Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Oct 27, 2011 | 07:04 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SpaceOdy
Γιατι το λες αυτο Χρηστο?
Πάμε όλοι μαζί να "παίξουμε" !!! Αν και όντως μας κοβω να κανουμε γυρω γυρω με τα νοικιαρικα κ εμείς !!!
Που να ξερες και εσύ γιατί το λέω
Reply
Old Oct 27, 2011 | 07:10 AM
SpaceOdy's Avatar

/snif /snif δεν μου λέτε κ μένα !!!
ΠαλιοτεντυμποΪδες !!!
Reply
Old Oct 28, 2011 | 12:46 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SpaceOdy
/snif /snif δεν μου λέτε κ μένα !!!
ΠαλιοτεντυμποΪδες !!!
Είναι μυστικό
Reply
Old Oct 28, 2011 | 02:12 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αντε..για να ξεκινάμε σιγά σιγά..
Reply
Old Oct 28, 2011 | 02:45 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Ακυρο..δε βάζουν αυτοκίνητα σήμερα γιατί είναι λέει αργία και είναι ο κόσμος σπίτι του..
Reply
Old Oct 28, 2011 | 04:13 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Τωρα γυρισα και εγω Ισμην και ειδα την κληση. Εγω νομιζα οτι θα πηγαιναμε πρωι κ λεω αφου δεν με πηρες ακυρο.
Reply
Old Oct 28, 2011 | 10:25 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Το πρωί είχαμε πάει στη παρέλαση βρε σαν σωστά και περήφανα ελληνόπουλα..
Reply
Old Oct 31, 2011 | 11:22 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Εεεε ψιττ...παλουκάρια...εσείς από τας Σέρρας...αντε να δούμε και καμιά τηλεμετρία!!!!! Άντε να ξεστραβωθούμε λιγάκι.... Γράψτε και κανένα σχόλιο εδώ...
Reply
Old Nov 1, 2011 | 12:26 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Γιάννη, να σου πουν και για τα Μέγαρα... (έχεις χάσει επεισόδια.. ο gremakis είναι πίστα κάθε μέρα, τελικά.. )

Nabu και Gremaki, είναι να μη βάλω semi (που δε θα βάλω, δηλαδή..) ....

Reply
Old Nov 1, 2011 | 01:04 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ας γράψω πολύ βιαστικά τις δικές μου εντυπώσεις απο την πίστα των Σερρών εκείνο το ΣΚ που ανεβήκαμε.

Καταρχάς να πω ότι το Event ήταν του HAC και ήταν διήμερο. Απο τις 2 ημέρες αυτές εμείς καταφέραμε να ανέβουμε μόνο την Κυριακή.
Το δικό μας group είχε 4 session των 10 λεπτών (που ισούτε με 6 γύρους το κάθε session).

Όλη την ημέρα της Κυριακής ο καιρός ήταν μια χαρά. Ηλιοφάνεια παντού εκτός απο ένα σύννεφο που βρισκόταν απο πάνω μας.
Μισή ώρα πριν έρθει η σειρά του γκρούπ μας το σύννεφο αυτό αποφάσισε να σπείρει τον πανικό και τα έκανε όλα μούσκεμα.

Πρώτο session πήρα το αμάξι εγώ (είχαμε πει με τον Μάκη ότι θα κάνουμε απο 2 session ο καθένας με το αμάξι) και η πίστα ήταν λούτσα.
Οι ομάδες στο γκρούπ μας ήταν 5 που σήμαινε ότι αφού μπει κάποιος θα μεσολαβήσουν 40 λεπτά μέχρι να ξαναμπεί.

Το πρώτο session ήταν δοκιμαστικό, αφού η πίστα ήταν πολύ βρεγμένη. Έτσι μπήκα με τον Μάκη συνοδηγό, ανοιχτοί για αναγνώριση. Ενδεικτικά το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1.44 και το αμάξι όπου και να πατούσες γκάζι έχανε πρόσφυση.

Δεύτερο session μπήκε ο Μάκης με το αμάξι. Η πίστα σιγά σιγά όπως είναι φυσικό είχε αρχίσει να στεγνώνει. Λίμνες βέβαια παραμόνευαν στις άκρες κάποιων κερμπ και φυσικά η υγρασία ήταν αρκετή έτσι ώστε πάλι το αμάξι να γλυστράει πάρα πολύ.
Το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1.38.5 για την πρώτη φορά του Μάκη μέσα στην πίστα, ανοιχτός και δικάβαλος με τον Ηλία δίπλα. Άποψη και των 2 ήταν ότι είχε πολύ ακόμα το αυτοκίνητο να κατέβει και ότι πήγαιναν πολύ safe.

