ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
όντως πού καλό το αμάξι του γιάνννη
τα καθίσματα μεγάλη διαφορά...την ένοιωθες την καρότσα
και τι ζητούσε το τιμόνι πολύ πιο άμεσα..
πιστεύω ότι πέφτει αρκετα ακόμα πολύ άνετα μιας και ακόμα ο γιάννης
δεν αξιοποιήσε το μοτέρ του καθόλου...
τουλάχιστον στη βόλτα που κάναμε μαζί στο 1,34,8
ακόμα πρέπει για μένα να κατέβεις με σωστό λάστιχο γιατί το
toyo σαπουνιάζει και ειναι ασαφές για τις Σέρρες μετά απο κάποιους
γύρους..
το άλλο σημαντικό είναι ότι γύρισε απροβλημάτιστος και χαρούμενος!!!
πάντα έτσι...
υ.γ θα σου στείλω το κυνηγητό μας....
τα καθίσματα μεγάλη διαφορά...την ένοιωθες την καρότσα
και τι ζητούσε το τιμόνι πολύ πιο άμεσα..
πιστεύω ότι πέφτει αρκετα ακόμα πολύ άνετα μιας και ακόμα ο γιάννης
δεν αξιοποιήσε το μοτέρ του καθόλου...
τουλάχιστον στη βόλτα που κάναμε μαζί στο 1,34,8
ακόμα πρέπει για μένα να κατέβεις με σωστό λάστιχο γιατί το
toyo σαπουνιάζει και ειναι ασαφές για τις Σέρρες μετά απο κάποιους
γύρους..
το άλλο σημαντικό είναι ότι γύρισε απροβλημάτιστος και χαρούμενος!!!
πάντα έτσι...
υ.γ θα σου στείλω το κυνηγητό μας....
[QUOTE=ntz,Nov 22 2010, 03:54 AM]Λοιπόν....το ΣΚ βρισκόμουν Σέρρες για το καθιερωμένο td του tds. Είχα πάει με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, γεωμετρία, με τα νέα μου καθισματάκια, χωρίς όμως λάστιχα. Ο καιρός υπέροχος, η παρέα το ίδιο, η πίστα σε σχετικά καλή κατάσταση. Περισσότερα για ρυθμίσεις γεωμετρίας και ανάρτησης στο σχετικό τόπικ. Το Σάββατο κύλησε σχετικά ομαλά, κυρίως προσπαθώντας να θυμηθώ γραμμές κλπ. Μάλιστα το πρωί πήγαμε και μία βόλτα με τον Λάμπρο - sebian, που είχε κατεβάσει το φοβερό τερατάκι του 106 (αχχχ... οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...
Originally Posted by energetic,Nov 22 2010, 04:41 AM
Ωραιος Γιαννη! Δωσε πονο! 
Μπραβο για το αποτελεσμα...!

Μπραβο για το αποτελεσμα...!
Μπράβο κύριος και σε μικρότερα μεγέθη..
Originally Posted by ntz,Nov 22 2010, 03:54 AM
Λοιπόν....το ΣΚ βρισκόμουν Σέρρες για το καθιερωμένο td του tds. Είχα πάει με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, γεωμετρία, με τα νέα μου καθισματάκια, χωρίς όμως λάστιχα. Ο καιρός υπέροχος, η παρέα το ίδιο, η πίστα σε σχετικά καλή κατάσταση. Περισσότερα για ρυθμίσεις γεωμετρίας και ανάρτησης στο σχετικό τόπικ. Το Σάββατο κύλησε σχετικά ομαλά, κυρίως προσπαθώντας να θυμηθώ γραμμές κλπ. Μάλιστα το πρωί πήγαμε και μία βόλτα με τον Λάμπρο - sebian, που είχε κατεβάσει το φοβερό τερατάκι του 106 (αχχχ... οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...
). Την Κυριακή και αφού είχα μείνει από λάστιχα, αποφάσισα να κάνω τα πίσω δεξιά-αριστερά, αλλά δυστυχώς δεν ήξερα οτι δεν υπάρχει ζυγοστάθμιση και έτσι είχα μεγάλο πρόβλημα, με αποτέλεσμα όλη την ημέρα να την ξοδέψω πηγαίνοντας βόλτα φίλους και γνωστούς.
