Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Mar 21, 2012 | 12:55 PM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Originally Posted by kosdali
μπραβο ρε παιδες που περνατε καλα

Κωστακη μπραβο και απο μενα, δεν εχω εμπειρια απο την πιστα των μεγαρων αλλα απο αυτα που ακουω εχεις πετυχει φοβερο χρονο και οπως λεει και ο Μακης πιστευω οτι αυτο που οδηγας το πας σχεδον οσο παει...αντε και εις κατωτερα
Reply
Old Mar 22, 2012 | 02:33 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

μπραβο ρε nabura!!!
Reply
Old Mar 25, 2012 | 01:22 PM
katafractos's Avatar
Registered User

Γεια και χαρά σε όλους!

Χτες στα Μέγαρα.

Δοκίμασα ανάρτηση και λάστιχα Kumho C03...

Χρόνος 1 10 2 χωρίς πίεση στις Κ3 κ8 115+ 100+ στις κορυφές αντιστοίχως.. γενικά ημουν συνέχεια μεταξύ 10-11
ΑΛΛΑ...πολύ υποστροφή στις εισόδους των Κ1-Κ6 και Κ9 τα εμπρός ελαστικά ήταν πολύ λιγα για το αυτοκίνητο-πίστα, παρέδιδαν πνευμα δεν μπορούσα και να φρενάρω!

Δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί πάλι έπρεπε προσαρμοστώ σε κάποια αδυναμία του οχήματος.

Τα πίσω φάνηκαν αρκετά καλα...αλλά ίσως έτσι εδειξαν μπρός στην γλίστρα των εμπρός

Σίγουρα θέλει πολύ φαρδυτερο και σκληρότερο ελαστικό εμπρός... μάλλον δεν γλιτώνουμε τις 17αρες...
Το κερασάκι στην τούρτα?? άλλο ένα σετ στραβές δισκόπλακες

Ο γνωστός ''Δρ'' με εξυπηρέτησε μεν στην άμεση τοποθέτηση αναρτησης, αλλά δεν έλειψαν το ''πνευμα'', το ζυγισμα χωρίς εμένα μεσα και χωρις να βγουν οι αντιστρεπτικές!
Επισης το χαμήλωσε πολυ με αποτέλεσμα στην πίστα κυρίως μετά από Κ3 και Κ8 να βρίσκουν οι τροχοι στους θόλους!!!

Specs: S2000 AP2

stock motor // carbotec xp10 εμπρος-πίσω // Kumho C03 170/630 R16 medium εμπρος και 200/615 R16 medium πίσω// 1,5 εμπρος 2,5 πίσω camber(μοίρες)//0 εμπρός 2mm total toein

Αναρτηση GAZ με εξωτερικά δοχεία για κάθε αμορτησερ 2 δρόμων και ρυθμίσεων σε β ρβ. ελατήρια 6,7 kgr/mm εμπρός 4,5 kgr/mm πίσω. πολυ καλη στο δρόμο και στην πίστα αν και δεν ασχοληθηκα με τις ρυθμίσεις ιδιαίτερα...

Περιμένω, καλά να είμαστε, να δώ ξανά γνωστούς-φίλους στην πίστα!!
Reply
Old Mar 25, 2012 | 02:20 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μπράβο Δημήτρη, πολύ ωραίος χρόνος φίλε.

Αν έχεις καμιά τηλεμετρία αυτή τη φορά ανέβασε την πουθενά να βλέπουμε οδήγηση και απο εκεί.

Απορία. Τα Carbotech σου έβγαζαν πόσους περίπου καθαρούς γύρους?

Επίσης, επειδή εγώ δεν σκαμπάζω και πολύ απο αυτά. Τα ελλατήρια της ανάρτησης σου πολύ μαλακά δεν τα πήρες?
Reply
Old Mar 25, 2012 | 02:31 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ο χρόνος πολύ καλός, αλλά θα γίνω κι εγώ γραφικός και θα πω ότι μία τηλεμετρία θα βοηθούσε όντως να κατανοήσουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε γενικότερα συμπεράσματα...
Προσπάθησε να ανεβάσεις καμία ...!
Reply
Old Mar 25, 2012 | 02:34 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

...ή έστω βιντεάκι για εμάς τους δυστυχισμένους...
Reply
Old Mar 26, 2012 | 05:16 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Μπράβο Δημήτρη, πολύ ωραίος χρόνος φίλε.

