ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Άντε ρε ... υπερβολές !!!
Για πλάκα το έχει ένα ταξιδάκι στην Σαλόνικα. Μια χαρά την παλέυει ο οδηγός. Ο, ή μάλλον Η συνοδηγός θα γκρινιάξει
λίγο, αλλά εντάξει. Το ξεπερνάς και αυτό
. Απλά θα κάψεις λίγο παραπάνω.
Μόνο αν κάνεις συνέχεια τέτοιου είδους διαδρομές δεν αξίζουν τέτοιου είδους μετατροπές.
Κατά τα άλλα, αξίζει κάθε ευρώ !!!
Για πλάκα το έχει ένα ταξιδάκι στην Σαλόνικα. Μια χαρά την παλέυει ο οδηγός. Ο, ή μάλλον Η συνοδηγός θα γκρινιάξει
λίγο, αλλά εντάξει. Το ξεπερνάς και αυτό
. Απλά θα κάψεις λίγο παραπάνω. Μόνο αν κάνεις συνέχεια τέτοιου είδους διαδρομές δεν αξίζουν τέτοιου είδους μετατροπές.
Κατά τα άλλα, αξίζει κάθε ευρώ !!!
καμια φορρααααα λεω ν αλλλλαξω ουρανο... που λεει και η Μαρινελλα
μακαρι Κωστακη μου...αν και δεν ξερω αν για το σιγουρα καλο αποτελεσμα θα φταιει η παραπανω δυναμη? το καλυτερο στησιμο?το κοντο? η φτερουγα? η καινουρια πιστα? τα 200 κιλα κατω? ζαντολαστιχα?
με τοσα που εκανες μαζεμενα εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω αν για τα 2-3 δευτερολεπτα που φυσιολογικα θα μου ριξεις θα ευθυνεται το κοντο
γιατι αν δεν μπειτε στο 29 και συ και ο αλλος ο μπαλας ο sebielas θα ειστε για ξυλο...εγω παει γερασα πια γι αυτα...ονειρευομαι gt35 
με τοσα που εκανες μαζεμενα εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω αν για τα 2-3 δευτερολεπτα που φυσιολογικα θα μου ριξεις θα ευθυνεται το κοντο
καμια φορρααααα λεω ν αλλλλαξω ουρανο... που λεει και η Μαρινελλα
μακαρι Κωστακη μου...αν και δεν ξερω αν για το σιγουρα καλο αποτελεσμα θα φταιει η παραπανω δυναμη? το καλυτερο στησιμο?το κοντο? η φτερουγα? η καινουρια πιστα? τα 200 κιλα κατω? ζαντολαστιχα?
γιατι αν δεν μπειτε στο 29 και συ και ο αλλος ο μπαλας ο sebielas θα ειστε για ξυλο...εγω παει γερασα πια γι αυτα...ονειρευομαι gt35 
Αυτά είναι...
Kosdali μη μεταφέρεις τόση πίεση στα παιδιά..
Άστους να χαρούν οδήγηση και γ@μ@ τους χρόνους..Όσο γράψει ο καθένας, δεν πειράζει..Εγώ προβλέπω πάντως σε βάθος χρόνου(δεν ξέρω πόσου ακριβώς) να σπάτε και οι 3 το 1,30...Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό με το καλημέρα από το trackday του Δεκεμβρίου(πιστεύω θα πρέπει να φτύσετε αίμα για να γίνει αμέσως) αλλά κάποια στιγμή θα γίνει..Θα ήταν ωραία να μπούμε σε κάποιο session όλα τα S2k σε ένα φιλικό "battle" να τραβηχτεί κανα πλάνο σαν τα περσινά, να χουμε να τα θυμόμαστε..Να δουμε και διαφορές σε γραμμές, σε δύναμη κλπ..Δυστυχώς βλέπω όμως πως γίνεται πανικός από συμμετοχές και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να κλείσει η πίστα από τους διοργανωτές έστω και για λίγους γύρους..

για άλλους βέβαια όχι για εμάς!!!