Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αγορά μεταχειρισμένου S2k

Old Dec 3, 2009 | 08:16 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Με καλύψατε πλήρως eddiex, Amaretos

Είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ως πολίτης του Ελλάντα βγαίνω ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ από το γεγονός οτι αυτή η χώρα είναι για τα πανηγύρια (για αυτό άλλωστε έχουμε και τόσα).

Με απλά λόγια το αυτοκίνητό μου στην Ελλάδα θεωρείται και φορολογείται ως 2006 μοντέλο ενώ είναι 2000.

Πάλι με απλά λόγια κάτοχος S μοντέλου 2004 (επίσης με απλά λόγια, πιο καινούργιο από το δικό μου) θα πληρώσει πιο πολλά από εμένα απλά και μόνο γιατί εγώ το έφερα στο Ελλάντα το 2006

Ελληνικό κράτος....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ αλλά δεν παίζεστε

Ρε ποιος Uri Geller και Κοπερφιλντ.....ελληνικό υπουργείο οικονομικών FTW

Άμα μπορούν ας κάνουν αυτοί, αυτό που έκανε το υπουργείο οικονομικών μας....να φαίνονται τα 2000 για 2006

Λοιπόν από αύριο το πουλάω για 2006 και ας έρθει καποιος να το αμφισβητίσει

Ηλία και λίγα έβαλες
Reply
Old Dec 3, 2009 | 08:42 AM
Sportster's Avatar
Registered User

καλα, για να λεμε βεβαια και του στραβου το δικιο... η διαφορα ειναι 75Ε... δηλαδη οχι Γιαννης, Γιαννακης... απλα τωρα χαντακωθηκε η αγορα των μεγαλων κυβικων... αυτο ευννοει ΜΟΝΟ αυτους που εχουν χρηματα για να συντηρουν μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα γιατι πια το ΜΤΧ που ειναι σαν καινουργιο θα το παιρνουν ΤΣΑΜΠΑ... και ο κοσμακης που δεν εχει χρηματα να συντηρει ενα μεγαλυτερου κυβισμου αυτοκινητο θα το αγοραζει ειτε καινουργιο ειτε μτχ σε τιμη απαραδεκτη για μτχ γιατι απλα η ζητηση θα ειναι στα υψη...

με λιγα λογια, το cherokee που πωλειται απο κατω απο το γραφειο μου που πραγματικα ειναι πενα και πουλιεται 9900 θα ειναι πιο φθηνο απο ενα SMART διετιας... κι ας διαφερει η τιμη των ιδιων μοντελων σε καινουργια γυρω στα 20Κ...

Κι ασ μην μιλησουμε γι αυτους που τρεξαν και πηραν μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα με τις μειωσεις των τελων και εχουν παρει δανεια κτλ για να παρουν το αυτοκινητο των ονειρων τους... η κοροιδια η ιδια...

Καλα που προεβλεψα και για το οικογενειακο μας πηραμε ενα Τζαζζ... 1339 κυβικα εκατοστα 2006 μοντελο, και κατω απο 136 ρυπους... δεν το πιανεις πουθενα... πιο φθηνα τελη κι απο το μηχανακι μου θα εχει...
Reply
Old Dec 3, 2009 | 08:59 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Sportster δεν είναι η οικονομική διαφορά αλλά το οτι αυτό που έκαναν δεν στέκει από καμία πλευρά

Το πως κατέληξαν δηλαδή το τι θα πληρώσει ο καθένας απλά....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Reply
Old Dec 3, 2009 | 09:00 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Θα ξαναρχίσουν οι δουλειές των βελτιωτών... έχει να πέσει κομπρέσσορας και τούρμπο...

Είμαστε το μόνο κράτος που πηγαίνει μπρος-πίσω...

μέχρι το 2000 (δε θυμάμαι κιόλας..) αν έβλεπες αμάξι πάνω από 1.800 σήμαινε πως ο τύπος το φυσάει..μετά και η κουτσή μαρία πήρε 5.000 cc αυτοκίνητο.. η Porsche δεν προλάβαινε να στέλνει Cayenne στην Ελλαδάρα μας..Και τώρα πάλι τα ίδια..επανέρχονται οι χρυσές εποχές της υπερτροφοδότησης, κατά την ταπεινή μου άποψη..

