ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Το Σάββατο είχε td στα Μέγαρα το HTTC και δεν έπαιζε να το χάσω. Αν και πάλι έφτασα αργοπορημένος, ευτυχώς για μας είχε ελάχιστα αυτοκίνητα (κάτω από 10) και το είχαν ρίξει σε καθεστώς open pit lane. Αν και μέσα γυρνούσαν Ferrari, Porsche και Lotus, δεν κόμπλαρα ιδιαίτερα κι έλιωσα στην οδήγηση. Έκανα 3 sessions με το δικό μου κι ένα με το ΑΡ2 του φίλου μου του Γιώργου. Στο τελευταίο από αυτά, με έβγαλαν για να κλείσουν επιτέλους την πίστα. Μόνο εγώ είχα μείνει μέσα! 
Χωρίς, να θέλω να σας τα πρήξω, λάτρεψα το s2k άλλη μια φορά σήμερα. Σίγουρα είμαι απογοητευμένος από φρένα και λάστιχα, αλλά η όλη εμπειρία ήταν σκέτη καύλα. Είχα έρθει "ζεσταμένος" από στρίψιμο στην παλιά εθνική (Κάζα), όπου εμπιστεύθηκα τα χέρια μου και πίεσα πρώτη φορά αρκετά. Αφού έφτασα λοιπόν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, συνέχισα να χαμογελάω σε όλη τη διάρκεια του td. Ομολογώ, ότι είμαι μάλλον ερωτευμένος πια...
Αν και τα λάστιχα και τα φρένα μου είναι για γέλια, συνεπώς το κυνήγι του χρόνου δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, βελτίωσα το χρόνο της προηγούμενης φοράς κατά 2 δευτερόλεπτα! 1.13.5 λοιπόν, πρόλαβα και είδα κάποια στιγμή στο pbox με αρκετά οδηγικά λάθη. Δυστυχώς, δεν κάναμε την τράμπα με τα 17αρια ζαντολαστιχα του AP2 του Γιώργου, που είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν πειράζει. Επόμενος στόχος, σωστά ζαντολάστιχα για να χαρώ επιτέλους πρόσφυση.
Έχω κι ένα ενδιαφέρον διάγραμμα από τον χρόνο μου με το δικό μου ΑΡ1 και του χρόνου μου με το ΑΡ2 του φίλου, που ήταν παραπλήσιοι. Να πω ότι το ΑΡ2 μπορούσε να γράψει αρκετά πιο γρήγορο γυρολόγιο, αλλά δεν το πίεσα πολύ επειδή δεν ήταν δικό μου.

red-1.13.5-AP1 vs blue-1.13.4-AP2

Ετοιμάζω και βιντεάκι!

Χωρίς, να θέλω να σας τα πρήξω, λάτρεψα το s2k άλλη μια φορά σήμερα. Σίγουρα είμαι απογοητευμένος από φρένα και λάστιχα, αλλά η όλη εμπειρία ήταν σκέτη καύλα. Είχα έρθει "ζεσταμένος" από στρίψιμο στην παλιά εθνική (Κάζα), όπου εμπιστεύθηκα τα χέρια μου και πίεσα πρώτη φορά αρκετά. Αφού έφτασα λοιπόν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, συνέχισα να χαμογελάω σε όλη τη διάρκεια του td. Ομολογώ, ότι είμαι μάλλον ερωτευμένος πια...
Αν και τα λάστιχα και τα φρένα μου είναι για γέλια, συνεπώς το κυνήγι του χρόνου δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, βελτίωσα το χρόνο της προηγούμενης φοράς κατά 2 δευτερόλεπτα! 1.13.5 λοιπόν, πρόλαβα και είδα κάποια στιγμή στο pbox με αρκετά οδηγικά λάθη. Δυστυχώς, δεν κάναμε την τράμπα με τα 17αρια ζαντολαστιχα του AP2 του Γιώργου, που είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν πειράζει. Επόμενος στόχος, σωστά ζαντολάστιχα για να χαρώ επιτέλους πρόσφυση.

Έχω κι ένα ενδιαφέρον διάγραμμα από τον χρόνο μου με το δικό μου ΑΡ1 και του χρόνου μου με το ΑΡ2 του φίλου, που ήταν παραπλήσιοι. Να πω ότι το ΑΡ2 μπορούσε να γράψει αρκετά πιο γρήγορο γυρολόγιο, αλλά δεν το πίεσα πολύ επειδή δεν ήταν δικό μου.

