ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Βαγγέλη την ίδια κουβέντα είχα χθές με τον συνονώματο και φίλτατο μέλος μας Kosdali, περί κοντού. Δυστυχώς, αν και δεν μου αρέσει, θα διαφωνήσω μαζί σου και θα υποστηρίξω την γνώμη ότι το 4.77 θα είναι πιο γρήγορο παντού. Σε όποια πίστα μπορεί να πάει το αμάξι στην Ελλάδα ή και στην κοντινή Ευρώπη (εκτός του Nordschleife
) το αμάξι θα είναι πιο αποδοτικό με αυτό το βήμα. Πολύ απλά γιατί κάθε ταχύτητα πλέον έχει + % απόδοσης και 2ον γιατί το βήμα της 6ης με 280 τελική δεν θα χρειαστεί ποτέ σε ένα ΝΑ αυτοκίνητο που τρέχει σε μια πίστα.
Τέλος ξανασυμφωνώ με τον Γιάννη στο ότι πρώτα απο όλα έρχεται η ευχαρίστηση, η αίσθηση, η γνωριμία, η ανακάλυψη των ορίων σου ή του αυτοκινήτου και τέλος έρχονται οι χρόνοι.
Ο χρόνος καλό είναι να χρησιμοποιείται ως μέτρο εξέλιξης και όχι ως αυτοσκοπός.
) το αμάξι θα είναι πιο αποδοτικό με αυτό το βήμα. Πολύ απλά γιατί κάθε ταχύτητα πλέον έχει + % απόδοσης και 2ον γιατί το βήμα της 6ης με 280 τελική δεν θα χρειαστεί ποτέ σε ένα ΝΑ αυτοκίνητο που τρέχει σε μια πίστα. Τέλος ξανασυμφωνώ με τον Γιάννη στο ότι πρώτα απο όλα έρχεται η ευχαρίστηση, η αίσθηση, η γνωριμία, η ανακάλυψη των ορίων σου ή του αυτοκινήτου και τέλος έρχονται οι χρόνοι.
Ο χρόνος καλό είναι να χρησιμοποιείται ως μέτρο εξέλιξης και όχι ως αυτοσκοπός.
Κωνσταντίνε λατρεμένε μου μια χαρά κάνεις και διαφωνείς..Σκέφτεσαι να βαλεις 4.77 ή έτσι το ανέφερες;; Αν βάλεις από την στιγμή που έχουμε δεδομένα τηλεμετρίας από τους προηγούμενους γύρους σου θα είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσουμε αν θα κερδίσεις ή όχι..
Μιλώντας για Σέρρες σε έναν εικονικό γύρο:
Στην Κ1 μπαίνεις με 3η και σχεδόν στο apex της Κ2 βάζεις 4η η οποία λογικά θα έχει πιάσει κόφτη αρκετά πριν την Κ5 ή μπαίνεις με 4η και βάζεις ίσως και 5η πριν την Κ5;
Στην έξοδο της Κ5 σίγουρα θα σε βοηθήσει το 4.77(με δεδομένο ότι πίσω θα έχεις αρκετή πρόσφυση η οποία θα περάσει στον δρόμο την επιπλέον νευρικότητα του κοντού και δεν θα αρχίσεις το rotation around the apex που λέει κι ο Johny
) αλλά λογικά θα χρειαστεί να κουμπώσεις 4η πριν ή ακόμα χειρότερα κατά την διάρκεια του S της Κ6-7-8 κάτι που θα σου χαλάσει την έξοδο για την ευθεία που ακολουθεί.Στην έξοδο της Κ10 με δεδομένο ότι έχεις 3η(λίγο δύσκολο 4η σωστά; ) ο κόφτης θα έρθει αρκετά πριν την Κ11(εμένα με το 4.44 ερχόταν λίγο πριν την Κ11) οπότε είτε μπαίνεις με 4η στις Κ11-12 είτε βάζεις 4η και ξανακατεβάζεις σε 3η όπου πάλι χάνεις αρκετό χρόνο.
Στην Κ13 με 4η λογικά θα κερδίζεις αλλά μετά έρχεται το τελευταίο σύμπλεγμα των Κ14-15-16 όπου λογικά θα το βγάλεις όλο με 4η και δεν ξέρω πόσο δυνατή έξοδο θα έχεις για την ευθεία.Ίσως υπό προυποθέσεις εδώ να μην χάσεις, αλλά θα χρειαστεί αρκετή δουλειά..
