Βρε τους ελεεινούς!
Originally Posted by SBIT,Jan 3 2011, 02:20 AM
Γιάννη με προβληματίζει αρκετά η άποψή σου!!!!! Επειδή το έχω πάει 1-2 βόλτες το gt μου έδωσε την εντύπωση ότι το αμάξι πάσχει αρκετά από ανάρτηση. Ηταν υπερβολικά μαλακό σε σχέση με το s. Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω ακριβώς πώς το είδες στα Μέγαρα σε σχέση με το S. Πόσο γύρναγες με το gt?
Originally Posted by energetic,Jan 3 2011, 02:48 AM
Οποτε ισχυει η ιδια απορια...
Γιατι, γυρνανε?
Γιατι, γυρνανε?

1.17-1.18 μέτρησα. Βάλτε ήχο όμως, αξίζει να ακούσετε σχόλια
Πάντως πέρα από την πλάκα, επειδή οι δύο γύροι που είδα έχουν κάποια θεματάκια με γραμμές κλπ. πιθανολογώ οτι στο 1.14 μπορούσε να γυρίσει έτσι όπως ήταν.
Βρήκα και Σέρρες. Αυτός μου φαίνεται καλύτερος. Γύρναγε στο 1.42 με την πίστα όχι και σε καλή κατάσταση. Καλός χρόνος, αν μιλάμε για πολιτικά λάστιχα.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YGebSXxbxPY [/media]&feature=related
ρε παιδια συγγνωμη κιολας αλλα οπως και να το κανουμε οταν η opel ανακαλυψε τον κινητηρα η honda eixe ιδη βγαλει το v-tec στην αγορα!!!!!!!!!!!!!
ενταξει για τα δεδομενα της opel πολυ καλο αλλα ως εκει απο ολες τις αποψεις.
ενταξει για τα δεδομενα της opel πολυ καλο αλλα ως εκει απο ολες τις αποψεις.
δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί και η opel έχει βγάλει κατά καιρούς αρκετά καλά αυτοκίνητα. Για παράδειγμα για την εποχή τους τα ascona και τα μάντα μαμάγανε, το speedster είναι πολύ καλό (όσο άβολο και αν είναι για μένα), ακόμα και το corsa opc για τα λεφτά του μια χαρά πυραυλάκι είναι. Σίγουρα σε θέμα τεχνογνωσίας ο Ιάπωνας είναι μπροστά αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί. Και άλλες εταιρίες έχουν βγάλει διμάντια. Π.Χ τα θηρία μοτέρ τις cosworth κλπκλπ.
Ασε που τώρα τελευταίο χρόνο βλέπω ένα astra opc στους αγώνες (Σταφυλοπάτης) το οποίο πάει και στρίβει τον πάτο του!!! Γιάννη (ntz) ξέρεις εσύ!!!
Ασε που τώρα τελευταίο χρόνο βλέπω ένα astra opc στους αγώνες (Σταφυλοπάτης) το οποίο πάει και στρίβει τον πάτο του!!! Γιάννη (ntz) ξέρεις εσύ!!!