Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Originally Posted by DimitrisN,Dec 5 2009, 07:46 AM
Μια μικρή σύνοψη των 10 προηγούμενων σελίδων,λοιπόν.
Bill αν θές S2000,εκτός απο "ατρακάριστο" και τα υπόλοιπα "routine checks",φρόντισε να έχει άδεια μετά το '05.
Γιατί μετά τα "όμορφα τέλη" του Swift,έρχεται ο μπουλκουμές του δίλιτρου.
Θα ξαναγίνουμε όπως τη δεκαετία του '80,που φέρνανε κάτι Cortina και κάτι τέτοια που ζυγίζαν 2 τόνους λαμαρίνες και τους φοράγανε κατι 1,2 μοτέρ για να είναι "socially plausible" για τον Έλληνα.
Με αγάπη,το ωραίο σας Ελλάντα.

Bill αν θές S2000,εκτός απο "ατρακάριστο" και τα υπόλοιπα "routine checks",φρόντισε να έχει άδεια μετά το '05.
Γιατί μετά τα "όμορφα τέλη" του Swift,έρχεται ο μπουλκουμές του δίλιτρου.
Θα ξαναγίνουμε όπως τη δεκαετία του '80,που φέρνανε κάτι Cortina και κάτι τέτοια που ζυγίζαν 2 τόνους λαμαρίνες και τους φοράγανε κατι 1,2 μοτέρ για να είναι "socially plausible" για τον Έλληνα.
Με αγάπη,το ωραίο σας Ελλάντα.
Η μάνα μου δουλεύει στην εφορία και σήμερα είχα μία κουβέντα με υψιλά ιστάμενο πρόσωπο όπου μου ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανόν από το νέο έτος να επανέλθουν τα τεκμήρια. Αν όντως συμβεί αυτό, συλληπητήρια μας από τώρα!
Originally Posted by bill_viper,Dec 6 2009, 12:02 PM
Καλησπέρα παίδες, δυστυχώς τα νέα μάλλον δεν είναι ευχάριστα για πολλούς από εμάς.
Η μάνα μου δουλεύει στην εφορία και σήμερα είχα μία κουβέντα με υψιλά ιστάμενο πρόσωπο όπου μου ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανόν από το νέο έτος να επανέλθουν τα τεκμήρια. Αν όντως συμβεί αυτό, συλληπητήρια μας από τώρα!

Έπρεπε να το έχουν ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα..
Να βγουν όλοι μαζί στους δρόμους..
Αυτούς τους αστυνομικούς δεν τους σκέφτεται κανείς πια...?
Πλάκα πλάκα ορισμένες φορές τους λυπάμαι ..
Αναγκάζονται να τρώνε ξύλο για βλακείες άλλων..( άλλοι πάλι, είναι καλά βόδια και τους αξίζει, αλλά ας μη γενικεύουμε αόριστα )
Θέλουν τώρα να μας πείσουν πως φταίει μόνο η φοροδιαφυγή..
Φταίει κι εκείνη δε λέω, αλλά μόνο αυτό μας οδήγησε εκεί που βρισκόμαστε σαν έθνος..? Κατά τη γνώμη μου και ο πιο μεγάλος κλέφτης της εφορίας πληρώνει και πάλι πολλά για εκείνα που του παρέχει αυτή η χώρα..
Originally Posted by maniatis,Dec 6 2009, 01:26 PM
Εχουμε ενα Mercedes E200 του 88 και μας ηρθε το σημα!!!
821 ευρω!!! Αυριο το παω για ανταλλακτικα!!!
821 ευρω!!! Αυριο το παω για ανταλλακτικα!!!
Φίλε BILL VIPER, δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη με τα μεταχειριμένα, όπως ειπώθηκε προηγουμένως ένα μαγαζί που ασχολείται με βελτιωμένα ειναι το εξής: AUTO NIKOS, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ) 318 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ. 210 9418477 ΚΙΝ. 6948365817. Τα στοιχεία τα πήρα από το περιοδικό Αγορά Αυτ/του.
Originally Posted by s4drift,Dec 7 2009, 02:03 AM
Φίλε BILL VIPER, δεν ξέρω αν έβγαλες άκρη με τα μεταχειριμένα, όπως ειπώθηκε προηγουμένως ένα μαγαζί που ασχολείται με βελτιωμένα ειναι το εξής: AUTO NIKOS, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ) 318 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΛ. 210 9418477 ΚΙΝ. 6948365817. Τα στοιχεία τα πήρα από το περιοδικό Αγορά Αυτ/του.
Άντε να δω πότε θα διώξω το Swift, 1300cc και μ'έχει πάρει μόνο ένας τηλέφωνο..καταραμένη φτώχεια!
Originally Posted by bill_viper,Dec 7 2009, 03:38 AM
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου!
Άντε να δω πότε θα διώξω το Swift, 1300cc και μ'έχει πάρει μόνο ένας τηλέφωνο..καταραμένη φτώχεια!

Αυτού του είδους τα αμάξια συνήθως αργούν να φύγουν. Υπομονή και μην βιάζεσαι. Κάθε εμπόδιο για καλό!