Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Jan 8, 2016 | 09:48 AM
tony_l's Avatar

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα φρένα και τις διαφορετικές γραμμές.
Τα φρένα ρε γμτ, έχουν μια σκατένια αίσθηση η οποία δεν σε αφήνει να καταλάβεις αν τελικά θα φρενάρει ή όχι το αυτοκίνητο, οπότε δεν αποκτάς εμπιστοσύνη και αυτοπεποίηθηση να φρενάρεις αργά και δυνατά. Πάντως από την πρώτη φορά, σίγουρα τα πίεσα περισσότερο. Έχω μπλεχτεί με το θέμα, γιατί δεν ξέρω αν θα κάνω δουλειά απλά με τακάκια, σωληνάκια, υγρά ή θα πετάξω λεφτά που θα έδινα απευθείας για bbk. Η περίπτωσή σου πάντως, είναι η μόνη που μου δημιουργεί αμφιβολίες για το πόσο χρειάζομαι bbk απευθείας.

Αλήθεια αλλάζω νωρίς στην ευθεία; Δεν το καταλαβαίνω μάλλον. Ούτε και το βίντεο μου φαίνεται ότι το κάνω, αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Δεν έχω συνηθίσει το στροφάρισμα ακόμα μάλλον; Φίλος που το οδήγησε στο δρόμο άλλαζε κάτω από τις 8 και νόμιζε ότι ήταν κοντά στον κόφτη. χαχαχα
Reply
Old Jan 8, 2016 | 10:24 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Λοιπον ελα να γελασουμε λιγο μιας που λεμε για Μεγαρα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sqP_LwcgCCQ[/media]

Ψιλο κακά λάστιχα 888ρια και με καμμενα φρενα (απ'οτι ειδαμε την επομενη μετα που τα αλλαξα). 2η φορα και για μενα Μεγαρα και εχουμε πολλα να μαθουμε απο τους "μεγαλους".

Τωρα με RC6 και μια καλυτερη 4αδα θελω να δω τι θα κανει το αμαξι μαζι με βελτιωση απο εμενα. Αρκει να τα στρωσω τα τακακια βεβαια γιατι τα εχω 2 μηνες και εχω κανει 48χλμ...

Υ.Γ. Δεν θυμαμαι πως γινεται το preview στο youtube και απλα βαζω το link.
Reply
Old Jan 8, 2016 | 11:00 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Στο έφτιαξα εγω, γράφεις http αντί https και το βάζεις ανάμεσα σε [me dia] και [/me dia] χωρίς τα κενά.
Reply
Old Jan 8, 2016 | 12:59 PM
tony_l's Avatar

Ωπ! Να τα, ξεπετάγεστε ένας ένας! Έτσι μπράβο!

Καθόλου για γέλια ο γύρος, μια χαρά γαμάτο φαίνεται το δικό σου! Το λάστιχο γιατί βρήκε έτσι και "ξυρίστηκε" από το φτερό; Τι ζάντες φοράς;
Reply
Old Jan 8, 2016 | 02:04 PM
eddiex's Avatar

Originally Posted by energetic
Στο έφτιαξα εγω, γράφεις http αντί https και το βάζεις ανάμεσα σε [me dia] και [/me dia] χωρίς τα κενά.

Originally Posted by tony_l
Ωπ! Να τα, ξεπετάγεστε ένας ένας! Έτσι μπράβο!

Καθόλου για γέλια ο γύρος, μια χαρά γαμάτο φαίνεται το δικό σου! Το λάστιχο γιατί βρήκε έτσι και "ξυρίστηκε" από το φτερό; Τι ζάντες φοράς;
Λιγο το 225 οπου τα 888 ειναι πιο φαρδια σε σχεση με αλλα. Λιγο τα φτερα που ειναι μαμα, λιγο η μαλακη αναρτηση δημιουργουν αυτο το "φιδισιο" προβλημα.
Ζαντες ειναι Rota Fighter.
Reply
Old Jan 9, 2016 | 07:45 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ασε τα γελια εσυ. Την αλλη φορά είμαστε σιγουρα για λιγοτερα. Αυτο με το οποιο θα ενθουσιαστεις περισσοτερο ειναι τα φρενα αλλα φυσικα και το λαστιχο!

