Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 4, 2012 | 01:58 PM
borfan's Avatar
Registered User

Καλησπερα και απο εμενα...Nabuko συγχαρητηρια για την χροναρα που εκανες και συγχαρητηρια γενικα για ολο το event που πιστευω οτι το χαρηκαμε ολοι
.Αν και δεν μου αρεσει να παιρνω το λογο για καποιον (για τον Κωστακη μιλαω),θα ηθελα να πω καποια πραγματα για το αυτοκινητο του ,γιατι το ζαλησανε τον καημενο πως δεν φοραει τα πραγματα που δηλωνει.
Λοιπον εκτος τα πραγματα που δηλωνει....ειναι και 2.4 (πλακα κανω).
Περα της πλακας και για οσους ειναι καχηποπτοι για το αυτοκινητο ,εγω ειμαι διατεθημενος να ανοιξω το μοτερακι του Κωστακη μπροστα σε οποιον θελει και να το ελεγξει οπως θελει ,αρκει να ξαναμπει ο Κωστακης οπως ειναι το μοτερ τωρα στις Σερρες.Το λεω αυτο γιατι πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι οχι μονο θα ξαναγραψει τον ιδιο χρονο,αλλα και μικροτερο Α και το μοτερ δεν ειναι υπερκυβισμενο το ξαναλεω, ωωωω...
Reply
Old Dec 4, 2012 | 03:08 PM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Ρε 'σεις ... Κανά χρόνο θα γράψετε να διαβάσουμε και εμείς ??
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:03 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Χρονος: 2012! Ειμαι Ninja και ειμαι Καλα!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:10 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by uma_chikara
Εσύ τί ανακατεύεσαι βρε 1:39 ;!
Αναπαύσου στις δάφνες σου ! />
/> /> /> />
1,38 ηλια εκανες,εχω κ τη μετρηση σου,αν κ αυτος ο χρονος πιστευω σε αδικη για 3 γυρους με ξενο αμαξι κ οχι το δικο σου
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:15 AM
eddiex's Avatar

Ελα μωρε το κουλαδι... Ποσο να κανει και αυτος, civic εχει!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:16 AM
alexis_s2's Avatar

προσωπικα για μενα τον καλυτερο χρονο απο ολους τον εκανε ο νιτζα,μιας κ ειναι μαμα κ πρωτη φορα τρεχει στης σερρες κ η ισμηνη σαν γυναικα η οποια μου ταριξε στ αυτια κανονικα
τους χρονους ας τους πουνε μονοι τους αν θελουν
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:22 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

το σκ ηταν απλα τελειο! οδηγησαμε σε στεγνο ,σε βρεμενο ,βρεθηκαμε ολοι μαζι παλι, φαγαμε τα πα'ι'δακια μας καναμε και τα jaccuzia μας...γενικως πολυ γελιο.

στα της πιστας οι περισσοτεροι οπως και εγω λενε οτι εγινε γρηγοροτερη τουλαχιστον 1 δευτερο, εμενα προσωπικα περα απο το κερδος χρονου μου αρεσε σαν αισθηση - προσφυση..

στους χρονους τωρα την παρασταση εκλεψε ο naburinio με το σ2000 να γυρναει 1,27.3 ! και επειδη αυτο του εκατσε στραβα πηρε και το civic του βασιλη και το γυρισε 1,26.2 !!!

πολλα μπραβο στον Κωστακη γιατι οσο και καλο να ειναι ενα αμαξι αυτοι οι χρονοι θελουν @ρχιδι@ πολλα μπραβο και στον βασιλη που εχει δωσει τα παντα γι αυτα τα 2 αυτοκινητα! μακαρι να συνεχισετε και τα 25ρια θα ερθουν συντομα...και παλι μπραβο!

εντυπωση μου εκανε το μρ2 του Μανου...το παιδι πρωτη φορα σερρες 1,31 κατι νομιζω !!! πολυ δυνατο αμαξι- οδηγος και σιγουρα θα παει πιο κατω!