Και τέλος έχουμε την ευθεία όπου όπως και να βγεις θεωρώ δεδομένο ότι θα χάσεις σε σχέση με μια πιο μακρυά μετάδοση και έξοδο με ίδια χιλιόμετρα από την Κ16..Τώρα το πόσο, είπαμε θα φανεί στην τηλεμετρία..
Κάπως έτσι φαντάζομαι τον γύρο με το 4.77 βάσει και των όσων έχω δει ήδη από το 4.44 μου.Για πες μου σε ποια σημεία διαφωνείς και πως το έχεις στο μυαλό σου μιας που δυστυχώς ότι και να κάνουμε στις Σέρρες δεν μπορούμε να βρεθούμε για να τα δούμε στην πράξη πριν τον Οκτώμβρη..
Με ρώτησες για το βολάν.
Κάποιος ο οποίος εχει το αυτοκίνητο μόνο για κόντρες, δεν του το προτείνω. Αυτό για το εξής λόγo: Με τόσο ελάφρωμένο βολάν, έχεις εκπληκτική ευστροφία (σε βοηθάει αφού με το παραμικρό πάτημα του γκαζιού το αυτοκίνητο ανεβάζει ελέυθερα στροφές, σε σημείο που κάποιες φορές με λίγα χλμ νομίζω ότι πατινάρει) ωστόσο με το που κουμπώσεις τρίτη το αυτοκίνητο αδειάζει τελείως και νιώθεις ότι δέν απλώνει .Να σου δώσω να καταλάβεις, με όσα s2000 έχω ανόιξει φορώντας την μαμα σχεση μετάδοσης κ με παρόμοιες μετατροπές, πετάγομαι χαλαρά από ρολ 1-1.5 αμαξι μεσα στα πρώτα μέτρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συνεχίζω να ανοίγω...Το σκηνικό γίνεται πιο έντονο επειδή φοράω και τροχαλίες. Επίσης καιεί απειρη βενζίνη επειδή το τροφοδοτείς με περισσότερο γκάζι αφού άλλη κινητική κατάσταση διατηρεί το 3 κιλά βολάν και άλλη το 6-7 που έιναι το μαμα.
Σε μια πίστα όμως? Δεν θέλεις περισσότερη απόκριση και ευστροφία για να βγαίνεις βολίδα από στην έξοδο αντί να περιμένεις νανεβάσει σαν κοιμισμένο?

Κάποιος ο οποίος εχει το αυτοκίνητο μόνο για κόντρες, δεν του το προτείνω. Αυτό για το εξής λόγo: Με τόσο ελάφρωμένο βολάν, έχεις εκπληκτική ευστροφία (σε βοηθάει αφού με το παραμικρό πάτημα του γκαζιού το αυτοκίνητο ανεβάζει ελέυθερα στροφές, σε σημείο που κάποιες φορές με λίγα χλμ νομίζω ότι πατινάρει) ωστόσο με το που κουμπώσεις τρίτη το αυτοκίνητο αδειάζει τελείως και νιώθεις ότι δέν απλώνει .Να σου δώσω να καταλάβεις, με όσα s2000 έχω ανόιξει φορώντας την μαμα σχεση μετάδοσης κ με παρόμοιες μετατροπές, πετάγομαι χαλαρά από ρολ 1-1.5 αμαξι μεσα στα πρώτα μέτρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συνεχίζω να ανοίγω...Το σκηνικό γίνεται πιο έντονο επειδή φοράω και τροχαλίες. Επίσης καιεί απειρη βενζίνη επειδή το τροφοδοτείς με περισσότερο γκάζι αφού άλλη κινητική κατάσταση διατηρεί το 3 κιλά βολάν και άλλη το 6-7 που έιναι το μαμα.
Σε μια πίστα όμως? Δεν θέλεις περισσότερη απόκριση και ευστροφία για να βγαίνεις βολίδα από στην έξοδο αντί να περιμένεις νανεβάσει σαν κοιμισμένο?

Με την μετάδοση αφού έχεις και την εργοστασιακή, δεν τίθεται θέμα, κάνεις τις δοκιμές σου και με τις δύο αφού πρώτα βρεις τα πατήματα σου στην πίστα και μας ενημερώνεις για το αποτέλεσμα.
