανε είναι τα παίχνίδια του εγκεφάλου όταν είσαι πολύ κοντά στο vtec. Από ότι μου είχε πεί ο Σπύρος είναι θέμα φορτίων που διαβάζει ο εγκέφαλος και για λόγους ασφαλείας όταν είσαι πολύ κοντα στο vtec για κάποια δευτερα και πατήσεις ξαφνικά δεν ανεβάζει παρα΄είναι σαν να μπαίνει σε safe mode. μετα ομως επανέρχεται κανονικά.
Σαράντη ίσως αυτό πρέπει να το ξαναδεί ο Σπύρος γιατί στο δικό μου δεν κάνει τέτοιου είδους κομπιάσματα

Όσο για τα πατήματα μπράβο ρε παίδες. ΄Το αμάξι του Κων/νου τώρα που πάει καλά το μετράμε στα Βόρεια ή στα Νότια? Στο Νίκο αναφέρομαι
εγω παντως οταν δουλευα με αεμ τετοια κοψιματα δεν εκανε...μαλλον ειναι θεμα ρυθμισης.

οσο για τα πατηματα μπραβο σε ολους που το ευχαριστηθηκαν,του κωστακη το αμαξι με τον αγραφο οντως παει αρκετα καλα και οντως στο επομενο τρακ ντει θα εχει ακομα καλυτερο συνολο.

για τον παππου τι να πω μολις ακουσε κοντρα πηρε τα πανω του και επιτελους μπηκε στην πιστα ελπιζω τωρα που θα ρυθμισω να του ριξω και γω 2-3 αμαξακια να με θυμαται γιατι πολυ αερα εχει παρει τελευταια!
Reply
Old Feb 6, 2012 | 09:55 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1328540775' post='21387694
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1328536648' post='21387521']
[quote name='SBIT' timestamp='1328536365' post='21387513']
Ο Yiannakos έχει καιρό να φανεί σε κοντροστέκια από ότι έχω καταλάβει. Αλλα σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλό πάτημα μεταξύ Χρήστου και Θωμά γιατί και οι δύο κάνουν αλλαγές νορμάλ!!!
Σαράντη και εγώ θα το ήθελα γιατί πάνω από όλα θα είναι σε φιλικό κλίμα. Πιστεύω κάποια στιγμή να βρεθούμε από κοινού με το Θωμα και να το κάνουμε. Θα είναι και ενδιαφέρον πάτημα και μεταξύ φίλων που δεν θα αρχίσουν να λένε ένα σωρό μαλα$ίες μετά. Προς το παρών ετοιμάζω λάστιχα για ένα πάτημα με ένα GTR δυνατό. Θα φάμε απλά να δούμε πόσο
http://www.youtube.com/watch?v=5i4wUOkkJfM
[/quote]

Ναι μόνο που αυτό που λέω εγώ είναι 800 άλογα μοτέρ
[/quote]

Ε και πού πας βρε "Φυν" στα 800....????εδώ μαμά είναι και ρίχνουν σε GT2..
Από στάση θα πατήσετε...?????
Reply
Old Feb 6, 2012 | 10:48 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Mr Uma Chikara σε ψαχνω 1 βδομαδα τωρα κ εχεις κλειστα κιν κ δεν πιανουν.... Παρε για να μην σε @%^$#%^ω...
Reply
Old Feb 6, 2012 | 12:52 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Παιδιά τα κομπιάσματα δεν είναι λόγω εγκεφάλου και ρύθμισης. Αν ήταν έτσι θα μου το έκανε και με την 2α που είμαστε στις ίδιες στροφές.

Αυτό είναι απο τις βάσεις μηχανής που έχω. Καμιά φορά όταν αρχίσει τον τραμπαλισμό, για να σταματήσει πρέπει είτε να αφήσω γκάζι τελείως και να ηρεμήσει είτε να ανεβάσω ταχύτητα. Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα απο τα 2 οπότε έπρεπε να το υπομείνω!!
Reply
Old Feb 6, 2012 | 01:09 PM
eddiex's Avatar

