Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 5, 2012 | 05:52 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Εντάξει...γενικά το trackday ήταν σούπερ!!! Από οργάνωση, από κόσμο, από αυτοκίνητα, από τον τέλειο καιρό που μας έκανε εξαιρουμένης της Κυριακής (ευτυχώς δηλαδή που μπήκαμε και την Παρασκευή εμείς), απ όλα!!!! Λάμπρο σας ευχαριστούμε για όλα και να είστε καλά να το ξανακάνουμε του χρόνου (με αυτοκόλλητα όμως εεεεεε? ).

Για τους χρόνους δε θα πω πολλά μια που όσα έπρεπε να ειπωθούν τα είπαν οι προηγούμενοι παρά μόνο ένα τεράστιο μπράβο σε όλους μόνο και μόνο επειδή ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έκαναν το κάτι (και κάποιοι το ΚΑΑΑΑΤΙ) καλύτερο!!! Συγχαρητήρια!!!!

Εμένα αυτό που μου έμεινε δεν είναι οι χρόνοι μου (που κι αυτούς τους χάρηκα, δεν το συζητώ) αλλά το ότι χάρη στα σέμι που έβαλα για πρώτη φορά ευχαριστήθηκα το αμάξι μου όσο ποτέ (με μια μικρή εξαίρεση ίσως πέρσι στο Πήλιο στη διαδρομή Δρακιά-Χάνια)!!!!! Δεν είχα ξαναοδηγήσει καν με σέμι και μου πήρε κάμποσο μέχρι να τα συνηθίσω και να τα εμπιστευτώ όταν όμως έγινε αυτό κατάλαβα ότι η οδήγηση με αυτά είναι απλά αλλού!!!!
Οσο για τους χρόνους συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπε ο Λιάκος..δεν κάναμε ούτε έναν καθαρό γύρο. Στη συγκεκριμένη κατηγορία γινόταν πανικός από κόσμο και δυστυχώς υπήρχαν και αργά αυτοκίνητα και άσχετοι οδηγοί. Αυτό που κατάλαβα εκ των υστέρων είναι ότι απ τη στιγμή που έριξα το χρόνο μου έπρεπε να αλλάξω κατηγορία και να φύγω απ την πλέπα αλλά εκείνη τη στιγμή δε μου πέρασε καν απ το μυαλό. Θεωρώ ότι μπορούσα να κάνω και λιιιγο καλύτερο χρόνο αλλά δεν πειράζει..next time.

Τέλος χάρηκα πάρα πολύ που είδα όλα τα καλά παιδιά του βορρά που δυστυχώς δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά μια που ποτέ δεν μας κάνουν την τιμή να κατέβουν προς τα μέρη μας με εξαίρεση τον Κωστάκη (kosdali). Αντε τώρα να φτιάξει λίγο ο καιρός να κανονίσουμε καμιά πανελλήνια για να τα ξαναπούμε.

Παππού μη φανταστείς καν πως το γεγονός ότι ήρθες χωρίς ρακί πέρασε απαρατήρητο. Χρωστάς!!

Η επιστροφή στη Σαλλλονίκη την Κυριακή το βράδυ ήταν τρομακτική έχω να πω!!! Να ρίχνει καρέκλες, πλημμυρισμένοι δρόμοι, όλοι μας με σέμι και οι μισοί με θαμπωμένα τζάμια να μην βλέπουν στο ένα μέτρο. Αγιο είχαμε!!!!

EDIT: Τώρα ξαναείδα τις κατηγορίες...η μπλε ήταν μέχρι 1.39 κι εγώ ήμουν οριακά στο 1.39.2. Δε γινόταν να αλλάξω..
Reply
Old Dec 5, 2012 | 10:07 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by GodzillaS
Βέβαια, ξέρεις που εστίασα απ'όλα αυτά που έγραψες εε ...

"...φαγαμε τα πα'ι'δακια μας καναμε και τα jaccuzia μας..." Τι να μας πει και το 1.25 μετά ...
ε τι θα γινει θα κανεις καμια κινηση προς τα βορεια με το τερατακι? κανονισε την επομενη φορα να εισαι και συ εστω για βολτα
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:16 PM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Πού θα πάει ... θα γίνει και αυτό !!!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:40 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Τέλος χάρηκα πάρα πολύ που είδα όλα τα καλά παιδιά του βορρά που δυστυχώς δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά μια που ποτέ δεν μας κάνουν την τιμή να κατέβουν προς τα μέρη μας με εξαίρεση τον Κωστάκη (kosdali)
Αυτός είναι μεγάλη κουφάλα, έχει την πολυτέλεια να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση και τον βλέπετε..Εμείς σε ένα GTCC είπαμε να κατεβούμε και αυτό ακυρώθηκε.. />/>

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα σε όλα τα παιδιά του motorsport-spec που έτρεξαν για την οργάνωση ενός ακόμα άψογου trackday... Η εικόνα τους στην εκκίνηση με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα και αυτοί να μην το κουνάνε ρούπι (αν και κάποιος βρήκε ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο για καμιά γύρα με τα Radical />/> ) μου χει μείνει αξέχαστη..Να είστε όλοι καλά παίδες και να τα λέμε σε αμέτρητα ακόμα τέτοια trackdays..

