Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 13, 2011 | 09:22 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by kotsampas
Originally Posted by tomidis' timestamp='1323784849' post='21232931
χαρηκα που σας ξαναειδα παιδες..τρελο το παρεακι γουσταρα τρελα,περασα πολυ ωραια μπραβο στα παιδια για τους
χρονους τους,αντε σιγα σιγα σπαει η ρετσινια του σ2κ οτι δεν στριβει κ δεν παει..
κ για οσους ενδιαφερονται υπαρχει το 1ο σαβατοκυριακο του φευρουαριου το TRACKDAY ΤΟΥ ΗΟΝDA-TECH
οποιος θελει μου λεει...
Εμένα βάλε με σίγουρα..
ηταν να μην παρει φορα ο προεδρος,,τωρα που πηρε,,κρυφτειτε γατακια,,

πολυ ωραιο το trackday,πολλες συμετοχες και πολυ γελιο,,δεν εμεινε αντερο
που ειπε και ο θεοδωσης,,ελπιζω να σας δουμε ολους ξανα τον φεβρουαριο,,,!!!

ps,,κοτσαμπας 1.40

παππους 1,42

στ αυτια ο κοτσαμπας...

Reply
Old Dec 13, 2011 | 11:41 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

πιστευω το καλυτερο track day(6το) που εχω παει μεχρι τωρα σε ολους τους τομεις...περασαμε φανταστικα με τα παιδια μεσα και εξω απο την πιστα...

ο mr nabu με το πριονι του καταφερε χρονο 1.33,69 που δεν βγαινει καθολου ευκολα απο s2000. πολυ ωραιο και διακριτικο το project weight reduction στο αμαξι του και οπως ειπα και στην πιστα ειμαι σιγουρος οτι με λιγη προπονηση και πιο σωστα λαστιχα θα δουμε απο τον Κωσταντινο τρελα πραγματα.

Κωτσο το .30 σε περιμενει

για τον Μακη τι να πω μπηκε να κανει μια ηρεμη βολτα και αυτος με τον καφε στο ενα χερι και αφου ριχνει καταρα σε 1-2 εβο που τον ενοχλουσαν και με μιας το ενα σπαει μοτερ και το αλλο βγαινει στα χωραφια,κανει 2 γρηγορες γυρες και γραφει χρονο

νομιζω οτι με αυτο το παναλαφρο ρημαδι που λεγεται mr2 και 4 σωστα λαστιχακια ο Μακουλης θα δυσκολεψει πολλα s2000 και θα λεει και 100 αλογα κατω!

ενα μεγαλο μπραβο στον Θεοδοση για τον χρονο του που δειχνει με αυτα τα δεδομενα θα εχει και συνεχεια

επισης ο Αλεξ βελτιωθηκε αρκετα με το 1.37,5 και πιστευω με σωστα 888 θα ηταν αρκετα πιο κατω οπως και ο ninja

για παππου και προεδρο τι να πω...μεγαλη σφαγη αλλα στο τελος και μετα απο 200 γυρους η υπεροχη του προεδρου ηταν ξεκαθαρη...
παππου δεν το περιμενα απο σενα αυτο

τελος εγω φανηκε οτι εμαθα κατι ακομα και γυρισα στο 1.31,8 σχετικα ευκολα ενω καταλαβα ακομα μια φορα οτι το αμαξι που οδηγαω εχει να δωσει πολλα ακομα δινοντας μου κινητρο να βελτιωθω κι αλλο.και η ευχαριστιση ειναι διπλη αφου δεν βελτιωνω μονο την οδηγηση αλλα και το set up του αυτοκινητου που το προσαρμοζω στα μετρα της πιστας και τα δικα μου

δεν θα μπορουσα να ζητησω κατι παραπανω απο ενα αμαξι 1300 κιλα 240 αλογα,απλα respect στην honda!

να μαστε ολοι καλα να το επαναλαβουμε τον φεβρουαριο!
Reply
Old Dec 13, 2011 | 12:14 PM
Colin mc rae's Avatar

Ευγε ρε φιλε και απο εδω γραπτως γιατι αν δεν ειχαμε εσενα να ψεκαζεις στην ευθεια θα ακουγαμε πολλα οτι δεν στριβουν κλπ.

