ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Είπαμε... αναλαμβάνω την ευθύνη.. μετά τις 10 του μήνα θα σε πάω "ειδική βολτούλα" 
Έπρεπε να πέσω στα 9άρια όμως και τα περιθώρια ήταν στενά.. Μου έφυγες κι εσύ νωρίς, λες και είχες ξεχάσει ανοιχτό το μάτι.. περίμενε λίγο βρε πουλάκι μου και όλα θα γίνουν.. Ανυπόμονος όμως!

Έπρεπε να πέσω στα 9άρια όμως και τα περιθώρια ήταν στενά.. Μου έφυγες κι εσύ νωρίς, λες και είχες ξεχάσει ανοιχτό το μάτι.. περίμενε λίγο βρε πουλάκι μου και όλα θα γίνουν.. Ανυπόμονος όμως!
Τάκης μέσα στο κάθισμα μου, όλα τα λεφτά!!
Οι Ζώνες μου ήταν σαν σουτιέν!
Μπράβο σας παίδες για τους χρόνους σας!!
Και οι 2 είναι εξαιρετικοί χρόνοι!!
Ειδικά ο Ηλίας που γνώριζε την πίστα περισσότερο έκανε φοβερό χρόνο!! Φίλε μπράβο και πάλι μπράβο!!
Και εσύ Θεοδόση, για πρώτη φορά μέσα τα πήγες πραγματικά πάρα πολύ καλά. Εγώ εκεί σε είχα υπολογίσει και βλέπω δεν έπεσα έξω!
Ήταν κατα τα άλλα μια τέλεια μέρα στην πίστα.
Φοβερή παρέα είχε μαζευτεί και ήταν 9 S2K στην πίστα.
Κάποτε δεν υπήρχε κανένα!
Και μάλιστα είχαμε και ένα S2K Turbo !! ΣΕ ΠΙΣΤΑ!!
Ναι είναι σπάνιο αλλά ο Μάκης που το έχει αποφάσισε να έρθει παρεούλα μας για να μπει πρωτη φορά σε πίστα με ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Φίλε αν το διαβάσεις ποτέ, μπράβο που ήρθες και χαίρομαι πάρα πολύ που στο τέλος το είχες ευχαριστηθεί πολύ!!
Χάρηκα πολύ για όλες τις γνώριμες φάτσες που είδα και για τις καινούργιες που γνώρισα!!
Νάμαστε καλά να το κάνουμε ξανά σύντομα!
Οι Ζώνες μου ήταν σαν σουτιέν!
Μπράβο σας παίδες για τους χρόνους σας!!
Και οι 2 είναι εξαιρετικοί χρόνοι!!
Ειδικά ο Ηλίας που γνώριζε την πίστα περισσότερο έκανε φοβερό χρόνο!! Φίλε μπράβο και πάλι μπράβο!!
Και εσύ Θεοδόση, για πρώτη φορά μέσα τα πήγες πραγματικά πάρα πολύ καλά. Εγώ εκεί σε είχα υπολογίσει και βλέπω δεν έπεσα έξω!
Ήταν κατα τα άλλα μια τέλεια μέρα στην πίστα.
Φοβερή παρέα είχε μαζευτεί και ήταν 9 S2K στην πίστα.
Κάποτε δεν υπήρχε κανένα!
Και μάλιστα είχαμε και ένα S2K Turbo !! ΣΕ ΠΙΣΤΑ!!
Ναι είναι σπάνιο αλλά ο Μάκης που το έχει αποφάσισε να έρθει παρεούλα μας για να μπει πρωτη φορά σε πίστα με ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Φίλε αν το διαβάσεις ποτέ, μπράβο που ήρθες και χαίρομαι πάρα πολύ που στο τέλος το είχες ευχαριστηθεί πολύ!!
Χάρηκα πολύ για όλες τις γνώριμες φάτσες που είδα και για τις καινούργιες που γνώρισα!!
Νάμαστε καλά να το κάνουμε ξανά σύντομα!
Με πέθανες μ@λ@κ@...
Μπράβο σε όλους σας παίδες για την επισκεψούλα σας..Σας ζηλεύω τόσο που το ευχαριστηθήκατε..
Αντιθέτως μάλιστα ….
Μιας και δεν έχει δείκτη λαδιού το σασμάν για να πάρεις μια ιδέακαι για τις υπόλοιπες ιδιότητες του λιπαντικού, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλειςαν στείλεις ένα δείγμα για ανάλυση.
Δεν είναι και “σκάρτα” τα MTF