Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αλλαγή συμπεριφοράς μετά απο αφαίρεση κιλών

Old Jul 30, 2012 | 06:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Jul 30, 2012 | 06:53 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Ελα, συγκεντρωθείτε
Reply
Old Jul 30, 2012 | 09:11 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Δύσκολο...

Απ'ότι φαίνεται τερματίσαμε το level Johny...Έχεις μια τάση ρε κουφάλα όμως να τραβάς το θέμα ως εκεί που δεν πάει έτσι;;Καλά κάνεις, κίνηση να υπάρχει στο forum..

Y.Γ. Για την pc680 τι άποψη έχετε;;Μιλάμε για αφαίρεση 5.5 κιλών επίσης από μπροστά..
Reply
Old Jul 30, 2012 | 09:30 AM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

και πως εξηγείται η μείωση βάρους πίσω που κάνει το αμάξι πιο μπροστόβαρο
τότε κατά τα λεγόμενα σας να εμφανίζει υπερστροφικές τασεις ΕΕΕΕΕ???

νόθινγκ ις ντεντ αντιλ ιτς μπεριντ [Συλβέστερ Σταλόνε]
Reply
Old Jul 30, 2012 | 10:41 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

εγω παντως στην πιστα εχω +10 κιλα μπροστα και -30 κιλα πισω ενω στον δρομο +5 κιλα μπροστα και -30 κιλα πισω...

γεια σου ρε τζατζιγια
Reply
Old Jul 30, 2012 | 01:11 PM
Dicktp's Avatar
Registered User

Originally Posted by Tazio
Δύσκολο...

Απ'ότι φαίνεται τερματίσαμε το level Johny...Έχεις μια τάση ρε κουφάλα όμως να τραβάς το θέμα ως εκεί που δεν πάει έτσι;;Καλά κάνεις, κίνηση να υπάρχει στο forum..

Y.Γ. Για την pc680 τι άποψη έχετε;;Μιλάμε για αφαίρεση 5.5 κιλών επίσης από μπροστά..
Ειχα και εγω την απορία κυρίως τι παίζει με την αντοχή της, αν μείνει σε ακινησία το όχημα για κάποιο καιρό σε σχέση με την μαμα, αν ξεχάσεις κάνα φωτάκι μέσα κλπ.
Πάντως κάπου πρέπει να πήρε το μάτι μου ότι χρειάζεται άλλη βάση στήριξης επειδή η μαμα δεν την κρατάει. Ας μας διαφωτήσει αν την εχει κάποιος
Reply
Old Jul 30, 2012 | 02:00 PM
Tazio's Avatar
Registered User

https://www.s2ki.com/s2000/topic/822...sey-for-stock/

Εδώ φαίνεται να είναι στην εργοστασιακή..

Υ.Γ. Σκέψου γατάκι να ξεφορτωθείς κι άλλα κιλά μπρος-πίσω τι έχει να γίνει... ..
Reply
Old Jul 30, 2012 | 09:43 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

https://www.s2ki.com/s2000/topic/822...sey-for-stock/

Υ.Γ. Σκέψου γατάκι να ξεφορτωθείς κι άλλα κιλά μπρος-πίσω τι έχει να γίνει... ..

Εδώ φαίνεται να είναι σε άλλη θέση από την εργοστασιακή

Επειδή όπως βλέπεις την έχω θα σου πω ότι αν δεν κινείς το αμάξι κάθε 4-5 μέρες τότε θα την έχεις μονίμως σε φορτιστή όπως εγώ. Έχει μεγάλο cranking power για εκκίνηση δηλαδή αλλά φυσικά λόγω του μεγέθους της δεν έχει πολύ reserve power. Μετά τις 24 ώρες αρχίζει να χάνει χωρητικότητα. Δεν συζητάω να έχεις και συναγερμό με τηλεειδοποίηση την πάτησες Για μένα ήταν μονόδρομος λόγω έλλειψης χώρου και όχι για αφαίρεση κιλών
Reply
Old Jul 30, 2012 | 10:20 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Εσύ να κουβαλάς καλού κακού και τον φορτιστή πάντα μαζί σου!!!
Reply
Old Jul 31, 2012 | 03:57 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Δύσκολο...

Πάλι συμφωνούμε (για την κίνηση στο φόρουμ αυτή τη φορά ) ,το ιδιο ελεγα και στον αμμώδη Co μας, είχε αρχίσει να μυρίζει εδώ μέσα

Υ.Γ. Καλή φάση:
ΟΕΜ μπαταρια = 13,6kg
PC680 = 7kg
οποτε μαλλον μιλαμε για 6,6 κιλα, αν συνυπολογισεις την αντικατασταση του μαμα φιλτροκουτιου γυρω στα 5 κιλα με μια ελαφρια εισαγωγη γυρω στα 2 κιλα και τα 11 απο το A/C που ειπες τοτε εισαι στα - 21kg περίπου, πιστεύω θα είναι πολύ καλό ΣΥΝΟΛΙΚΟ αποτέλεσμα αναλογιζόμενος και την απωλεια των περιπου 25 kg πισω
Originally Posted by tsatsj
και πως εξηγείται η μείωση βάρους πίσω που κάνει το αμάξι πιο μπροστόβαρο
τότε κατά τα λεγόμενα σας να εμφανίζει υπερστροφικές τασεις ΕΕΕΕΕ???

νόθινγκ ις ντεντ αντιλ ιτς μπεριντ [Συλβέστερ Σταλόνε]
Ε...?
Ποιος είναι η κουφάλα τώρα
Originally Posted by kosdali
εγω παντως στην πιστα εχω +10 κιλα μπροστα και -30 κιλα πισω ενω στον δρομο +5 κιλα μπροστα και -30 κιλα πισω...

γεια σου ρε τζατζιγια
Πως το κάνεις αυτό ?

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by Tazio' timestamp='1343685608' post='21900215
https://www.s2ki.com/...ssey-for-stock/

Εδώ φαίνεται να είναι σε άλλη θέση από την εργοστασιακή

Επειδή όπως βλέπεις την έχω θα σου πω ότι αν δεν κινείς το αμάξι κάθε 4-5 μέρες τότε θα την έχεις μονίμως σε φορτιστή όπως εγώ. Έχει μεγάλο cranking power για εκκίνηση δηλαδή αλλά φυσικά λόγω του μεγέθους της δεν έχει πολύ reserve power. Μετά τις 24 ώρες αρχίζει να χάνει χωρητικότητα. Δεν συζητάω να έχεις και συναγερμό με τηλεειδοποίηση την πάτησες Για μένα ήταν μονόδρομος λόγω έλλειψης χώρου και όχι για αφαίρεση κιλών
Fun ....

Originally Posted by SBIT
Εσύ να κουβαλάς καλού κακού και τον φορτιστή πάντα μαζί σου!!!
Δεν γίνεται αυτό Σαραντη, το συζητήσαμε, θα χαλάσει την κατανομή, εκτός αν την τοποθετήσει όσο το δυνατόν πιο πίσω

Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:41 PM.