Το αμάξι επιτέλους έρχεται στα μέτρα μου. Έχει γίνει αρκετά ευκολοδήγητο και ευχάριστο ενώ, με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις, βρίσκει πρόσφυση σχετικά εύκολα. Παρά ταύτα είναι αναγκαίο να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
Ο χρόνος σταμάτησε στο 1.33.9 ή 1.34.00 (έτσι έγραψε στην οθόνη το driftbox, αλλά στο πρόγραμμα φαίνεται 34.00). Τα λάστιχα ήταν R888 17αρια 225/45 μπροστά (σε μέτρια προς κακή κατάσταση) και 255/40 πίσω (σε σχετικά καλή κατάσταση)
1) ΒΑΛΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!!!!! Πραγματικά όποιος θέλεις να ασχοληθεί σοβαρά με το αυτοκίνητο πρέπει να πετάξει τις μ@@@κιες που η χόντα ονομάζει καθίσματα και να βάλει ένα σωστό -αγωνιστικό- κάθισμα. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Μέχρι και ο Λάμπρος σαν συνοδηγός κατάλαβε -πιστεύω- αυτή τη διαφορά.
2) Το αυτοκίνητο θέλει άλλο μπλοκέ. Το 1.5 way ΔΕΝ δουλεύει. Είναι μόνο για ντριφτ (Ηλία το συνιστώ ανεπιφύλακτα... στην 13 "ταξίδεψα" σαν μπίμερ...). Με την πρώτη ευκαιρία θα μπεί ένα σωστό δισκάτο διαφορικό 1way και να τελειώνουν τα θέματα. Πλέον, αφού σχετικώς είχα βρεί λύση στο πρόβλημα της πρόσφυσης πίσω, το διαφορικό εμφάνισε την αδυναμία του. "Χαζές" εμπλοκές στο turn in, απαράδεκτη συμπεριφορά στο μισό γκάζι κ.α. Δεν ήθελα να το πιστέψω τόσο καιρό, όμως, τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν...οπότε πούλημα ή ανταλλαγή
3) "Αναζητώντας την χαμένη πρόσφυση μπροστά" είναι πλέον ο τίτλος του νέου έπους του sακι μου. Το αμάξι τελικά θέλει κάμπερ μπροστά. Ήμουν στο 1.20, σίγουρα θα παίξω στις 2 μοίρες πλέον. Τα μούτρα -πέρα από τον αριθμό 2 παραπάνω- οφείλονται και σε αυτό. Η φθορά των ελαστικών, αλλά και οι θερμοκρασίες τους απλά επιβεβαίωσαν το λάθος μου στην ευθυγράμμιση...
4) "Ανοιχτός" πλέον είναι επιβεβαιωμένο: ΔΕΝ μπορώ να οδηγήσω. Η μόνη φορά που είδα τον κόσμο να γυρίζει ήταν όταν αποφάσισα το απόγευμα του Σαββάτου να το ανοίξω -για να πάρει και η καράφλα μου αέρα
- και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα με αποτέλεσμα ένα ωραιότατο 360, ευτυχώς μέσα στην άσφαλτο.
Περισσότερα στην συνέχεια μόλις συνέλθω από τα 1.200 χλμ βαβούρας της RR
Ανεβαίνοντας είχα στόχο το 33. Μένει ακόμα ανοιχτός λογαριασμός. Θέλω πολύ δουλειά, κάποια δουλειά θέλει και το αμάξι..... Η ουσία είναι οτι το ευχαριστήθηκα πάντως το αυτοκίνητο και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα. Ραντεβού πάλι με τις Σέρρες -μάλλον- το Φεβρουάριο.
). Την Κυριακή και αφού είχα μείνει από λάστιχα, αποφάσισα να κάνω τα πίσω δεξιά-αριστερά, αλλά δυστυχώς δεν ήξερα οτι δεν υπάρχει ζυγοστάθμιση και έτσι είχα μεγάλο πρόβλημα, με αποτέλεσμα όλη την ημέρα να την ξοδέψω πηγαίνοντας βόλτα φίλους και γνωστούς.Το αμάξι επιτέλους έρχεται στα μέτρα μου. Έχει γίνει αρκετά ευκολοδήγητο και ευχάριστο ενώ, με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις, βρίσκει πρόσφυση σχετικά εύκολα. Παρά ταύτα είναι αναγκαίο να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
Ο χρόνος σταμάτησε στο 1.33.9 ή 1.34.00 (έτσι έγραψε στην οθόνη το driftbox, αλλά στο πρόγραμμα φαίνεται 34.00). Τα λάστιχα ήταν R888 17αρια 225/45 μπροστά (σε μέτρια προς κακή κατάσταση) και 255/40 πίσω (σε σχετικά καλή κατάσταση)
1) ΒΑΛΤΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!!!!! Πραγματικά όποιος θέλεις να ασχοληθεί σοβαρά με το αυτοκίνητο πρέπει να πετάξει τις μ@@@κιες που η χόντα ονομάζει καθίσματα και να βάλει ένα σωστό -αγωνιστικό- κάθισμα. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Μέχρι και ο Λάμπρος σαν συνοδηγός κατάλαβε -πιστεύω- αυτή τη διαφορά.
