Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Sep 26, 2012 | 12:31 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by katafractos
Ευχαριστώ Ηλια , αλλά έχω ΛΙΩΣΕΙ στα Μέγαρα απο το '05 με το 206 RC που είχα, αλλά και με το s... Δεν είμαι ούτε ταλέντο ουτε πιλότος ουτε κτλ... απλα ασκουμαι και μου αρέσει πολύ η οδηγηση σε τέτοιους ρυθμούς...
Το αμάξι μου όπως είναι, είναι για χαμηλα 8άρια...για χαμηλώτερα θέλει ξήλωμα βάρους ή και περισσότερη δυναμη.
Σε πληροφορώ οτι τα Μεγαρα είναι γενικά ευκολη πίστα και αυτοκίνητα όπως το s ΔΕΝ δειχνουν τα ''δοντια΄΄ τους.

Ηταν NIppon γιαπωνέζικη απο Πλατάνα σα μαμα... έχει ''φάει'' άλλo ενα τρακντει....

Ασε τα φρένα του σ δεν είναι για πολλαα πολλααα... και οι λύσεις εκτος από πολύ χρήμα, απαιτούν αποστάτες μπουζονια κτλ κτλ που δεν μου αρέσουν σαν ''ιδέα''...

Κατι έχω διαβάσει για μεγαλύτερα απο Prelude αν δεν κάνω λάθος...αλλα αντι να βγάλουμε θα βαλουμε μη ανηρτημένη μάζα....

Καθε φρενοιδέα και πρωτίστως εμπειρία-λύση θα εκτιμηθεί με ΄ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!!!!
Δημήτρη, το πρόβλημά μου είναι με εκείνους που στη θέση σου, θα πήγαιναν πίστα την επόμενη φορά και θα είχαν "υφάκι" ..Και πίστεψε με δεν είναι λίγοι.. Εμείς τα λέμε από την πρώτη στιγμή..

Εγώ, το μόνο επιπλέον που μπορώ να σκεφτώ είναι τρύπες στον προφυλακτήρα πίσω από τα πίσω ελαστικά για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας.. Αλλά σε περίπτωση που έχεις αυτοκινητάκι που δε θες να προχωρήσεις σε "βανδαλισμούς", θα έλεγα απλά με πρόχειρο τρόπο, να στερεώσει κάποιος εύκαμπτο σωλήνα, που να παίρνει αέρα κάτω από το αυτοκίνητο και να τον πετάει στις πίσω δισκόπλακες.. Μπορεί να μη φαίνεται ό,τι πιο όμορφο, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε..
Reply
Old Sep 26, 2012 | 12:40 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ψηλέ υπάρχει λύση και για πίσω......
Θα βρώ φώτογραφίες και θα τις βάλω. Αν θυμάμαι καλά με πολύ λίγα χρήματα γινόταν σούπερ. Βέβαια όταν είπα να το κάνω ο Μπίλ μου είπε ότι επειδή η δισκόπλακα είναι μονή πίσω ότι και να κάνεις η βελτίωση των θεμοκρασιών θα είναι παρα παρα πολύ μικρή!

πάρτε και το λινκ. Με δύο ανταλλακτικά από ηλ.σκούπα (12€ κάνει το ένα τα πήρα εγώ) είσαι έτοιμος
https://www.s2ki.com/s2000/topic/949...brake-ducting/
Reply
Old Sep 26, 2012 | 05:19 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Αυτό, ακριβώς !!

Μη σου πω, θα κάνω το ίδιο και μπροστά, να μην ανοίγω τρύπες στον αγαπημένο μου προφυλακτήρα..
Reply
Old Sep 26, 2012 | 06:17 AM
katafractos's Avatar
Registered User

Παιδια για τα φ΄ρενα έχουμε ανοίξει συζήτηση σε αλλο τόπικ.

Eκει έχω πεί τις εμπειρίες-προβλήματα μου με αυτά καθώς και τις διάφορες προσπάθειες λύσης που έχω κάνει.
Προσωπικά με τα πίσω, πλέον, δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Reply
Old Sep 26, 2012 | 08:16 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by SBIT
Ψηλέ υπάρχει λύση και για πίσω......
Θα βρώ φώτογραφίες και θα τις βάλω. Αν θυμάμαι καλά με πολύ λίγα χρήματα γινόταν σούπερ. Βέβαια όταν είπα να το κάνω ο Μπίλ μου είπε ότι επειδή η δισκόπλακα είναι μονή πίσω ότι και να κάνεις η βελτίωση των θεμοκρασιών θα είναι παρα παρα πολύ μικρή!

πάρτε και το λινκ. Με δύο ανταλλακτικά από ηλ.σκούπα (12€ κάνει το ένα τα πήρα εγώ) είσαι έτοιμος
https://www.s2ki.com/...-brake-ducting/
Δεν έχει βάλει φωτογραφία απ το τελικό αποτέλεσμα αλλά αν αυτοί οι πορτοκαλί σωλήνες φαίνονται (που δεν παίζει να μη δε φαίνονται) θα είναι τρελή αηδία. Μπορεί να κάνει δουλειά, δε λέω, αλλά τι να το κάνω δηλαδή αν το αμάξι γίνει σαν την Cobra της Delonghi??

Reply
Old Sep 26, 2012 | 08:19 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Εσύ Χαϊσμίν, μη τα βάλεις..
Reply
Old Sep 26, 2012 | 10:25 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Xbondie εσύ μπορεί να βάλεις και υδραυλική σωλήνα!!!!

Η σωλήνα που βλέπεις πάντως βγαίνει και σε μαύρο σωλήνα αν ενδιαφέρεσαι!!!!!!
Reply
Old Sep 27, 2012 | 08:55 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Βέβαια όταν είπα να το κάνω ο Μπίλ μου είπε ότι επειδή η δισκόπλακα είναι μονή πίσω ότι και να κάνεις η βελτίωση των θεμοκρασιών θα είναι παρα παρα πολύ μικρή!
Temps taken with a infrared pyrometer in pits after cool down lap:
- right side rotor temps : 89.4 °C
- right side caliper temps: 177 °C
- left side rotor temps : 86.1 °C
- left side caliper temps: 125 °C

Guess which side was taped over.

Από την δεύτερη σελίδα του τόπικ που πόσταρες
Reply
Old Sep 29, 2012 | 09:37 AM
Stradalle's Avatar
Registered User

Μου ράγισε και εμένα η μια δίσκο πλάκα... και εχει μια εκνευριστική αίσθηση το φρένο τωρα. Παρήγγειλα j's racing δισκους και θα έρθουν σε καμία εβδομάδα. Μέχρι τότε θα κινουμαι με την ραγισμενη,ελπίζω μην εχω κανά θέμα
Reply
Old Sep 30, 2012 | 02:49 AM
papdoc's Avatar

Originally Posted by Stradalle
Μου ράγισε και εμένα η μια δίσκο πλάκα... και εχει μια εκνευριστική αίσθηση το φρένο τωρα. Παρήγγειλα j's racing δισκους και θα έρθουν σε καμία εβδομάδα. Μέχρι τότε θα κινουμαι με την ραγισμενη,ελπίζω μην εχω κανά θέμα
Εγώ στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα, ιδίως από τη στιγμή που το νοιώθεις το ράγισμα στο πεντάλ σου.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:05 AM.