Λαμπρος 1,30 κατι με σ2000 που οντως δεν παει οπως πρεπει αλλα και παλι ο χρονος ειναι εντυπωσιακος

αλλα και οι υπολοιποι κατεβασαν χρονους με νιντζα στο 1,34.2 colin 1,35 κατι tazio 1,33.5 και ισμηνη στο 1,39

πολυ ενδιαφερον ειχε το τουρμπο σ2000 του Μπαμπινου που εγραψε πολλες γυρες μεσα στην πιστα γραφοντας δικαβαλο απο εμενα 1,32 και απο Μπαμπη 1,33 χωρις να σε τρομαζει πουθενα. φυσικα τα μαμα φρενα η pss και τα τελειωμενα dunlop ηταν πολυ λιγα για τα 400 αλογα και αποδειχτηκε οτι μονο με δυναμη χρονος δεν βγαινει. η αισθηση ομως ηταν μοναδικη και πραγματικα δεν ηθελες να κατεβεις..τι μας εχει κανει αυτη η gt35

το δικο μου το ρεμα τωρα με λιγη δυναμη παραπανω απο περυσι λογω αγραφου αλλα με προβληματακι στα φρενα λογω ημιτασιον μπροστα δισκους που τελικα στην πιστα δεν δουλεψαν ,κατα τα αλλα ολα ιδια επεσε στο 1,29.5.. πιστευω το αμαξι μπορει να γυρναει ετσι οπως ειναι μεσα στο 28. η αισθηση που δινει σε αυτους τους ρυθμους ειναι αλλου και δεν νομιζω οτι θα αλλαξω κατι για να παω παρακατω...

μακαρι να ειμαστε καλα και να το επιτρεπουν οι συνθηκες να ξαναπαμε συντομα!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:25 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αλέξανδρε ο Θεοδόσης έχει ξανατρέξει στις Σέρρες, δεν ήταν η πρώτη του φορά. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τη χρονάρα που έκανε, απλά το λεω. Και επίσης κανένας απ τους 2 μας δε θεωρείται μαμά εφόσον φοράμε έστω μια εξάτμιση κ μια ανάρτηση.
Τέλος δεν σου έριξα καθόλου στ αυτία...έτρεξες 1η φορά στις Σέρρες αλλά κ σε πίστα γενικότερα κ έκανες 1.40 κ έτρεξα 3η η 4η φορά (3η νομίζω) κ έκανα το χρόνο που έκανα..μάλλον εσυ μου έριξες κανονικότατα!!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:29 AM
eddiex's Avatar

Originally Posted by alexis_s2
προσωπικα για μενα τον καλυτερο χρονο απο ολους τον εκανε ο νιτζα,μιας κ ειναι μαμα κ πρωτη φορα τρεχει στης σερρες κ η ισμηνη σαν γυναικα η οποια μου ταριξε στ αυτια κανονικα
τους χρονους ας τους πουνε μονοι τους αν θελουν
Σιγουρα κατι πινεις εσυ Αλεξανδρε, δεν εξηγειται αλλιως! Ουτε 1η φορα πηγα Σερρες (2η ηταν για την ακριβεια) και δεν ειμαι μαμα (ΜΑΜΑ ειναι ο Kosdalis με το ΡΕΜΑ ΤΟΥ) Αυτα τα λεγαμε ενα 3ημερο αλλα για καποιο λογο μαλλον δεν συγκρατησες τπτ!
Reply
Old Dec 5, 2012 | 12:36 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια και τους διοργανωτες για ενα αψογο διημερο!
πολλα μπραβο στον nabura και την χροναρα που εκανε και σε ολο το team απο αθηνα,
εγω χαρηκα που σας ξαναειδα ολους μαζι!!

p.s. για τον αρχιποντικαρα δεν εχω να πω κατι,,
τα ξερω ολα αλλα δε μιλαω..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:17 AM.