Διαβασατε οτι ακουγετε οτι ο kosdali ψεκαζε ετσι?Χαβαλες να γινετε Απλα τα ματια πολλων γουρλωσαν μαζι και τα δικα μου οταν

ακουσα τον χρονο.Τα μαλλια μου κρατουσα και οχι μονο!!!!Μπραβο και παλι ξανα και ξανα.Μακαρι να μην υπηρχε η αισθηση του φοβου σε ολους μας και

να πηγαιναμε αερα ολοι εκει μεσα.Ηταν απο τα λιγα track-days που ευχαριστηθηκα τοσο μα τοσο πολυ και ολα αυτα για την παρεα!!Απλα respect σε

ολα τα παιδια που ανεβηκαν απο αθηνα μιας και μας εχουν κανει τα ζωα πλεον να κοιταμε με κυαλια τετοια event.Χαιρομαι πολυ που τα λεμε συχνα με τα παιδια ειδικα με τον θοδωρη ριξαμε τρελο γελιο......!

Αντε και στο hondatech οι υπολοιποι που ζηλευουν!!!

Για μενα δυστηχως ηταν ενα event που ενω παντα ειχα καινουργια λαστιχα σε ολα τα υπολοιπα που εχω παει,τωρα που αρχησα και ξεθαρρευα με το hondακι σε αυτο δεν ειχα καθολου καλα λαστιχα.Μπροστα την πρωτη μερα κατι ραλλιτζιδικα της κακιας ωρας και πισω πολυ μετρια full slick απο τα οποια τα ραλιτζιδικα παρεδωσαν πνευμα σε 2 μολις sesions του Σαββατου.Στα υπολοιπα ημουν απλος θεατης μιας και δεν ηξερα τι να κανω.Ευτυχως ειχα μαζι μου 2 δρομισια Avon (ευγενικη χορηγια του κολλητου μου Tazio)τα οποια με βγαλανε ασπροπροσωπο μπροστα και μαλλιστα με αυτα εκανα και τον χρονο που εκανα την κυριακη.Καλο set up για την πιστα μιας και το αμαξι ηταν τρελα σταθερο χωρις πολλες φθορες τα μπροστινα.Το ενα απο τα πισω slick παρεδωσε και αυτο πνευμα γρηγορα.Γενικα η πιστα θελει bucket και πιστευω οτι ο χρονος του κωστα οφειλοταν και σε αυτον τον τομεα κατα μεγαλο ποσοστο μαλιστα.

Γενικα ενα τρελο σ/κ με αρκετα κουλαδια που εκαναν βολτα με τα 4 κινητα τους σε ρυθμους πολης με κινηση και δεν αφηναν καποιους να το ευχαριστηθουν.Μπραβο και στα παιδια του motorsport-spec για το ολο event!!!
Reply
Old Dec 13, 2011 | 12:57 PM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Αμα ανεβάσουμε όλοι ρυθμούς τι θα λένε μετά..
Reply
Old Dec 13, 2011 | 05:58 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Επίσης να γράψουμε και για τον χρόνο του Λάμπρου (sebia ) γιατί με πήρε και με έβρισε ότι αυτόν τον ξεχάσαμε

Τέλος Κυριακής κότσαρε μια 4άδα φρέσκα σλικ επάνω στο μπρίκι του (rallye 4πετάλουδο με ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας επάνω) και γύρισε σε χρόνο που μας κουνήθηκε το μυαλό!!

1.30.666 (σατάν)!!

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτός ο χρόνος τον κατατάσει Νο.1 σε Rallye που έχει γυρίσει στην πίστα των Σερρών EVER!!

Μου φαίνεται ότι όλο πρωτιές έχουμε μαζέψει εδω μέσα ρε πούστη μου!!!

