Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αγορά μεταχειρισμένου S2k

Thread Tools

Old Nov 30, 2009 | 03:27 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Και επειδή δεν κάνουμε μόνο πλάκα, την Παρασκευή έκατσα και ανέσυρα όλα τα τόπικ που αφορούν στην αγορά S2k, μεταχειρισμένου και μη, από Γερμανία και μή, με σκόρδο, τζατζίκι και μπόλικο κρεμμύδι.

Μάλιστα, βρήκα και τόπικ με ακριβώς τον ίδιο τίτλο με το παρόν!

Βέβαια, πολύ αμφιβάλλω αν από αυτούς που έπρεπε να τα διαβάσουν (που ενδιαφέρονται δηλαδή να αγοράσουν) έριξε ποτέ κανένας καμία ματιά...

...και αν από τους καινούριους διαβάζει κανείς το sticky 'Read before you post'.

To μόνο που κάνατε ήταν να κλειδώσετε τα προηγούμενα τόπικ. Ενώ αντιθέτως έπρεπε να κλειδώσετε αυτό που γράφω τώρα. Για να μην έχουμε 500+1 τόπικ για το ίδιο θέμα.

By the way, τα κλειδωμένα τόπικ τύπου 'Τροχοί - Ελαστικά' που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο θα πρότεινα να γίνουν sticky, αντί να κάθεται να ψάχνει ο καθένας.

Σε δεύτερη φάση μπορούμε να φέρουμε τα ξαδερφάκια μας να τα καθαρίσουν από τα χιουμοριστικά ποστ, αν αυτό τελικά είναι το πρόβλημα.

Reply
Old Nov 30, 2009 | 03:31 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Αντωνη για τα "Τροχοι-Ελαστικα" κτλ κανω μια προσπαθεια να τα καθαρισω. Δεν ειναι ευκολο και τρωει και πολυ χρονο. Μεχρι να γινει αυτο θα μεινουν ως εχει κλειδωμενα.
Παντως κατι εχουμε κατα νου, θα το δουμε τις επομενες μερες.
Και τα topics που ανεσυρες κλειδωθηκαν γιατι θα γεμιζαν παλι offtopics.
Reply
Old Nov 30, 2009 | 03:56 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Το ιδιο αμαξι ειναι ρε παιδια.Απλα οι ανθρωποι προσπαθησαν να το βελτιωσουν.Στο best motoring υπαρχει συγκριτικο μεταξυ ap1-ap2 και ap1(βελτιωμενο).3 αυτοκινητα με το βελτιωμενο να ειναι κοκκινο.Αν λεμε ολοι το ιδιο τοτε φαινεται διαφορα υπερ του ap2.(εχει και χρονους με το ap1 με 17αρια και με 16αρια και δικαιολογει τη διαφορα τους,αν το βρω θα το ποσταρω).
Εγω παντως νομιζω πως τη μεγαλη διαφορα τη κανει το ηλεκτρογκαζο(οδηγησα προσφατα φιλου)και γι'αυτο το ap1 φαινεται πιο hardcore,και σμφωνω σε αυτο.

Aντωνη συμφωνω πολλες συζητησεις για τα ιδια θεματα(το εχω κανει και εγω αυτο το λαθος).
Reply
Old Nov 30, 2009 | 04:04 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εσυ φροντισε να γραφεις που κ που! Σε εφαγαν οι Πατρινές!
Reply
Old Nov 30, 2009 | 08:30 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Originally Posted by Nabu,Nov 30 2009, 12:42 PM
Πολύ δύσκολο ο Κολλιόπουλος να ασχοληθεί με τέτοιου είδους αμάξι (βελτιωμένο). Ο μόνο τρόπος που θα έκανε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι μονάχα αν ήταν ανταλαγή με κάποιο απο τα δικά του.

Πάντως έχει s2000 αυτόν τον καιρό και τα αμάξι του είναι καλά γενικά. Έχει πολύ καλό όνομα στην αγορά και κυρίως εμπορεύεται luxury cars για ανθρώπους με μεγάλες τσέπες.
Δε θα συμφωνησω τοσο μαζι σου για την ποιοτητα ορισμενων αυτοκινητων που φερνει. Πολλα απο αυτα ειναι καλα αμαξια αλλα κακομεταχειρισμενα.
Επισης, εχει παραδοση στις luxury μετατροπες !!!
Ηταν ο πρωτος που εφερε Μ3 Ε46 καλη μετατροπη και το πουλαγε για γνησιο!
Θελει λιγο ψαξιμο ο τυπος.
Reply
Old Nov 30, 2009 | 09:17 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by maniatis,Nov 30 2009, 09:30 AM
Δε θα συμφωνησω τοσο μαζι σου για την ποιοτητα ορισμενων αυτοκινητων που φερνει. Πολλα απο αυτα ειναι καλα αμαξια αλλα κακομεταχειρισμενα.
Επισης, εχει παραδοση στις luxury μετατροπες !!!
Ηταν ο πρωτος που εφερε Μ3 Ε46 καλη μετατροπη και το πουλαγε για γνησιο!
Θελει λιγο ψαξιμο ο τυπος.
+1

Όταν έψαχνα για S, πήγα με το φαναρτζή μου και είδα ένα ασημί S που είχε τότε.

