ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Βαγγελάρα!! Πρέπει να υποστηρίζουμε το s2k σε όλη την Ελλάδα 
Παραθέτω και το τελικό βίντεο απο την ημέρα της Κυριακής.
Ζητώ συγγνώμη για 2 πράγματα.
1)την φωτεινότητα ( η κάμερα τα βρήκε δύσκολα με την αντηλιά)
2)το κούνημα (μάλλον το κρυφό πορτάκι έχει χαλαρώσει και κουνιέται όλη η βάση).
http://www.youtube.c...h?v=14TbRSxDGEw

Παραθέτω και το τελικό βίντεο απο την ημέρα της Κυριακής.
Ζητώ συγγνώμη για 2 πράγματα.
1)την φωτεινότητα ( η κάμερα τα βρήκε δύσκολα με την αντηλιά)
2)το κούνημα (μάλλον το κρυφό πορτάκι έχει χαλαρώσει και κουνιέται όλη η βάση).
http://www.youtube.c...h?v=14TbRSxDGEw
ενα πραγμα δεν μου αρεσε...οτι σε πεισαν να κρατας το τιμονι με τα 2 χερια

Μην ψαρώνεις Κωστή, ψεύτικο είναι, αν δεις δεν βάζει και πολύ κόντρα. Απλά το έχω κολλήσει επάνω στο τιμόνι για να δίνει το παρόν
Σήμερα, πέρασα μία βολτίτσα από Μέγαρα και είδα τον κ.Μάκη να κάνει χρονάρες με το Μr2..
Η μέρα φανταστική, 25 αυτοκίνητα MAX και απλά έμπαινες όση ώρα άντεχες..
Πρώτη φορά λοιπόν, ο Μάκης στην πίστα με το νέο του αυτοκίνητο που στην οδήγηση σε παιδεύει με τα κουσούρια του κεντρομήχανου, αλλά και σε ανταμείβει όταν βρεις το κουμπί του, με ο,τι να'ναι ελαστικά, σχεδόν semi μιας και ήταν εντελώς τελειωμένα, μπρος-πίσω, τη στιγμή που έφυγα γύριζε 1:13:50 και χωρίς καν να έχει προλάβει να συνηθήσει

Ο royal γύρισε 1:11:40 με πι-μποξ και εντελώς ξεφτυλισμένα R888 πίσω..
Αλλά γενικά φαίνεται ότι έκανε κάποια χαζολαθάκια και με μικρή βελτίωση, πέφτει στα ψηλά 10άρια.. αν βάλει και φρέσκο λαστιχάκι πίσω, δε το συζητάμε..!!! Ε, ρε τί γίνεται με 140 αλογάκια...
Τώρα που θα πέφτει ο ήλιος, ίσως να πέσουν λιγάκι και οι χρόνοι, μιας και τα παιδιά είναι ακόμη εκεί..
Περιμένουμε από τον Μάκη, να μας ενημερώσει όταν αξιωθεί να βρει internet..
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μάκη για τους γύρους που μου παραχώρησε το αυτοκίνητό του, τη στιγμή που με έβλεπε να έχω μουρλαθεί από την κ@υλα όταν έβλεπα τους άλλους να "παίζουν" όλη μέρα..!
Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε..
Η μέρα φανταστική, 25 αυτοκίνητα MAX και απλά έμπαινες όση ώρα άντεχες..
Πρώτη φορά λοιπόν, ο Μάκης στην πίστα με το νέο του αυτοκίνητο που στην οδήγηση σε παιδεύει με τα κουσούρια του κεντρομήχανου, αλλά και σε ανταμείβει όταν βρεις το κουμπί του, με ο,τι να'ναι ελαστικά, σχεδόν semi μιας και ήταν εντελώς τελειωμένα, μπρος-πίσω, τη στιγμή που έφυγα γύριζε 1:13:50 και χωρίς καν να έχει προλάβει να συνηθήσει
Ο royal γύρισε 1:11:40 με πι-μποξ και εντελώς ξεφτυλισμένα R888 πίσω..
Αλλά γενικά φαίνεται ότι έκανε κάποια χαζολαθάκια και με μικρή βελτίωση, πέφτει στα ψηλά 10άρια.. αν βάλει και φρέσκο λαστιχάκι πίσω, δε το συζητάμε..!!! Ε, ρε τί γίνεται με 140 αλογάκια...
Τώρα που θα πέφτει ο ήλιος, ίσως να πέσουν λιγάκι και οι χρόνοι, μιας και τα παιδιά είναι ακόμη εκεί..
Περιμένουμε από τον Μάκη, να μας ενημερώσει όταν αξιωθεί να βρει internet..
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μάκη για τους γύρους που μου παραχώρησε το αυτοκίνητό του, τη στιγμή που με έβλεπε να έχω μουρλαθεί από την κ@υλα όταν έβλεπα τους άλλους να "παίζουν" όλη μέρα..!
Σ'ευχαριστώ πολύ, φίλε..
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Δεν γίνεται να γυρίζω ΕΓΩ με S2000 στο 1.10.2 και να γυρίζει το TOYOTA στο 1.11.4.
Αποκλείεται λέμε...
(εντάξει, προκρύνομαι για γνήσιος Ελληνάρας τώρα?
)
Μπράβο σας ρε παίδες!!
Ζηλεύω που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί να νιώσω μαζί σας την χαρά της οδήγησης και της μάχης!
Τα Mr2 είναι όπλο επικύνδινο και θέλει έμπειρα χέρια και καλαμπαλίκια!!
Μπράβο και στον Μάνο, μπράβο και στον Μάκη, μπράβο και στον Λιάκο αν και ρε φίλε κοίτα μια φορά να πάρεις και το αμάξι σου. Όλο με το παράπονο μας έχεις!!
Δεν γίνεται να γυρίζω ΕΓΩ με S2000 στο 1.10.2 και να γυρίζει το TOYOTA στο 1.11.4.
Αποκλείεται λέμε...
(εντάξει, προκρύνομαι για γνήσιος Ελληνάρας τώρα?
)Μπράβο σας ρε παίδες!!
Ζηλεύω που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί να νιώσω μαζί σας την χαρά της οδήγησης και της μάχης!
Τα Mr2 είναι όπλο επικύνδινο και θέλει έμπειρα χέρια και καλαμπαλίκια!!
Μπράβο και στον Μάνο, μπράβο και στον Μάκη, μπράβο και στον Λιάκο αν και ρε φίλε κοίτα μια φορά να πάρεις και το αμάξι σου. Όλο με το παράπονο μας έχεις!!