Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Mar 7, 2011 | 11:19 PM
dennis2k's Avatar
Registered User

Κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω
Reply
Old Mar 10, 2011 | 10:03 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Δεν ξέρω τους νέους διαχειριστές(ίσως εσείς κάτω να έχετε άποψη), και το σωστότερο είναι να κριθούν σε βάθος χρόνου, αλλά ξεκινούν με απαράδεκτες κινήσεις..Αν με τέτοια trackdays πιστεύουν πως θα προσελκύσουν κόσμο και δεν θα τον απομακρύνουν απ'τα Μέγαρα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους..
Και πάνω που έλεγα να κατέβω στην πρώτη ευκαιρία μια βόλτα στα Μέγαρα, πλέον μόνο αν οργανώσουμε κάτι σαν φόρουμ θα κάνω το ταξιδάκι..
Reply
Old Mar 10, 2011 | 04:23 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

αυτοι που εχουν 70αρες...κ διπλες τυπου invidia τζαμπα θα πανε...
θα υπαρχει ντεσιμπελομετρηση απο εξω...
Reply
Old Mar 10, 2011 | 10:38 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by Tazio
Δεν ξέρω τους νέους διαχειριστές(ίσως εσείς κάτω να έχετε άποψη), και το σωστότερο είναι να κριθούν σε βάθος χρόνου, αλλά ξεκινούν με απαράδεκτες κινήσεις..Αν με τέτοια trackdays πιστεύουν πως θα προσελκύσουν κόσμο και δεν θα τον απομακρύνουν απ'τα Μέγαρα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους..
Και πάνω που έλεγα να κατέβω στην πρώτη ευκαιρία μια βόλτα στα Μέγαρα, πλέον μόνο αν οργανώσουμε κάτι σαν φόρουμ θα κάνω το ταξιδάκι..
Βαγγέλη, άκουσε με σε παρακαλώ (όπως είμαι σίγουρος ότι θα σου πουν κιάλλοι πολλοί απο εδώ) και μην κατέβεις Μέγαρα. Τα λεφτά για το ταξίδι, τα διόδια, τις βερζίνες, τις συμμετοχές κράτα τα στην άκρη και πάνε είτε Σέρρες είτε κανένα ταξιδάκι.

Εμείς κοιτάμε πως γίνεται να μαζέψουμε λεφτά να ανέβουμε επάνω και εσύ κοιτάς να κατέβεις κάτω?

Εντωμεταξύ αυτό που λές με την ντεσιμπλεμέτρηση Θωμά, είναι τουλάχιστον αστείο. Δίπλα έχει βάση με ελικόπτερα και κατά τα άλλα τους πειράζει η 70άρα...
Reply
Old Mar 21, 2011 | 02:10 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Το Σάββατο που μας πέρασε 19/3/2011 έγινε το πρώτο Open Trackday στα Μέγαρα για το 2011.

Δεν κρατήθηκα και πήγα

Πλήρωσα 60ευρώ για 4χ15λεπτα session το οποίο δεν είναι κακό τελικά. Είναι ίδια λεφτά με του Καρτοδρόμιου αν το σκεφτείτε λίγο

Το ρεζουμέ!!

HONDA S2000

Το αμάξι ήταν με Toyo R888 16'' σε μαμά διαστάσεις μπρος πίσω.
Ευθυγραμισσμένο by Billy (B16A).

Στην αρχή έκανα 2 δικάβαλα session. Το πρώτο ήταν γύρω στο 1.12.5 μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας και να θυμηθούμε πως γίνεται το πράγμα εκεί.

Ο αέραςς στα ελαστικά ήταν γύρω στο 30-31 μπρος πίσω. Κάπου εκεί ήρθε ο coach (NTZ) και πήρε το gauge στα χέρια και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Στο 2ο session μου έριξε την πίεση στο 27, βρήκαμε και τα πατήματα μας, δοκιμάσαμε και μερικές αμφίβολες (για μένα)γραμμές και τελικά 2κάβαλοι γυρίζαμε στο 1.11.

Αφού βγήκα έξω ο coach έριξε τον άερα άλλο ένα bar. Το ελαστικό τρωγόταν ομοιόμορφα, ενώ φαινόταν να δουλεύει σε όλο του το φάρδος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!

BRAKE DUCTS!!!

Αν ψάξετε παλαιότερα πόστ μου θα δείτε να παραπονιέμαι για την υπερθέρμανση των μαμά φρένων στην συγκεκριμένη πίστα. Πιο συγκεκριμένα, 3.5 γρήγοροι γύροι έφταναν για να σε βγάλουν εκτός μάχης.
Στο ενδιάμεσο, αφού παλαιότερα ο Μάκης είχε ρίξει ψάξιμο, είχαμε πει και καταλήξει να βάλουμε αεραγωγούς εμπρός για τις δισκόπλακες.
Που να ξέραμε ότι το αμάξι πλέον, με Mountain Δισκους, και ΟΕΜ nissin τακάκια θα μπορούσε να βγάλει και τα 15 λεπτά με τους 2 τελευταίους γύρους να έχουνε μειωμένη απόδοση αλλά όχι βράσιμο σε σημείο να πρέπει να κόψεις τελείως.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο χαρούμενος έμεινα απο αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν καθόλου ωραίο παλαιότερα να πρέπει να κόβεις πάνω εκεί που μάθαινες το αμάξι και το έφερνες σε θερμοκρασίες σωστές για να γράψει χρόνο.

