Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Dec 3, 2010 | 03:01 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Nabu,Dec 3 2010, 02:48 AM
Τυχαίο που οδηγεί και S2000?

Αχχχ πως με καταλαβαίνεις..... για αυτό το είπα....
Reply
Old Dec 3, 2010 | 03:13 PM
alexis_s2's Avatar

ωραια η πιστα ρε παιδια πολυ μου αρεσε,μακαρι να εμενα πιο κοντα,οποτε ξανακανονησουμε σιγουρα ειμαι μεσα,δεν μπορω σε χαμηλες ταχυτητες να οδειγαω με δυο χερια,νιοθω οτι με το ενα εχω πιο γρηγορη αντιδραση.κ κατι αλλο ασχετο,υπαρχει περιπτωση να ακουμπισαν τα χηλει των ζαντων στην ασφαλτο?γιατι ειναι ολο γδαρσιματα σε πολλα σημεια κ δε μπορω να καταλαβω απο που.
Reply
Old Dec 3, 2010 | 11:43 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Αλέξανδρε είσαι σίγουρος ότι δεν υπήρχαν πριν?
Τι πίεση είχες στα λάστιχα?
Αν και μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό το σενάριο...
Reply
Old Dec 3, 2010 | 11:52 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Έχω και εγώ μια ερώτηση για όσα παιδιά έχουν αγοράσει κράνος.
Μήπως μπορείτε όσοι έχετε να μου πείτε τι βάρος έχει και να διευκρινίζετε κάθε φορά αν μιλάτε για open/full κτλ. ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Reply
Old Dec 4, 2010 | 07:16 AM
alexis_s2's Avatar

35πιεση ειχα βαλει,δεν τα ειχα πριν κ σπαω το κεφαλι μου τι εγινε,δεν το περνει κανενασ το αμαξι μονο εγω τοδειγαω κ δεν ειχα βρει καπου
Reply
Old Dec 4, 2010 | 10:53 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by S2johnyK,Dec 4 2010, 10:52 AM
Έχω και εγώ μια ερώτηση για όσα παιδιά έχουν αγοράσει κράνος.
Μήπως μπορείτε όσοι έχετε να μου πείτε τι βάρος έχει και να διευκρινίζετε κάθε φορά αν μιλάτε για open/full κτλ. ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν το εχω ζυγισει. Εχω ενα της OMP ανοικτου τυπου. Ειναι καλυτερη επιλογη πιστευω, απο ενα κλειστου για αυτοκινητο. Αν κανεις υπομονη θα το ζυγισω καποια στιγμη. Παντως αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει περιπου στα €70.
Reply
Old Dec 4, 2010 | 10:59 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Dec 4 2010, 09:53 PM
Δεν το εχω ζυγισει. Εχω ενα της OMP ανοικτου τυπου. Ειναι καλυτερη επιλογη πιστευω, απο ενα κλειστου για αυτοκινητο. Αν κανεις υπομονη θα το ζυγισω καποια στιγμη. Παντως αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει περιπου στα €70.
Οκ Μάριε περιμένω.
Έχω ήδη ένα κλειστού τύπου αλλά είναι περίπου 1550 γραμμάρια και μετά από έναν αριθμό γύρων υποφέρω στον αυχένα.
Για αυτό ρωταω να μάθω τι άλλες επιλογές υπάρχουν.
Λογικά εσένα που είναι ανοικτό θα είναι πιο ελαφρύ.
Όταν βρεις την ευκαιρία πες μου
Reply
Old Dec 4, 2010 | 11:42 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Dec 2 2010, 01:07 PM

Όπως και να'χει, το στόμα του Μάκη πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα!
Το κορμι της Berlinas μου πεθανε αλλα η ψυχη της θα ζει για παντα..

Παντως ηταν τρελη μερα με πολλα Sakia και ειδικα το κυνηγητο Ηλια-Κωσταντινου ηταν τρομερο και εντυπωσιακοτατο..
Σαν να βλεπεις εννιαιο με Σακια.

Σαραντη εσυ παλι γιατι με ευχαριστεις?που μου εδωσες το αμαξι σου και το πηγα βολτα? ..Thanks gia to ride φιλε.
Επισης εχω να δηλωσω για μερικους μερικους οτι το Σακι του Σαραντη περαν οτι στριβει πολυ καλα μου φανηκε οτι πηγαινε και πολυ καλα..
Reply
Old Dec 4, 2010 | 11:45 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Γιαννη βαλε ενα ανοιχτο κρανος.Νομιζω οτι το Full απο την στιγμη που σε ποναει και ο αυχενας σου ειναι υπερβολη.

Κωσταντινε μπορεις να δεις τους 3 τελευταιους γυρους που εγραψε το Pbox ποσο ηταν?ή στειλε το αρχειο.
Reply
Old Dec 4, 2010 | 10:26 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Γιάννη θα το ζυγίσω και εγώ το δικό μου που είναι ανοικτού τύπου και θα σου πώ. Αλλά να ξέρεις ότι αν όντως ο αυχένας σου τραβάει πίεση και ζόρι θα σε βοηθήσει απίστευτα το μαξιλαράκι - κολάρο!! Αυτό το χρησιμοποιούσαν στους αγώνες πριν βγεί το hans για να μην υπάρχουν κραδασμοί στον αυχένα. Το χρησιμοποιούσα και εγώ και έκανε πολύ καλή δουλειά μια και όταν φοράς κράνος και μαξιλαράκι το ένα κλειδώνει πάνω στο άλλο και στην πραγματικότητα το ζόρι πάυει να υπάρχει. Μπορώ να σου φέρω την επόμενη φορά ένα να δοκιμάσεις πώς είναι.
Μάκη ήταν και η βόλτα ωραία και η κουβεντούλα αναφορικά με την διαφορετικότητα των γραμμών που ακολουθείς πολύ ωραία. Όσο για το πώς πάει το αμάξι θα το δούμε σε λίγο καιρό.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:18 AM.