Αλλαγή συμπεριφοράς μετά απο αφαίρεση κιλών
Αμα αναλαβουν να ξηλωσουν το τουρμπο κιτ πριν τη μεταβιβαση μονο, γιατι το θελω ατμοσφαιρα το S μου.
Επισης μεχρι 1 bar για να μην εχει ζοριστει το μοτερακι του και τρεχω σε συνεργεια.
Αλλα ενταξει μωρε, ποιος ιδιοκτητης S θα θελει να ρισκαρει το S για να παρει mx5, οσο κτηνος και να ειναι το mx5.
Επισης μεχρι 1 bar για να μην εχει ζοριστει το μοτερακι του και τρεχω σε συνεργεια.
Αλλα ενταξει μωρε, ποιος ιδιοκτητης S θα θελει να ρισκαρει το S για να παρει mx5, οσο κτηνος και να ειναι το mx5.
Αμα αναλαβουν να ξηλωσουν το τουρμπο κιτ πριν τη μεταβιβαση μονο, γιατι το θελω ατμοσφαιρα το S μου.
Και για πώληση δεν νομίζω να σε χάλαγε σφυρίλατο μοτεράκι φτιαγμένο για 2,5+ bar που να έχει πατήσει καμιά 10 αρια φορές στο 1.5 bar. Δεν νομίζω να έχει ζοριστέί και καθόλου...
Μιας που πέρασα (και θα ξαναπεράσω σε καμιά βδομάδα πάλι,πρώτα ο Θεός) λέω να αφήσω αυτό εδώ.
Νταξει μπορεί να μην είναι S2000 αλλά μια ιδέα την παίρνω με τα ελαφρωματα και τα αεροδυναμικά ...
http://www.youtube.com/watch?v=kqjKxDFEK98
Νταξει μπορεί να μην είναι S2000 αλλά μια ιδέα την παίρνω με τα ελαφρωματα και τα αεροδυναμικά ...

http://www.youtube.com/watch?v=kqjKxDFEK98

Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον το βίντεο στο σημείο με τις τιμές που δείχνουν οι ζυγαριές με τα "μαμά" πλαστικά (προφυλακτήρες κτλ)
Γνωριζει καποιος αν η αφαιρεση των εργοστασιακών rollbars μαζί με το κάθετο "τοιχακι" πισω απο τα καθίσματα είναι δομικής σημασίας για το δέσιμο του αυτοκινήτου όσον αφορά τη συμπεριφορά του, εφόσον δεν αντικατασταθεί από κάποιο rollbar-rollcage?
Για την ασφάλεια σίγουρα είναι, αυτο το γνωρίζω.
Για την ασφάλεια σίγουρα είναι, αυτο το γνωρίζω.
Σίγουρα το δέσιμο αυτό προσφέρει κάποια ενίσχυση στο δέσιμο του σασί αλλά η αφαίρεση τους δεν πρόκειται να προκαλέσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Φυσικά μετά τίθεται και το θέμα ασφάλειας αφού πλέον σε περίπτωση κακού σε προστατεύει μονάχα το παρμπρίζ σου.
Πριν βάλω το rollbar το κυκλοφόρησα ελάχιστα έτσι χωρίς κάποια αλλαγή ή κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά του.
Φυσικά μετά τίθεται και το θέμα ασφάλειας αφού πλέον σε περίπτωση κακού σε προστατεύει μονάχα το παρμπρίζ σου.
Πριν βάλω το rollbar το κυκλοφόρησα ελάχιστα έτσι χωρίς κάποια αλλαγή ή κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά του.