ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by uma_chikara,Dec 3 2008, 02:36 PM
ρε παιδιά ηρεμήστε...
σιγά μη χάλασε η άσφαλτος στις Σέρρες από το Driftwars μέσα σ'ένα χρόνο...
το οτι οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να έβρεξε χώμα πριν 2-3 μέρες, το αποκλείουμε...??Ή να έβρεξε καρέκλες και να καθάρισε...
σιγά μη χάλασε η άσφαλτος στις Σέρρες από το Driftwars μέσα σ'ένα χρόνο...
το οτι οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές και να έβρεξε χώμα πριν 2-3 μέρες, το αποκλείουμε...??Ή να έβρεξε καρέκλες και να καθάρισε...
Παίδες επειδή δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε στο τέλος τέλος και επειδή αυτό το πράγμα θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πολύ καιρό ακόμα, εγώ το βρίσκω φρόνιμο να σταματήσω εδώ.
είτε είναι τα λάστιχα τα περσινά, είτε είναι η πίστα που μπορεί να μην κράταγε το ίδιο, είτε μπορεί να είναι τα χώματα (εντός γραμμής ήταν καθαρά τα πράγματα πάντως, εκτός γραμμής ήταν που ήταν το ΧΑΟΣ) σημασία έχει να το ευχαριστηθήκαμε. Απάξ και έγινε αυτό όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.
Μπράβο απο εμένα στον Kosdali και στον Colin που είχαν την διάθεση και ήρθαν επάνω να οδηγήσουν την ΑΜΑΞΑΡΑ ΜΑΣ στην πίστα. ΄
Αλέξανδρε το S2000 για πρώτο πισωκίνητο αυτοκίνητο είναι δύσκολο και θέλει τον χρόνο του. Αν είχες κάτι άλλο πιο πριν θα καταλάβαινες πόσο απόλυτο και ιδιότροπο είναι . Θέλει χρόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μας ανταμείψει καλά αργότερα
Kosdali ελπίζω να κάνουν πάλι το Trackday Που λένε σε κανέναν 2μήνο και να μπορέσουμε να γνωριστούμε απο κοντά τότε!
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
είτε είναι τα λάστιχα τα περσινά, είτε είναι η πίστα που μπορεί να μην κράταγε το ίδιο, είτε μπορεί να είναι τα χώματα (εντός γραμμής ήταν καθαρά τα πράγματα πάντως, εκτός γραμμής ήταν που ήταν το ΧΑΟΣ) σημασία έχει να το ευχαριστηθήκαμε. Απάξ και έγινε αυτό όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.
Μπράβο απο εμένα στον Kosdali και στον Colin που είχαν την διάθεση και ήρθαν επάνω να οδηγήσουν την ΑΜΑΞΑΡΑ ΜΑΣ στην πίστα. ΄
Αλέξανδρε το S2000 για πρώτο πισωκίνητο αυτοκίνητο είναι δύσκολο και θέλει τον χρόνο του. Αν είχες κάτι άλλο πιο πριν θα καταλάβαινες πόσο απόλυτο και ιδιότροπο είναι . Θέλει χρόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μας ανταμείψει καλά αργότερα
Kosdali ελπίζω να κάνουν πάλι το Trackday Που λένε σε κανέναν 2μήνο και να μπορέσουμε να γνωριστούμε απο κοντά τότε!
Φιλικά,
Κωνσταντίνος.
Originally Posted by Nabu,Dec 3 2008, 11:45 PM
ελπίζω να κάνουν πάλι το Trackday Που λένε σε κανέναν 2μήνο και να μπορέσουμε να γνωριστούμε απο κοντά τότε!
μεσα φεβρουαριου....το ειπα κ κανεις δεν εδειξε ενδιαφερων..πειτε αν θελετε να σας δηλωσω συμμετοχη
Originally Posted by tomidis,Dec 4 2008, 06:10 AM
μεσα φεβρουαριου....το ειπα κ κανεις δεν εδειξε ενδιαφερων..πειτε αν θελετε να σας δηλωσω συμμετοχηΠάντως αν κανονίσει πάλι το TDS σε κανένα 2μηνο θα προτιμήσω να ξαναπάω μαζί τους μιας που τους ξέρω και έχουμε και καλή παρεούλα με αυτούς.
Πάραυτα για δώσε λινκ να ξέρουμε...