ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by Stradalle' timestamp='1348940278' post='22046533
Μου ράγισε και εμένα η μια δίσκο πλάκα...
και εχει μια εκνευριστική αίσθηση το φρένο τωρα. Παρήγγειλα j's racing δισκους και θα έρθουν σε καμία εβδομάδα. Μέχρι τότε θα κινουμαι με την ραγισμενη,ελπίζω μην εχω κανά θέμα 
και εχει μια εκνευριστική αίσθηση το φρένο τωρα. Παρήγγειλα j's racing δισκους και θα έρθουν σε καμία εβδομάδα. Μέχρι τότε θα κινουμαι με την ραγισμενη,ελπίζω μην εχω κανά θέμα 
Ναμπού κουλαμαρία !!! 
Χαμός χθες στα Μέγαρα, πολλά και καλά αυτοκίνητα με highlight της ημέρας τα 2 τελευταία session του παραπάνω τύπου..
Θα τα γράψει και ο ίδιος, όταν συνέλθει από το χθεσινό βράδυ στο μαγαζί..
Μπράβο σε Ναμπουδάκο και Bill για το αποτέλεσμα, αν και σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη..

Χαμός χθες στα Μέγαρα, πολλά και καλά αυτοκίνητα με highlight της ημέρας τα 2 τελευταία session του παραπάνω τύπου..
Θα τα γράψει και ο ίδιος, όταν συνέλθει από το χθεσινό βράδυ στο μαγαζί..
Μπράβο σε Ναμπουδάκο και Bill για το αποτέλεσμα, αν και σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη..
Εκπληκτική μέρα εχθές για πίστα και το εκμεταλλεύτηκε ο Κωστάκης και με το παραπάνω!!!!!! Αναμένουμε βιδεο από τον εκπληκτικό γύρο!!!!
Πάντα τέτοια και καλύτερα!
΄Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και στον άνθρωπο πίσω από το αμάξι!!!!
Πάντα τέτοια και καλύτερα!
΄Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και στον άνθρωπο πίσω από το αμάξι!!!!
Πολύ απλά χθές γράφτηκε ιστορία και χρόνοι που κάποιοι δεν θα πιάσουν ποτέ...!!!!!!!Μπράβο κι απο δω!!!!!
Γενικά ήταν πολύ καλά ειδικά απ το μεσημέρι και μετά που μειώθηκε ο κόσμος!! Αντε και στο επόμενο.
Γενικά ήταν πολύ καλά ειδικά απ το μεσημέρι και μετά που μειώθηκε ο κόσμος!! Αντε και στο επόμενο.
Nabu μην τυχον κανεις καφε πριν φτιαξεις και ποσταρεισ το βιντεο!!
Ευγε και σε Κωσταντινο και σε Βασιλαρα-B16A!!
Αυτοι οι χρονοι πριν 3 χρονια μας φαινοντουσαν χρονοι radical,caterham μονο αλλα με σωστα "χερια" σε ολους τις τομεις γινονται θαυματα..
Ραντεβου Τεταρτη Καρτοδρομο τωρα που γυρναει και μπορουμε!
Ευγε και σε Κωσταντινο και σε Βασιλαρα-B16A!!
Αυτοι οι χρονοι πριν 3 χρονια μας φαινοντουσαν χρονοι radical,caterham μονο αλλα με σωστα "χερια" σε ολους τις τομεις γινονται θαυματα..
Ραντεβου Τεταρτη Καρτοδρομο τωρα που γυρναει και μπορουμε!