Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Oct 28, 2012 | 05:17 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Δεν το σκέφτονται καθόλου!!

Περιμένουν 1-2 Δεκέμβρη και ξεροσταλιάζουν!!

Θυμάσαι περίπου χλμ στο sακι 7-8?

Kosdali για μίλα λίγο.
Λάμπρο?

Τι εννοείται όταν λέτε ότι πλέον επειδή δεν κόβεις για τα κέρμπ το αμάξι μαζεύει χλμ και σε πετάει απέναντι? Είναι τόσα πιο πολλά που δεν μπορείς να βγεις εκεί πατημένος σανίδα με ίσιο τιμόνι?

Δώστε τα φώτα σας ευλογημένοι άνθρωποι του Βορρά!
Reply
Old Oct 28, 2012 | 05:52 AM
sebian's Avatar
Registered User

αφού ρε περίεργε έχεις αρχείo μου vbox γιατι δεν το κοιτας..

με το 106 που δεν με νοιαζει αν θα το έχω την επόμενη μέρα και την καινούρια
ρύθμιση στο μπλοκέ πιστεύω ότι θα περνάει κ6 έως κ10 με ένα γκάζι...

το ίδιο θα μπορείς κ εσύ... αλλά αυτά απο κοντά...
Reply
Old Oct 28, 2012 | 08:01 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μπραβο ρε Βαγγελαρα!

Πολυ ωραιος και οπως ειπε και ο Ηλιας αφου το χαιρεσαι οτι καλυτερο..
Ερε κατι τιμονια που εχουν μαζευτει στο S2k..Τα 34αρια τα χετε κανει στραγαλια ρε πουστηδες..Ειναι που δεν στριβουν τα S2000..

1.08.8 και ο Δημητρης{katafraktos] εχθες στα Μεγαρα με 1.250 κιλα αμαξι μαμα εξατμιση!Το γραφω εγω γιατι ειναι και ντροπαλο παιδι

Τον ευχαριστω και δημοσιως για την βολτα..Ασυληπτη προσφυση το S και πολυ ωραια στρωτη οδηγηση.

Περασαμε πολυ ωραια και παλι χθες..

Αξιο αναφορας και το 1.06.2 2καβαλο του Παππου εεεε...του Βασιλη συγνωμη με ενα αμαξι παρομοιο με το δικο του με ιδιαιτερη ανεση.
Reply
Old Oct 28, 2012 | 01:28 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by Nabu
Θυμάσαι περίπου χλμ στο sακι 7-8?

Kosdali για μίλα λίγο.
Λάμπρο?
Δώστε τα φώτα σας ευλογημένοι άνθρωποι του Βορρά!
τι να σου πς ρε συ αφου δεν οδηγησα ακομα...μολις βρω λαστιχα για πισω θα παω...
απο αυτα που βλεπω παντως ουτε ο Λαμπρος ουτε ο Βαγγελης μπορει να πατησει τερμα 7-8 ουτε και στην 15...επισης σιγουρα ο βαγγελης δεν εχει πολλα χλμ στην 15 παρα το ''ευκολο'' κερμπ αφου αλλαζει 3 σε 4τη με το 4.44 εκει που αλλαζα εγω με το 4.10 αρα εχει τουλαχιστον 12χλμ λιγοτερα εκει!!!!!!! εμενα νου δινει την εντυπωση πως βελτιωθηκε η 5 η 10 και η 11-12 αλλα αν δεν οδηγησω το θαλασσι δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα...υπομονη...αντε ρε Λαμπρουκο με τα λαστιχα βγαλτα τα #$%$$#$#%
Reply
Old Oct 28, 2012 | 02:15 PM
katafractos's Avatar
Registered User

Πολύ όμορφα χτές στα Μέγαρα και με όμορφη παρέα!!

Προσωπικά, αν και νομίζω δεν είμαι ο μόνος, βρίσκω τα μέγαρα βαρετη πίστα που δεν μπορείς να χαρείς τις αρετές ένος τοσο καλοζυγισμένου αυτοκινήτου όπως το s.

Οι βόρειοι είναι σαφως πιο τυχεροι!!

Το αυτοκίνητο μου αν δεν πειράξω κάτι νομίζω ότι καλύτερο έχει το φλατ 8 άντε και κανενα ψηλο 7αρι στα χέρια καποιου καλυτερου οδηγου.