Το 'άβαφο-ατρακάριστο' μόνο τέτοιο δεν ήταν. Απλά απογοητευτικό και 2 φορές ένιωσα μαλάκας που κουβάλησα και τον φαναρτζή μου εκεί, είχε και άλλες δουλειές ο άνθρωπος από το να μας κοροιδεύει ο κύριος.

Εννοείται ότι και καλημέρα να μου έλεγε, θα κοιτούσα 2 φορές έξω για να σιγουρευτώ.

@ΚωνσταντίνοςS2k: Ελπίζω να σε δω σύντομα από κοντά, μακάρι να ήταν και άλλοι σαν εσένα :thumbup
Reply
Old Dec 1, 2009 | 12:23 AM
bill_viper's Avatar
Registered User

From: Greece (Athens)

Καλημέρα σας, σήμερα υπήρξαν κάποιες εξελίξεις.
Με πήρε ενδιαφερόμενος από Πάτρα για ν'αγοράσει το αυτοκίνητο, είπε μπορεί να μου δώσει 10k € μετρητά, και τα υπόλοιπα απ'όπου πάω να πάρω το S2000 να τα βάλει στ'όνομα του σαν διακονονισμό. Αυτό όμως με δεσμεύει να πάρω αυτοκίνητο από μαγαζί.
Μίλησα και μ'ένα παιδί που έχει ένα S2000 του 05/2001 με 103k χιλιόμετρα γι'ανταλλαγή με το Swift. Ενδιαφέρεται ο φίλος, και θα κανονίσουμε από εβδομάδα να συναντηθούμε για να δούμε τ'αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο του ήταν εισαγωγής από Γερμανία, το έχει πάει σε 2 αντιπροσωπείες Honda όπου η μία το έψαχνε για 2.5 ώρες και του είπαν ότι είναι από τα πολύ λίγα S2k που είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Έλεγξαν και τα χιλιόμετρα μέσω υπολογιστή κι όντως ήταν τόσο. Ωστόσο μου είπε ότι μπορούμε να πάμε να το τσεκάρει κι όποιος θέλω εγώ. Επίσης έχει και κόκκινο εσωτερικό που έψαχνα. Όμως δε γνωρίζει αν έχει γίνει η ανάκληση για τα oil jets, αυτό είναι το μόνο που με προβληματίζει μαζί με τα χιλιόμετρα, τα 103000km μου φαίνονται αρκετά.
Reply
Old Dec 1, 2009 | 12:28 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Originally Posted by bill_viper,Dec 1 2009, 12:23 PM
Έλεγξαν και τα χιλιόμετρα μέσω υπολογιστή κι όντως ήταν τόσο.
Μια μικρη διορθωση. Αυτο ΔΕΝ μπορει να γινει. Δλδ ουτε το tester της HONDA ουτε καποιος υπολογιστης μπορει να δει αν τα χλμ ειναι αληθινα ή οχι.
Αυτο που μπορει να γινει ειναι προσεγγιστικο μονο, δλδ βαζοντας το VIN number στο συστημα της HONDA να εμφανισει αν εχει αλλαχτει κατι μεσω εγγυησης, στα ποσα χλμ εγινε αυτο, και ποτε. Οποτε προσεγγιστικα μπορεις να δεις αν οντως τα χλμ ειναι αληθινα ή οχι.

Όμως δε γνωρίζει αν έχει γίνει η ανάκληση για τα oil jets
Με την ιδια διαδικασια, μπορεις να δεις αν εχουν αλλαχτει τα oiljets ή οχι. Αν εχουν αλλαχτει θα ειναι περασμενα στο συστημα.
Reply
Old Dec 1, 2009 | 12:31 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

bill τα χιλιομετρα ειναι λογικα γι αυτο το μοντελο.Μην σε απασχολει αυτο. Οσο για τα oiljets πιστεψε με αμα ηταν να παρουσιαστει προβλημα θα ειχε παρουσιαστει στα 103.000χλμ χεχε.
Ριξε μια ματια στο αμαξι και αν οντως ειναι καλο χτυπα το .Βασικο να ειναι ατρακαριστο και δεν μιλαω να εχει αλλαχτει κανας προφυλακτηρας,αλλα να μην εχει φαει γερο στουκο.
Reply
Old Dec 1, 2009 | 12:41 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Nov 30 2009, 01:56 PM
Ρε Πακετάκο τί στημένο για ευθείες...?
Πες μου να το στήσω κι εγώ σαν εσένα και να πάμε (full ρυθμιζόμενες έχω, θα τα καταφέρουμε...) ...
Τέρμα υψος πίσω και τέρμα μαλακές.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:54 AM.