Χωρίς να έχω απαραίτητα δεδομένα από τηλεμετρία, έχω την εντύπωση ότι η πίστα έγινε συνολικά πιο γρήγορη από πριν, από μερικά δέκατα έως και πάνω από 1 sec, αναλόγως με το κάθε αυτοκίνητο και το setup που έχει..Πέρα από αυτό έχει γίνει πιο ασφαλής σε αρκετά σημεία, και μπορείς να πιέσεις πιο άφοβα σε σχέση με πριν..Αυτό την έχει κάνει ίσως λιγότερο απαιτητική, αλλά προσωπικά δεν με πείραξε ιδιαίτερα..Αναμφισβήτητα επίσης καταπονεί λιγότερο τα ελαστικά και τα αυτοκίνητα, ενώ εντπωσιάστηκα και από την πρόσφυση στο βρεγμένο, οπότε οι συνολικές εντυπώσεις που έχω από τη νέα της μορφή είναι θετικότατες..

Σε προσωπικό επίπεδο, χόρτασα οδήγηση σε βρεγμένο και στεγνό με κάθε είδους συνδυασμό ελαστικών, αλλά τα πιο έντονα συναισθήματα τα ένοιωσα σαν συνοδηγός στον Colin..Αξέχαστες στιγμές με τις φωνές που του έβαζα κυνηγώντας το GTR.. />/>
Το δικό μου αμαξάκι αρχικά μπήκε όπως κυκλοφορεί στον δρόμο με RE070 μπροστά και πολιτικά RE050 πίσω σε κακή σχετικά κατάσταση..Το ελαφρώς υπερστροφικό setup, σε κάθε γύρο μεγάλωνε το χαμόγελο μου, ενώ με εξέπληξε και με τον χρόνο του μιας που γυρνούσε στο 1,35 χωρίς να νοιώθω ότι πιέζω σε υπερβολικό βαθμό. 8)

Στην συνέχεια διατηρώντας μπροστά τα RE070 έβαλα πίσω τα μεταχειρισμένα σλικ της Kumho ( 240/610/17 ) αγωνιώντας να δω αν θα λυθεί το θέμα της υπερστροφής που είχα στις προηγούμενες επισκέψεις με τα αντίστοιχα μεταχειρισμένα πιο στενά Dunlop(235/610/17).Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ο κώλος του Honda έμενε βιδωμένος σε όλες τις στροφές.Πλέον όμως δεν μπορούσε να ακολουθήσει το μπροστά μέρος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των 070 και η έντονη υποστροφή έκανε την εμφάνιση της σχεδόν σε όλες τις Κ..

Έστω κι έτσι το S2k μου γυρνούσε σταθερά στο 1,33 και με έβαλε στον πειρασμό να αγοράσω 2 Dunlop απ'τον Γιάννη για μπροστά ώστε να δω το αποτέλεσμα με σλικ μπρος-πίσω..Τελικά κρατήθηκα, δεν τα πήρα, και απλά έβαλα 2 άλλα τελειωμένα σλικ που μου είχαν μείνει από το trackday του Απριλίου τα οποία στο πρώτο κιόλας session που μπήκα έβγαλαν τα λινά τους μην μπορώντας να μπω στο πολυπόθητο 1,32 που πιστεύω ότι βρίσκεται το όριο του αυτοκινήτου χωρίς αλλαγές ή καινούρια σλικ..Δεν πειράζει, next time..

Το αυτοκίνητο είναι ένα Honda S2000 με specs:

Μοτέρ: τελείως stock από εισαγωγή μέχρι και το χταπόδι, ενώ από εκεί και πέρα έχει μπει χειροποίητη 70αρα εξάτμιση
Μετάδοση: κοντύτερο κορωνοπήνιο 4.44
Φρένα: μπροστά stock δαγκάνες-δισκόπλακες με Carboteck XP8 ενώ πίσω stock δαγκάνες με DS2500 και μεγαλύτερες δισκόπλακες 330mm
Αναρτηση: Bilstein PSS by Jamsport με 60αρια ελατήρια και δρομίσιο setup
Extra: -60 κιλά περίπου, bucket κάθισμα, θολόμπαρα της Spoon

Σε όλα τα υπόλοιπα μέρη είναι όπως το βγαλε η μαμά Honda..

