ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Πάμε μια επανάληψη...
Να ρωτήσω κάτι τους συμμετέχοντες...
Την Κ12 με τι ταχύτητα την παίρνατε? Οχι χλμ, αλλά 2α η 3η?
Στην γενναία Κ13 πόσα χλμ διατηρούσατε, στα πόσα χλμ άρχισε να ανοίγει ο κώλος την τροχιά του? Η μήπως έβγαζε μούτρα σε κανέναν?
Στο τέλος της ευθείας με πόσα χλμ φρέναρατε και στα πόσα μέτρα?
Επίσης, Κ3-Κ4 βάζατε 4η?
Στην γενναία Κ13 πόσα χλμ διατηρούσατε, στα πόσα χλμ άρχισε να ανοίγει ο κώλος την τροχιά του? Η μήπως έβγαζε μούτρα σε κανέναν?
Επίσης, Κ3-Κ4 βάζατε 4η?
Originally Posted by tomidis,Feb 16 2009, 09:24 AM
next time oloi me 8aria serres gia na kleisoyn merika stomatakia peri s2000 k pistas...kosta i poliki arkoyda ftei...i to kaipirinia
xarika poy ta eipame k eis to epanidin..
k kati allo O KOSDALI ...........
RESPECT FILE MOY
xarika poy ta eipame k eis to epanidin..k kati allo O KOSDALI ...........
RESPECT FILE MOY
Originally Posted by Nabu,Feb 16 2009, 09:26 AM
Πάμε μια επανάληψη...
Επίσης, Κ3-Κ4 βάζατε 4η?
Επίσης, Κ3-Κ4 βάζατε 4η?
Originally Posted by Nabu,Feb 16 2009, 01:20 AM
Μάκη να σου πω εγώ ένα τιπ... R888
Εσύ καλά καλά κατάφερες να ρίξεις 1.5sec τον χρόνο σου στο Καρτόδρομο. Ε, ο Tomidis δηλαδή στις Σέρρες να μην ρίξει και αυτός ο άνθρωπος!!!
Και την προηγουμενη με 888αρα ηταν το παιδι αλλα σε 16αρες..Δηλαδη εγω αμα βαλω 18αρες και 888αρια θα κατεβω 54 καρτοδρομο!!!!!!!!.........
Το πολυ πολυ να χρειαστω εναν ''καλο'' συνοδηγο...
Μαρε μην τον ακους.[55 καρτοδρομο......]Ειναι μεγαλη πουτανα..Απο την ζηλεια του για το φοβερο του στησιμο
εχει βαλθει να τα κανουμε τροΜπετα..!!Την προηγουμενη φορα καναμε ντριφτ σε ενα αεροδρομιο και μου εκανε μετωπικη επιθεση απο το κακο του...ασε που απο την μια δεν μπορουσε να κανει και ντριφτ........
καλα που ειμαι και χερας και τον απεφυγα σα γυμνασμενο χελι φουλ φορμαρισμενο...