Χτες γνωρισα το Μακη πρώην κάτοχο σ2κ και νυν μρ2.
Εκτος ότι του Low profile χαρακτηρα του που τον τιμα έχει, θεωρώ, ένα απιστευτο ταλέντο-χάρησμα στην οδήγηση.
Απο το 2005 που ασχολούμαι παθιασμένα με την γρήγορη-αγωνιστικη οδήγηση εχω μπεί ως συνοδηγός σε παααραα πολλους ακόμη και γνωστους οδηγούς αγώνων και σε 1 πρωταθλητη ελλαδος σιρκουι.
Το είχα ψιλιαστει από κάτι βιντεακια του με σ2κ
Με όλα όσα εχω δει, διαβάσει και βιώσει θεωρώ οτι ο Μακης εχει φοβερή αισθηση-προαισθηση των φορτίων και της αδρανειας, αντανακλαστικα και ΚΥΡΙΩΣ σταθερότητα και ομαλότητα χωρίς ρίσκα.
Ολα αυτα μαθαίνονται-ασκουνται μέχρι ένα σημείο αλλα κάποιοι απλα το ''εχουν''

Τον ευχαριστω για τα καλα λόγια, τη βόλτα και την καμερουλα!

Ευχομαι όλοι να μπορουν να χαίρονται την οδήγηση και τα αυτοκίνητά τους!!
Reply
Old Oct 29, 2012 | 09:19 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Οπα οπα Δημητρη..Και λιγα λες!!!

Χαχα..Να εισαι καλα Δημητρη και εσυ για τα καλα σου λογια αν και θαρρω λιγο υπερβολικα..

Οπως εχω ξαναπει την πλακα μας να κανουμε και να ευχαριστιομαστε τα αυτοκινητακια ΜΑΣ τα οποια οι περισσοτεροι απο μας με τα κοπον και βασανων συντηρουμε και χαιρομαστε.
Στην προχθεσινη ημερα πραγματικα χαρηκα οδηγηση μιας που ηταν απο τις ελαχιστες φορες που πιεσα αρκετα..και το χαρηκα τοσο πολυ.Χαρηκα οδηγηση ουσιαστικα γιατι πολλες φορες αυτα τα χρονομετρα αντι να μας δινουν χαρα μας την στερουν.
Απο το 1ο session που γυρνουσα 3 πανω ειπα οτι το αυτοκινητο κραταει πολυ καλα και μου δινει μεγαλη σιγουρια.{για καμια ακομη φορα ευσημα σε Βασιλη και Σπυρο,Β16]

Αυτη η αισθηση να πλησιαζεις τα ορια και να εχεις ενα καλοζυγισμενο συνολο ειναι μαγικη.
Τελευταια φορα που το χα νιωσει ηταν με την Sara στο καρτοδρομο πριν πολλα χρονια..ολα ερρεαν..

Δημητρη εχεις pm..

Το βιντεο δεν το βαζω εγω αλλα νομιζω το περιμενει κοσμος..
Reply
Old Oct 29, 2012 | 04:15 PM
non-human's Avatar
Registered User

From: nowhere to be found

Originally Posted by gre165-makis
Οπα οπα Δημητρη..Και λιγα λες!!!

Χαχα..Να εισαι καλα Δημητρη και εσυ για τα καλα σου λογια αν και θαρρω λιγο υπερβολικα..

Οπως εχω ξαναπει την πλακα μας να κανουμε και να ευχαριστιομαστε τα αυτοκινητακια ΜΑΣ τα οποια οι περισσοτεροι απο μας με τα κοπον και βασανων συντηρουμε και χαιρομαστε.
Στην προχθεσινη ημερα πραγματικα χαρηκα οδηγηση μιας που ηταν απο τις ελαχιστες φορες που πιεσα αρκετα..και το χαρηκα τοσο πολυ.Χαρηκα οδηγηση ουσιαστικα γιατι πολλες φορες αυτα τα χρονομετρα αντι να μας δινουν χαρα μας την στερουν.
Απο το 1ο session που γυρνουσα 3 πανω ειπα οτι το αυτοκινητο κραταει πολυ καλα και μου δινει μεγαλη σιγουρια.{για καμια ακομη φορα ευσημα σε Βασιλη και Σπυρο,Β16]

Αυτη η αισθηση να πλησιαζεις τα ορια και να εχεις ενα καλοζυγισμενο συνολο ειναι μαγικη.
Τελευταια φορα που το χα νιωσει ηταν με την Sara στο καρτοδρομο πριν πολλα χρονια..ολα ερρεαν..