Τρίτο session δικό μου. Η πίστα έχει αρχίσει να στεγνώνει ακόμα περισσότερο αλλά εξακολουθεί (έτσι ήταν και μέχρι το τέλος) να μην έχει καμία σχέση με στεγνή μέρα στην πίστα των Σερρών.
Σε εκείνο το session αν θυμάμαι καλά έβγαλα έναν καλό γύρο. Στους υπόλοιπους όλο κάτι θα συνέβαινε, είτε θα είχα κίνηση, είτε σε μια προσπάθεια μου να φρενάρω οριακά για να δω αν με παίρνει έχασα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αφού δεν μπόρεσε να βρει ποτέ πρόσφυση ξανά όταν πάτησα λίγο το γκάζι.
Το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1.36.89 με ένα ΤΡΑΓΙΚΟ κομμάτι στις Κ2-3-4. Το αμάξι μου γλύστρησε στην αρχή και αντί να κοιτάξω να το ηρεμήσω και να προσπαθήσω να ξαναπάρω την γραμμή εγώ το τσαμπουκάλεψα και συνέχισα να το γλυστράω με 3η. Και μάλιστα απότομα, θα το δείτε στο βίντεο.
Αποτέλεσμα εκείνου του κομματιού, ενδεικτικά - σε αντιπαράθεση με τηλεμετρία του 1.37.19 του Μάκη, ήταν να χάσω 0.5''.
Την τηλεμετρία (σαν φωτογραφίες) δεν θα την ανεβάσω τώρα εδώ αλλά θα σου την στείλω να την έχεις με email Γιάννη.
Κάποια άλλη ώρα που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το κάνω και αυτό.
Για το πως οδήγησα το αμάξι και για το πως ήταν η πίστα εγώ είμαι ευχαριστημένος με τον χρόνο αυτό.
Το αμάξι ένεκα 16αριών και 205 - 225 ελαστικό είναι αρκετά νευρικό και δεν έχει την γόμα του 17αριού.
Είμαι σίγουρος ότι το αμάξι έτσι όπως είναι, σε στεγνή μέρα και με στρωτή οδήγηση μπορεί να μπει μέσα στο 1.35. ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

Το τελευταίο session του Μάκη ήταν 40 λεπτά αργότερα και ήταν επίσης το πιο γρήγορο του. Είχε 3 καθαρούς γύρους και το χρονόμετρο σταμάτησε στο 1.37.19.
Στην τηλεμετρία αλλά και στο βίντεο ο Μάκης έχει ένα πολύ πιο σταθερό και στρωτό κομμάτι Κ1-2-3-4 που απο εκεί καταφέρνει να φύγει 0.5'' μπροστά.
Μετά έχει ξανά ένα άνοιγμα στην Κ11-12 αλλά απο 13-14-15 υστερεί.
Όπως πάντα έτσι και τώρα στις τηλεμετρίες φαίνεται η διαφορά του οδηγικού μας στυλ. Σε λίγα σημεία θα δεις εφάμιλλες συμπεριφορές απο τους 2 οδηγούς, ακόμα και αν ειναι με το ίδιο αμάξι.
Όπως και να έχει εγώ έχω πάντα στην άκρη του μυαλού μου ότι το αμάξι, όσο και να το γνώριζε παλιά ο Μάκης, είναι κάτι λιγότερο γνώριμο για αυτόν απο ότι για εμένα οπότε αυτή η πολύ μικρή διαφορά στον χρόνο μας είναι σαν να μην υπάρχει κιόλας.

Το νου σου εσύ που διαβάζεις Μάκη... Αυτό μόνο εγώ θα το λέω ,όποτε θέλω κιόλας... Όταν το λες εσύ θα το αρνούμαι και θα σου λέω ότι σε έχω ράψει fair and square

Αυτά προς το παρόν παίδες/Γιάννη.
Ευελπιστώ να ξανανέβω Σέρρες κάποια στιγμή στο άμεσσο μέλλον οπότε ελπίζω να μπορέσω να έχω στοιχεία για να κάνουμε περαιτέρω κουβεντούλα!

ΥΣ: Λιάκο μην μου το παίζεις κυρία και μετριόφρων και εσύ... Γράψε αγόρι μου τι έκανες εχθές στα Μέγαρα. Τι θες να τα γράφουμε εμείς για σένα? Μην ντρέπεσαι...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:54 PM.