Αν έχεις καμιά τηλεμετρία αυτή τη φορά ανέβασε την πουθενά να βλέπουμε οδήγηση και απο εκεί.

Απορία. Τα Carbotech σου έβγαζαν πόσους περίπου καθαρούς γύρους?

Επίσης, επειδή εγώ δεν σκαμπάζω και πολύ απο αυτά. Τα ελλατήρια της ανάρτησης σου πολύ μαλακά δεν τα πήρες?
Ο χρόνος δε λέει και τίποτα αφου δεν το ...ευχαριστήθηκα

Τα τακάκια είναι ακούραστα Κώστα...5-6 δυνατούς γυρους! οι δίσκοι την ακουσαν ασχημα πάντως...(εχω βάλει και air ducts)
Κοιτα δεν ειναι κριτηριο πάντως το αμάξι μου αυτη τη φορα γιατι τα εμπρός ελαστικα ηταν για τα πανυγήρια και έπρεπε φρενάρω πιο πολυ πρίν τις στροφές..ασε που έχανα τα φ΄ρενα απο σαπουνιασμα των ελαστικών...

Ναι η ανάρτηση είναι ''μαλακή'' αλλα δεν σκοπευα να το κάνω εντελώς track car ρε..
Το ήθελα πίο ''ραλιάρικο'' αλλά με το χαμήλωμα θα σπάσω κανένα προφυλακτιρα στο βουνο!!

Τηλεμετρίες έχω πολλές PBOX αλλα πως ανεβάζω εδω??

Αν βρεθούμε να ανταλλάξουμε αρχειάκια, θα το προτιμούσα από το να δημοσιεύσω εδω!!
Θέλω και γω δω που βρίσκονται τα 2,5++ δευτερόλεπτα που κάνεις πιό γρήγορα.

Δεν εχω καμερες ρε παιδια αλλα θα δανειστω την άλλη φορα από φίλο γιατι θέλω να έχω και γω κάτι να θυμάμαι..δεν ξέρεις όπως παμε....

Κώστα τι ζάντες έχεις τώρα?? Πλάτος ?? λέω να πάω σε 9αρα μπάς και μπει κανένα φαρδύ....
Από ευθυγράμμιση ???

Ευχαριστώ για τα σχόλια!!
Reply
Old Apr 1, 2012 | 11:54 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Χτές Μέγαρα με καλό φίλο με MR2.

Δοκιμασα 200αρια σε 17αρα μαμα μπροστινη.

Το πρόβλημα φρένα - υποστροφή λύθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Το καταευχαριστήθηκα από οδήγηση!!

Χρόνος 1 09 8 και σίγουρα μπόρεί και καλύτερα!

Είδαμε και ένα πολύ ωραίο C2 R2, με χρήσιμες οδηγηκές συμβουλές από τον πολύπειρο οδηγό του !!

Μετά Πάσχα ελπίζω να ξαναπάω και δω και φίλους εκει!!
Reply
Old Apr 2, 2012 | 04:39 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μπράβο ρε συ Δημήτρη!!

Πολύ καλός χρόνος και απο ότι φαίνεται απο τους χρόνους σου έχεις αίσθηση του τι κάνεις με το αμάξι.
Έτσι να τους δείχνουμε ότι τα S2000 είναι αυτοκίνητα που στα σωστά χέρια δεν είναι να τα υποτιμάς!

Ερώτηση τώρα, όταν λες έβαλα 200άρια τι εννοείς?
Reply
Old Apr 2, 2012 | 11:38 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

μαλλον εννοει την διασταση των μπροστινων τροχων...αλλα και 200ρια ειναι πολυ στενα ειδικα για κλειστη πιστα σαν τα μεγαρα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.