Βρε τους ελεεινούς!
To opel gt ειναι μια χαρα αμαξάκι για την τιμή του για να κάνεις παντλίκια και να πηγαινεις cabrio βολτες. Mεχρι εκεί όμως. Τώρα για το τί λέει ο καθένας έχει κάθε καρυδιάς καρύδι μην ασχολείστε, το σίγουρο είναι ότι όταν είσαι στην κορυφή δεν σε νοιάζει...
Eδώ ράβουμε όλα τα Ζ4 (οχι Μ) με τα GT θα ασχολούμαστε.
Eξάλου άν ήταν χεράδες με παπάρια θα έπαιρναν Opel Speedster Turbo...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1082007/
χαχα κοιτάχτε με τι το ανταλάσει...
Eδώ ράβουμε όλα τα Ζ4 (οχι Μ) με τα GT θα ασχολούμαστε.
Eξάλου άν ήταν χεράδες με παπάρια θα έπαιρναν Opel Speedster Turbo...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1082007/
χαχα κοιτάχτε με τι το ανταλάσει...
Originally Posted by uma_chikara,Jan 2 2011, 08:46 PM
Για τιμωρία, κάθε φορά που θα βρίσκω κανένα στο δρόμο, θα το περνάω από πάνω...!
Originally Posted by harri-S-,Jan 2 2011, 09:53 AM
σιγα μην δωσω τη χονταρα γι αυτο το κουτι με ροδες επειδη εχει ενα τουρμπο καποια αλογα παραπανω..
I agree με ntz δεν θα το έπαιρνα για άλλους λόγους (όχι καθημερινό εσωτερικό - όχι χώροι - οχι ιδια αξιοπιστια) αλλά το αμάξι είναι TOTALLY HARDCORE !!!
Εγώ όταν πήρα το s μετά από μισή ώρα για την ακρίβεια γυρνούσα σπίτι και πέτυχα τυπάκο πρώην κάτοχο mx-5, track fan με Opel GT κόκκινο στροφές λιμανάκια και τρύπες. Και πέραν του ότι έτρωγε ξύλο στην ευθεία στις στροφές σχεδον τον περίμενα στην λεξοδο για να του ανοίξω πάλι στην επόμενη. Και το αμάξι μου ήταν μαμά. For the record το παιδί ήταν γαμώ μιλούσαμε πόση ώρα, και όταν του είπα ότι το είχα πάρει πρίν μισή ώρα, μου είπε και πως το έστριβες χωρίς να το ξέρεις, του λέω ίσως έβαλε ο θεός το χέρι και δεν έκανε τίποτα κουλό. Εκ τοτε δεν έχω πετύχει opel gt να με δυσκολέψει έστω.
Εγώ όταν πήρα το s μετά από μισή ώρα για την ακρίβεια γυρνούσα σπίτι και πέτυχα τυπάκο πρώην κάτοχο mx-5, track fan με Opel GT κόκκινο στροφές λιμανάκια και τρύπες. Και πέραν του ότι έτρωγε ξύλο στην ευθεία στις στροφές σχεδον τον περίμενα στην λεξοδο για να του ανοίξω πάλι στην επόμενη. Και το αμάξι μου ήταν μαμά. For the record το παιδί ήταν γαμώ μιλούσαμε πόση ώρα, και όταν του είπα ότι το είχα πάρει πρίν μισή ώρα, μου είπε και πως το έστριβες χωρίς να το ξέρεις, του λέω ίσως έβαλε ο θεός το χέρι και δεν έκανε τίποτα κουλό. Εκ τοτε δεν έχω πετύχει opel gt να με δυσκολέψει έστω.
Originally Posted by leader,Jan 3 2011, 12:54 PM
I agree με ntz δεν θα το έπαιρνα για άλλους λόγους (όχι καθημερινό εσωτερικό - όχι χώροι - οχι ιδια αξιοπιστια) αλλά το αμάξι είναι TOTALLY HARDCORE !!!
περιμενω για εκεινο που λεγαμε..
(Μιχαλη)
Γιάννη με προβληματίζει αρκετά η άποψή σου!!!!! Επειδή το έχω πάει 1-2 βόλτες το gt μου έδωσε την εντύπωση ότι το αμάξι πάσχει αρκετά από ανάρτηση. Ηταν υπερβολικά μαλακό σε σχέση με το s. Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω ακριβώς πώς το είδες στα Μέγαρα σε σχέση με το S. Πόσο γύρναγες με το gt?
[QUOTE=SBIT,Jan 3 2011, 01:20 PM] Συγγνώμη, αλλά είσαι λάθος.... Μιλάμε για πάτωμα και στήσιμο elise με την δύναμη ενός exige s cup!!!! Το αμάξι είναι απλά απίστευτο!!!! Το έχω οδηγήσει Μέγαρα και μπορώ να πώ (αν και ιεροσυλία) οτι οι μηχανικοί της lotus κάναν καλύτερη δουλειά σε αυτά παρά στα δικά τους.....
Originally Posted by leader,Jan 3 2011, 01:54 AM
...Εγώ όταν πήρα το s μετά από μισή ώρα για την ακρίβεια γυρνούσα σπίτι και πέτυχα τυπάκο πρώην κάτοχο mx-5, track fan με Opel GT κόκκινο στροφές λιμανάκια και τρύπες....