Ενδιαφέρουσα και η ιστορία σου για την γέφυρα..Σε βρίσκω έτοιμο για επισκέψεις σε πίστες φίλε μου..Δε νομίζω να έχουν να σου προσφέρουν κάτι περισσότερο οι συζητήσεις στα forum.Μπαίνεις, δοκιμάζεις και γράφεις εντυπώσεις ώστε να δούμε κι εμείς πως δουλεύουν τα καλούδια που έχεις στο S2k σου..Με το καλό να βρεθείτε με τα παιδιά κάτω στα Μέγαρα και από Οκτώβρη σε περιμένουμε κι εμείς Σέρρες να τα πούμε από κοντά..
Κωνσταντίνε λατρεμένε μου μια χαρά κάνεις και διαφωνείς..Σκέφτεσαι να βαλεις 4.77 ή έτσι το ανέφερες;; Αν βάλεις από την στιγμή που έχουμε δεδομένα τηλεμετρίας από τους προηγούμενους γύρους σου θα είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσουμε αν θα κερδίσεις ή όχι..
Στην Κ1 μπαίνεις με 3η και σχεδόν στο apex της Κ2 βάζεις 4η η οποία λογικά θα έχει πιάσει κόφτη αρκετά πριν την Κ5 ή μπαίνεις με 4η και βάζεις ίσως και 5η πριν την Κ5;
Στην έξοδο της Κ5 σίγουρα θα σε βοηθήσει το 4.77(με δεδομένο ότι πίσω θα έχεις αρκετή πρόσφυση η οποία θα περάσει στον δρόμο την επιπλέον νευρικότητα του κοντού και δεν θα αρχίσεις το rotation around the apex που λέει κι ο Johny
) αλλά λογικά θα χρειαστεί να κουμπώσεις 4η πριν ή ακόμα χειρότερα κατά την διάρκεια του S της Κ6-7-8 κάτι που θα σου χαλάσει την έξοδο για την ευθεία που ακολουθεί.
Στην έξοδο της Κ10 με δεδομένο ότι έχεις 3η(λίγο δύσκολο 4η σωστά; ) ο κόφτης θα έρθει αρκετά πριν την Κ11(εμένα με το 4.44 ερχόταν λίγο πριν την Κ11) οπότε είτε μπαίνεις με 4η στις Κ11-12 είτε βάζεις 4η και ξανακατεβάζεις σε 3η όπου πάλι χάνεις αρκετό χρόνο.
Στην Κ13 με 4η λογικά θα κερδίζεις αλλά μετά έρχεται το τελευταίο σύμπλεγμα των Κ14-15-16 όπου λογικά θα το βγάλεις όλο με 4η και δεν ξέρω πόσο δυνατή έξοδο θα έχεις για την ευθεία.Ίσως υπό προυποθέσεις εδώ να μην χάσεις, αλλά θα χρειαστεί αρκετή δουλειά..
Και τέλος έχουμε την ευθεία όπου όπως και να βγεις θεωρώ δεδομένο ότι θα χάσεις σε σχέση με μια πιο μακρυά μετάδοση και έξοδο με ίδια χιλιόμετρα από την Κ16..Τώρα το πόσο, είπαμε θα φανεί στην τηλεμετρία..
Κάπως έτσι φαντάζομαι τον γύρο με το 4.77 βάσει και των όσων έχω δει ήδη από το 4.44 μου.Για πες μου σε ποια σημεία διαφωνείς και πως το έχεις στο μυαλό σου μιας που δυστυχώς ότι και να κάνουμε στις Σέρρες δεν μπορούμε να βρεθούμε για να τα δούμε στην πράξη πριν τον Οκτώμβρη..
) αλλά λογικά θα χρειαστεί να κουμπώσεις 4η πριν ή ακόμα χειρότερα κατά την διάρκεια του S της Κ6-7-8 κάτι που θα σου χαλάσει την έξοδο για την ευθεία που ακολουθεί.Στην έξοδο της Κ10 με δεδομένο ότι έχεις 3η(λίγο δύσκολο 4η σωστά; ) ο κόφτης θα έρθει αρκετά πριν την Κ11(εμένα με το 4.44 ερχόταν λίγο πριν την Κ11) οπότε είτε μπαίνεις με 4η στις Κ11-12 είτε βάζεις 4η και ξανακατεβάζεις σε 3η όπου πάλι χάνεις αρκετό χρόνο.

