Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Βρε τους ελεεινούς!

Thread Tools

Old Jan 2, 2011 | 08:46 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Για τιμωρία, κάθε φορά που θα βρίσκω κανένα στο δρόμο, θα το περνάω από πάνω...!
Reply
Old Jan 2, 2011 | 08:53 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

To opel gt ειναι μια χαρα αμαξάκι για την τιμή του για να κάνεις παντλίκια και να πηγαινεις cabrio βολτες. Mεχρι εκεί όμως. Τώρα για το τί λέει ο καθένας έχει κάθε καρυδιάς καρύδι μην ασχολείστε, το σίγουρο είναι ότι όταν είσαι στην κορυφή δεν σε νοιάζει...

Eδώ ράβουμε όλα τα Ζ4 (οχι Μ) με τα GT θα ασχολούμαστε.

Eξάλου άν ήταν χεράδες με παπάρια θα έπαιρναν Opel Speedster Turbo...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1082007/
χαχα κοιτάχτε με τι το ανταλάσει...
σιγα μην δωσω τη χονταρα γι αυτο το κουτι με ροδες επειδη εχει ενα τουρμπο καποια αλογα παραπανω..
Reply
Old Jan 2, 2011 | 08:56 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jan 2 2011, 08:46 PM
Για τιμωρία, κάθε φορά που θα βρίσκω κανένα στο δρόμο, θα το περνάω από πάνω...!
ετσι ψηλε!!! καντο κ για μενα γιατι τους εχω πολυ αχτι!!
Reply
Old Jan 3, 2011 | 12:51 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by harri-S-,Jan 2 2011, 09:53 AM
σιγα μην δωσω τη χονταρα γι αυτο το κουτι με ροδες επειδη εχει ενα τουρμπο καποια αλογα παραπανω..
Συγγνώμη, αλλά είσαι λάθος.... Μιλάμε για πάτωμα και στήσιμο elise με την δύναμη ενός exige s cup!!!! Το αμάξι είναι απλά απίστευτο!!!! Το έχω οδηγήσει Μέγαρα και μπορώ να πώ (αν και ιεροσυλία) οτι οι μηχανικοί της lotus κάναν καλύτερη δουλειά σε αυτά παρά στα δικά τους.....
Reply
Old Jan 3, 2011 | 12:54 AM
leader's Avatar
20 Year Member

From: Athens, Greece

I agree με ntz δεν θα το έπαιρνα για άλλους λόγους (όχι καθημερινό εσωτερικό - όχι χώροι - οχι ιδια αξιοπιστια) αλλά το αμάξι είναι TOTALLY HARDCORE !!!

Εγώ όταν πήρα το s μετά από μισή ώρα για την ακρίβεια γυρνούσα σπίτι και πέτυχα τυπάκο πρώην κάτοχο mx-5, track fan με Opel GT κόκκινο στροφές λιμανάκια και τρύπες. Και πέραν του ότι έτρωγε ξύλο στην ευθεία στις στροφές σχεδον τον περίμενα στην λεξοδο για να του ανοίξω πάλι στην επόμενη. Και το αμάξι μου ήταν μαμά. For the record το παιδί ήταν γαμώ μιλούσαμε πόση ώρα, και όταν του είπα ότι το είχα πάρει πρίν μισή ώρα, μου είπε και πως το έστριβες χωρίς να το ξέρεις, του λέω ίσως έβαλε ο θεός το χέρι και δεν έκανε τίποτα κουλό. Εκ τοτε δεν έχω πετύχει opel gt να με δυσκολέψει έστω.
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:00 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

Originally Posted by leader,Jan 3 2011, 12:54 PM
I agree με ntz δεν θα το έπαιρνα για άλλους λόγους (όχι καθημερινό εσωτερικό - όχι χώροι - οχι ιδια αξιοπιστια) αλλά το αμάξι είναι TOTALLY HARDCORE !!!
κ εγω συμφωνω με τον ntz σ αυτη τη περιπτωση... αλλα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να εχω το οπελ μονο για πιστα τοτε ισως, αν κ δε νομιζω γιατι θα μπορουσα κ καλυτερα.. στη φαση ομως που ειμαστε οι περισοτεροι που θελουμε κ γκαζακια κ λιγο χωρο κ ομορφια τοτε την Sαρα μου δεν την αλλαζω με τιποτα!!!

περιμενω για εκεινο που λεγαμε.. (Μιχαλη)
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:20 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Γιάννη με προβληματίζει αρκετά η άποψή σου!!!!! Επειδή το έχω πάει 1-2 βόλτες το gt μου έδωσε την εντύπωση ότι το αμάξι πάσχει αρκετά από ανάρτηση. Ηταν υπερβολικά μαλακό σε σχέση με το s. Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω ακριβώς πώς το είδες στα Μέγαρα σε σχέση με το S. Πόσο γύρναγες με το gt?
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:23 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

[QUOTE=SBIT,Jan 3 2011, 01:20 PM] Συγγνώμη, αλλά είσαι λάθος.... Μιλάμε για πάτωμα και στήσιμο elise με την δύναμη ενός exige s cup!!!! Το αμάξι είναι απλά απίστευτο!!!! Το έχω οδηγήσει Μέγαρα και μπορώ να πώ (αν και ιεροσυλία) οτι οι μηχανικοί της lotus κάναν καλύτερη δουλειά σε αυτά παρά στα δικά τους.....
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:24 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by leader,Jan 3 2011, 01:54 AM
...Εγώ όταν πήρα το s μετά από μισή ώρα για την ακρίβεια γυρνούσα σπίτι και πέτυχα τυπάκο πρώην κάτοχο mx-5, track fan με Opel GT κόκκινο στροφές λιμανάκια και τρύπες....
Μιχάλη, δεν μιλάω για το gt, αλλά για το speedster turbo που έχουν βάλει αγγελία και ανταλλάσσεται με s2000. Αυτό είναι απίστευτο. Το gt είναι άλλο φρούτο.... και οι περισσότεροι τα έχετε γράψει. Δεν συγκρίνονται speedster-gt. Το ένα είναι "s2000" και το άλλο "s'το να πάει στο δι@@@λο"
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:27 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Οκ κατάλαβα. Thanks Χάρη. Γιατί πραγματικά στην πίστα μέσα δεν πρέπει να υπάρχει επαφή ανάμεσα στο s και στο gt.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:24 PM.