ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ώπα συνονόματε!!!
Καταρχάς κάνε μια καλή και όταν θες να κάνει πολλά quote βάζε τα στο ίδιο ποστ με τον εξής τρόπο.
Μέσα εκεί που γράφεις το μύνημα σου θα γράφεις το εξής...
[quote=[B]nabu[/B]] Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... [/quote1]
Αντι για το δικό μου nickname μπορεις να βάλεις του οποιουδήποτε και στο τέλος ο αριθμός 1 που έχω βάλει είναι για να μην λειτουργήσει τώρα ο κώδικας και δεν μπορεις να δεις το παράδειγμα. Άρα θα το σβήσεις το αριθμάκι.
Στο θέμα μας τώρα...
-Οι ζάντες ειναι 17άρες όχι 18άρες.
-Θα σε παρακαλούσα να μην απομονώνεις προτάσεις μου απο πόστ γιατί έτσι ΟΝΤΩΣ είναι λάθος. Το ότι "Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... " πήγαινε σε σύγκριση με την διαφορά ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα. 500kg>offset anyday...
Δεν πάει πιο γρήγορα..αλλά καλύτερα και πιο σταθερά..
Αφού θες να σταθούμε στις λέξεις...
Το "καλύτερα" είναι πολύ υποκειμενική λέξη. Καλύτερα ως προς τι? Μέσα στην πίστα και εφόσον έχεις ένα σένσορα πάνω σου ψάχνεις για τον καλύτερο χρόνο.
Σε έναν δρόμο μπορεί να ψάχνεις για μια καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών. Η ακόμα και για έναν συνδιασμό ανάμεσα σε απόσβεση και κράτημα.
Τον καλύτερο χρόνο σίγουρα θα τον πετύχεις με την σταθερότητα οπότε συμφωνούμε σε αυτό.
Κωνσταντίνος
Καταρχάς κάνε μια καλή και όταν θες να κάνει πολλά quote βάζε τα στο ίδιο ποστ με τον εξής τρόπο.
Μέσα εκεί που γράφεις το μύνημα σου θα γράφεις το εξής...
[quote=[B]nabu[/B]] Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... [/quote1]
Αντι για το δικό μου nickname μπορεις να βάλεις του οποιουδήποτε και στο τέλος ο αριθμός 1 που έχω βάλει είναι για να μην λειτουργήσει τώρα ο κώδικας και δεν μπορεις να δεις το παράδειγμα. Άρα θα το σβήσεις το αριθμάκι.
Στο θέμα μας τώρα...
-Οι ζάντες ειναι 17άρες όχι 18άρες.
-Θα σε παρακαλούσα να μην απομονώνεις προτάσεις μου απο πόστ γιατί έτσι ΟΝΤΩΣ είναι λάθος. Το ότι "Τα Offset κτλ είναι πταίσματα... " πήγαινε σε σύγκριση με την διαφορά ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ ανάμεσα στα 2 αυτοκίνητα. 500kg>offset anyday...
Δεν πάει πιο γρήγορα..αλλά καλύτερα και πιο σταθερά..
Αφού θες να σταθούμε στις λέξεις...
Το "καλύτερα" είναι πολύ υποκειμενική λέξη. Καλύτερα ως προς τι? Μέσα στην πίστα και εφόσον έχεις ένα σένσορα πάνω σου ψάχνεις για τον καλύτερο χρόνο.
Σε έναν δρόμο μπορεί να ψάχνεις για μια καλύτερη απόσβεση των ανωμαλιών. Η ακόμα και για έναν συνδιασμό ανάμεσα σε απόσβεση και κράτημα.
Τον καλύτερο χρόνο σίγουρα θα τον πετύχεις με την σταθερότητα οπότε συμφωνούμε σε αυτό.
Κωνσταντίνος
Άρα δεν έχουμε κάτι στο να διαφωνούμε..όσο για τα μαθήματα ευχαριστώ..
όσο για την απομόνωση είναι για να σου πω που διαφωνώ μαζί σου..όσο για τους χρόνους και αυτά φίλος το θέμα είναι αν το λέει η καρδούλα σου να πας το αμαξι όσο πάει (όχι εσύ προσωπικα μην παρεξηγηθείς..!)Όπως είπε και ο Τομίδης πάει στην κ13 ποιός το πάει..;
Υ.Γ.Κάτι γνωστοί μου που ήταν πάνω είπαν ότι πηγαίνατε χαλαρα..έως πολύ χαλαρά για χρόνο..δεν ήμουν δεν ξέρω αλλά αυτοι ξέουν..!
όσο για την απομόνωση είναι για να σου πω που διαφωνώ μαζί σου..όσο για τους χρόνους και αυτά φίλος το θέμα είναι αν το λέει η καρδούλα σου να πας το αμαξι όσο πάει (όχι εσύ προσωπικα μην παρεξηγηθείς..!)Όπως είπε και ο Τομίδης πάει στην κ13 ποιός το πάει..;
Υ.Γ.Κάτι γνωστοί μου που ήταν πάνω είπαν ότι πηγαίνατε χαλαρα..έως πολύ χαλαρά για χρόνο..δεν ήμουν δεν ξέρω αλλά αυτοι ξέουν..!
Originally Posted by kotsampas,Dec 3 2008, 06:15 AM
Άρα δεν έχουμε κάτι στο να διαφωνούμε..όσο για τα μαθήματα ευχαριστώ..
Originally Posted by gre165-makis,Dec 2 2008, 01:32 AM
Ωχ,αρχησαν οι διευκρινηστικες ερωτησεις...
Να σου πω,αμα ειμαστε εμεις κουλοι δεν σημαινει οτι ειναι και οι αλλοι..
Να σου πω,αμα ειμαστε εμεις κουλοι δεν σημαινει οτι ειναι και οι αλλοι..

ρε παιδιά ηρεμήστε...
σιγά μη χάλασε η άσφαλτος στις Σέρρες από το Driftwars μέσα σ'ένα χρόνο...
το οτι οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να έβρεξε χώμα πριν 2-3 μέρες, το αποκλείουμε...??Ή να έβρεξε καρέκλες και να καθάρισε...
σιγά μη χάλασε η άσφαλτος στις Σέρρες από το Driftwars μέσα σ'ένα χρόνο...
το οτι οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να έβρεξε χώμα πριν 2-3 μέρες, το αποκλείουμε...??Ή να έβρεξε καρέκλες και να καθάρισε...
To να έβρεξε δεν το αμφισβητεί κανείς..Όπως και να καθάρισε την πίστα δεν το αμφισβητεί κανείς..Τις εξόδους διαφόρων αυτοκινήτων ούτε και αυτό το αμφισβητεί..τις λάσπες και τα νερά που σπέρνουν από εδώ και από εκεί ποιός μπορεί να το ανφισβητήσει..;
Υ.Γ.Ας γίνει μια έρευνα από χρόνους καλών οδηγών'αυτοκινήτων..όχι αυτών που ήταν χάλια και βελτιώθηκαν..θα παρουσιαστεί μια διαφορα 1-2 δευτερολέπτων..
Και έξω από τον χορό όλοι χορεύουμε..
Υ.Γ.Ας γίνει μια έρευνα από χρόνους καλών οδηγών'αυτοκινήτων..όχι αυτών που ήταν χάλια και βελτιώθηκαν..θα παρουσιαστεί μια διαφορα 1-2 δευτερολέπτων..
Και έξω από τον χορό όλοι χορεύουμε..