Τον εικονικό γύρο που έκανες τον έχω κάνει και με τον Κώστα στο παρελθόν σε μια ίδια συζήτηση που είχαμε και κατά βάση συμφωνώ στο πως τον έχεις περιγράψει.
Το θέμα όμως έχει ως εξής!!!
Το πραγματικό γύρο του 4.1 τον έχεις simulaρει?
Η αλλαγή που κάνω επάνω στην 3-4?
Το αν πρέπει να αλλάξω στην 6 νωρίς ή αν τελικά δεν αλλάξω η αλλαγή φονιάς επάνω στην 9 με 140χλμ κόφτη 3ης?
Κ13 εγώ πλέον κουβαλάω την φόρα μου με 4η και όχι 3η αλλά νιώθω ότι θα μου χρησίμευε έξτρα ροπή για να πατάει το αμάξι κάτω.
Τι θέλω να πω. Τέλεια κλιμάκωση για ΜΙΑ ΜΟΝΟ πίστα (γιατί άπαξ και την έχεις για μια, δεν μπορεί να την έχεις και για κάποια άλλη εκτός και αν μιλάμε για τύχη) μπορείς να έχεις μόνο με σχέσεις.
Αλλιώς παντού και πάντα θα υπάρχουν αλλαγές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Με την τοποθέτηση του κοντού όμως δεν εξετάζουμε το πόσες αλλαγές θα κάνουμε συνολικά σε έναν γύρο. Εξετάζουμε ότι έχουμε κάποιο έξτρα % ροπής σε κάθε μας ταχύτητα και ειδικά σε ένα αμάξι σαν το δικό μας που είναι τόσο υψηλόστροφο και με τόσο περίεργη κλιμάκωση θα αποδώσει σε όλες τις στροφές.
Γενικότερα ποτέ δεν μου αρέσει να βάζω περιορισμούς απο πριν για κάτι που πάω να κάνω. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί παρά μόνο στο πως μπορούμε εμείς να αξιοποιήσουμε αυτό που κάναμε.
Και Δόξα το Θεό υπάρχουν πάρα πολλές τηλεμετρίες, πάρα πολλά παραδείγματα και απο ευθείες και απο στροφές έτσι ώστε μετά να καθίσουμε κάτω και να τα δούμε όλοι μαζί ωραία και καλά... και να συμφωνήσουμε ότι το 4.77 είναι πιο γρήγορο παντού.
Γνώμη μου πάλι ότι έτσι βγαίνουν συμπεράσματα και καταφέρνουμε να καταλήξουμε αν κάτι δουλεύει, πως δουλεύει και αν τελικά κάνει για την χρήση που το θέλουμε.
Ενώ διαφωνώ, όπως και το δείχνω, με την στάση σου Johny με την οποία μπαίνεις, γράφεις κάτι για ποσοστά ακτίνας πρόσφυσης, για δυναμική οχημάτων, πετάς ενα 0.5' και μας έχεις κάνει να δένουμε τα παππούτσια μας ανάποδα.
Και εντάξει εγώ είμαι χαζός ρε φίλε και δεν τα καταλαβαίνω (που ξέρεις πολύ καλά τι είμαι...) αλλά όταν σου ζητάω να το εξηγήσεις, πάλι δεν το κάνεις. Απο εκεί και πέρα δεν έχει κάποιο νόημα γιατί εγώ αυτήν την κουβέντα την κάνω για εξέλιξη και όχι για αντιπαράθεση. Αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφει στο 1 και στο 2, ξαναδιάβασε τα σε παρακαλώ και αν πάλι επιμένεις ότι το ένα αναιρεί το άλλο, να σου εξηγήσω καλά τι γράφω ξανά.
Όπως και στο άλλο θέμα που πόσταρες το βίντεο, σε ρωτάει κάτι ο ΤΑΖΙΟ το οποίο το είχα και εγώ απορία, αλλά το μόνο που έκανες ήταν να διορθώσεις το ορθογραφικό και η ζωή συνεχίζετε...
Όπως είπε και ένας σημαντικός άνθρωπος...

Ο λόγος που προσπαθώ ακόμα και συζητάω μαζί σου Γιάννη είναι γιατί σε θεωρώ ευφυή άνθρωπο και όχι τούβλο, απλά κάπου έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης μάλλον...
Τέλος με αυτό και στα επόμενα!
