Βρε τους ελεεινούς!
καλα εχουν πολυ γελιο... χαχαχαχαχα....
Επειδή είναι HONDA τιμιτικά και μόνο μας περνάει, κατάλαβες φίλε?
Με κολλητού s2000 που κάναμε 3 ανοίγματα όταν το είχα πρωτοστρώσει κιόλας ήμουν πάντα ένα αμάξι μπροστά απο την 1η, αλλά ανοίξαμε μέχρι τα 150. Φίλος μου που έχει ανοίξει πολλές φορές μου έχει πεί οτι μετά τα 180 μας χάνουν, φεύγουμε πολύ. Τώρα τι λένε αυτοί πραγματικά δε ξέρω, λένε ότι να'ναι?ανοίγουν με κουλά GT?Λένε οτι είναι μαμά ενώ δεν είναι? Δε ξέρω....
Η αλήθεια πάντως είναι πως πλέον αν δείς ένα s2000 στο δρόμο κατα πάσα πιθανότητα είναι πειραγμένο, μη ξεχνάς τα s2000 κυκλοφορούν απο το 1999, 9 χρονών αυτοκίνητα (σαν μοντέλω μιλάω), οι μηχανές τους είναι ανοιγμένες, έχουν καταπιεί αρκετά χιλιόμετρα και είναι αμάξια που και 300000 χιλιόμετρα να έχουν κάνει δεν καταλαβαίνουν, όχι σαν κι εμάς που απο τον πρώτο μήνα βγάζουν πρόβλημα, αυτά είναι ατμοσφαιρικά και τίποτ'άλλο....
Για το γεγονός οτι σκυλιάζουν όταν μας βλέπουν είναι προφανές. Να ξέρεις αυτοί είχαν πάει πρώτοι απο εμάς να το χαζέψουν όταν είχε βγεί στις εκθέσεις αυτοκινήτων, δεν υπάρχει άνθρωπος τρελαμένος με τα roadster που να μη του αρέσει το GT, το s2000 πάει-πέρασε η μπογιά του και δε θέλουν να το παραδεχθούν με αποτέλεσμα να βγάζουν το κόμπλεξ αυτό στο δρόμο. Αυτούς τους 2 που λές οτι πέρασες, φαντάζομαι εκείνη τη μέρα τους τη χάλασες ολοκληρωτικά, ακόμα θα το σκέφτονται και θα ξενερώνουν....
Και για να καταλάβεις πόσο τραβάει τα βλέματα άκου πλάκα, πρίν αρκετό καιρό είμαι σταματημένος μιά μέρα σε φανάρι στη Βουλιαγμένης και κοιτάω το φανάρι πότε θα ανοίξει, μου λέει η κοπελιά μου 'κοίτα δίπλα πως κοιτάει αυτός το αυτοκίνητο' (η δικιά μου άσχετη με αυτοκίνητα), κοιτάω και γω και της λέω 'ξέρεις τι αμάξι είναι αυτό?....Ferrari'. Φίλε είχε έρθει δίπλα μου μια F 430 F1 Cabrio και ο τύπος το κοιτούσε απο πάνω ως κάτω, αφού μετά το έφτισα στην κυριολεξία το αμάξι. Και ρωτάς τώρα τί πιάνει τους hondaκηδες.... Και εδώ σου κάνω την εξής ερώτηση, άν το αμάξι μας είχε τις ίδιες επιδόσεις με μία corvette, και κάνανε και τα ίδια λεφτά, αν σου χαρίζανε ένα απο τα 2 αυτοκίνητα πιό θα έπαιρνες?
Οκ δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και καλοφτιαγμένα GT αλλά ο τύπος που τα γράφει αυτά απλά πρέπει να μην είναι και τόσο σχετικός για αυτό απλά τον αγνοείς.
πραγματικά θα ήθελα να τα δω και τα 2 αυτοκίνητα μέσα σε πίστα!!!!!! απλά καμία επαφή!!!!!!
Εγω καμια φορα κοιταω και σκεφτωμαι πως δινουν λεφτα για αυτην την μαλακια και δεν βρισκω κατι που να μου αρεσει... Και το γελιο ειναι το πως ανοιγει το καμπριο,,, για αποδοση στο γκαζι δεν το συζηταω για κλαματα, οσο παταγα με GT ολο ανοιγα και με διαφορα... 

ναι απο φορουμ ειναι κ το πετυχα τυχαια στο google που ελεγε η μιση φραση ''το s2000 πάει-πέρασε η μπογιά του και δε θέλουν να το παραδεχθούν'' κ μου εκανε εντυπωση κ διαβασα κ το υπολοιπο κ να... εγινε ρεζιλι ο βλ@κας...
μα μου φαινετε αυτο θα κανω τζον αλλα επειδη δεν εχω το καλυτερο στομα οταν μπορει να μου τη πει καποιος, θα βαλω ανοιξω πολεμο κ δεν νομιζω οτι ειναι καλο.. αστους να κοιμουντε κ οπου τους πετυχαινετε γαζοστε τους...
μα μου φαινετε αυτο θα κανω τζον αλλα επειδη δεν εχω το καλυτερο στομα οταν μπορει να μου τη πει καποιος, θα βαλω ανοιξω πολεμο κ δεν νομιζω οτι ειναι καλο.. αστους να κοιμουντε κ οπου τους πετυχαινετε γαζοστε τους...
Originally Posted by pontios2000,Jan 2 2011, 01:25 PM
οσο παταγα με GT ολο ανοιγα και με διαφορα... 

ενω πιστευα πως θα τουρμπισει και θα τον ψαχνω.. αλλα...
μετα απο το σκηνικο ελεγα "μωρε μπραβο το ταπερ!" και χαιδευα το κοκκινο σηματακι στο τιμονι
Oσο για τον τυπακο απλα δεν ασχολεισαι... τον ποναει που εχει δωσει 30000+€ για ενα παλιοκουτο με 4 ροδες.. διοτι δεν κανει για τπτ.. χαχαχαχα
Trending Topics
To opel gt ειναι μια χαρα αμαξάκι για την τιμή του για να κάνεις παντλίκια και να πηγαινεις cabrio βολτες. Mεχρι εκεί όμως. Τώρα για το τί λέει ο καθένας έχει κάθε καρυδιάς καρύδι μην ασχολείστε, το σίγουρο είναι ότι όταν είσαι στην κορυφή δεν σε νοιάζει...
Eδώ ράβουμε όλα τα Ζ4 (οχι Μ) με τα GT θα ασχολούμαστε.
Eξάλου άν ήταν χεράδες με παπάρια θα έπαιρναν Opel Speedster Turbo...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1082007/
χαχα κοιτάχτε με τι το ανταλάσει...
Eδώ ράβουμε όλα τα Ζ4 (οχι Μ) με τα GT θα ασχολούμαστε.
Eξάλου άν ήταν χεράδες με παπάρια θα έπαιρναν Opel Speedster Turbo...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1082007/
χαχα κοιτάχτε με τι το ανταλάσει...