Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Βρε τους ελεεινούς!

Thread Tools

Old Jan 3, 2011 | 11:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Jan 3, 2011 | 11:49 AM
customer's Avatar
Registered User

From: ALEXANDROUPOLI MERIA

γιατι ασχολεισται με γερμανικα αυτοκινητα και κυριως opel τσαμπα τα λογια
σας χαλατε, αστε οι μηχανικοι να μιλανε γι αυτα καλως τους πελατες.....
Reply
Old Jan 3, 2011 | 12:27 PM
Tazio's Avatar
Registered User

Και εγώ συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ μέσα και δεν έχω σε εκτίμηση το GT τόσο συνολικά σαν αυτοκίνητο όσο και πιο συγκεκριμένα στην οδηγική απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει(χωρίς να το έχω οδηγήσει πάντα) αλλά ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο ώστε να βγάζουμε συμπεράσματα από φωτογραφίες και videακια.

Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα Opel GT με διπλά ψαλίδια γύρω γύρω, 50-50 κατανομή, μπλοκέ, 36(!!) κιλά ροπής με τα περισσότερα διαθέσιμα από τις 2.500 στροφές κλπ κλπ είναι πολύ πίσω από ένα S2000 σε μια πίστα(στις Σέρρες για παράδειγμα)..Πάντα και τα δυο σε τελείως εργοστασιακή μορφή ή με παρόμοια specs (πχ και τα δύο με ημισλίκ ή full slick), και με οδηγούς που γνωρίζουν το ίδιο καλά τόσο το αυτοκίνητο τους όσο και την πίστα...
Ίσως στην πράξη αποδειχθεί το τελείως αντίθετο, αλλά δεν το πολυπιστεύω..Πάντα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του Opel που φαίνεται στον χρόνο του..Σε αίσθηση και απόλαυση δεν νομίζω να μπορεί να πλησιάσει το Honda και για μένα αυτό είναι και το σημαντικότερο γεγονός...

Σε ένα αντίστοιχο forum της Opel για παράδειγμα μπορεί να έχει ανεβάσει κάποιος άλλος μερικές φωτογραφίες όπου με το GT του βρίσκεται μπροστά από κάποιο S2000 που ο οδηγός του για διάφορους λόγους δεν μπορεί να γυρίσει κάτω από 1.43...

Υ.Γ. Φίλε μου Sebian σε τι ρυθμούς γυρνούσες στις Σέρρες και που περίπου το GT;
Αν δεν κάνω λάθος φοράς full slick;
Reply
Old Jan 3, 2011 | 12:42 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Προσωπικά πιστεύω έχοντας κάνει και τα δύο βολτα ότι σε θέμα στησίματος και αίσθησης (σημαντικότεροι παράγοντες μέσα στην πίστα) έχουν τρελή διαφορά τα δύο αυτοκίνητα. Εγώ δεν σχολίασα τις γραμμές του παλικαριού στα σοβαρά γιατί μπορεί να το μαθαίνει μπορεί να είναι σε γύρο ζεστάματος ή ψύξης ή απλά να πήγαινε χαλαρά στις φωτογραφίες. Εκείνο που θεωρώ ότι είναι αντικειμενικό βιντεάκι είναι του Γιάννη το 2ο που δείχνει να πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά πάλι στις γραμμές έχει ένα προβληματάκι. Από εκεί και πέρα προσωπική μου άποψη είναι ότι τα 2 αυτοκίνητα επειδή είναι κοντά στην δύναμη αλλά το ένα είναι ατμόσφαιρα με τρελό σασμαν και πολύ καλό στήσιμο και το άλλο είναι τούρμπο με χειρότερο στήσιμο (για μαμά μιλάω πάντα) πιστεύω ότι θα έχουν αρκετή διαφορά. Στην πίστα η ατμόσφαιρα παίζει σπουδαίο ρόλο ειδικά όταν μιλάμε για διαφορά πολύ μικρής δύναμης.
Reply
Old Jan 3, 2011 | 01:52 PM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by Tazio,Jan 3 2011, 01:27 PM
Σε ένα αντίστοιχο forum της Opel για παράδειγμα μπορεί να έχει ανεβάσει κάποιος άλλος μερικές φωτογραφίες όπου με το GT του βρίσκεται μπροστά από κάποιο S2000 που ο οδηγός του για διάφορους λόγους δεν μπορεί να γυρίσει κάτω από 1.43...

