Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Mar 28, 2013 | 11:30 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ψηλέ μπράβο!!! Προσωπικά από εσένα περιμένω πολύ πιο κάτω. Έχεις πολλά περιθώρια ακόμα!!!!! Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον ντριφτάκια να πάει με γραμμές και θέλει αρκετή δουλειά. Θα στα πεί και ο Μάκης με την τηλεμετρία.
Reply
Old Mar 28, 2013 | 11:54 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εχμ..εχμ...Σαραντάκο, είμαι με Radial και μαμά αμάξι(αν εξαιρέσεις την KW - όχι Kosdalέικο μαμά, ε! )...
Να πέσει ο χρόνος ναι.. άντε να πάει στο 1.09.ΧΧ και θα γινόταν αν δεν έφευγε όλη η πάστα από τα πίσω τακάκια και μπορούσα να βγάλω έστω 2 γρήγορους γύρους συνεχόμενα αντί για 1 γύρο ανά Session.. αλλά κάτω από 9 μάλλον για κανένα λόγο με αυτό το setup ελαστικών-φρένων..
Reply
Old Mar 29, 2013 | 12:07 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Μπραβο ρε Λιακο... αν και δεν μας αφησαν να μπω και να σε "αγχωσω" απο πισω λιγο ηταν παρα πολυ ωραια.
Reply
Old Mar 29, 2013 | 12:45 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Νιαουυυ Νιαουυυυ
Reply
Old Mar 29, 2013 | 12:46 AM
eddiex's Avatar

Αντε να πουμε και εμεις για την παρθενικη μας εμπειρια στην πιστα των Μεγαρων.
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ η πιστα, ναι οκ, δεν ειναι Σερρες αλλα για 20λεπτα μακρια απο την Αθηνα και με 40€ συμμετοχη ειναι ΣΟΥΠΕΡ για ενα μονοημερο ξεκαυλωματος το οποιο μας χρειαζοταν σε μερικους.
Μαζευτηκε κοσμος οπως τις παλιες καλες εποχες και ο καιρος τελικα μας εκανε την χαρη!

Στα της πιστας τωρα μιας που ο Λιακος εγραψε οτι επρεπε παραπανω.
Μπηκα νομιζω 3 φορες κατα την διαρκεια της ημερας. Την 1η μονος μου να παρω λιγο το κολλαει της πιστας μιας που δεν εχω ξαναμπει ποτε, την επομενη με τον Μακη και μονος μου και την 3η φορα οπου εκανα 3γυρους και εμεινα απο βενζινη οποτε και βγηκα εξω. Οι καθαροι γυροι ηταν ελαχιστοι μιας που ΤΑ ΓΙΔΙΑ μας βαζανε μεσα οπως να 'ναι ακομα και οταν μπαιναμε με group. (Οχι το φραχιολακι, οχι το αυτοκολλητακι) Τελοσπαντων, κατι δικα μου ειναι αυτα... συνεχιζουμε. Το αμαξι ειναι οπως ανεβηκε Σερρες οπου και εμεινε παρατημενο 4 μηνες μεχρι χθες.
Ο χρονος μου ηταν σταθερος 1:11 με καλυτερο το 1:10,9. Δυστυχως τα group ηταν κουκουρουκου και με κοβαν συνεχεια. Με τον Μακη μεσα που μπηκε να μου δειξει καποια πραγματα καναμε 1:11.5 νομιζω αλλα ηταν αισθητη η παρουσια του 2ου πτωματος μεσα μιας που τα φρενα δεν...
Αυτη την Κ5 ακομα δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να την παιρνω με 2α ή με 3η? Nabu???
Σαν αυτοκινητο θα ηθελα παραπανω προσφυση μιας που τα 235 πισω ειναι πιο ωραια για παιχνιδακια. Πολυ ωραια για drift η πιστα που επαιξα σε ενα "καμμενο" γυρο αλλα και παλι λυπηθηκα τα λαστιχακια μου και σταματησα. Το 255 θα ηταν ιδανικο θεωρω.
Πιεση στα λαστιχα ξεχασω να κοιταξω πριν παμε και δεν ξερω καν τι ειχε μεσα και ο αερας δεν δουλευε στην πιστα. Ευθυγραμμιση παλι δεν εχω ιδεα τι εχει. (Γαμαω ε?)
Τα φρενα δεν επαρκουν αν πιεσεις οπως πρεπει. Εγω τα λυπηθηκα και αυτα και αμφιβαλω αν τα πατησα τερμα εκτος απο κανα δυο φορες με τον Μακη μεσα που μου φωναζε. Δυστυχως τα γκρακ που εχω δει στις δισκοπλακες απο τα Μεγαρα με εχουν φοβησει και δεν ειμαι και εγω για τα ιδια. Εκανα στο τελος της ευθειας δηλαδη κατι "ασε" και πατουσα απο πολυ πιο πριν φρενο για να εχω λασκα και να μην το ζορισω. Ειμαι αδερφη? δεν ξερω, παντως δεν ειχα να λεφτα για τετοια και το ευχαριστηθηκα και ετσι.
Ο χρονος πεφτει ΑΝΕΤΑ στο 1:09 με λιγη προπονηση, no mercy στα φρενα, και 2 -3 πραγματακια απο καποιον που ξερει γιατι αυτην την Κ3 και Κ8 δεν πρεπει να την στριβεις οπως λενε οι ειδικοι.