Αυτόν τον Κωστάκη εκεί πάνω μην τον ακούτε συνέχεια. Μπορεί να λέει στην κουβέντα επάνω "ναι, μπορεί να δουλέψει" αλλά αν δεν το κάνει μόνος του να δει δεν το πιστεύει καθόλου αυτό που λέει εκείνη την ώρα και μπορεί να πείσει για αυτό.
(Κουφάλα χειραγωγέ)!!! Ξεχνάτε με τον ΑΕΜ? Να ξεθάψω πόστ παλιά?
"Και τι έχουν κερδίσει όσοι βάζουν ΑΕΜ. Το δικό μου με μαμά εγκέφαλο και το πολύ ένα VAFC είναι πιο γρήγορο"
"Πάνε να τα φτιάξουνε και τα χαλάνε"
"ΟΕΜ + VAFC FTW"
Και κάπως έτσι, όλη η Βόρεια Ελλάδα που διαβάζει φόρουμ και βελτιώνει λίγο, έχει VAFC στο αμάξι.
Και τώρα ο Κωστάκης? Τσουυυυπ, κοτσάρει τον ΑΕΜ!
Βλέπει ότι τελικά μπορεί να κάνει καλό πρόγραμμα αν ρυθμιστεί απο κάποιον σωστά (ο Κωστάκης ασχολείται μόνος του και μπράβο του που μπορεί και είναι τόσο ικανός σε τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα).
Βλέπει ότι οι 9.500άρες δεν είναι κακές

Βλέπει ότι το vtec απο τα τάρταρα ξεμπαζώνει.
Και πυροβολάει την Θεσσαλονίκη και νομίζουνε ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος!
Και ψάχνει ο Μιχάλης τώρα να αγοράσει ΑΕΜ.
Και ο Colin έχει διλήμματα αν πρέπει να βάλει οργανάκι πίεσης λαδιού ή ΑΕΜ! (Σαν να λες "Να φάω σαλάτα με τόνο απόψε ή να φάω Γουρουνόπουλο με ξίγκι και τηγανιτά)

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι, κατά την γνώμη μου (αφού τα συζητήσαμε και με τον αρχιμηχανικό μου Βασίλη και μου τα εξήγησε όλα τέλεια) - και το τονίζω,το 4.77 θα είναι πιο γρήγορο σε όποια πίστα εδώ κοντά κάτσουμε. (Δεν μιλάω για ευθεία Αττικής - Εγνατίας οδού)
Εδώ είμαστε, εδώ θαμαστε και θα το δούμε.
Ενώ διαφωνώ, όπως και το δείχνω, με την στάση σου Johny με την οποία μπαίνεις, γράφεις κάτι για ποσοστά ακτίνας πρόσφυσης, για δυναμική οχημάτων, πετάς ενα 0.5' και μας έχεις κάνει να δένουμε τα παππούτσια μας ανάποδα.
Και εντάξει εγώ είμαι χαζός ρε φίλε και δεν τα καταλαβαίνω (που ξέρεις πολύ καλά τι είμαι...) αλλά όταν σου ζητάω να το εξηγήσεις, πάλι δεν το κάνεις. Απο εκεί και πέρα δεν έχει κάποιο νόημα γιατί εγώ αυτήν την κουβέντα την κάνω για εξέλιξη και όχι για αντιπαράθεση. Αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφει στο 1 και στο 2, ξαναδιάβασε τα σε παρακαλώ και αν πάλι επιμένεις ότι το ένα αναιρεί το άλλο, να σου εξηγήσω καλά τι γράφω ξανά.
Όπως και στο άλλο θέμα που πόσταρες το βίντεο, σε ρωτάει κάτι ο ΤΑΖΙΟ το οποίο το είχα και εγώ απορία, αλλά το μόνο που έκανες ήταν να διορθώσεις το ορθογραφικό και η ζωή συνεχίζετε...

Ο λόγος που προσπαθώ ακόμα και συζητάω μαζί σου Γιάννη είναι γιατί σε θεωρώ ευφυή άνθρωπο και όχι τούβλο, απλά κάπου έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης μάλλον...

Όσο αφορά την ΚΟΙΝΗ απορία στο άλλο τοπικ, ήταν γιατί τόσα μούτρα, σωστά?
Δεν εξήγησα για το κλικαρισμα της ανάρτησης? Δηλαδή τι άλλο να πω? Αφού είπα ότι πειραματιζόμουν...
Μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ τι με ρωταει ο Ταζιο ΚΑΙ εσύ και δεν απανταω?
Μετά ο Ταζιο έκανε quote ΜΙΑ φράση μου στην οποία υπήρχε ένα ορθογραφικό, για όνομα του Θεού.
Πίστεψα ότι έκανε χιούμορ, και μετά το διόρθωσα. ΑΝ δεν ήταν αυτό γιατί δεν το εξήγησε?
Δεν θεώρησα ότι χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης αυτό με την υπερστροφή.
Δηλαδή τι να εξηγήσω παραπάνω από το ότι θεωρώ το rotation του πίσω άξονα κατά το apex συμπεριφορά ισορροπίας μιας και δεν απαιτείται υπερδιόρθωση προκειμένου να χαθεί χρόνος και να συνεχίσει το αμάξι την πορεία του???
Έγραψα κιόλας παναθεμα με ότι είναι προσωπική άποψη το ότι λαμβάνω σαν υπερστροφή αυτό που χρειάζεται διόρθωση τέτοια ώστε να αρχίζει να με καθυστερεί....
Ορίστε ας βγει ο Ταζιο να μου πει, αφού δεν έκανε χιούμορ τι άλλο εννοούσε με την ερώτηση του και να εξηγήσω με όποιον τρόπο μπορώ.
Όσο για την ακτίνα της αγωνιστικής γραμμής, έχει να κάνει με το πόση επιφάνια πίστας εκμεταλλεύεται.
Αν η ακτίνα είναι κατά 1% μεγαλύτερη σε κάθε στροφή ΜΠΟΡΕΙ να προκύψει 0,5 δευτερόλεπτο.
Δηλαδή τι παραπάνω να πω?
Ρωταει το καινούριο παιδί αν είναι πιθανός ένας χρόνος και εγώ χωρίς να αναφέρει κάποιος από ποιον γράφτηκε το 1.37, γνωρίζοντας το αυτοκίνητο και τις οδηγαρες της Ελλάδας που γεμίζουν τις φυλλάδες που κυκλοφορούν στα περίπτερα πιστεύω ότι όλα είναι πιθανά.
Δεν κατάλαβα δηλαδή, θα κριθώ και για το γεγονός ότι δεν αποδέχομαι ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς τους δοκιμαστές σαν οδηγό?
Παρ όλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν το ίδιο καλά όπως κατ ιδίαν.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω στην εξέλιξη του καθενός όταν το θέμα δεν μπορεί να αναλυθεί με 5-10 σειρές.
Εγώ προκαλώ αν υπάρχει έστω και ένα παιδί με το οποίο έχουμε βρεθεί ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, είτε αυτό είναι σε κάποιο συνεργείο, είτε τυχαία στον δρόμο, είτε με πήρε τηλέφωνο, είτε σε συνάντηση είτε δεν ξέρω και εγώ που αλλού και δεν υπήρξα επεξηγηματικός μέχρι αηδίας σε αυτά που πίστευα και εξηγούσα, να βγει να το πει.
Να μας πει αν πήγα να το παίξω Αϊνστάιν, αν γνώριζα ή όχι κάτι καλά για να το εξηγήσω επιμελώς.
Τώρα να θέλεις εσύ να κάτσω να εξηγήσω και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας συγγνώμη δεν το κάνω, δεν είναι όλη μου η ζωή ένα πληκτρολόγιο.
Πέρασαν και άλλοι από εδω μέσα και αν δεν το ξέρεις καλά εσύ αυτό να στο πω εγώ, που ρωτούσες (όχι εσύ, γενικά) κάτι και σου πεταγαν την υπερθεϊκή ατάκα "είμαι κουρασμένος τώρα" ή "ρε φίλε βαριέμαι".
Δεν σε είδα τότε να εκφράσεις κάπου την διαφωνία σου, τελοσπάντων, πάμε παρακάτω.
Όρεξη για να έρθω σε αντιπαράθεση και εγώ δεν έχω καμία. Αν νομίζεις ότι ο τρόπος που ποστάρω κάνει "κακό" τότε να σταματήσω να ποστάρω.
Όπως είπες και εσύ, δόξα τον Θεό, το νιονιό στροφαρει λίγο ακόμα ώστε να αντιλαμβάνομαι τις ειρωνείες.