Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Πακέτο συμφωνούμε όλοι οτι είναι καλύτερα να αποφύγει τους μαντράδες για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά το παιδί ζητάει ΕΠΙΜΟΝΑ πληροφορίες για να απευθυνθεί σε κάποιο μαντρά.
Με το να του απαντάμε "μην πας σε μαντρά" ή άλλα παρεμφερή τι νόημα έχει;;;
Του το είπαμε μία, δύο, τρείς εφόσον επιμένει, αν γνωρίζει κάποιος κανένα μαντρά τσεκαρισμένο ας του το πει.
Με το να του απαντάμε "μην πας σε μαντρά" ή άλλα παρεμφερή τι νόημα έχει;;;
Του το είπαμε μία, δύο, τρείς εφόσον επιμένει, αν γνωρίζει κάποιος κανένα μαντρά τσεκαρισμένο ας του το πει.
Πακέτο δεν είπε κανένας να πούμε ψεματα.
Το ξέρει και ο ίδιος οτι με τους μαντράδες θα τα βρει σκούρα.
Ας του προτείνουμε τουλάχιστον κάποιον που να είναι τσεκαρισμένος οτι είναι ΟΚ κυρίως στα αυτοκίνητα που εμπορεύεται (γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία) και αν θέλει ας απευθυνθεί εκεί να δει τι παίζει.
Το ξέρει και ο ίδιος οτι με τους μαντράδες θα τα βρει σκούρα.
Ας του προτείνουμε τουλάχιστον κάποιον που να είναι τσεκαρισμένος οτι είναι ΟΚ κυρίως στα αυτοκίνητα που εμπορεύεται (γιατί αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία) και αν θέλει ας απευθυνθεί εκεί να δει τι παίζει.
Originally Posted by kosdali,Nov 29 2009, 03:03 PM
συγκεκριμενα το 03 ειναι πιο....s2000
Και σίγουρα απο κάποιον που καβαλάει και τα 2 και ξέρει να αναγνωρίζει κάποια πράγματα, έχει και περισσότερο νόημα να το διαβάζεις.
Ρε Πακετάκο τί στημένο για ευθείες...? 
Πες μου να το στήσω κι εγώ σαν εσένα και να πάμε (full ρυθμιζόμενες έχω, θα τα καταφέρουμε...) ...
αυτός ο Θανάσης, πού είναι εξαφανισμένος..???
Εγω που έχω οδηγήσει και τα 2 πάντως, έχω βγάλει το συμπέρασμα πως το Ap2 είναι κάπως πιο "αποστειρωμένο".. μου δίνει μια αίσθηση "μαλακού" αυτοκινήτου και πιστεύω πως η ουσιαστικότερες διαφορές είναι η κρεμαγιέρα και η ελάχιστα παραπάνω ροπή στα χαμηλά του ap2 το οποίο φαίνεται να είναι πιο γραμμικό..
Έχουμε δυναμομετρήσεις από Ap1-Ap2 με περίπου ίδια km...????
Αυτό θα ήταν το πιο κατατοπιστικό..
Το ap1 είναι αναμφισβήτητα πιο hardcore.. αλλά αν έπαιρνα s2000 αυτή τη στιγμή, μάλλον ap2 θα έπαιρνα κι αυτό καθαρά λόγω χιλιομέτρων..
Αν έβρισκα 03 σε πολύ καλή κατάσταση είχε πολλές πιθανότητες να το προτιμήσω, κυρίως λόγω τιμής..

Πες μου να το στήσω κι εγώ σαν εσένα και να πάμε (full ρυθμιζόμενες έχω, θα τα καταφέρουμε...) ...

αυτός ο Θανάσης, πού είναι εξαφανισμένος..???
Εγω που έχω οδηγήσει και τα 2 πάντως, έχω βγάλει το συμπέρασμα πως το Ap2 είναι κάπως πιο "αποστειρωμένο".. μου δίνει μια αίσθηση "μαλακού" αυτοκινήτου και πιστεύω πως η ουσιαστικότερες διαφορές είναι η κρεμαγιέρα και η ελάχιστα παραπάνω ροπή στα χαμηλά του ap2 το οποίο φαίνεται να είναι πιο γραμμικό..
Έχουμε δυναμομετρήσεις από Ap1-Ap2 με περίπου ίδια km...????
Αυτό θα ήταν το πιο κατατοπιστικό..
Το ap1 είναι αναμφισβήτητα πιο hardcore.. αλλά αν έπαιρνα s2000 αυτή τη στιγμή, μάλλον ap2 θα έπαιρνα κι αυτό καθαρά λόγω χιλιομέτρων..
Αν έβρισκα 03 σε πολύ καλή κατάσταση είχε πολλές πιθανότητες να το προτιμήσω, κυρίως λόγω τιμής..