Κατα τ'αλλα εγω παλι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με ολη την χθεσινη ημερα και περασα απιστευτα! Καποια φαση θα ανεβασουμε και κανα βιντεο μιας που εχω μαθει να βαζω μπροστα την GoPro και να την χρησιμοποιω κανονικα.

Μπραβο σε ολους οσους ηταν εκει και καναμε την χθεσινη ημερα πολυ ομορφη! Λουλουδακια - Καρδουλες και τετοια
Reply
Old Mar 29, 2013 | 01:10 AM
Colin mc rae's Avatar

Μπραβο ρε παιδες ωραια περασατε.....Θελει που και που ξεσκουριασμα το πραμα...

Αντε να δουμε εμεις εδω στα βορεια πως θα ανασυνταχτουμε!!!

Υγ:Ηλια βλεπω αλλαγες kosdalέικες ψιλοκανεις εννοω τον τροπο που τις πετας Σε εχει επιρεασει πολυ η κουφαλα...
Reply
Old Mar 29, 2013 | 03:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Colin mc rae
Υγ:Ηλια βλεπω αλλαγες kosdalέικες ψιλοκανεις εννοω τον τροπο που τις πετας Σε εχει επιρεασει πολυ η κουφαλα...
Όχι ρε.. απλά τα suzuka έτσι θέλουν..
Reply
Old Mar 29, 2013 | 06:01 AM
Colin mc rae's Avatar

Το εχει το χρωμα τοτε....

Τσατσιγια και εσυ ετσι αλλαζεις???Εσυ ειναι που πρεπει να αλλαζεις ετσι μιας που ειναι το πρωην του Κωστα
Reply
Old Mar 29, 2013 | 06:29 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by SBIT
Πάντα τέτοια αγορίνα μου!!!!! Η δίαιτα που είχες ξεκινήσει τι έγινε???
Ήταν διαίτης ρε!
Τα είχε φτιάξει ο Ναμπούκος με τα χεράκια του !!! Μαρούλι και ελιά είχαν μέσα ...

Στα της πίστας τώρα, είχε πλάκα γιατί ο ψηλός είχε έρθει με το τσουτσούνι του μέχρι το πηγούνι, έκανε δηλώσεις για
σταυροβελονιές και ραψίματα κλπ κλπ ... ε και μπήκε για βόλτα μέσα ο Νίντζα και του τράβηξε 1 δευτερόλεπτο !!!
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ταύλα ο ψηλός μετά ... Άλλαζε λάστιχα, ρύθμιζε αναρτήσεις, πήγε και τους είπε να μην τον βάλουν μαζί τον Θεοδόση και τον
Tkal γιατί αγχώνεται, δεν με πήγε βόλτα γιατί θα μπάταρε το σουτζούκα του και θα του χαλούσα την γεωμετρία ...
άσε ... περίπτωση σου λέω !!!

Ευτυχώς με πήγε ο Θοδωράκος βόλτα και με βάρεσε και εμένα λίγος αέρας, μέχρι που ένα 3αρι μαζντάκι αποφάσισε να μπει
μπροστά μας και να μην κάνει στην άκρη ποτέ ! wtf ?!?!

Και Σαραντάκο, επανέρχομαι στην δίαιτα ... Αφού ο Δημητράκος (papdoc) με βάζει στο Pro2000 του και ... ε να μωρέ ...
σφίγγομαι λίγο να χωρέσω ... και αναπολώ τις ωραίες ημέρες του EVO L μου ... έρχονται τα διαόλια Ναμπού και Βασίλης :

- ε ρε μλκ, αφού δεν χωράς στο Pro, στο Rev (που φοράει ο Ναμπού) δεν παίζει με τίποτα.
- κρίμα ρε Τακ, και θα στο έδινα να το οδηγήσεις ...
- ... και έχει στεγνώσει και η πίστα ...
- θα σου άρεσε ...

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ @#@$@#$@#$@ και οι δυό σας λέω, και φιλαράκι τραβάω ένα ρούφηγμα, η μπάκα έφτασε στην πλάτη, τα βυζιά κόλλησαν με
τα @@ μου, άκουσα κάτι κρατς κρουτς από τα πλαϊνά που σημαίνει ότι χώρεσε και ο κώλος μου, και τους το πήρα και έφυγα !!!
Αϊ στο καλό !!!
Είδες η δίαιτα ...
Reply
Old Mar 29, 2013 | 06:34 AM
eddiex's Avatar

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXA
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.