Reply
Old Dec 6, 2012 | 12:24 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Επειδή τα του trackday δεν τελειώνουν στα παραπάνω, χάρηκα πάρα πολύ που ξαναβρεθήκαμε μετά από πολύ καιρό όλοι μαζί και οδηγήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε και τα είπαμε..

Γνώρισα τον Αλέξη απ'την Κόρινθο και απόλαυσα τις αναζητήσεις του για το φως του πορτ-μπαγκάζ που μας ανέλυε με Tsatsj...

Το μεγαλύτερο μούτρο απ'όλους ο Θεοδόοοοοσης πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου με τα ΑΤΤΑΤΑΤΑΤΑΤΤΑ...Μ@λ@Κ@ γελάω ακόμα με το ευχαρισΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥΤΟΥμεε ε με τον σερβιτόρο από πάνω σου.. />/> Γεννημένος ninja.. />/>
Ακόμα καλύτερος ήταν και εντός πίστας, όπου για την εμπειρία και τις προπονήσεις που έχει κάνει στις Σέρρες ήταν πολύυυ γρήγορος..Με λίγο πιο φαρδύ λάστιχο πίσω, και 2-3 προπονήσεις ακόμα, πιστεύω τα 33αρια θα έρθουν εύκολα...Μπράβο αγορίνα μου για όλα.. />/> />/>

Από πλευράς απόλυτων χρόνων την παράσταση την έκλεψαν οι δυο Κωστηδες και ο Λάμπρος..Ήταν οι τρεις στους οποίους πόνταρα ότι θα σπάσουν το φράγμα του 1,30 και με δικαίωσαν..Ο Nabu με έκανε να τρίβω τα μάτια μου και έτσι όπως πάει το 1,26 σε πρώτη φάση είναι θέμα χρόνου, ενώ για το που μπορεί να σταματήσει πιστεύω πως ούτε αυτός ξέρει.. />/>
Ο Kosdali σε πρώτη φάση πέτυχε στο 1,29 επίσης τρομερό αποτέλεσμα, και όπως λέει και ο ίδιος το 1,28 είναι θέμα χρόνου..Αν αποφασίσει κάποια στιγμή και για περαιτέρω βελτίωση(ελάφρωμα, φτερούγες, φρένα κλπ) κι από αυτόν θα δούμε ασύλληπτους χρόνους..Προς το παρόν κρατάω ότι συνάντησε για πρώτη φορά στην ζωή του πρόβλημα με τα φρένα του S2000.. />/>
O Λάμπρος για λίγο δεν έσπασε κι αυτός το 1,30 αλλά και λόγω οργάνωσης του event απ'όσο έβλεπα δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να αφοσιωθεί στην οδήγηση του S..Με καινούρια λάστιχα πλέον, σύντομα θα γραψει 1,2Χ,ΧΧΧ..Το πόσο ακριβώς, θα φανεί...Πάντως απ'ότι καταλαβαίνω το 106 μπαίνει σιγά σιγά στην άκρη σε ότι αφορά την ενασχόληση με την πίστα, έτσι;; />/>

Με την Ισμήνη δεν τα είπαμε τόσο πολύ σχετικά με τα της πίστας, αλλά βλέπω συνεχή ενασχόληση με το άθλημα και τους χρόνους συνεχώς να κατεβαίνουν..Αν όχι από τώρα, σύντομα θα μπορούμε να περηφανευόμαστε για την πιο μάχιμη motorwoman πανελληνίως..
Παρεπιπτόντως εκείνα τα περίεργα μανιτάρια, ποιος τα έφαγε τελικά;; />/>

Ο Ηλίας τελικά διαπίστωσα ότι είναι πιο κοντός απ'όσο νόμιζα..Ούτε 2,10 δεν είναι..Σιγά..Παρακαλούσε να βρέξει μπας και δει άσπρη μέρα..Έστω κι έτσι όμως πιστεύω ότι πέρασε καλά..Αν και ακόμα τον κυνηγάω να κάνει καμιά γύρα το moonrockακι μου... />/>
Ευτυχώς με δικαίωσε όταν είπε ότι δεν θα έπερνε το Datsun αντί ενός RWD..Ξέρω γιατί τον αγαπάω τόσο.. />/>
Ο Μάκης ακόμα με κοροιδεύει για τα RE070 μπροστά...Πφφφ.. />/>

Ο Colin η κουφάλα βόλτα πάει, δεν θέλει να πιέζει, στα 8/10 το οδηγεί γιατί το λυπάται, αλλά τα 34αρια έρχονται στην επόμενη επίσκεψη..Δηλαδή αν το πίεζες τι θα κανες;;Θα κυνηγούσες τον Kosdali;; Γαμάτη η συνοδήγηση, απ'τις καλύτερες στιγμές του 2μερου..Και τα ψευτοκυνηγητά με τα Evo, και το Skyline.. />/> />/>

