Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Βρε τους ελεεινούς!

Thread Tools

Old Jan 3, 2011 | 11:41 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

μπα νομίζω τώρα όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να βλέπουν με μισό μάτι τα 2λιτρα. Και φυσικά έχει να κάνει η τιμή που θα το βγάλουν! Αλλά είναι λίγοι που πάνε και παίρνουν 2λιτρο opel.
Reply
Old Jan 4, 2011 | 12:32 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

ναι καλα αμα ειναι εμπροσθιοκινητο, μαιμου αρσενικο θα ειναι.. αν δεν ειναι πισωκουνα ενα αμαξι δεν μου κανει για αντρικο..
Reply
Old Jan 4, 2011 | 02:25 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

@Σαράντη-SBIT: Καλά του Σταφυλοπάτη (ο οποίος παρεπιπτόντως δεν είναι κανένας τυχαίος...) δεν συγκρίνεται. Μιλάμε για εργοστασιακή υποστήριξη (μόνο αυτό θα σου πώ φορμα sparco x-light με ραμμένα σηματάκια και όνομα!!!!), όλα τα καλούδια από θέμα στησίματος, λάστιχα μπιμπικωτά και δεν συμμαζεύεται...

Τώρα για τα υπόλοιπα. Ναι το 1.42 με τέτοια κατάσταση πίστας, με πολιτικό λάστιχο και για πρώτη φόρα (αν το υποθέσουμε) είναι σχετικά καλός χρόνος.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και μην κρίνουμε από χρόνους σε μία πίστα αποσπασματικά και μόνο. Γιατί και εγώ θα πώ οτι το s με τέτοιες περγαμηνές θα έπρεπε εύκολα να γράφει χρόνους στο 1.30 στις Σέρρες όταν τα 106 με ένα μόνο cage, λαστιχάκια και μπλοκέ γράφαμε 1.35 ήδη από 2005-2006. Δεν αποτελεί σύγκριση το γυρολόγιο για το αν είναι καλό ή όχι ένα αυτοκίνητο. Το θέμα είναι οτι μπορεί το gt να γράφει καλό χρόνο σε μία πίστα, μη το θεωρείτε απίθανο, αλλά και πάλι θα λέω οτι δεν έχει σχέση το αυτοκίνητο με οδηγική ευχαρίστηση. Καλό χρόνο γράφει και το evo, αλλά το γράφει...μόνο του!!!!

Προσωπικά δεν υποτιμώ κανένα αυτοκίνητο. Πάντα κρίνω αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει και μόνο από τη σκοπιά την οδηγοκεντρική. Π.χ. Το golf gti είναι απίστευτο αυτοκίνητο. Φρενάρες, δυνατός κινητήρας, σταθερό, ταξιδιάρικο. Εεε αν είχα τα λεφτά, clio rs θα έπαιρνα, πολύ απλά γιατί ο γερμανός είναι απρόσωπος... ναι θα φτάσεις ατσαλάκωτος αλλά χαμόγελο δεν θα έχεις. Κάτι αντίστοιχο είναι και το s...δύσκολο, μπορεί να μην γράφει κορυφαίους χρόνους (κατά την άποψή μου), αλλά ό,τι κάνει το κάνει μόνο ο οδηγό του, ο οποίος και βγαίνει πάντα με ένα χαμόγελο και με μία κάψα να το ξαναοδηγήσει....
Reply