Λάμπρο, αν και στα είπα και απο κοντά, συγχαρητήρια για τον χρόνο σου. Το dedication που δείχνεις σε αυτό που κάνεις αποφέρει φίλε...
Άντε τώρα τελείωνε μπες μέσα στο 1.29 για να παρατήσεις το rallye (έτσι έχει πει, το δηλώνω ενωπίον σας) και να αρχίσεις να ασχολείσαι με το Honda!!

Reply
Old Dec 13, 2011 | 10:29 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μπράβο και από εμένα σε όλα τα παιδιά και πιό πολύ στους Κώστιδες γιατί πολύ απλά ο μεν ένας οδηγικά δεν υπάρχει ο δε άλλος κάνει άλματα βελτίωσης και αυτό είναι το κερασάκι σε αυτο το χομπι. Να βλέπεις βελτίωση. Nabuκο πάντα τέτοια και χωρίς να καίει λαδάκι λέμεεεεε.
Θωμά για τον Φεβρουάριο +1 απο μένα.
Reply
Old Dec 13, 2011 | 10:57 PM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by SBIT
Μπράβο και από εμένα σε όλα τα παιδιά και πιό πολύ στους Κώστιδες γιατί πολύ απλά ο μεν ένας οδηγικά δεν υπάρχει ο δε άλλος κάνει άλματα βελτίωσης και αυτό είναι το κερασάκι σε αυτο το χομπι. Να βλέπεις βελτίωση. Nabuκο πάντα τέτοια και χωρίς να καίει λαδάκι λέμεεεεε.
Θωμά για τον Φεβρουάριο +1 απο μένα.
Μηπως να αρχισετε να με φωναζετε και μενα κωστα απο εδω και περα????Λες να φταιει το ονομα????

Χαρηκα πολυ......Κωστας!!!!
Reply
Old Dec 13, 2011 | 11:38 PM
kosdali's Avatar
15 Year Member

οντως πολλα συγχαρητηρια για τον Λαμπρο που εκανε τεραστιο αλμα με χρονο που δεν υπαρχει βεβαια δεν μπορουσε να φυγει απο εκει με χρονο χειροτερο απο σ2000 και γυρισε τα πανω κατω!

ελπιζω να πιασει γρηγορα το σ2000 γιατι εχει να δειξει και αυτος παρα πολλα
Reply
Old Dec 14, 2011 | 01:02 AM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by kosdali
οντως πολλα συγχαρητηρια για τον Λαμπρο που εκανε τεραστιο αλμα με χρονο που δεν υπαρχει βεβαια δεν μπορουσε να φυγει απο εκει με χρονο χειροτερο απο σ2000 και γυρισε τα πανω κατω!

ελπιζω να πιασει γρηγορα το σ2000 γιατι εχει να δειξει και αυτος παρα πολλα
ευχαριστώ όλα τα παιδια απο το s2ki που τίμησαν με την παρουσία τους τόσο εμένα προσωπικά

αλλά και το motorsport-spec σαν κοινότητα!

ελπίζω να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και στο επόμενο τον απρίλιο!

στο οδηγικό κομμάτι δεν μπόρεσα να οδηγίσω συγκεντρωμένα ούτε μια στιγμή και ο

χρόνος αποτελεί έκπληξη και για μένα!

η "σουπία" απο πάνω άφησε πολύ κόσμο άφωνο με το 1,31,8 αλλά ξέρει ότι έχει ακόμα δρόμο..

ο κύριος co nabu όσο μπόρεσα να τον δώ είναι σε αρκετά καλό δρόμο και του λείπει μόνο

λάστιχο και κάποιες λεπτομέριες για το 1,30...

και οι υπόλοιποι τηρουμένων των αναλογιών πήγαν πολύ καλά!

γενικά χάρηκα ιδιαίτερα που σε όλα τα open session γέμιζε η πίστα απο s2000!!

αξέχαστη σκηνή 5 και το απόγευμα και 3-4 s2000 μόνα να ξεσηκώνουν την πίστα..
Reply
Old Dec 14, 2011 | 03:49 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

https://www.s2ki.com/s2000/gallery/image/801663-src/

Ευγενική χορηγία του Γιάννη Κουσκούτη!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:54 PM.