red-1.13.5-AP1 vs blue-1.13.4-AP2

Ετοιμάζω και βιντεάκι!
Κακώς το άργησα το βιντεάκι τόσο πολύ, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Αυτό, θα το ονομάσω το "κυνήγι της χαμένης πρόσφυσης"! Πολλές φορές, λόγω ελαστικών κυρίως, είχα τέτοια τάση για γλίστρημα που δεν ξέρω τελικά αν ήταν πιο γρήγορο να περιμένω μέχρι σχεδόν να ισιώσει το αυτοκίνητο και να πατήσω τέρμα γκάζι ή αν έπρεπε να βγω υπερστρέφοντας και τέρμα γκάζι από νωρίτερα. Τελικά, διάλεγα συνήθως το δεύτερο, μιας και έχει περισσότερη πλάκα. 1.13 ξερό είδα optimal, το οποίο δεν το έγραψα ποτέ λόγω μιας αλλαγής που έχασα στην ευθεία, σκεπτόμενος "πόσο ωραία το έχω πάει μέχρι στιγμής".
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kmNC35eLHCk[/media]
Αυτό, θα το ονομάσω το "κυνήγι της χαμένης πρόσφυσης"! Πολλές φορές, λόγω ελαστικών κυρίως, είχα τέτοια τάση για γλίστρημα που δεν ξέρω τελικά αν ήταν πιο γρήγορο να περιμένω μέχρι σχεδόν να ισιώσει το αυτοκίνητο και να πατήσω τέρμα γκάζι ή αν έπρεπε να βγω υπερστρέφοντας και τέρμα γκάζι από νωρίτερα. Τελικά, διάλεγα συνήθως το δεύτερο, μιας και έχει περισσότερη πλάκα. 1.13 ξερό είδα optimal, το οποίο δεν το έγραψα ποτέ λόγω μιας αλλαγής που έχασα στην ευθεία, σκεπτόμενος "πόσο ωραία το έχω πάει μέχρι στιγμής".
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kmNC35eLHCk[/media]
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δώσε υλικό και τη ψυχή μας πάρε! Ετοιμάσου για 17αρια και άπλωμα στις στροφές!
Πολυ καλός αλλα παθαίνεις τα δικά μου. Μπαίνω μέσα για χρόνους και καταλήγω σε drift session.
Πολυ καλός αλλα παθαίνεις τα δικά μου. Μπαίνω μέσα για χρόνους και καταλήγω σε drift session.
Αντώνη φαίνεται να έχεις ωραίο car control και να μην αγχώνεσαι.
Αυτό δίνει μια πολύ καλή βάση. Επίσης οι γραμμές σου έχουν πολύ καλή βάση.
Τώρα μένει να στίψεις το μοτέρ και τα φρένα. Γιατί απο ότι σε βλέπω είσαι πολύ χαλαρός και στα 2.
Ωραίος... καλή συνέχεια
Αυτό δίνει μια πολύ καλή βάση. Επίσης οι γραμμές σου έχουν πολύ καλή βάση.
Τώρα μένει να στίψεις το μοτέρ και τα φρένα. Γιατί απο ότι σε βλέπω είσαι πολύ χαλαρός και στα 2.
Ωραίος... καλή συνέχεια

Άπλωμα στις στροφές; Ακόμα κλείνομαι ρε γμτ; Που να δεις την πρώτη φορά που μπήκα... Δεν έχω συνηθίσει ακόμα το πλάτος των Μεγάρων. Το παρατηρείς κάπου έντονα για να καταλάβω ακριβώς τι θες να πεις; Μου είπες και στο fb, δεν σου άρεσε η γραμμή στην Κ1;
Οι γραμμές σου φαίνονται ok; Σε πολλές Κ παρατηρώ ότι κλείνομαι πιο νωρίς από άλλα βίντεο που έχω δει... Για το control, ευχαριστώ, αλλά πρώτο πισωκίνητο είναι και 2η φορά στα Μέγαρα. Ελπίζω να μπορώ να το ελέγχω κι όταν ανέβει ο ρυθμός.
Για τα φρένα, η αλήθεια είναι ότι δεν τα εμπιστεύομαι γι' αυτό είμαι τόσο επιφυλακτικός στο φρενάρισμα. Έχω διαβάσει τόσα πολλά, που δεν θέλω να βρεθώ με ραγισμένες δισκόπλακες ή με καμιά καλή έξοδο πριν μπορέσω να βάλω σωστό φρένο. Κάτι ακόμα που ήθελα να πω πάνω σ' αυτό είναι ότι λόγω κακών φρένων, δεν στρίβω Κ3 και Κ8 όπως θέλω. Προσπάθησα κάποιες φορές να είμαι πιο επιθετικός και να τις στρίψω με περισσότερα, αλλά μετά δεν μου έφτανε το φρενάρισμα για να στρίψω τις Κ4 και Κ9, οπότε έχανα το apex και έχανα χρόνο.
Για το μοτέρ, τι εννοείς; Πως δεν το εκμεταλλεύομαι;
Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις!
Εννοω οτι ακόμη υπάρχουν σημεία που αλλάζεις πριν τον κόφτη...
Ειδικά στην ευθεία, αλλαγή 3η-4η, χανεις αρκετά εκεί που αποφάσισες να αλλάξεις.
Δεν ειναι οτι εχεις κανα V8 και θα σε βοηθησει η ροπη να σπρώξει. Εχουμε που εχουμε ροπη ηλεκτρικης σκουπας, βοηθα το οσο μπορεις με το να το γυριζεις στο οριο του.
Το ιδιο και τα φρένα. Δεν τα πατάς αποφασιστικά έχω βάλει τα σημαδια σου. Τα μασαζάρεις και... βλέπεις....
Οι γραμμές να ξέρεις έρχονται ανάλογα το τι φοράει επάνω το αμάξι.
Αλλη γραμμη μπορει να παρει ενα S2000 με φουλ σλικ και αλλο ενα με 16άρια λάστιχα της σειράς. Αυτο θα το δεις καθως θα εξελισεις το αμαξι αλλα και τον εαυτο σου.
Ειδικά στην ευθεία, αλλαγή 3η-4η, χανεις αρκετά εκεί που αποφάσισες να αλλάξεις.
Δεν ειναι οτι εχεις κανα V8 και θα σε βοηθησει η ροπη να σπρώξει. Εχουμε που εχουμε ροπη ηλεκτρικης σκουπας, βοηθα το οσο μπορεις με το να το γυριζεις στο οριο του.
Το ιδιο και τα φρένα. Δεν τα πατάς αποφασιστικά έχω βάλει τα σημαδια σου. Τα μασαζάρεις και... βλέπεις....
Οι γραμμές να ξέρεις έρχονται ανάλογα το τι φοράει επάνω το αμάξι.
Αλλη γραμμη μπορει να παρει ενα S2000 με φουλ σλικ και αλλο ενα με 16άρια λάστιχα της σειράς. Αυτο θα το δεις καθως θα εξελισεις το αμαξι αλλα και τον εαυτο σου.