ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
ωραια η πιστα ρε παιδια πολυ μου αρεσε,μακαρι να εμενα πιο κοντα,οποτε ξανακανονησουμε σιγουρα ειμαι μεσα,δεν μπορω σε χαμηλες ταχυτητες να οδειγαω με δυο χερια,νιοθω οτι με το ενα εχω πιο γρηγορη αντιδραση.κ κατι αλλο ασχετο,υπαρχει περιπτωση να ακουμπισαν τα χηλει των ζαντων στην ασφαλτο?γιατι ειναι ολο γδαρσιματα σε πολλα σημεια κ δε μπορω να καταλαβω απο που.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2johnyK,Dec 4 2010, 10:52 AM
Έχω και εγώ μια ερώτηση για όσα παιδιά έχουν αγοράσει κράνος.
Μήπως μπορείτε όσοι έχετε να μου πείτε τι βάρος έχει και να διευκρινίζετε κάθε φορά αν μιλάτε για open/full κτλ. ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μήπως μπορείτε όσοι έχετε να μου πείτε τι βάρος έχει και να διευκρινίζετε κάθε φορά αν μιλάτε για open/full κτλ. ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Originally Posted by energetic,Dec 4 2010, 09:53 PM
Δεν το εχω ζυγισει. Εχω ενα της OMP ανοικτου τυπου. Ειναι καλυτερη επιλογη πιστευω, απο ενα κλειστου για αυτοκινητο. Αν κανεις υπομονη θα το ζυγισω καποια στιγμη. Παντως αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει περιπου στα €70.
Έχω ήδη ένα κλειστού τύπου αλλά είναι περίπου 1550 γραμμάρια και μετά από έναν αριθμό γύρων υποφέρω στον αυχένα.
Για αυτό ρωταω να μάθω τι άλλες επιλογές υπάρχουν.
Λογικά εσένα που είναι ανοικτό θα είναι πιο ελαφρύ.
Όταν βρεις την ευκαιρία πες μου
Originally Posted by uma_chikara,Dec 2 2010, 01:07 PM
Όπως και να'χει, το στόμα του Μάκη πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα!

Παντως ηταν τρελη μερα με πολλα Sakia και ειδικα το κυνηγητο Ηλια-Κωσταντινου ηταν τρομερο και εντυπωσιακοτατο..
Σαν να βλεπεις εννιαιο με Σακια.
Σαραντη εσυ παλι γιατι με ευχαριστεις?που μου εδωσες το αμαξι σου και το πηγα βολτα?
..Thanks gia to ride φιλε.
Επισης εχω να δηλωσω για μερικους μερικους οτι το Σακι του Σαραντη περαν οτι στριβει πολυ καλα μου φανηκε οτι πηγαινε και πολυ καλα..
Γιαννη βαλε ενα ανοιχτο κρανος.Νομιζω οτι το Full απο την στιγμη που σε ποναει και ο αυχενας σου ειναι υπερβολη.
Κωσταντινε μπορεις να δεις τους 3 τελευταιους γυρους που εγραψε το Pbox ποσο ηταν?ή στειλε το αρχειο.
Κωσταντινε μπορεις να δεις τους 3 τελευταιους γυρους που εγραψε το Pbox ποσο ηταν?ή στειλε το αρχειο.
Γιάννη θα το ζυγίσω και εγώ το δικό μου που είναι ανοικτού τύπου και θα σου πώ. Αλλά να ξέρεις ότι αν όντως ο αυχένας σου τραβάει πίεση και ζόρι θα σε βοηθήσει απίστευτα το μαξιλαράκι - κολάρο!! Αυτό το χρησιμοποιούσαν στους αγώνες πριν βγεί το hans για να μην υπάρχουν κραδασμοί στον αυχένα. Το χρησιμοποιούσα και εγώ και έκανε πολύ καλή δουλειά μια και όταν φοράς κράνος και μαξιλαράκι το ένα κλειδώνει πάνω στο άλλο και στην πραγματικότητα το ζόρι πάυει να υπάρχει. Μπορώ να σου φέρω την επόμενη φορά ένα να δοκιμάσεις πώς είναι.
Μάκη ήταν και η βόλτα ωραία και η κουβεντούλα αναφορικά με την διαφορετικότητα των γραμμών που ακολουθείς πολύ ωραία. Όσο για το πώς πάει το αμάξι θα το δούμε σε λίγο καιρό.
Μάκη ήταν και η βόλτα ωραία και η κουβεντούλα αναφορικά με την διαφορετικότητα των γραμμών που ακολουθείς πολύ ωραία. Όσο για το πώς πάει το αμάξι θα το δούμε σε λίγο καιρό.