Στο 3ο session έπιασε ψιχάλα και εκτός απο 3-4 γρήγορους γύρους στην αρχή οι επόμενοι ήταν φυλαγμένοι. 1.10.8

Στο 4ο session το αμάξι και εγώ πλέον γυρνούσαμε εύκολα, και το σημαντικότερο σταθερά, στο 1.10.5 με καλύτερο το 1.10.3 απο αυτό που μου είπανε.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το αμάξι μπορεί να μπει στο 1.09 ως έχει και δεν μου αλλάζει κανείς την γνώμη.
Στο τελευταίο session δοκίμασα πολλές φορές να μπω στην Κ5 με 3η και όχι με 2α κόφτη.
Δυστυχώς δεν έχω μάλλον τα καλαμπαλίκια να μην κόψω τόσο ώστε να πέσουν τα χλμ στα ίδια με αυτά που μπαίνω με 2α.
Ως εκ τούτου όταν βγαίνω και είμαι με 3η εκτός vtec εγώ είμαι πεισμένος ότι ΧΑΝΩ και όχι οτι κερδίζω σε σχέση με 3η.
Ίσως αν μια φορά έμενα αρκετά συγκεντρωμένος έτσι ώστε να επιχειρήσω να μπω με παραπάνω χλμ τελικά να ήταν πιο γρήγορο και να αναθεωρούσα.
Μέχρι εκείνη την ημέρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ αμάξι, με την δική μου κλιμάκωση, την δική μου πρόσφυση κτλ η 2α είναι καλύτερη.

Έπαιξαν απίστευτα κυνηγητά, απίστευτες προσπεράσεις (εμένα μου έριχναν ) και γενικά το ευχαριστήθηκα απίστευτα πολύ μετά απο τόσο καιρό.

Το Hondaki όσο εύκολα έκανε αυτό το πράγμα όλη την ημέρα του Σαββάτου άλλο τόσο εύκολα με πήγε για χαλαρό καφέ εχθές στην Ραφήνα!!
Πόσα αμάξια το κάνουν αυτό, ε?
Reply
Old Mar 21, 2011 | 03:07 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Μπράβο ρε Κωνσταντίνε!!!!! Άντε και εις κατώτερα!!!

Με λίγο ψάξιμο ακόμη στον αέρα μπορούσες να σπάσεις και το 10αρι. Στο είπα οτι το απόγευμα η πίστα θα "βγάζει" χρόνο!!! Λίγο τα κολλήματά σου με τις γραμμές να ξεπεράσεις και τότε θα δείς διαφορά!!! Πάντως στην Κ9 πιστεύω επιτέλους να συμφωνήσουμε για την γραμμή. Δυστυχώς έφυγα και δε σε είδα, αλλά την άλλη φορά θα μπούμε μαζί (είτε με το δικό μου είτε με το δικό σου) και θα ψαχτούμε για την Κ5. Εγώ ακόμη πιστεύω οτι με 3η είναι πιο γρήγορο πέρασμα.
Reply
Old Mar 21, 2011 | 03:27 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ωραίος Κωσταντίνε πάντα τέτοια αγορίνα. Από περιέργεια ο Βασίλης-Γάκης πόσο γύρναγε με το όπλο?
Reply
Old Mar 21, 2011 | 04:06 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Θενκς παίδες, άντε στο επόμενο να τα πούμε όλοι εκεί να πέσει κυνηγητό!!

Σαράντη, με σχετικά τελειωμένα ελαστικά γυρνούσε στο 1.07.5.
Reply
Old Mar 21, 2011 | 05:31 AM
sebian's Avatar
Registered User

μια χαρά περάσατε ωραία ροή και καλές συμμετοχές..

http://www.youtube.com/watch?v=2qfsh...layer_embedded
Reply
Old Mar 21, 2011 | 06:08 AM
s2k_cy's Avatar

Originally Posted by Nabu
Που να ξέραμε ότι το αμάξι πλέον, με Mountain Δισκους, και ΟΕΜ nissin τακάκια θα μπορούσε να βγάλει και τα 15 λεπτά με τους 2 τελευταίους γύρους να έχουνε μειωμένη απόδοση αλλά όχι βράσιμο σε σημείο να πρέπει να κόψεις τελείως.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο χαρούμενος έμεινα απο αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν καθόλου ωραίο παλαιότερα να πρέπει να κόβεις πάνω εκεί που μάθαινες το αμάξι και το έφερνες σε θερμοκρασίες σωστές για να γράψει χρόνο.
Αν κατάλαβα καλά εχεις custom air duct μπροστα??? Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες και φώτο αν έχεις??? ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά κάνει τελικα ε???
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:05 AM.