2) Το αυτοκίνητο θέλει άλλο μπλοκέ. Το 1.5 way ΔΕΝ δουλεύει. Είναι μόνο για ντριφτ (Ηλία το συνιστώ ανεπιφύλακτα... στην 13 "ταξίδεψα" σαν μπίμερ...). Με την πρώτη ευκαιρία θα μπεί ένα σωστό δισκάτο διαφορικό 1way και να τελειώνουν τα θέματα. Πλέον, αφού σχετικώς είχα βρεί λύση στο πρόβλημα της πρόσφυσης πίσω, το διαφορικό εμφάνισε την αδυναμία του. "Χαζές" εμπλοκές στο turn in, απαράδεκτη συμπεριφορά στο μισό γκάζι κ.α. Δεν ήθελα να το πιστέψω τόσο καιρό, όμως, τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν...οπότε πούλημα ή ανταλλαγή
3) "Αναζητώντας την χαμένη πρόσφυση μπροστά" είναι πλέον ο τίτλος του νέου έπους του sακι μου. Το αμάξι τελικά θέλει κάμπερ μπροστά. Ήμουν στο 1.20, σίγουρα θα παίξω στις 2 μοίρες πλέον. Τα μούτρα -πέρα από τον αριθμό 2 παραπάνω- οφείλονται και σε αυτό. Η φθορά των ελαστικών, αλλά και οι θερμοκρασίες τους απλά επιβεβαίωσαν το λάθος μου στην ευθυγράμμιση...
4) "Ανοιχτός" πλέον είναι επιβεβαιωμένο: ΔΕΝ μπορώ να οδηγήσω. Η μόνη φορά που είδα τον κόσμο να γυρίζει ήταν όταν αποφάσισα το απόγευμα του Σαββάτου να το ανοίξω -για να πάρει και η καράφλα μου αέρα
- και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα με αποτέλεσμα ένα ωραιότατο 360, ευτυχώς μέσα στην άσφαλτο.Περισσότερα στην συνέχεια μόλις συνέλθω από τα 1.200 χλμ βαβούρας της RR
Ανεβαίνοντας είχα στόχο το 33. Μένει ακόμα ανοιχτός λογαριασμός. Θέλω πολύ δουλειά, κάποια δουλειά θέλει και το αμάξι..... Η ουσία είναι οτι το ευχαριστήθηκα πάντως το αυτοκίνητο και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα. Ραντεβού πάλι με τις Σέρρες -μάλλον- το Φεβρουάριο.
Για το καμπερ επισης αλλωστε στο ειχα πει.
Ευγε Γιαννη.Παρα πολυ καλοι χρονοι και πραγματικα φτου φτου το μωρο..
Εχω μια εντυπωση οτι αυτη την φορα πιεζες ακομα πιο οριακα..
Αντε και με κανα σλικακι μετα..
Ακομα ενα Σάββατο στη πίστα του καρτ. Κατάφερα να ρίξω το χρόνο μου 1sec. και να πάω στο 1.01. Εχω βρεί τι πρέπει να αλλάξω (μαλλον περισσότερο camber μπροστά και πιο χαμηλές πιέσεις μπροστά) αλλα προς το παρόν δεν θέλω να χαλάσω τα settings τα οποία βολευουν για autocrossing για μια πίστα του kart.
