ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by SBIT,Dec 5 2010, 09:26 AM
Γιάννη θα το ζυγίσω και εγώ το δικό μου που είναι ανοικτού τύπου και θα σου πώ. Αλλά να ξέρεις ότι αν όντως ο αυχένας σου τραβάει πίεση και ζόρι θα σε βοηθήσει απίστευτα το μαξιλαράκι - κολάρο!! Αυτό το χρησιμοποιούσαν στους αγώνες πριν βγεί το hans για να μην υπάρχουν κραδασμοί στον αυχένα. Το χρησιμοποιούσα και εγώ και έκανε πολύ καλή δουλειά μια και όταν φοράς κράνος και μαξιλαράκι το ένα κλειδώνει πάνω στο άλλο και στην πραγματικότητα το ζόρι πάυει να υπάρχει. Μπορώ να σου φέρω την επόμενη φορά ένα να δοκιμάσεις πώς είναι.
Μάκη ήταν και η βόλτα ωραία και η κουβεντούλα αναφορικά με την διαφορετικότητα των γραμμών που ακολουθείς πολύ ωραία. Όσο για το πώς πάει το αμάξι θα το δούμε σε λίγο καιρό.
Μάκη ήταν και η βόλτα ωραία και η κουβεντούλα αναφορικά με την διαφορετικότητα των γραμμών που ακολουθείς πολύ ωραία. Όσο για το πώς πάει το αμάξι θα το δούμε σε λίγο καιρό.

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου, θα το ψάξω
Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου
Ακόμα ένα ωραίο event time atack σημερα στο Νησί με μια ωραία εκπληξη! Σε εμφάνιση μόνο γιατι απο χρόνους ''Υπερωκιάνιο σε Πισίνα''
Το Υπερωκεάνιο

[media]http://www.youtube.com/watch?v=RDxEFZIamCY [/media]&feature=player_embedded
S2johnyk!!!!!! Δουλεψαν οι ρυθμίσεις φίλε, κατέβηκα 0,5s την επόμενη φορά πάω για 1m φλατ
Το Υπερωκεάνιο

[media]http://www.youtube.com/watch?v=RDxEFZIamCY [/media]&feature=player_embedded
S2johnyk!!!!!! Δουλεψαν οι ρυθμίσεις φίλε, κατέβηκα 0,5s την επόμενη φορά πάω για 1m φλατ
Ρε λεβεντόπαιδα,να ρωτήσω κάτι κι εγώ....υπάρχει..λέω τώρα....υπάρχει περίπτωση μέσα σε αυτήν ή και την επόμενη 'βδομάδα καμιά πιθανότητα να κανονιστεί εξόρμηση στον καρτόδρομο ??? Δυστυχώς Δευτέρες και Τετάρτες απόγευμα..δεεεν λόγω εργασίας...γι' αυτό δεν εμφανίζομαι στα απογευματινά σας μαζέματα εκεί,αλλά επειδή θα παίξει και άδεια δεν θα είχα πρόβλημα πρωί ή απόγευμα....
Η Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινή βεβαίως ,βεβαίως ...παραμένει όμως πρόβλημα για μένα...
Η Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινή βεβαίως ,βεβαίως ...παραμένει όμως πρόβλημα για μένα...