Καλα ειπα εγω τελικα πως εισαι κουλαδι!
Reply
Old Feb 7, 2012 | 10:14 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by kosdali
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1328535029' post='21387448
[quote name='SBIT' timestamp='1328534583' post='21387433']
Α έχεις δίκιο Νίκο. Το έλεγε μετά ο Κώστας. Αυτά τα κομπιάσματα που έκανε είναι τα παίχνίδια του εγκεφάλου όταν είσαι πολύ κοντά στο vtec. Από ότι μου είχε πεί ο Σπύρος είναι θέμα φορτίων που διαβάζει ο εγκέφαλος και για λόγους ασφαλείας όταν είσαι πολύ κοντα στο vtec για κάποια δευτερα και πατήσεις ξαφνικά δεν ανεβάζει παρα΄είναι σαν να μπαίνει σε safe mode. μετα ομως επανέρχεται κανονικά.
Σαράντη ίσως αυτό πρέπει να το ξαναδεί ο Σπύρος γιατί στο δικό μου δεν κάνει τέτοιου είδους κομπιάσματα

Όσο για τα πατήματα μπράβο ρε παίδες. ΄Το αμάξι του Κων/νου τώρα που πάει καλά το μετράμε στα Βόρεια ή στα Νότια? Στο Νίκο αναφέρομαι
εγω παντως οταν δουλευα με αεμ τετοια κοψιματα δεν εκανε...μαλλον ειναι θεμα ρυθμισης.

οσο για τα πατηματα μπραβο σε ολους που το ευχαριστηθηκαν,του κωστακη το αμαξι με τον αγραφο οντως παει αρκετα καλα και οντως στο επομενο τρακ ντει θα εχει ακομα καλυτερο συνολο.

για τον παππου τι να πω μολις ακουσε κοντρα πηρε τα πανω του και επιτελους μπηκε στην πιστα ελπιζω τωρα που θα ρυθμισω να του ριξω και γω 2-3 αμαξακια να με θυμαται γιατι πολυ αερα εχει παρει τελευταια!
[/quote]εχεις ψωμι ακομα ψηλε..

Reply
Old Feb 8, 2012 | 02:12 AM
BilliS 2000's Avatar
Registered User

Ναι μόνο που αυτό που λέω εγώ είναι 800 άλογα μοτέρ
[/quote]

Ε και πού πας βρε "Φυν" στα 800....????εδώ μαμά είναι και ρίχνουν σε GT2..
Από στάση θα πατήσετε...?????

Συμφωνω με τον ηλια..Απλα δεν ξερω αν ειναι το gt-r απο την exelixis που ανοιξε με το evo ix του βαγγελη..Απο σταση ειδικα τα MY11,MY12 ΔΕΝ πιανονται..Η γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι ολοκληρωμενο πακετο απο καποια εταιρια π.χ ALPHA της AMS η και καποιας αλλης εταιριας που για να φτασουν σ αυτα τα αλογα δεν ανοιγουν και μοτερ τοτε νομιζω οτι πανω απο τα 400 απο σταση θα υπαρχει μεγαλη διαφορα..Στα λιγα μετρα απο ρολλ το gt-r ειναι 1750 κιλα οποτε σιγουρα θα καθησεις καλυτερα..Εχουν τρομερο ξεκινημα και σασμαν τα γαμημενα...Και μην ξεχναμε οτι ακομα και stock ριχνουν σε πολλα εξωτικα supercars...
http://www.youtube.com/watch?v=yjPXWdkLHSw ALPHA 9..17.OOO Euro...
Reply
Old Feb 19, 2012 | 05:46 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας και τα video..δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα από αμάξια που έχουν πράγματα επάνω..έπρεπε να ξεμπαζώνουν..αυτές οι διάφορες είναι για να μας γελάνε..value for money..

Υ.Γ.
Η πίστα είναι για να κάνουμε πλάκα και όχι να ανταγωνιζόμαστε χρόνους,ο χρόνος είναι δείγμα βελτίωσης..γιατί σε διαφορετικές συνθήκες η διασκέδαση γίνεται ολέθρια..πόσο μάλλον σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς..
Reply
Old Feb 20, 2012 | 12:37 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by kotsampas
Διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας και τα video..δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα από αμάξια που έχουν πράγματα επάνω..έπρεπε να ξεμπαζώνουν..αυτές οι διάφορες είναι για να μας γελάνε..value for money..

Υ.Γ.
Η πίστα είναι για να κάνουμε πλάκα και όχι να ανταγωνιζόμαστε χρόνους,ο χρόνος είναι δείγμα βελτίωσης..γιατί σε διαφορετικές συνθήκες η διασκέδαση γίνεται ολέθρια..πόσο μάλλον σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς..
Reply
Old Feb 21, 2012 | 12:11 PM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by kotsampas' timestamp='1329662808' post='21428951

Υ.Γ.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.