Να και το πρώτο videaki. Πολυ σηγηρισμένη οδήγηση χωρίς πολλές διορθώσεις, μου φάνηκε πιο γρήγορη απο το 2 session αλλά δυστυχώς δεν εγραφάν χρόνους, ειχαν προβλημα με τον υπολογιστή τους
[media]http://www.youtube.com/watch?v=eNFEExKh8Jw [/media]&feature=player_embedded
Το 2ο session (3 για το αμάξι) αφου το δάνεισα και σε φιλο, τα πάντα είχαν υπερθερμανθεί ακόμα και η πιστα (ασχετο αλλα εδω κάτω ακόμα δεν εχει ρίξει
σταγόνα παιδια. 27 Νοεμβρίου 25 με 30 βαθμους εχουμε ακομα), πολλές οι διορθώσεις, πολυ η υποσρτροφή, υπερστροφή αλλα εγραψα το 1.01 μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lWBdP0ub4E4 [/media]&feature=player_embedded
και ενα απο εξω.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=miAD0J0gOZ0 [/media]&feature=player_embedded
Να και το πρώτο videaki. Πολυ σηγηρισμένη οδήγηση χωρίς πολλές διορθώσεις, μου φάνηκε πιο γρήγορη απο το 2 session αλλά δυστυχώς δεν εγραφάν χρόνους, ειχαν προβλημα με τον υπολογιστή τους
[media]http://www.youtube.com/watch?v=eNFEExKh8Jw [/media]&feature=player_embedded
Το 2ο session (3 για το αμάξι) αφου το δάνεισα και σε φιλο, τα πάντα είχαν υπερθερμανθεί ακόμα και η πιστα (ασχετο αλλα εδω κάτω ακόμα δεν εχει ρίξει
σταγόνα παιδια. 27 Νοεμβρίου 25 με 30 βαθμους εχουμε ακομα), πολλές οι διορθώσεις, πολυ η υποσρτροφή, υπερστροφή αλλα εγραψα το 1.01 μου
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lWBdP0ub4E4 [/media]&feature=player_embedded
και ενα απο εξω.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=miAD0J0gOZ0 [/media]&feature=player_embedded
Ωραίος Κωνσταντίνε
Και εις κατώτερα εύχομαι
Τώρα όσο αφορά τα καθέκαστα, όντως φαίνεται πιο γρήγορος ο γύρος σου στο 1ο session.
Ίσως μπορείς να τον μετρήσεις με το βίντεο σου αν βάλεις κάποια ‘’σημάδια’’ για αρχή και τέλος (θεωρητικά γίνεται)
Τώρα όσο αφορά τις διορθώσεις θα σου πρότεινα πρώτα να ψαχτείς με την ευθυγράμμιση σου και καλύτερα να αφήσεις τις πιέσεις καθ ότι η μείωση της πίεσης μπροστά θα ‘’έκαιγε’’ το πλαϊνό σου αναφορικά πάντα με το τι πίεση έχεις τώρα και τι πίεση θες να πας.
Επισης κάνε μια αναφορά αν θες στο https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry19862660 για το πώς είναι τώρα η ευθυγράμμιση σου προκειμένου να ακούσεις και μια δεύτερη (και γιατί όχι και τρίτη και τέταρτη
) γνώμη.
Και τις γραμμές σου πρέπει να ‘’καθαρίσεις’’ λίγο αλλά για αυτό νομίζω είναι νωρίς ακόμα καθ ότι θα δεις και μόνος σου επίσκεψη με την επίσκεψη ότι θα βελτιώνεσαι.
Εμένα μ’ άρεσε το γυρολογιο σου σε γενικές γραμμές, οδήγησες πολύ ψυχωμένα, μπράβο.
Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση της πίστας και η θερμοκρασία που επικρατεί εκείνη την ώρα, παράγοντες που σε καθορίζουν περισσότερο τώρα που είσαι με ‘’μαμά’’ στήσιμο (πέρα από τα ‘’βελτιωμένα’’ ζαντολαστιχα). Δηλαδή να ξέρεις ότι αν πας σε κάτι ρυθμιζόμενο (ανάρτηση) και σε συνδυασμό με πιο πισταδορικο ελαστικό θα αλλάξει πάρα πολύ το feedback που λαμβάνεις από το αυτοκίνητο σου χωρίς να ‘’πολύ-πονοκεφαλιάσειςις’’ με ευθυγράμμιση και πιέσεις. Αν πάλι οι προσανατολισμοί σου παραμένουν δρομισιοι (και δεν θες/σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι) τότε δεν την γλυτώνεις την επίσκεψη στο παραπάνω τοπικ
.
