ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Λοιπόν εγώ γύριζα παντού με 4η (και 5η στην ευθεία) γιατί ήθελα να δώ τι κάνει το αμάξι σαν καρότσα και μόνο και για να μάθουμε και τίποτα. Σε μετρημένους γύρους έβαλα και 3η για να δώ κάποια πράγματα στην τηλεμετρία.
Εδώ είναι διάγραμμα ταχύτητας-χρόνου, όπου μπορείτε να δείτε ταχύτητα σε κάθε στροφή:
Εδώ είναι διάγραμμα πίστας με τις γραμμές που ακολούθησα στο γύρο 40.8:
Φίλε μου δεν ξέρω πόσα άτομα ήσασταν απέξω, ούτε και με ενδιαφέρει..εγώ ξέρω τι πάταγα και πόσο πάταγα.. Κόντρα στην πίστα δεν κάνω...πάτησα μία τρίτη και κούμπωσα και τετάρτη και μετά φρέναρα. Αυτά τπτ συνταρακτικό...
Εδώ είναι διάγραμμα ταχύτητας-χρόνου, όπου μπορείτε να δείτε ταχύτητα σε κάθε στροφή:

Εδώ είναι διάγραμμα πίστας με τις γραμμές που ακολούθησα στο γύρο 40.8:

Originally Posted by michail
Δεν εχω να σχολιασω κατι φιλε μου ΝΤΖ,εσυ και ο Κωστας ανοιξατε,οσο ανοιξατε,και εγω και αλλα 5-6 ατομα σας βλεπαμε οποτε
Originally Posted by ntz,Feb 17 2009, 01:42 AM
Φίλε μου δεν ξέρω πόσα άτομα ήσασταν απέξω, ούτε και με ενδιαφέρει..εγώ ξέρω τι πάταγα και πόσο πάταγα.. Κόντρα στην πίστα δεν κάνω...πάτησα μία τρίτη και κούμπωσα και τετάρτη και μετά φρέναρα. Αυτά τπτ συνταρακτικό...
Originally Posted by gremakis
Να παρεις το τιπ σου και να το βαλεις εκει που ξερεις.. 

Originally Posted by gremakis
Και την προηγουμενη με 888αρα ηταν το παιδι αλλα σε 16αρες..Δηλαδη εγω αμα βαλω 18αρες και 888αρια θα κατεβω 54 καρτοδρομο!!!!!!!!......... 

[QUOTE=gremakis] Το πολυ πολυ να χρειαστω εναν ''καλο'' συνοδηγο...
Originally Posted by Nabu,Feb 17 2009, 10:13 AM
Παίδες, σας παρακαλώ αν γίνεται να μείνουμε Ontopic. Οι κόντρες, τα ανοίγματα και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο έρχεται με αυτές είναι για άλλους χώρους και όχι εδώ.
Originally Posted by Nabu,Feb 17 2009, 10:13 AM
------------------------
Παίδες, σας παρακαλώ αν γίνεται να μείνουμε Ontopic. Οι κόντρες, τα ανοίγματα και οτιδήποτε άλλο παρελκόμενο έρχεται με αυτές είναι για άλλους χώρους και όχι εδώ.
Σε αντίθεση με το βιντεάκι που υπάρχει στο youtube όπου στην Κ5 έχεις 2α τώρα λες ότι γύρναγες με 3η εκεί.(quote nabu)
στο συγκεκριμενο βιντεακι δεν πηγενε για χρονο αλλα για θεαμα ..αλλα βασικα θα σου απαντησει ο ιδιος
στο συγκεκριμενο βιντεακι δεν πηγενε για χρονο αλλα για θεαμα ..αλλα βασικα θα σου απαντησει ο ιδιος