Η αναρτηση σου ηδη αρχισε να φαινεται λιγη για την χρηση αυτη. Το ειδες απο το πως βρικσει και βυθιζει με το παραμικρο.
Reply
Old Jan 10, 2016 | 12:45 PM
eddiex's Avatar

H αναρτηση ειναι λες και παιρνω το Focus της δουλειας και παω ταξιδι....

Πας πιστα... δεν φρεναρει στην ευθεια. Βαζεις "αγωνιστικα" τακακια.
Πας πιστα... δεν κραταει γκρι. Παιρνεις μια 4αδα σλικ.
Πας πιστα... η αναρτηση σε κανει να οδηγας λες και εισαι σε φουρτουνα με 8μποφορ.... Ξεκινας και κοιτας και για αναρτηση....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΑΥΤΟ!
Reply
Old Jan 10, 2016 | 01:46 PM
energetic's Avatar
Registered User

Η αλήθεια είναι ότι με τα παλιολάστιχα αυτά, είναι καλή ευκαιρία να δεις λίγο γλίστρημα. Με τα federal μετά, δεν έχει τέτοια.
Άπλωμα στις στροφές; Ακόμα κλείνομαι ρε γμτ; Που να δεις την πρώτη φορά που μπήκα... Δεν έχω συνηθίσει ακόμα το πλάτος των Μεγάρων. Το παρατηρείς κάπου έντονα για να καταλάβω ακριβώς τι θες να πεις; Μου είπες και στο fb, δεν σου άρεσε η γραμμή στην Κ1;
Θέλω να πω πως σε ενα δυο σημεία θα μπορούσες να ανοίξεις τη γραμμή σου περισσότερο. Επίσης στις φιστικιες (Κ5) ισως αν έβαζες τη τριτη για να μπεις να κερδιζες σημαντικό χρόνο μέχρι το τελείωμα της ευθείας.

Για τα φρένα, η αλήθεια είναι ότι δεν τα εμπιστεύομαι γι' αυτό είμαι τόσο επιφυλακτικός στο φρενάρισμα. Έχω διαβάσει τόσα πολλά, που δεν θέλω να βρεθώ με ραγισμένες δισκόπλακες ή με καμιά καλή έξοδο πριν μπορέσω να βάλω σωστό φρένο. Κάτι ακόμα που ήθελα να πω πάνω σ' αυτό είναι ότι λόγω κακών φρένων, δεν στρίβω Κ3 και Κ8 όπως θέλω. Προσπάθησα κάποιες φορές να είμαι πιο επιθετικός και να τις στρίψω με περισσότερα, αλλά μετά δεν μου έφτανε το φρενάρισμα για να στρίψω τις Κ4 και Κ9, οπότε έχανα το apex και έχανα χρόνο.
Δεν πιστεύω να προλάβεις ραγισμένες δισκοπλακες. Πιο γρήγορα ειναι πιθανόν να χάσεις την αίσθηση των φρένων παρα να κανεις ζημιά.