Επίσης έχω και μια απορία στην παρακάτω στροφή (massive understeer)

μπαίνεις με ‘’κλειδωμένο’’ γκάζι?
Keep up the good work
Και εις κατώτερα εύχομαι

Τώρα όσο αφορά τα καθέκαστα, όντως φαίνεται πιο γρήγορος ο γύρος σου στο 1ο session.
Ίσως μπορείς να τον μετρήσεις με το βίντεο σου αν βάλεις κάποια ‘’σημάδια’’ για αρχή και τέλος (θεωρητικά γίνεται)
Τώρα όσο αφορά τις διορθώσεις θα σου πρότεινα πρώτα να ψαχτείς με την ευθυγράμμιση σου και καλύτερα να αφήσεις τις πιέσεις καθ ότι η μείωση της πίεσης μπροστά θα ‘’έκαιγε’’ το πλαϊνό σου αναφορικά πάντα με το τι πίεση έχεις τώρα και τι πίεση θες να πας.
Επισης κάνε μια αναφορά αν θες στο https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry19862660 για το πώς είναι τώρα η ευθυγράμμιση σου προκειμένου να ακούσεις και μια δεύτερη (και γιατί όχι και τρίτη και τέταρτη
) γνώμη.Και τις γραμμές σου πρέπει να ‘’καθαρίσεις’’ λίγο αλλά για αυτό νομίζω είναι νωρίς ακόμα καθ ότι θα δεις και μόνος σου επίσκεψη με την επίσκεψη ότι θα βελτιώνεσαι.
Εμένα μ’ άρεσε το γυρολογιο σου σε γενικές γραμμές, οδήγησες πολύ ψυχωμένα, μπράβο.
Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση της πίστας και η θερμοκρασία που επικρατεί εκείνη την ώρα, παράγοντες που σε καθορίζουν περισσότερο τώρα που είσαι με ‘’μαμά’’ στήσιμο (πέρα από τα ‘’βελτιωμένα’’ ζαντολαστιχα). Δηλαδή να ξέρεις ότι αν πας σε κάτι ρυθμιζόμενο (ανάρτηση) και σε συνδυασμό με πιο πισταδορικο ελαστικό θα αλλάξει πάρα πολύ το feedback που λαμβάνεις από το αυτοκίνητο σου χωρίς να ‘’πολύ-πονοκεφαλιάσειςις’’ με ευθυγράμμιση και πιέσεις. Αν πάλι οι προσανατολισμοί σου παραμένουν δρομισιοι (και δεν θες/σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι) τότε δεν την γλυτώνεις την επίσκεψη στο παραπάνω τοπικ
.Επίσης έχω και μια απορία στην παρακάτω στροφή (massive understeer)

μπαίνεις με ‘’κλειδωμένο’’ γκάζι?
Keep up the good work
Στη συγκεκριμένη φώτο ερχεσε απο μια ευθεία όπου λίγο πριν τα φρένα ειααι γύρω στα 105-110 km. Η στροφή δεν ειναι 90 μοιρές είναι αρκετά πιο κλειστή. Τα φρένα φορτίζουν απίστευτα το μπροστινο δεξιο μερός του αυτοκινήτου. Το camber μου μπροστά δεν κάνει καθολου για αυτή την πίστα (-1,2). Η συγκεκριμένη πίστα μπορεί να θέλει και -2 μπροστά, αλλά για κανένα λόγο δεν το κάνω διότι θα χάσω φρένα σε διάφορα autocrossing. Γενικώς σε διαδρομές με ψηλές ταχυτητες το αυτοκίνητο ειναι αρκετά ουδέτερο με τάση μικρής υπερστροφής. Τις πιέσεις τις είχα αρκετά ψηλα διότι φοβομουνα οτι θα ''φάω'' λάστιχα (2 μπροστα και 2,2 πίσω), αλλά όπως φαίνεται η πίστα ειναι αρκετα ''φιλική'' με τα λάστιχα. Στο τελευταίο session (δεν οδήγησα εγω) κατεβάσαμε την πίεση κατα 1bar περίπου και το αμάξι ειχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
Για να έχεις ενα μετρο συγκρισης με χρόνους το συγκεκριμένο EVO εκανε 1.00
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oX8Vq-AqaWk [/media]&feature=player_embedded
Για να έχεις ενα μετρο συγκρισης με χρόνους το συγκεκριμένο EVO εκανε 1.00