Ο Μπαμπίνος ακόμα πυροβολάει στο box με το τερατάκι του..Αφού δεν πέτυχε κανέναν, καλά είμαστε.. />/>
Ήρθε μετά κι ο Λόρδος κι έδεσε το γλυκό..Μόνο ο Fun έλειπε.. Αν αποφασίσει πάντως να ακολουθήσει λίγο πιο track προσανατολισμό με αλλαγές σε φρένα,ανάρτηση, λάστιχα κλπ και ο Μπάμπης θα δει τρομερούς χρόνους..Κι επειδή μαθαίνω ότι είναι και απολαυστικό στην οδηγηση του, δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνει.. />/>

Ο φίλος μου ο Νικολάκης κανονικό τρελοκομείο, πήρε αεροπλάνο απ'την Αγγλία και ήρθε για 2 μέρες στις Σέρρες για να οδηγήσει το S2k του..Έχεις δίπλα σου φορμουλακια κι ένα σωρό πιστάρες αλλά αυτός εκεί κολημένος στο S του..Από χρόνους μόλις ασχοληθεί σοβαρά και σωστά με 2-3 τομείς τότε θα σπάσει κι αυτός το 1,30 σίγουρα..

Ο Μιχάλης με τον Billy, παραδέχτηκαν τον σκοπό της επίσκεψης τους, οπότε δεν έχω να πω και πολλά..

Από εκεί και πέρα είχαμε και χτυπητές απουσίες όπως οι papdoc, NTZ, SBIT κλπ που ήλπιζα να τα λέγαμε από κοντά, αλλά δεν έκατσε..Δεν πειράζει,γεροί να είμαστε, οι καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν να το επιτρέψουν, και θα βρεθούμε την επόμενη φορά.. />/>
Reply
Old Dec 6, 2012 | 02:10 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ποιος Νικολάκης καλέ;
Reply
Old Dec 6, 2012 | 02:15 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Βαγγελάρα την επόμενη φορά (κάπου Μάρτιο θα είναι) δεν θα το ξαναχάσω με τίποτα!!!!!!! Καλά να είμαστε πάνω από όλα!!!!
Reply
Old Dec 6, 2012 | 02:21 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Έτσι Σαράντη, ανανεώνουμε το ραντεβού για άνοιξη..Κρίμα να μην υπάρχει κάποιο moonrock S2k.. /> />

Originally Posted by blondie_s2k
Ποιος Νικολάκης καλέ; />/>

Δεν θυμάσαι Ισμήνη το άσπρο S2k της φωτό;; :

Reply
Old Dec 6, 2012 | 03:08 AM
Colin mc rae's Avatar

Γ@μ@τη φωτο οσες μα οσες και αν την δω τρελενομαι!!!!Κ γ@μω ηταν τα λαδια του φιλτατου γιαννη που ειχε σπασει καρτερ!!!!Ευτυχως δλδ που το εκανε γιατι δεν θα ειχε βγει ποτε αυτη η φωτογραφια!!!!

Το μονο που θελω ρε φιλε ειναι ενα videακι αφιερωμενο στον φιλο σου!!!Ξερεις απο εκεινα τα ωραια που κανεις με τις ωραιες μουσικουλες σου....... /> Τοσο video τραβηξαμε κανε ενα καλο και για μενα!!!
Ο νικολακης δεν γραφει στο forum παρ'ολα αυτα γουσταρει τρελα ολη την φαση της πιστας μιας και το αμαξι του ειναι στημενο περισσοτερο για εκει παρα για τον δρομο.

Ο μονος που εμεινε με την ορεξη ηταν ο φιλτατος tsatsjιγια που μολις ειπα να τον κανω βολτα να δει τι εστι πλευρικα G ο λαμπρος μου ειπε οπως βγηκα απο το box να ξαναμπω γιατι θα εμπαιναν τα radical!!!Αρε φιλε.....Εισαι εισαι τερμα τυχερος τελικα!!!
Reply
Old Dec 6, 2012 | 04:41 AM
sebian's Avatar
Registered User

να ευχαριστήσω και από εδώ όλα τα παιδιά που έδωσαν χρώμα και τον καλλίτερο εαυτό τους
για να γίνουν αυτά που εμείς σχεδιάζαμε πράξη.

ελπίζω να σας κάλυψε παρόλο τις πολλές συμμετοχές...για όποια επισήμανση παρατήρηση
εδώ είμαστε!

το επόμενο θα είναι το δεύτερο σ/κ του απριλίου...keep the spirit alive..

ελπίζω τότε λόγο μειωμένων συμμετοχών και υποχρεώσεων στην οργάνωση να συγκεντρωθώ στην
οδήγηση.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.