Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 3, 2008 | 03:41 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τωρα και τo Yugo παει καλυτερα απο S2000...
http://www.youtube.com/watch?v=8-AyRyjsuno
Reply
Old Dec 3, 2008 | 03:48 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

From: Polygyros,Halkidiki.

Ναι αλλά δεν στρίβει Πρόεδρε..

Reply
Old Dec 3, 2008 | 04:19 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ώπα συνονόματε!!!

Καταρχάς κάνε μια καλή και όταν θες να κάνει πολλά quote βάζε τα στο ίδιο ποστ με τον εξής τρόπο.

Μέσα εκεί που γράφεις το μύνημα σου θα γράφεις το εξής...
[quote=[B]nabu[/B]] Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... [/quote1]

Αντι για το δικό μου nickname μπορεις να βάλεις του οποιουδήποτε και στο τέλος ο αριθμός 1 που έχω βάλει είναι για να μην λειτουργήσει τώρα ο κώδικας και δεν μπορεις να δεις το παράδειγμα. Άρα θα το σβήσεις το αριθμάκι.

Στο θέμα μας τώρα...

-Οι ζάντες ειναι 17άρες όχι 18άρες.
-Θα σε παρακαλούσα να μην απομονώνεις προτάσεις μου απο πόστ γιατί έτσι ΟΝΤΩΣ είναι λάθος. Το ότι "Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... " πήγαινε σε σύγκριση με την διαφορά ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα. 500kg>offset anyday...

Δεν πάει πιο γρήγορα..αλλά καλύτερα και πιο σταθερά..

Αφού θες να σταθούμε στις λέξεις...

Το "καλύτερα" είναι πολύ υποκειμενική λέξη. Καλύτερα ως προς τι? Μέσα στην πίστα και εφόσον έχεις ένα σένσορα πάνω σου ψάχνεις για τον καλύτερο χρόνο.
Σε έναν δρόμο μπορεί να ψάχνεις για μια καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών. Η ακόμα και για έναν συνδιασμό ανάμεσα σε απόσβεση και κράτημα.
Τον καλύτερο χρόνο σίγουρα θα τον πετύχεις με την σταθερότητα οπότε συμφωνούμε σε αυτό.

Κωνσταντίνος
Reply
Old Dec 3, 2008 | 05:15 AM
kotsampas's Avatar
Registered User

Άρα δεν έχουμε κάτι στο να διαφωνούμε..όσο για τα μαθήματα ευχαριστώ..
όσο για την απομόνωση είναι για να σου πω που διαφωνώ μαζί σου..όσο για τους χρόνους και αυτά φίλος το θέμα είναι αν το λέει η καρδούλα σου να πας το αμαξι όσο πάει (όχι εσύ προσωπικα μην παρεξηγηθείς..!)Όπως είπε και ο Τομίδης πάει στην κ13 ποιός το πάει..;

Υ.Γ.Κάτι γνωστοί μου που ήταν πάνω είπαν ότι πηγαίνατε χαλαρα..έως πολύ χαλαρά για χρόνο..δεν ήμουν δεν ξέρω αλλά αυτοι ξέουν..!
Reply
Old Dec 3, 2008 | 07:32 AM
Giwrgis_2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by kotsampas,Dec 3 2008, 06:15 AM
Άρα δεν έχουμε κάτι στο να διαφωνούμε..όσο για τα μαθήματα ευχαριστώ..
όσο για την απομόνωση είναι για να σου πω που διαφωνώ μαζί σου..όσο για τους χρόνους και αυτά φίλος το θέμα είναι αν το λέει η καρδούλα σου να πας το αμαξι όσο πάει (όχι εσύ προσωπικα μην παρεξηγηθείς..!)Όπως είπε και ο Τομίδης πάει στην κ13 ποιός το πάει..;

Υ.Γ.Κάτι γνωστοί μου που ήταν πάνω είπαν ότι πηγαίνατε χαλαρα..έως πολύ χαλαρά για χρόνο..δεν ήμουν δεν ξέρω αλλά αυτοι ξέουν..!
Reply
Old Dec 3, 2008 | 07:32 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Originally Posted by gre165-makis,Dec 2 2008, 01:32 AM
Ωχ,αρχησαν οι διευκρινηστικες ερωτησεις...

Να σου πω,αμα ειμαστε εμεις κουλοι δεν σημαινει οτι ειναι και οι αλλοι..
φιλε μου ελπιζω να γνωριστουμε καποια στιγμη.τα ελαστικα ηταν potenza re40 μπροστα και re50 πισω χρονολογιας 2005 γιατι βαζω μεταχειρισμενα.τα ιδια φορουσα και περυσι μονο που αντι για ελατηρια εχω pss9.περυσι εκανα 9 γυρους τοσο αντεξαν τα λαστιχα και κατεβασα 1,37,1 με τουσ 3 γυρουσ κατω απο 1,38.με την pss9 to s ειναι πολυ καλο και δεν φταιει η ρυθμιση ουτε η αναρτηση,απλα η πιστα σε σχεση με περυσι δεν ηταν τοσο καλη ειται απο τα drift wars ειται απο τα αμαξια που ειχαν εξοδο απο την πιστα και μετα παρασυραν λασπη η χωμα.περυσι το s εμπαινε κανονικα με γραμμες και φετος αναγκαστικα εκανες drift ακομα και με 3η και140.αλλωστε τα ιδια λαστιχα που περυσι σε 9 γυρες γιναν κομματια φετος με 12 γυρες ηταν σχετικα καλα γιατι η πιστα γλυστρουσε.εσυ τι εκανες με το καπνο τι ηταν τελικα?
Reply
Old Dec 3, 2008 | 07:34 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

sorry η απαντηση ηταν για τον nabu
Reply
Old Dec 3, 2008 | 01:36 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

ρε παιδιά ηρεμήστε...
σιγά μη χάλασε η άσφαλτος στις Σέρρες από το Driftwars μέσα σ'ένα χρόνο...

το οτι οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να έβρεξε χώμα πριν 2-3 μέρες, το αποκλείουμε...??Ή να έβρεξε καρέκλες και να καθάρισε...
Reply
Old Dec 3, 2008 | 02:28 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Ξήλωσαν την άσφαλτο λεμε,χαχαχα
Reply
Old Dec 3, 2008 | 02:32 PM
kotsampas's Avatar
Registered User

To να έβρεξε δεν το αμφισβητεί κανείς..Όπως και να καθάρισε την πίστα δεν το αμφισβητεί κανείς..Τις εξόδους διαφόρων αυτοκινήτων ούτε και αυτό το αμφισβητεί..τις λάσπες και τα νερά που σπέρνουν από εδώ και από εκεί ποιός μπορεί να το ανφισβητήσει..;

Υ.Γ.Ας γίνει μια έρευνα από χρόνους καλών οδηγών'αυτοκινήτων..όχι αυτών που ήταν χάλια και βελτιώθηκαν..θα παρουσιαστεί μια διαφορα 1-2 δευτερολέπτων..
Και έξω από τον χορό όλοι χορεύουμε..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:19 PM.