Δημητρη εχεις pm..

Το βιντεο δεν το βαζω εγω αλλα νομιζω το περιμενει κοσμος..

Δημήτρη δεν σε γνωρίζω, αλλά όπως λέει κι ο Μάκης περιμένουμε το video. Άντε δώστε κανα ψίχουλο και σε μάς τους στερημένους.
Reply
Old Nov 1, 2012 | 03:27 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Εδώ αφενώς χρωστάω μερικές απαντήσεις αφεταίρου ήθελα να υπενθυμίσω το εξής σε περίπτωση που μπορεί κανείς να γυρίσει και αργότερα να πει δεν το ήξερε.

1-2 Δεκεμβρίου το motorsport-spec διοργανώνει trackday στις Σέρρες και ήδη έχουμε δηλώσει συμμετοχή πολλά παιδιά απο εδώ και θα ανέβουμε παρέα.
Όσοι λοιπόν μουρμουράνε τόσο καιρό και θα ήθελαν να ανέβουν μια φορά στις Σέρρες να δουν πως είναι και να την γυρίσουν, είναι μια καλή ευκαιρία αφού θα έχει και πολλούς γνωστούς του. Αυτά.

Δεύτερον, Βαγγελάρα μου καλέ!!!

Με το χέρι στην καρδιά λέω πως ναι αξίζει όλο αυτό που του έχω κάνει αλλά για την χρήση που κάνω πλέον. Δηλαδή...

Εγώ το αμάξι πλέον το χρησιμοποιώ για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ αποστάσεις.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ταξίδια.
Το αμάξι μέχρι και τα -100 κιλά ήταν πλήρως εξοπλισμένο με εξαίρεση το aircon που το έχεις ξηλώσει έτσι κ αλλιώς εσύ.
Απο φασαρία δεν με ενοχλεί καθόλου αφού το έχω συνηθίσει και άλλωστε S2000 χωρίς εξάτμιση κτλ μου κακοφαίνεται πλέον.
Αν μου έδινες πάλι ένα ντυμένο, έτσι θα το έκανα.
Το πιο περιοριστικό απο όλα είναι το κοντό. ΟΚ, εθνική βασανίζεσαι χωρίς λόγο.
Αλλά, συνειδητά τώρα, δεν το πήρα για εθνική το αμάξι και ούτε περνάω τόση ώρα σε τέτοιους δρόμους έτσι ώστε να μου στοιχίζει τόσο πολύ απο την καθημερινότητα μου.
Θεσσαλονίκη ας πούμε, δεν νομίζω να ξαναπάω ποτέ οδικώς με το S.

TaZ5...

Φίλε μου, η γραμμή που αναφέρεις δεν βολεύει το τορινό setup του αυτοκινήτου και άλλωστε είναι γραμμή που το μόνο που προσφέρει είναι έξτρα μέτρα στο πέρασμα κάθε γύρου. Έξτρα μέτρα σημαίνουν έξτρα '' .
Reply
Old Nov 1, 2012 | 05:51 AM
sebian's Avatar
Registered User

για το κοντο είσαι λίγο υπερβολικός...
πιο πολύ θα με ενοχλούσε ο θόρυβος κ η ζέστη(κ το χειμώνα)
παρά το ότι στις ίδιες στροφές αντι για 120 έχω 100
Reply
Old Nov 1, 2012 | 06:28 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Υποκειμενικά όλα.

Αν και εσύ κάνεις πολλές αποστάσεις με το δικό σου και δεν μπορώ να σου πω κάτι σε αυτό, εμένα εδώ - με αποστάσεις Αθήνας μου κακοφαίνεται να πρέπει είτε να πηγαίνω με 100χλμ είτε να καίω τον αχόρταγο! Είναι και αυτό το vtec στις 5.300 που καίει το άτιμο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:56 AM.