Υ.Γ. Φίλε μου Sebian σε τι ρυθμούς γυρνούσες στις Σέρρες και που περίπου το GT;
Αν δεν κάνω λάθος φοράς full slick;
φοράω πολιτικά και μάλιστα οχι στην πρώτη τους νιότη

γυρνούσαμε γύρω στο 1,42 απ'ότι μου είπε το παιδί με το gt

μιας κ δεν κράτησα καθόλου χρόνο...

τις φωτό τις έβαλα γιατί το χάλι που είχε το αμάξι δεν περιγράφονταν

με λέξεις...αλλά σου ξαναλέω ότι μπορεί και να πέτυχα την εξαίρεση...

απο κεί και πέρα επειδή έχουμε σαν έλληνες την τάση να κρίνουμε ελαφρά τη καρδία

θα πώ ότι αν το ψάξει κάποιος πιστεύω ότι αυτοκίνητα με ψαλίδια και ειδικά τα πισωκίνητα

γίνοντε πολύ καλά εργαλεία για την πίστα.....

υ.γ.και κλείνοντας πόσα μα πόσα κακοστημένα s2000 υπάρχουνε?

που ναι σε μια πίστα θα ρεζιλεύονταν....τότε τι θα έπρεπε να πούμε

ότι δεν κάνουν....
Reply
Old Jan 3, 2011 | 10:17 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Originally Posted by SBIT,Jan 3 2011, 01:42 PM
Προσωπικά πιστεύω έχοντας κάνει και τα δύο βολτα ότι σε θέμα στησίματος και αίσθησης (σημαντικότεροι παράγοντες μέσα στην πίστα) έχουν τρελή διαφορά τα δύο αυτοκίνητα. Από εκεί και πέρα προσωπική μου άποψη είναι ότι τα 2 αυτοκίνητα επειδή είναι κοντά στην δύναμη αλλά το ένα είναι ατμόσφαιρα με τρελό σασμαν και πολύ καλό στήσιμο και το άλλο είναι τούρμπο με χειρότερο στήσιμο (για μαμά μιλάω πάντα) πιστεύω ότι θα έχουν αρκετή διαφορά. Στην πίστα η ατμόσφαιρα παίζει σπουδαίο ρόλο ειδικά όταν μιλάμε για διαφορά πολύ μικρής δύναμης.
Εγώ απλά ξανατονίζω ότι αν έχουμε ένα s και ένα opel gt μαμα με μαμά ρυθμίσεις και τα οδηγήσει ο ίδιος άνθρωπός πιστεύω ότι το s θα είναι μπροστά.
Reply
Old Jan 3, 2011 | 10:37 PM
energetic's Avatar
Registered User

Και που να δειτε τι θα διαβαζουμε οταν βγει και το Opel Astra Roadster.
Reply
Old Jan 3, 2011 | 10:39 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ απλά, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πεταχτώ και να πω ότι με το Σμαρτάκι μου γυρνούσα στο 1.42 στις Σέρρες, σταθερά, γύρο με τον γύρο

Με 82 άλογα.

Αυτά.

Το ΣΜΑΡΤ είναι καλύτερο.

ΣΤΟΠ.
Reply
Old Jan 3, 2011 | 11:05 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by energetic,Jan 4 2011, 10:37 AM
Και που να δειτε τι θα διαβαζουμε οταν βγει και το Opel Astra Roadster.
ναι θα τ ακουμε απο γκομενες γιατι καμια γκομενα μονο μπορει να το παρει αυτο...
Reply
Old Jan 3, 2011 | 11:22 PM
energetic's Avatar
Registered User

Την εκδοση με τα 270 αλογα σιγουρα θα τη παρει καποιος αρσενικος.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.