ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000_FUN' date='Jan 16 2009, 03:05 PM
Ενα έχω να πώ............
Μάριε το γραφείο σου είναι για πέταμα....Όλο γρατζουνιές είναι....

Originally Posted by energetic' date='Jan 16 2009, 03:09 PM
Βασικα δεν ειναι το γραφειο μου που βλεπεις. Ειναι ο χωρος οπου γινεται το private entry στους νεους πισωγλεντηδες, οποτε καταλαβαινεις.
Μην τα λες ολα ομως!
Μάριε, ευχομαι να χαρείς το νέο σου απόκτημα γι αυτή την εβδομαδα...
Γιατί όπου να'ναι έρχεται και η αναρτησούλα....
Περιμένουμε εντυπώσεις..
Και μάθε το καλά, για να σου το παίρνουμε όταν είναι....

Ε, ρε να μην το είχαμε τότε που τα s2000 γυρνούσαν στο καρτόδρομο κάτω από 58...
Γιατί όπου να'ναι έρχεται και η αναρτησούλα....

Περιμένουμε εντυπώσεις..
Και μάθε το καλά, για να σου το παίρνουμε όταν είναι....

Ε, ρε να μην το είχαμε τότε που τα s2000 γυρνούσαν στο καρτόδρομο κάτω από 58...
Originally Posted by S2000_FUN' date='Jan 16 2009, 05:05 AM
Ενα έχω να πώ............

Καλορηζικο το καινουργιο σου παιχνηδι....
καραζηλευω....
Φίλε μου καλορίζικο!!! Είμαι κάτοχος driftbox εδώ και 2 χρόνια+. Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια θέλεις, πές μου. Επίσης έχω διαγράμματα για Καρτόδρομο και Μεγαρα. Αν θές να στα στείλω πές μου. Ελπίζω να πήρε και την εξωτερική κεραία, αν και δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα και χωρίς αυτή, καλό είναι να υπάρχει.
http://www.youtube.com/watch?v=ld_u0dUp2DA
Mε αφορμή το παραπάνω βιντεάκι, θα ήθελα να γράψω για ένα tip το οποίο ίσως βοηθήσει άτομα που θα βρεθούν ποτέ σε παρόμοια θέση, να γλιτώσουν το αυτοκίνητό τους..
Στο 0:17 ο οδηγός του s2000, πατώντας το κερμπ, χάνει τον έλεγχο του πίσω μέρους..
Αφήνει το τιμόνι να γυρίσει όσο ανάποδο έχει, αλλά αφού ξαφνιάζεται στην αρχή και λόγω και της σκληρής ρύθμισης της ανάρτησης, ξεκινά όλη αυτή τη διαδικασία καθυστερημένα.
Το τιμόνι του έχει τερματίσει και το αυτοκίνητο έχει πάρει τροχιά που οδηγεί πάνω στη μάντρα..
Το μόνο πράγμα, που μπορούσε να κάνει ώστε να γλιτώσει τη μάντρα, ήταν να πατήσει συμπλέκτη και να τραβήξει χειρόφρενο όταν έβλεπε ότι είχε πάρει τροχιά.. στο 0:18
Τότε, ίσως να γυρνούσε επιτόπου και να έφευγε με το πίσω μέρος προς το εξωτερικό της στροφής, όπου υπήρχε περισσότερο πλάτος δρόμου και φυσικά δεν υπήρχε και τοίχος..(ακόμη και με πατημένο φρένο , λόγω του abs το χειρόφρενο πιάνει κανονικά και γυρνάει το πίσω μέρος)
Ο συγκεκριμένος, πάντως έκανε κι άλλο λάθος που τον οδήγησε στον τοίχο..όταν του έφυγε το πίσω μέρος, κράτησε πατημένο το γκάζι , κάνοντας το μπλοκέ να δουλέψει και να διατηρήσει την ολίσθηση..
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,λοιπόν, μπορεί και να μη γλίτωνε τον τοίχο, αλλά σίγουρα θα έκανε μικρότερη ζημιά...
Εμένα, το χειροφρενάκι αυτό με έχει σώσει αρκετές φορές..
Mε αφορμή το παραπάνω βιντεάκι, θα ήθελα να γράψω για ένα tip το οποίο ίσως βοηθήσει άτομα που θα βρεθούν ποτέ σε παρόμοια θέση, να γλιτώσουν το αυτοκίνητό τους..
Στο 0:17 ο οδηγός του s2000, πατώντας το κερμπ, χάνει τον έλεγχο του πίσω μέρους..
Αφήνει το τιμόνι να γυρίσει όσο ανάποδο έχει, αλλά αφού ξαφνιάζεται στην αρχή και λόγω και της σκληρής ρύθμισης της ανάρτησης, ξεκινά όλη αυτή τη διαδικασία καθυστερημένα.
Το τιμόνι του έχει τερματίσει και το αυτοκίνητο έχει πάρει τροχιά που οδηγεί πάνω στη μάντρα..
Το μόνο πράγμα, που μπορούσε να κάνει ώστε να γλιτώσει τη μάντρα, ήταν να πατήσει συμπλέκτη και να τραβήξει χειρόφρενο όταν έβλεπε ότι είχε πάρει τροχιά.. στο 0:18
Τότε, ίσως να γυρνούσε επιτόπου και να έφευγε με το πίσω μέρος προς το εξωτερικό της στροφής, όπου υπήρχε περισσότερο πλάτος δρόμου και φυσικά δεν υπήρχε και τοίχος..(ακόμη και με πατημένο φρένο , λόγω του abs το χειρόφρενο πιάνει κανονικά και γυρνάει το πίσω μέρος)
Ο συγκεκριμένος, πάντως έκανε κι άλλο λάθος που τον οδήγησε στον τοίχο..όταν του έφυγε το πίσω μέρος, κράτησε πατημένο το γκάζι , κάνοντας το μπλοκέ να δουλέψει και να διατηρήσει την ολίσθηση..
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,λοιπόν, μπορεί και να μη γλίτωνε τον τοίχο, αλλά σίγουρα θα έκανε μικρότερη ζημιά...
Εμένα, το χειροφρενάκι αυτό με έχει σώσει αρκετές φορές..