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα φρένα και τις διαφορετικές γραμμές.
Τα φρένα ρε γμτ, έχουν μια σκατένια αίσθηση η οποία δεν σε αφήνει να καταλάβεις αν τελικά θα φρενάρει ή όχι το αυτοκίνητο, οπότε δεν αποκτάς εμπιστοσύνη και αυτοπεποίηθηση να φρενάρεις αργά και δυνατά. Πάντως από την πρώτη φορά, σίγουρα τα πίεσα περισσότερο. Έχω μπλεχτεί με το θέμα, γιατί δεν ξέρω αν θα κάνω δουλειά απλά με τακάκια, σωληνάκια, υγρά ή θα πετάξω λεφτά που θα έδινα απευθείας για bbk. Η περίπτωσή σου πάντως, είναι η μόνη που μου δημιουργεί αμφιβολίες για το πόσο χρειάζομαι bbk απευθείας.
Θα πήγαινα κατευθείαν σε BBK, εκεί θα καταλήξεις στο τέλος. Υπάρχουν αρκετές λύσεις για ολα τα γούστα είτε με μικρό κόστος είτε με μεγάλο. Μην βιαστείς όμως ακομη, διότι αν ανέβεις και σε 17αρια όπου θα δεις σημαντική βελτίωση σε αίσθηση και κράτημα, σίγουρα θα θες να εκμεταλλευτείς όλη τη διάμετρο για ενα BBK.

Originally Posted by eddiex
Λοιπον ελα να γελασουμε λιγο μιας που λεμε για Μεγαρα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=sqP_LwcgCCQ[/media]

Ψιλο κακά λάστιχα 888ρια και με καμμενα φρενα (απ'οτι ειδαμε την επομενη μετα που τα αλλαξα). 2η φορα και για μενα Μεγαρα και εχουμε πολλα να μαθουμε απο τους "μεγαλους".

Τωρα με RC6 και μια καλυτερη 4αδα θελω να δω τι θα κανει το αμαξι μαζι με βελτιωση απο εμενα. Αρκει να τα στρωσω τα τακακια βεβαια γιατι τα εχω 2 μηνες και εχω κανει 48χλμ...

Υ.Γ. Δεν θυμαμαι πως γινεται το preview στο youtube και απλα βαζω το link.
Ωραίος γύρος, μου θύμισες να ψάξω για redline shift beeper που είχα αφήσει εκκρεμότητα.

Πάντως με το που ειδα να γίνεται λόγος για φίδια, πήγε το μυαλό μου στο παρακατω.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ-ChPQcyxU[/media]

Originally Posted by eddiex
H αναρτηση ειναι λες και παιρνω το Focus της δουλειας και παω ταξιδι....

Πας πιστα... δεν φρεναρει στην ευθεια. Βαζεις "αγωνιστικα" τακακια.
Πας πιστα... δεν κραταει γκρι. Παιρνεις μια 4αδα σλικ.
Πας πιστα... η αναρτηση σε κανει να οδηγας λες και εισαι σε φουρτουνα με 8μποφορ.... Ξεκινας και κοιτας και για αναρτηση....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΑΥΤΟ!
Ξεχνάς το στήσιμο αυτοκινήτου για δρόμο και το προσανατολίζεις για πίστα. Δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι, αλλα βήμα-βήμα. Έτσι θα δεις και τις διαφορες σε κάθε βελτίωση που κανεις.
Reply
Old Jan 10, 2016 | 11:07 PM
eddiex's Avatar

Originally Posted by energetic
Ξεχνάς το στήσιμο αυτοκινήτου για δρόμο και το προσανατολίζεις για πίστα. Δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι, αλλα βήμα-βήμα. Έτσι θα δεις και τις διαφορες σε κάθε βελτίωση που κανεις.
Ναι απλα ειναι αυτο που λεει και ο Nabu, η αναρτηση μετα απο καποιο σημειο τερματιζει και δεν θελω ουτε να την χαλασω ουτε τιποτα. Και σιγουρα με ενα καλυτερο λαστιχο θα ειναι κακή μετα.

Οποτε βαζουμε αγγελια το αμαξι, περνουμε ενα Μ3 Ε46 και σταματαμε να ασχολουμαστε με πιστες κτλ.
Reply
Old Jan 11, 2016 | 02:11 AM
energetic's Avatar
Registered User

Βαλε μια KW3 επανω και εισαι κομπλε.

Με German Lager θα μπλεξεις. Οσοι εχουν δωσει S2000 για να παρουν αλλο δρομο το εχουν μετανιωσει. Ντροπη σου!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:21 AM.