ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by Psilos' date='Mar 22 2007, 05:47 AM
Οι οδηγοί του BMI είναι ένας προς έναν καταξιωμένοι οδηγοί σε αγώνες κι όχι αρθρογράφοι σε περιοδικά. 

Είμαι εγώ αρθρογράφος σε περιοδικό;
Πλακα κάνω Psilos
απλά είμαι άσχετος από πίστα.Μόνο για να παρακολουθήσω έχω πάει.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
μάλλον το περιοδικό κάποιο συμφέρον θα είχε...
Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο είμαι μέσα...με τα τσαρούχια! Πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσα σε Μ3 σε πίστα κι ότι γίνει!!! Ε, ρε γλέντια
Πρόεδρε πρέπει να έρθεις σε επαφή με αυτά τα κλάμπ να μπούμε κι εμεις μέσα.
Φαντάσου σκηνικό:
D S2000 - 313 HP
S s200 - 280 HP
yiannakos και michail (κομπρεσοράτοι) - 300 HP
Πρόεδρε πρέπει να έρθεις σε επαφή με αυτά τα κλάμπ να μπούμε κι εμεις μέσα.
Φαντάσου σκηνικό:
D S2000 - 313 HP
S s200 - 280 HP
yiannakos και michail (κομπρεσοράτοι) - 300 HP
Originally Posted by Drifteropoulos' date='Mar 22 2007, 06:00 AM
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
έχεις ωραίο χιούμορ
Υ.Γ.: Όχι πως εγώ είμαι σχετικός από πίστες, δυο φορές έχω μπεί, ενθουσιάστηκα και θέλω να μπω κι άλλες. Δοκιμάζω ό,τι θέλω χωρίς άγχος.
Όσο για τους οδηγούς του BMI, είχα δει ένα dvd τους και στο τέλος έγραφε το ιστορικό του καθενός από τους οδηγούς, σε αγώνες και πρωταθλήματα στην Ιαπωνία, για αυτό το ξέρω.
Μια και η επίσκεψη στις Σέρρες ακυρώθηκε, προτείνω να κάνουμε ομαδική επίσκεψη στην πίστα της Σπάρτης, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το αυτοκίνητό μας και το drift.
Διασκέδαση στο μέγιστο, φθηνό εισητήριο, χώρος στάθμευσης για όλους, αναψυκτήριο για καφεδάκια, πορτοκαλάδες κλπ.
Επισκεπτόμενοι τη Σπάρτη συνδυάζουμε δύο πράγματα:
Εκδρομή - δυο ώρες από Αθήνα, εύκολος δρόμος
επίσκεψη σε πίστα - η οποία όμως είναι κυρίως για drift.
Η άλλη επιλογή είναι να πάμε στα Μέγαρα. Δεν είναι Σέρρες, αλλά δεν έχω πάει
, είναι κοντά, ό,τι γλιτώνουμε από τα έξοδα που θα δίναμε για Σέρρες τα δίνουμε για λάστιχα και μπορούμε να διασκεδάσουμε μέχρι να βγούν τα λινά, αφού η Αθήνα είναι δίπλα.
Άκουσα πως κάνει και για drift και για γραμμική οδήγηση.
Προτείνω οι κόντρες μεταξύ μελών και μη να γίνουν εκει μέσα με κριτή το...χρονόμετρο!
Περιμένω τις απόψεις σας!
Διασκέδαση στο μέγιστο, φθηνό εισητήριο, χώρος στάθμευσης για όλους, αναψυκτήριο για καφεδάκια, πορτοκαλάδες κλπ.
Επισκεπτόμενοι τη Σπάρτη συνδυάζουμε δύο πράγματα:
Εκδρομή - δυο ώρες από Αθήνα, εύκολος δρόμος
επίσκεψη σε πίστα - η οποία όμως είναι κυρίως για drift.
Η άλλη επιλογή είναι να πάμε στα Μέγαρα. Δεν είναι Σέρρες, αλλά δεν έχω πάει
, είναι κοντά, ό,τι γλιτώνουμε από τα έξοδα που θα δίναμε για Σέρρες τα δίνουμε για λάστιχα και μπορούμε να διασκεδάσουμε μέχρι να βγούν τα λινά, αφού η Αθήνα είναι δίπλα.Άκουσα πως κάνει και για drift και για γραμμική οδήγηση.
Προτείνω οι κόντρες μεταξύ μελών και μη να γίνουν εκει μέσα με κριτή το...χρονόμετρο!
Περιμένω τις απόψεις σας!
Τα Μέγαρα όλα τα Σ/Κ απ' ότι ξέρω είναι κλεισμένα. Θα πάρω όμως να ρωτήσω. Η Σπάρτη αν και σαφώς πιο μακριά φαίνεται πιο εύκολος προορισμός για να ξεδώσουμε λίγο μέσα στην πίστα. Πάντως σαν πιθανή μερομηνία και πιο κοντινή ταυτόχρονα για μια τέτοια εκδρομή φαίνεται να είναι ή η 22 Απριλίου ή η 29 Απριλίου. Αν συμφωνείτε με μια από αυτές τις ημερομηνίες να πάρω να ρωτήσω να μάθουμε τι παίζετε.
Αφού η 15 Απριλίου αποκλείεται για drift ας κάνουμε σ' αυτή την ημερομηνία την εκδρομή μας κι ας πάμε για drift μετά από 2 εβδομάδες δηλ. στις 29 Απριλίου. Αν συμφωνείτε μ' αυτή την σειρά και τις παραπάνω ημερομηνίες ας το κάνουμε έτσι.
Loipon paidia, to thema exei ws e3hs. Edw kai ena mhna afou eixa shzythsei kai me thn dieuthynsh prospathousa na epikoinwnhsw me to Driving School (www.drivingschool.gr) gia na rwthsw gia na simetaxoume se seminario omadika ktl. Dystixws oute fwnh oute akroash. Thlefwnousa epi meres kathimerina kai afhsa polles fores to thlefwno mou alla fainetai den xreizontai extra oikonomikous porous oi anthrwpoi, einai large... Epsa3a loipon me enan filo mou, o opoios hthele kai autos na parei meros, gia seminaria ana thn Eurwph kai vrhkame to e3hs sto Ring (http://www.75experience.co.uk/). Nomizw oti oi times einai POLY kales kai to Alfa club gr exei hdh kleisei hmerominia. Egw me ton filo mou skeftomaste na pame mesa ston Iounio. Aplws to anaferw mipws kai kapoios thelei na akolouthisei. H anakoinwsei den exei episimo xarakthra kai den tha hthela na pame ws club ektws an kai oi simmetoxes einai polles opote ekei prepei na organwthoume. Auta ta oliga.