[media]http://www.youtube.com/watch?v=oX8Vq-AqaWk [/media]&feature=player_embedded
Για να έχεις ενα μετρο συγκρισης με χρόνους το συγκεκριμένο EVO εκανε 1.00 με λάστιχα RE11
Το civic που ειναι φτιαγμενο για Hillclimb 1.01 slic tyres και το mx5 turbo πάλι για Hillclib με semislic 0.59s
[media]http://www.youtube.com/watch?v=52SC9t948aE [/media]&feature=player_embedded
To westfield με slic 0.59s. Το συγκεκριμένο ομως έχει καμια 10αρια άλογα ψοφισμένα και τα φρένα του εχουν κάποια μικροπροβλήματα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=k-u_IMMglRQ [/media]&feature=player_embedded
Το πιο κάτω Lancia 700hp με σλικ, κλπ (πρωταθλητής hillclimb προπερσι νομίζω) 0.54s[media]http://www.youtube.com/watch?v=DhAJNIX0arg [/media]&feature=player_embedded
Το civic που ειναι φτιαγμενο για Hillclimb 1.01 slic tyres και το mx5 turbo πάλι για Hillclib με semislic 0.59s
[media]http://www.youtube.com/watch?v=52SC9t948aE [/media]&feature=player_embedded
To westfield με slic 0.59s. Το συγκεκριμένο ομως έχει καμια 10αρια άλογα ψοφισμένα και τα φρένα του εχουν κάποια μικροπροβλήματα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=k-u_IMMglRQ [/media]&feature=player_embedded
Το πιο κάτω Lancia 700hp με σλικ, κλπ (πρωταθλητής hillclimb προπερσι νομίζω) 0.54s[media]http://www.youtube.com/watch?v=DhAJNIX0arg [/media]&feature=player_embedded
Originally Posted by s2k_cy,Nov 28 2010, 03:01 PM
Στη συγκεκριμένη φώτο ερχεσε απο μια ευθεία όπου λίγο πριν τα φρένα ειααι γύρω στα 105-110 km. Η στροφή δεν ειναι 90 μοιρές είναι αρκετά πιο κλειστή. Τα φρένα φορτίζουν απίστευτα το μπροστινο δεξιο μερός του αυτοκινήτου. Το camber μου μπροστά δεν κάνει καθολου για αυτή την πίστα (-1,2). Η συγκεκριμένη πίστα μπορεί να θέλει και -2 μπροστά, αλλά για κανένα λόγο δεν το κάνω διότι θα χάσω φρένα σε διάφορα autocrossing. Γενικώς σε διαδρομές με ψηλές ταχυτητες το αυτοκίνητο ειναι αρκετά ουδέτερο με τάση μικρής υπερστροφής. Τις πιέσεις τις είχα αρκετά ψηλα διότι φοβομουνα οτι θα ''φάω'' λάστιχα (2 μπροστα και 2,2 πίσω), αλλά όπως φαίνεται η πίστα ειναι αρκετα ''φιλική'' με τα λάστιχα. Στο τελευταίο session (δεν οδήγησα εγω) κατεβάσαμε την πίεση κατα 1bar περίπου και το αμάξι ειχε πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος?
2.2 bar δουλεύουμε και στον δρόμο.
Επίσης 1 ολόκληρο bar κάτω είναι μισή πίεση.
Δηλαδή έτρεχες με μισοφουσκωμενα ελαστικά?
Εδω υπάρχουν παιδιά όπως πχ SBIT,lalakis που δουλεύουν 2,5 bar στο δρόμο
Με 1 bar πίεση δεν στραμπουλαγες το πλαϊνό?
Όσο για τα νούμερα ιπποδυνάμεων και χρόνων που αναφέρεις ξέρεις τι μου φέρνουν στο μυαλό .... το μπ0υρδελ0 το καρτοδρομο που έχουμε και εδω.
Μπορεί δυο αυτοκίνητα να έχουν διπλάσια διαφορά ιπποδύναμης μεταξύ τους αλλά και πάλι οι χρόνοι τους είναι κοντινοί (διαφορά δευτερολέπτων)
Όλα αυτά τα αυτοκίνητα που αναφέρεις θα εμφάνιζαν πολύ καλύτερα τις αρετές τους σε μια πραγματική πιστά όπως πχ Σέρρες.