στην τάξη στο δημοτικό θυμάμαι έκανε το προεδρείο κάτι τέτοιες ...... αλλά το δικαιολογώ γιατί ήμαστε 10χρονα.. αυτούς τους καραγκιώζηδες που κάθε εκλογική σεζόν αλλάζουν το σύστημα, πως τους δικαιολογούμε και δεν έχουμε κατέβει όλοι να τους κάνουμε μαύρους...?

Μην ανησυχείτε όμως.. πλησιάζει η μέρα..ελπίζω Δευτέρα να μην έχετε καμιά σοβαρή δουλειά στο κεντρο... 15χρονο ftw και η Αθήνα θα γίνει πάλι πεδίο μάχης.. αν έχετε μπανίσει τίποτα καλό σε καμιά βιτρίνα τελευταία, παρ'τε την κουκούλα σας, περιμένετε απ'έξω μέχρι να γίνουν σμπαράλια όλα από διερχόμενο περίεργο μίγμα αναρχικών και αλβανο-πακιστανικών δυνάμεων και παρ'τε και για μενα..
Reply
Old Dec 3, 2009 | 09:03 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Τώρα που το λες Ηλία, έχει ο Γερμανός ps3;;;
Reply
Old Dec 3, 2009 | 09:10 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Είχε το Πλαίσιο, τα πάντα, αλλά πέρσυ το έκαψαν από το υπόγειο μέχρι τον 4ο....
τώρα δεν ξέρω αν έχει μείνει τίποτα στη Στουρνάρη..θα πρέπει να πάτε Ερμού-Μοναστηράκι κλπ..

Εγώ θα γυρίζω με το citroen του nabu και θα είμαστε σώμα περισυλλογής ελαστικών..
δηλαδή, αν ένα αυτοκίνητο πάρει φωτιά, θα προλαβαίνουμε να παίρνουμε τα ζαντολάστιχα πριν καούν και αποτελέσουν εστία ρύπανσης..
Reply
Old Dec 3, 2009 | 10:16 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Dec 3 2009, 08:10 PM
Εγώ θα γυρίζω με το citroen του nabu και θα είμαστε σώμα περισυλλογής ελαστικών..
δηλαδή, αν ένα αυτοκίνητο πάρει φωτιά, θα προλαβαίνουμε να παίρνουμε τα ζαντολάστιχα πριν καούν και αποτελέσουν εστία ρύπανσης..
Reply
Old Dec 3, 2009 | 03:35 PM
pontios2000's Avatar

Originally Posted by bill_viper,Nov 28 2009, 03:45 AM
Θα σου ήμουν υπόχρεος!
φιλαρακι δεν σε ξεχασα απλα δεν εμπαινα forum ... το μαγαζι που λεγαμε εκλεισε, και το μονο που βρηκα εκει ειναι ενοικιαστηριο στα τζαμια...
Reply
Old Dec 4, 2009 | 03:03 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

''Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ0λ0υ$'' λεει η σοφη παροιμια....xixixi!
Reply
Old Dec 4, 2009 | 03:45 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

Και το δικό μου S είναι μοντέλο 2000 με πρώτη άδεια το 2006....
ΑΝ ήθελαν να αλλάξει το καθεστώς θα άλλαζε.... Λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται όλοι μας , απλά είμαστε όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βολεμένοι ή βολεψάκηδες ή ελπίζουμε να βολευτούμε και όταν έρθει η ώρα να πάρουμε απόφαση για το μέλλον των παιδιών μας το παίζουμε μουγκοί... Έτσι πληρώνουμε την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό των παλαιότερων και έτσι θα πληρώσουν και οι νεότερες γενιές... ΕΛΛΑΝΤΑ... εγώ θα αρκεστώ στο να πληρώσω το σήμα με την έκπτωση
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:20 AM.